8 Bedste Business CRM -software fra 2022 (bedømt og anmeldt)

Bruger du CRM -software? Sørg for, at det er den rigtige til din virksomhed.

Den rigtige CRM forener kundeoplevelsesaktiviteter fra leadgenerering til relationsstyring. Hjælper med at holde dine teams og afdelinger på samme side. Store organisationer har brug for det endnu mere, men de har brug for det i en skala, som små virksomhedsløsninger ikke er klar til at levere.

Du ville ikke bruge små virksomhedsløsninger til din regnskabs- eller webtilstedeværelse. Brug dem heller ikke til at styre dine kunder og kundeforhold.

Læs videre for at finde ud af, hvad business CRM egentlig er, hvilke CRM -funktioner du skal kigge efter, og en oversigt over de otte top CRM -løsninger til virksomheder i 2022.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, som jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du køber en plan. Dette er dog de værktøjer, som jeg har kigget på og kan varmt anbefales, når det kommer til forretnings -CRM. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er en virksomheds CRM?

CRM står for Customer Relationship Management. Det er et system eller software, der hjælper en virksomhed med at håndtere sine interaktioner med kunder og potentielle kunder. CRM’er gemmer kundeoplysninger og deres historie om interaktioner med virksomheden og analyserer derefter disse data for at give indsigt i virksomhedens kundebase for at hjælpe relationer med at vokse.

En virksomheds CRM er en mere omfattende software, der konsoliderer kunderelaterede arbejdsgange på en enkelt platform. For eksempel, mens en CRM kan indsamle en kundes købshistorik, kan en virksomhedens CRM også spore alle de marketingkampagner, der blev brugt til at pleje leadet.

Sådanne data giver dig mulighed for at spore ting som omkostninger til kundeopkøb, som kan hjælpe dig med at sænke driftsomkostninger eller justere din marketingstrategi.

Forretningsløsninger er typisk rettet mod større virksomheder, men du behøver ikke at være en “business-grade” organisation for at drage fordel af kraftfulde værktøjer som HubSpot Sales Hub Enterprise.

Uanset hvilken vej du vælger, er det mere vigtigt at få den funktionalitet, du har brug for til at udvikle din virksomhed.

Apropos hvilke …

Hvad er en god forretning CRM -software?

Enhver god forretnings-CRM hjælper dig med at få et “360 ° -billede” af din kundebase såvel som individuelle kunder, så du kan træffe informerede, datadrevne beslutninger, der optimerer omsætningen, samtidig med at tilfredsheden og kundeloyaliteten forbedres.

Ifølge Gartner vil gode CRM-leverandører lægge vægt på funktionalitet i fire kritiske segmenter inden for en virksomhed: salg, marketing, kundeservice og e-handel. For at tilfredsstille disse skal du kigge efter:

 • Kontakt ledelse. Alle gode CRM’er indsamler og organiserer kundedata. Mange vil også have avancerede søgefunktioner, der håndterer strukturerede og ustrukturerede data.
 • Kundemulighed og lead management. Sporing af kundeinteraktioner og lead livscyklus hjælper dig med at forstå deres demografi, pleje dine kundeemner og identificere de kunder, der sandsynligvis vil konvertere.
 • Rapporter og analyseværktøjer. Realtidsdata hjælper dig med at holde styr på din arbejdsgang og giver dig de oplysninger, du har brug for for at gøre dine fremtidige kampagner mere effektive.
 • Skærme, der kan tilpasses. Tilpas dit arbejdsområde til virksomhedens og teamets behov.
 • Mobilapps. Tillad personale at få adgang til din CRM på deres mobile enhed, selvom de arbejder eksternt eller i marken. Alle gode CRM’er er kompatible med iOS og Android.
 • Salgs- og marketingfunktioner. Automatiser funktioner i forbindelse med salg og marketing, herunder ordrehåndtering og prognoser.
 • Integrationer. Din virksomheds CRM bør let integreres med din teknologiske stak, herunder ting som dine datavisualiseringsværktøjer eller din e-handelsplatform.
 • Cloud hosting. Eliminer utilgængelighed og ineffektivitet fra lokale CRM-løsninger, samtidig med at datasikkerheden forbedres.
 • Kunde support. Du har spørgsmål, så sørg for, at din udbyder er der for at besvare dem.

