8 bedste investeringsapps fra 2022 | Handel og investering af gratis aktier

I 2016 afslørede en undersøgelse af Harris Poll, at næsten 80% af amerikanske millennials ikke investerede i aktiemarkedet. 40% bebrejdede deres manglende evne til at investere med begrænsede ressourcer, og yderligere 34% siger, at de ikke ved, hvordan de skal investere. Indtast investeringsapplikationer.

Selv med minimal investeringserfaring og begrænsede ressourcer giver disse apps dig mulighed for at komme ind på markedet og udvide din portefølje.

Du behøver ikke længere en børsmægler for at handle. Virksomheder med mæglerkonti som Vanguard eller TD Ameritrade går ind i app -rummet til iPhone og Android -enheder, men de er ikke så intuitive som apps på denne liste. Fra den nyuddannede til den erfarne investor, er der kraftfulde investeringsapps, der gør din investering behagelig og behagelig ud fra din telefons komfort.

Lad os undersøge nogle af de bedste investeringsapps, og hvilke apps der er bedst til forskellige grupper af investorer.

Hvad er de bedste investerings -apps?

1. M1 Finans

En af de bedste investeringsapps til kommissionsfri handel

M1 Finance Startside

Der er meget få investeringsapps, der kombinerer Robo-advisor og onlinemæglerfunktioner lige så ekspert som M1-finansiering. M1 Finance er berømt for sin brugervenlige grænseflade og lave driftsomkostninger. De giver dig mulighed for at vælge mellem en lang række skabeloner og porteføljeindstillinger, plus det er gratis.

Denne investeringsapp er velegnet til den investor, der er mere villig til at delegere meget af deres porteføljestyring uden at skulle betale for ekspertrådgivning.

M1 Finance tager hånd om alt dette virtuelt. Når du vil investere, vil denne app bede dig om at bage din “kage”.

Denne kage kombinerer dine foretrukne investeringsmuligheder og dine unikke investeringsmål. Disse muligheder for personlig finansiering omfatter børshandlede fonde og obligationer (eller aktier). Denne cirkel bestemmer, hvordan din tildelte kapital automatisk fordeles mellem dine foretrukne investeringsmuligheder.

Derfor vil hvert stykke kage automatisk udvide sig eller trække sig sammen, baseret på dine afkast. Når du indsætter flere penge på din konto, distribuerer denne app midler til at gendanne individuelle kageskiver efter eget valg.

M1 Finance er ganske unik.

Først og fremmest er det gratis at bruge – det har ingen skjulte gebyrer, hvilket giver dig en af ​​de bedste platforme til fraktioneret investering.

Du kan også sikre personlige og små virksomhedslån mod din portefølje på særlige vilkår. M1 Finance bringer kraftfuld automatisering til at genbalancere og investere på kryds og tværs, alt inden for sin platform.

En ulempe er, at de ikke tilbyder skatteopkrævning. Du har heller ikke mulighed for at købe investeringsforeninger.

I sidste ende er dette den bedste investeringsapp for dem, der leder efter en Robo-rådgiver med nul gebyrer for hver udført handel.

Kom godt i gang med M1 Finance.

2. Robinhood

Den bedste investeringsapp til gratis aktiehandel

Robinhoods hjemmeside

Robinhood er en meget populær applikation til frit at handle aktier og kryptokurver. Denne app er også gratis til ETF’er og muligheder. Debuterede i 2013, de vokser med spring og grænser med mere end 4 millioner operatører.

Denne applikation fungerer med en minimumsbalance på nul og er meget sejlbar og let at bruge. Du får muligvis ikke de rigelige funktioner i en traditionel mægler med fuld service, men dette er en nyttig handelsplatform til en bemærkelsesværdig lav pris.

Robinhood opkræver ikke provision for de udførte børser, og de har en meget brugervenlig grænseflade. Applikationen skaber en behagelig mobiloplevelse med hurtig adgang til handel.

Andre mæglere giver dig ofte bare en håndfuld konti, Robinhood giver dig masser af adgang til over 2.000 ETF’er uden beregning. Med sin Robinhood Gold -service kan du også købe værdipapirer med lånte penge.

Her er nogle ting at huske på:

 • App’en har ofte svært ved at synkronisere med andre omkostningssporingssoftware som Personal Capital
 • Hvis du vil bruge deres forskningsguider og værktøjer, skal du betale $ 5 om måneden
 • De har ikke en desktop -version
 • Hvis du overfører din konto til en anden mægler, er der et gebyr på $ 75

Generelt åbnede din mobilapplikation muligheden for at investere i et helt nyt marked for mennesker. Brug af Robinhood gør det let at købe og handle aktier og kryptokurver, oprette overvågningslister og gennemgå ydeevne i realtid. Dens kryptoer er ret begrænsede i forhold til platforme som Binance, men de inkluderer:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)

I sidste ende, hvis du er ny til at investere og ønsker en brugervenlig app til at styre alle dine aktiver med minimal investering, er Robinhood en no-brainer.

Start med Robinhood.

