8 fordele og ulemper ved Adobe Creative Cloud

Siden 2013 har Adobe Creative Cloud været stedet at gå til Creative Suite -produkter, der tidligere blev solgt separat som en softwarepakke. I stedet for at være en traditionel SaaS -pakke [software som en service], der kræver, at brugere arbejder i skyen, har Adobe downloadet produkter fra skyen på deres foretrukne lokale enhed. Systemintegritet opretholdes ved at softwaren lejlighedsvis validerer sin licens.

Adobe har oprettet 4 specifikke planer, der giver dig adgang til Creative Suite på den måde, der passer bedst til dine behov. Her er fordele og ulemper ved Adobe Creative Cloud, du bør tænke over, før du begynder at bruge denne produktpakke i dag.

Hvad er fordelene ved Adobe Creative Cloud?

1. Indgangsprisen til Adobe Creative Cloud er yderst konkurrencedygtig.

Inden jeg flyttede til skyen, ville det koste hundredvis af dollars at købe de forskellige softwarepakker, der var nødvendige. Nu kan du få en gratis prøveperiode for at se, om denne produktpakke fungerer for dig. Derefter kan du vælge en plan, der starter fra $ 9,99 pr. Måned. Du kan bruge alle apps til $ 49,99 om måneden.

2. Du behøver ikke blive ved med at betale for opdateringer.

I stedet for gentagne gange at skulle betale hundredvis af dollars for hver softwareopdatering, som du gjorde tidligere, opdateres de tilbudte applikationer konstant, så du altid bruger den nyeste version, der er blevet frigivet. Hvis du har All Apps -planen, og hvis Adobe frigiver noget nyt, har du automatisk adgang til den uden at ændre din plan.

3. Du kan få adgang til din plan stort set overalt.

Så længe du har en internetforbindelse, kan du få adgang til din Adobe Creative Cloud overalt i verden. Du kan vælge, hvilke enheder der skal downloades lokalt til dine produkter, så du altid kan være produktiv. Med en evig licens ville du ikke have den samme luksus, medmindre du tog din computer med dig overalt.

4. Der er stadig licenser til rådighed pr. Enhed.

For skoler og universiteter har Adobe oprettet enhedslicenser og udpeget brugerlicenser, der hjælper med at holde omkostningerne under kontrol. En licens til alle apps pr. Enhed koster for eksempel lige under $ 300 om året. Elever og lærere har også særlige prismuligheder, der hjælper med at holde omkostningerne under kontrol. For erhvervsbrugere starter enkeltapplaner ved $ 30 pr. Måned.

Hvad er ulemperne ved Adobe Creative Cloud?

1. Nogle planer er dyrere end ældre evige licenser.

Nogle af de planer, som Adobe har skabt, vil faktisk koste dig mere over tid, end hvis du købte softwaren direkte tidligere. Selvom det generelt tager 3 til 4 år at nå dette niveau, kan det være en ulempe for nogle virksomheder til det punkt at fravælge at abonnere på Creative Cloud.

2. Der er ingen garanti for ensartede priser.

Mange af de planer, som Adobe tilbyder for at få adgang til Creative Cloud, er årsplaner, der faktureres månedligt. Det giver dig kun 12 måneders fast pris for de tjenester, du har brug for. Der er ingen garanti for, at Adobe ikke beslutter at fordoble din pris efter din første årlige kontrakt, hvilket giver dig mulighed for at blive ved med at betale den eller miste muligheden for at få adgang til det arbejde, du har udført det sidste år.

3. Downloads er ikke bærbare fra computer til computer.

Hvis du vil bruge Adobe Creative Cloud på flere enheder, skal du downloade det på flere enheder. Hvis du er vant til at arbejde på internettet, ved du, at ikke alle steder har en fantastisk ISP -placering. Installation fra et diskdrev til en ny computer kan spare dig en masse tid. Adobe får dig til at downloade produkter fra skyen.

4. Ikke alle programmer, som Adobe producerer, opdateres i samme hastighed.

Hvis du bruger en af ​​de apps, som Adobe konstant opdaterer til større og bedre ting, så synes abonnementsprisen det værd. Hvis du f.eks. Bruger Dreamweaver, og det ikke er blevet opdateret i 6 måneder, ser det ud til, at du ikke får den samme værdi som de mennesker, der bruger de andre apps.

Fordele og ulemper ved Adobe Creative Cloud viser, at du stort set bare lejer dette produkt. Hvis du holder op med at betale det månedlige abonnement, mister du adgang til produktet. Det ville ikke ske med en evig licens. For nogle mennesker kan denne model spare nogle penge. For andre kan det koste flere penge. Derfor er det vigtigt at vurdere dine behov nu for at se, om det er en investering, du skal foretage.