Hvad er den bedste forretnings -CRM?

En CRM -løsning kan være præcis det, du har brug for for at organisere og fremskynde dine forretningsprocesser. Både små virksomheder og deres større kolleger vil sætte pris på kraften i virksomhedernes CRM -løsninger.

Her er otte af de bedste business CRM -software at overveje.

1. HubSpot Sales Hub Enterprise

Virksomhedspris: $ 120 / bruger pr. Måned (starter ved 10 brugere)

HubSpot Sales Hub Enterprise

Det gode ved HubSpot Sales Hub: HubSpot Sales Hub Enterprise er en kraftfuld og omfattende CRM -platform, der er i stand til at imødekomme virksomhedens behov hos virksomheder i alle størrelser. Ligesom resten af ​​HubSpot -økosystemet kombinerer det brugervenlighed med strøm og sætter alt under ét tag, så du kan komme i gang.

Sales Hubs integreres med HubSpot CRM, en gratis skybaseret CRM, der giver dig yderligere funktioner ud over det, du allerede får med vækstplatformen. Med din enterprise-grade løsning får du også:

 • Mange e -mail marketing funktioner. Fra automatiserede e -mailsekvenser til skabeloner, der kan tilpasses, kan dit marketingteam generere og pleje leads fra et e -mailmarkedsføringsværktøj.
 • Support til salgsprocessen. Fra marketingautomatisering til pipeline -styring, forudsigelig lead -scoring og planlægningssoftware har du det hele ét sted.
 • Synkronisering med dine andre platforme.
 • Tilpassede rapporter. Der er masser af metrics derude, og du kan tilpasse funktionen til at få detaljerede detaljer eller detaljerede oplysninger til dit hjertes indhold.
 • Salgsbøger. Fra scripts til smukt formaterede forslag, sørg for at dine teams har alt, hvad de har brug for for at lukke et salg lige ved hånden.
 • Workflow -udvidelser. Har du brug for at flytte en masse data? Gå problemfrit med udvidelser, der understøtter de værktøjer, du bruger.
 • Dedikeret kundesuccess manager. Få hjælp, når og hvor du har brug for det fra en dedikeret HubSpot -ekspert, der forstår din virksomhed og dens mål.

Kom godt i gang med HubSpot Sales Hub Enterprise ved at tale med dit salgsteam.

2. Salesforce

Virksomhedspris: $ 150 / bruger pr. Måned ($ 1500 / måned for 10 brugere), 30 dages gratis prøveperiode

Salesforce CRM

Det gode ved Salesforce: Salesforce er stort set betragtet som brancheleder inden for CRM-software og har en funktionsrig platform, der er designet til først at være mobil. Det betyder, at dit marketingteam altid har adgang til alt, hvad de har brug for, uanset hvor de er.

Salesforce skiller sig ud med sin evne til at tilpasse salgs-, marketing- og kundeserviceteam, alt sammen under ét tag, hvor du har fuldstændig overblik over kundens livscyklus og kommunikation. Det giver også fordele, der omfatter:

 • Forbedret datasikkerhed. Fra kundegodkendelse til datakryptering holder Salesforce din virksomheds mest følsomme oplysninger sikre, mens den er tilgængelig.
 • Forretningsinformation drevet af kunstig intelligens. Salesforce Einstein tilbyder specifikke og personlige anbefalinger til din virksomhed. Det bruger også maskinlæring med regelbaseret leadscoring og ubegrænsede brugerdefinerede applikationer.
 • Territorial forvaltning. Salesforce er enestående blandt virksomheders CRM -løsninger i sin evne til at tilbyde territorial forvaltning for bedre at holde styr på dine salgsteam.
 • Meget tilpassede rapporter. Få personlig indsigt i realtid ved hjælp af segmenter, flerkanalsdata og mere på præcis den måde, der passer dig bedst.