3. Agern

Den bedste investeringsapp til automatiserede besparelser

Acorns landingsside

Acorns er en af ​​de bedste investerings -apps til at afrunde din resterende ændring til den næste dollar. De arbejder som en del af en Robo-rådgiver, der kan investere dine penge for dig og samtidig fungerer som et opsparingsværktøj til din ekstraindkomst.

Acorns er en intuitiv og brugervenlig pengeprogram. På fem minutter kan du oprette din konto og skal angive oplysninger såsom din alder og risikotolerance.

Er det sådan det fungerer. Acorns afrunder dine kredit- eller betalingskortkøb knyttet til den nærmeste dollar og overfører den resterende ændring til din Acorns -konto.

Du kan derefter investere denne ændring i din foretrukne Acorns investeringsportefølje. Du har også mulighed for at bruge Acorns ‘Found Money’ -plan, som nøjagtigt afspejler Swagbucks ‘måde.

De tilbyder tre serviceniveauer:

 • Grundlæggende: $ 1 / måned (lav pris og gratis for universitetsstuderende)
 • Core + Later: $ 2 / måned (ekstra adgang til en IRA -plan, der er fradragsberettiget)
 • Senere + udgift: $ 3 / mo (betalingskort tilføjet og mærketjekningskonto uden gebyrer).

Der er også tre typer konti. Disse er pensionskonti, skattepligtige konti og betalingskortkonto.

Et bemærkelsesværdigt aspekt her er enkelheden. Du kan opbygge konsistens i dine sparevaner, investere mere i stedet for at gemme ekstra mønter på din bankkonto. Hvis du er under 24 år eller universitetsstuderende, kan du få en gratis konto i 48 måneder.

De opkræver et lille kontogebyr ud over andre Roth IRA -gebyrer. Sammenlignet med andre investeringsapps er dine porteføljemuligheder lidt begrænsede. For lavere kontosaldoer opkræver de muligvis også en procentdel af de månedlige forretningsgebyrer.

Når alt kommer til alt, hvis du er en ny investor, er dette et glimrende værktøj for dig.

Kom i gang med Acorns i dag.

4. Forbedring

Bedst til den langsigtede investor

Bedre hjemmeside

Bedring er ikke din typiske investeringsapp, det er en Robo-rådgiver med fuld service, der automatiserer din investering. Først lærer de lidt om dine personlige mål og vaner. De opretter derefter en komplet portefølje designet til at passe til din risikotolerance og tidshorisont. Endelig optimerer de deres portefølje med deres Tax-Smart- teknologi .

Derudover tager Betterment sig af ombalanceringen af ​​porteføljen, som kombinerer dens mål med den bedste omfordeling af aktiver.

De hjælper dig med at holde styr på dine eksterne investeringer (uden for Betterment). Denne sporingssoftware giver dig en samlet platform til at holde styr på alle dine aktiver.

De opererer med en minimumskonto på nul – der er kun et årligt gebyr på 0,25% for digital porteføljestyring. Men hvis du har brug for menneskelig interaktion i form af et team af ekspertøkonomiske rådgivere (som ville interagere med dig via e -mail og telefon), kan du vælge Betterment Premium. Med denne plan er minimumskontoen $ 100k med et årligt gebyr på 0,40%.

De har fire typer konti: Smart Saver, Taxable Investment, Trust og IRA.

Hvis du leder efter en Wealthfront-lignende investeringsapp, der kombinerer Robo-rådgiverfunktioner med langsigtede strategier, er Betterment en god mulighed. Efter tilmelding får du adgang til dine pensionsberegnere, opkrævning af skattetab, relativt lave administrationsgebyrer, problemfri allokering af midler og humane finansielle rådgivere.

Kom i gang med Betterment i dag.

5. Gem applikation

Den bedste værdibaserede investeringsapp

Stash -startside

Stash blev lanceret i 2015 med det mål at tiltrække flere almindelige mennesker til investeringsmarkedet. Stash er fantastisk til værdibaseret investering og er let at bruge som en af ​​de bedste apps til at erhverve fraktionerede aktier.

Med kun $ 5 kan du åbne en konto. Du kan foretage ugentlige automatiske indbetalinger (selv så lavt som $ 5) til din konto, og de opkræver et årligt gebyr på 0,25%, hvis du har en saldo på mindst $ 5.000.

De tilbyder tre typer konti: IRA’er, spærrede konti og skattepligtige konti.

Med Stash kan du vælge mellem over 150 lagre. Denne anstændige række muligheder giver dig mulighed for at finde investeringer, der matcher dine interesser. De har også investeringstemaer, der består af en samling virksomheder, som du kan investere i, i modsætning til et enkelt selskab.

Du afholder et månedligt gebyr på $ 1, hvis din kontosaldo er mindre end $ 5.000. I sidste ende vil jeg anbefale Stash, hvis du har til hensigt at opbygge en solid portefølje af ETF’er og aktier, men ikke har mange penge at starte med.

Start med Stash.

6. Arsenal

Det bedste til at give aktier

Stak startsiden

Stockpile blev lanceret som en online mæglertjeneste i 2010. De giver dig mulighed for at købe gavekort på lagre frem for at skulle købe aktier direkte.

