8+ bedste forretningsidéer til hjemmet til professionelle i hjemmet

Hvis du har øje for indretning og gerne vil bruge dine evner til at bygge en virksomhed, er boligindretning en levedygtig mulighed. Du kan starte med en lille investering af tid og penge og gøre det til et fantastisk deltidsjob eller noget der skal laves parallelt, indtil virksomheden vokser nok til at støtte dig.

Hjem iscenesættelse er kunsten at dekorere et hus. Hjem iscenesættelse er også kendt som fast ejendom og ejendom styling. Grundlæggende gøres det for at sælge et hjem hurtigt og til den bedste pris på ejendomsmarkedet. Iscenesættelse derhjemme kan være enkel og kompleks afhængigt af behovene. Det kan være lige så let som at omarrangere de genstande og fyldstoffer, som husets sælger allerede har, eller så kompleks som at indbringe nyt tilbehør, møbler og kunstværker.

Efter din hjemmeforberedelseskonsultation vil nogle kunder måske have dig til at implementere anbefalingen for dem, mens andre selv foretager ændringerne efter dit råd.

Her er nogle trin til at gøre dit hjem iscenesættelse perfekt:

 • Kend din køber
 • Få dit ydre til at skille sig ud
 • Reparer kendte problemer
 • Tøm og organiser disse værelser
 • Rengør grundigt
 • Vær neutral og tiltræk mere
 • Opgrader inden for dit budget
 • Vend rum tilbage til deres oprindelige funktion
 • Få mest muligt ud af det store udendørs
 • Godt placerede detaljer

Hjem iscenesættelse indebærer ærlig undersøgelse og kreativ genopfindelse af en ejendom, så den føles perfekt egnet til dens potentielle potentielle køber, der leder efter deres næste bolig.

Her er nogle ideer og tricks, der er nævnt nedenfor for en hjemmevirksomhed til fagfolk i hjemmet:

At øge appellen til et hjem ved hjælp af handelstrick, der koster få eller ingen penge, kan give et stort afkast af investeringen.

Små ændringer tilføjer op til at skabe et købervenligt værelse, der hurtigt kan sælge et hjem til en højere pris. Her er nogle ideer til en boligindretningsprofessionel til at organisere et hjem til lave omkostninger:

Bremse appel tiltrækker køberen til at se mere: –   Du får aldrig en anden chance for at gøre et første indtryk. Køberen vil enten elske det eller hade det baseret på deres første indtryk. Så pæn og ren er opskriften her. Manicure græsplæner, trim buske og ukrudt fra alle blomsterbed, og tilføj et lag frisk mulch for at friske det op. Disse enkle ændringer vil tilføre en masse dæmper appel.

Brug 90 -dages -reglen til at maksimere pladsen: –  Mens du bestiller et hus til iscenesættelse, skal du gennemgå værelse for værelse og fjerne alt, hvad sælgere ikke har brug for i de næste 90 dage. Prøv at gøre det spændende ved at behandle arrangementet som en pakkefest til dit indflytning i dit fremtidige hjem.

Scenerum med et formål: – Sørg for, at hvert værelse har et enkelt formål, da multifunktionsrum forvirrer købere. Brug nuværende møbler til at iscenesætte rummet og blive kreativ. Pust nyt liv ind i rum ved at omarrangere med et formål.

Vær opmærksom på detaljer: –  Detaljer hvert værelse og sprøjt sæsonbetonet indretning og farve overalt. Gå ud over normal husrensning og skinn dine dørhåndtag, skabshåndtag og armaturer. Og nogle detaljer, der ikke er personlige, men skaber varme.

Tænd den: –  Fjern alle vinduesbehandlinger, der blokerer for meget lys. Brug lamper til at markere mørke områder. Udskift balloner og pærer i lysarmaturer, så de alle lyser jævnt. Prøv at udskifte forældede lysarmaturer med nyere, billigere armaturer.

Du behøver ikke at være en ivrig seer for at genkende værdien af ​​at pifte dit hjem op, før du sætter det på markedet. Faktisk siges det, at færdiglavede boliger, dem der bevidst er indrettet med henblik på at tiltrække købere, har tendens til at sælge på halv tid som uforberedte ejendomme. Og da salgssæsonen for boliger begynder at blive varm, er det vigtigere end nogensinde, at din pakke ejendomme skiller sig ud fra resten.

Home Staging -tips og ideer behøver ikke altid at være dyre og tidskrævende. Det er vigtigt at overveje at implementere nogle hjemlige organisationstip for at polere udseendet af ejendommen til salg og gøre det attraktivt for så mange potentielle købere som muligt.

Nogle ideer til boligindretning til professionelle inden for boligindretning:

 • Ryd op i dit interiør til en vellykket iscenesættelse i hjemmet: start med skabe, skabe, hylder, opbevaringsbeholdere og pæne lokaler. Når dette er gjort, er det tid til at ejendommen er pæn og ren. Gør det hele fejlfrit, skinnende og skinnende. Åbn persienner, del de tunge gardiner og lad den lette og friske luft komme ind. Dette vil skabe en illusion om et meget større indvendigt rum.
 • Udfoldning af en velkomstmåtte : I næsten alle hjem nu har du en stue, og på en eller anden måde gør det første indtryk på hjemmet. At byde velkommen vil bare rette op på det og få den besøgende til at lede efter mere.

Placering af borde og serviceområder til underholdning: Lykkeligt er hjemmet fyldt med venner, mad og latter. Så giv potentielle købere et eksempel på dit hjemværtsliv ved at sætte scenen.

Udskiftning af personlige fotografier med illustrationer –  Udskiftning af personlige fotografier, der hænger på væggene for nogle smukke lærredskunstværker, kan være en god idé, fordi det kan være meget svært for køberen at forestille sig at bo i deres værelse, når deres personlige fotografier er overalt. Dele.

Udstyr et badeværelse med slanke hvide lagner: Efter at have ryddet lidt i rodet, pift dit badeværelse op med sprøde, helt hvide lagner. Hvide håndklæder, bademåtter og bruseforhæng kan øjeblikkeligt opdatere dit badeværelse.

Arranger dekorative vignetter: Saml elegante vignetter af farvede vaser, lanterner, bøger, planter, kurve og andre pyntegenstande på kommoder, diske og hylder. Når de er bygget rigtigt, kan disse skærme give dit hjem den blanke, out-of-a-magazine-følelse, og det trækker virkelig købere.

Iscenesættelse derhjemme er ikke kun en god måde at eksperimentere og designe på, men også at vise dine evner til den, du vil invitere. Find måder at minde dine kunder om at opdrage din virksomhed i deres forhold til andre. Det er vigtigt at følge med i de nyeste modeideer inden for boligindretning, gardiner, stemningsbelysning og farvetilpasning for at tilfredsstille nye købere.