For et mere detaljeret kig på disse topværktøjer, tjek min HubSpot vs Salesforce -sammenligning.

3. Oracle CRM On Demand

Virksomhedspris: Kontakt os for at anmode om et tilbud.

Det gode ved Oracle CRM On Demand: Oracle CRM On Demand er en af ​​de ældste tilgængelige CRM -løsninger og er fortsat et populært valg for virksomheder. Mange virksomheder henvender sig til det på grund af dets nemme installationsproces og virksomhedssikkerhed, der holder dine forretningsdata sikre.

Oracle CRM On Demand har muligvis ikke et lige så slankt dashboard som nogle af de nyere softwareløsninger, men det har flere funktioner, der gør det værd at overveje alvorligt. Samlet set elsker jeg deres:

 • Salgsproduktivitet funktioner. Du har adgang til lead-kvalifikation, salgsautomatisering, rapportering i realtid, progressiv profilering og alt andet for dine marketingteams.
 • Indgående og udgående kampagner. En række blyudviklings- og administrationsværktøjer hjælper dig med at fange, konvertere og beholde kundeemner.
 • Branchespecifikke egenskaber. Oracle CRM On Demand er populær blandt biovidenskabelige, højteknologiske, fremstillings- og formueforvaltningsindustrier på grund af funktioner som indtægtssporing bygget specielt til hver.
 • Omfattende integrationer. Byg dit økosystem med Oracle’s On-Demand Web Services API og giv brugerne hurtig adgang til kontekstuelle data fra andre systemer for at optimere produktiviteten overalt.

4. Zoho CRM

Virksomhedspris: $ 35 / bruger pr. Måned, 15-dages gratis prøveperiode

Det gode ved Zoho CRM: Zoho CRM driver mere end 150.000 virksomheder i 180 lande. De er dygtige til at opfylde behovene hos virksomheder i alle størrelser, og virksomheder på virksomhedsniveau vil finde deres tilbud skala perfekt. De vil endda hjælpe dig med at migrere til deres platform og sikre en problemfri overgang mellem dit gamle system og deres.

Zoho CRM tilbyder fire niveauer af abonnementer; faktisk er det muligt at få mere end hvad virksomhedsplanen tilbyder. Hvis du vil have forbedrede funktionsgrænser og avanceret business intelligence, kan du få Ultimate -pakken. Ellers følger forretningsplanen med:

 • Salgsfunktioner baseret på kunderejsen. Forbedre din salgsproces med automatiseret lead-scoring, deal management, kommunikation på tværs af kanaler og mere.
 • Information baseret på kunstig intelligens. Udnyt den AI-drevne assistent til forudsigelig salg og automatisk tildeling af opgaver eller fører til de mest egnede repræsentanter.
 • Møder og kommercielle oplæg. Afhold møder og præsentationer direkte fra CRM -platformen, så dit team kan oprette forbindelse og virtuelt samarbejde.
 • Omfattende tilpasning. Konfigurer din CRM til dit teams specifikke behov med et omfattende bibliotek med funktioner plus omfattende tredjepartsapplikationer og softwareintegrationer.

5. Pipedrive

Virksomhedspris: $ 99 pr. Måned, 14-dages gratis prøveperiode (minimum 10 brugere)

Hvad er godt ved Pipedrive: Pipedrive er kendt for at understrege brugeroplevelsen, hvilket gør dets interface så intuitivt og brugervenligt som muligt. Selvom værktøjet primært ser ud til at være rettet mod små virksomheder, kan mange virksomheder lide det, fordi det er meget let og fungerer meget godt med et helt univers af andre systemer og applikationer.