For at bruge Stockpile skal du være 18 år eller ældre i USA. De opkræver dig $ 0,99 pr. Udført handel, men uden månedlige gebyrer.

Først opretter du spærringskonti til dine præmier og køber dem via gavekort på lager. Denne funktion er også et enormt investeringsværktøj til at hjælpe børn med at lære at handle aktier.

Modtageren af ​​dine Stockpile-gavekort kan bruge dem til at købe aktier i mange store virksomheder, såsom Amazon, Netflix og Google. Med Stockpile kan du købe gavekort i form af elektroniske eller fysiske kort.

En fordel ved Stockpile er, at du kan købe brøkdele af fonde og børshandlede aktier. Med denne tilgang gør de det mere overkommeligt at investere i værdipapirer af høj værdi.

For eksempel kan du i stedet for at skulle betale mere end $ 1.500 for en enhed i Amazon -aktie med Stockpile til en overkommelig pris vælge 0,15 aktier.

Der er to typer aktiekonti: depotkonti og skattepligtige investeringskonti.

Deres app tilbyder ikke færdige porteføljer, og du kan kun få adgang til individuelle ETF’er og aktier. De er dog et glimrende værktøj for alle, der leder efter måder at købe brøkdele og sende gavekort til andre.

Kom i gang med Stockpile i dag!

7. Ally Invest

Bedst til DIY inverter

Ally Invest -startside

Hvis du er den selvfremstillede investor og ønsker at mikromanere hele investeringsprocessen, så er Ally Invest noget for dig. De tilbydes af Ally Bank, et netbankfirma med support døgnet rundt.

Ally Invest giver dig mulighed for at tage en mere praktisk tilgang til at investere. Med din forretningsapp kan du vælge investeringsmuligheder individuelt, hvilket er i modsætning til andre apps, der giver dig færdige temaer.

På grund af dette er Ally Invest mere fleksibel og giver dig mere kontrol over dine investeringer såsom aktier, optioner og valutahandel. De har en stor bank med informationsindhold til at hjælpe dig, men dette er en mere manuel proces.

Ally Invest skiller sig ud med sit minimumskonto, nul ETF -gebyrer, fleksibilitet og nyttige værktøjer og lommeregnere.

Her er hvad du skal huske på om Ally Invest.

De vil opkræve transaktionsgebyrer for investeringsforeninger.

Der er ingen automatisk rebalancering eller vending; du gør det hele selv.

I sidste ende anbefaler jeg ikke Ally Invest til begyndere. De er bedst egnet til erfarne investorer, der kender rebene og er klar til at tage kontrol over deres økonomi. Grundlæggende fungerer Ally Invest bedst for optionhandlere, Forex -handlere og folk, der ønsker at lære dagshandel.

Start med Ally Invest.

8. Fundrise

Bedst til ejendomsinvestorer

Fundrise -startside

Fundrise indeholder app-specifikke crowdfunding-finansierede ejendomsinvesteringer. Lyder det risikabelt? Det kan være, men dit afkast kan være højt uden for meget risiko. De har et historisk årligt afkast på 8,7 til 12,4%.

Typisk begrænser de fleste online ejendomsplatforme brug til akkrediterede investorer. Disse “akkrediterede investorer” skal i de fleste tilfælde have en minimumsværdi på $ 1 million eksklusive værdien af ​​dit hjem (i henhold til amerikansk værdipapirlovgivning). Fundrise byder både akkrediterede og ikke-akkrediterede investorer velkommen i blandingen.

For din startportefølje er den mindste saldo, du har brug for, $ 500. Fundrise opkræver dig et rådgivningsgebyr på 0,15%, samt et aktivforvaltningsgebyr på 0,85%.

Der er to typer konti i FundRise: skattepligtige konti og IRA’er. Sidstnævnte har en minimumssaldo på $ 1000.

Hvorfor er Fundrise unik?

Med dens applikation kan du diversificere din portefølje med ejendomsmægler til en meget lavere pris, end hvad den traditionelt ville koste. Du får også hjælp fra eksperter, du kan vælge mellem forskellige investeringsplaner og få en 90-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvis du vil begynde at investere i fast ejendom, men ikke har kapital til at gøre det på egen hånd, er Fundrise en god mulighed.

Kom i gang med Fundrise i dag.

Bedste investeringsapps: Tilføjelse

Uanset om du er en erfaren investor eller en nybegynder, der bare ønsker at købe et par aktier, vil denne liste over de bedste investerings -apps hjælpe dig med at opbygge din portefølje.

Hvis du leder efter den bedste app til gratis aktiehandel, ville jeg starte med Robinhood.

Hvis du vil bruge et program med en mere komplet service, ville jeg vælge M1 Finance.

For at automatisere dine besparelser er Acorns din bedste løsning.

Hvad du tror? Er der en investeringsapp, du bruger, som jeg skal tilføje til denne liste? Hvis du leder efter måder at arbejde hjemmefra eller tjene penge online, kan du tjekke andre relaterede artikler på min blog.