Selvom forretningsversionen ikke tilføjer yderligere funktioner til pakken, kræver det dog, at du medbringer et team på mindst 10. Du får også en brugerdefineret onboarding, der inkluderer hjælp til migration plus personlig support til din CRM. Ellers tilbyder Pipedrive et par funktioner, som vi synes er værd at overveje:

 • Forpligtelse til privatliv og datasikkerhed. Ud over stærke datasikkerhedsforanstaltninger er Pipedrive GDPR -kompatibel.
 • Åben API. Du kan udvikle de nøjagtige funktioner, du har brug for for at få mest muligt ud af platformen.
 • 150+ integrationer. Brug Pipedrives interne integrationsgrænseflade, eller arbejd sammen med Zapier for at konfigurere den perfekt.
 • Avancerede synlighedsindstillinger for aftaler og kontakter. Få fuld kontrol over, hvad der er synligt for dit udstyr og dit personale på et øjeblik.

6. Microsoft Dynamics 365

Virksomhedspris: Varierer efter afdeling, kontakt for et tilbud.

Det gode ved Microsoft Dynamics 365: I lighed med HubSpot -vækstplatformen er Microsoft Dynamics 365 et sæt forretningsprogrammer organiseret efter funktion og afdeling. I stedet for at give dig et overvældende sæt værktøjer, kan du vælge mellem marketing, kundeinformation, salg, økonomi, drift og mere. De har kombineret virksomhedens ressourceplanlægning og CRM til ét cloud-baseret værktøj.

Microsoft Dynamics 365 blev skabt til at være meget mere end en CRM, men det kræver stadig en kundecentrisk tilgang. Du finder innovativ teknologi, der forstærker din salgseffektivitet, herunder:

 • Marketing support. Fra marketingautomatisering til lead -scoring og A / B -test får du al funktionaliteten i et “traditionelt” CRM.
 • Conversational intelligence -teknologi. Gentag vellykkede salgsopkald for at identificere, hvad der fungerede og hvorfor, og brug derefter den viden til at uddanne dine medarbejdere.
 • Mixed reality -produktfremviser. Vis en 3-D digital klon af dit produkt på arbejdsbordet, som om du faktisk var der.
 • Problemfri integration med Office 365. Hvis du allerede bruger Outlook eller Microsoft 365, udvider Microsoft Dynamics 365 dit univers endnu mere.

7. Frisalg

Virksomhedspris: $ 79 / bruger pr. Måned, 21-dages gratis prøveperiode

Hvad er godt ved Freshsales CRM: Freshsales CRM er en del af Freshworks -forretningspakken, der inkluderer helpdesk -software og IT -servicestyringssoftware. Freshsales har til hensigt at blive en del af denne pakke, og er lidt mere fokuseret end andre forretningsmæssige CRM -løsninger.

Det er dog slet ikke at sige, at du bliver begrænset af mere specialiseret funktionalitet. Faktisk tilbyder Freshsales nogle funktioner, der er svære at finde i andre løsninger. Vi kan godt lide:

 • Multicurrency og flersproget support. Forretningsvirksomheder, der opererer i mere end ét land, vil sætte pris på disse egenskaber.
 • Freshcaller integration. Foretag opkald mellem dine teams med et enkelt klik, mens du automatisk registrerer oplysninger.
 • Automatisk profilberigelse. Få kontaktoplysninger, sociale netværk og offentlige oplysninger uploadet automatisk.
 • Dedikeret kontoadministrator. Virksomheder får en dedikeret medarbejder fra Freshsales CRM, der vil hjælpe med ethvert behov, de måtte have.

8. SugarCRM

Virksomhedspris: $ 85 / bruger pr. Måned (minimum 10 brugere)

Det gode ved SugarCRM: Dette økosystem af værktøjer drager fordel af kunstig intelligens til at levere et stort antal tjenester. Vi kan især godt lide:

 • Forudsigende indsigt. Få forudsigelig information drevet af AI, der har vist sig at optimere dit salgsflow og ydeevne.
 • Kundeoplevelsesstyringsværktøjer. Undersøg og forbedre dine kunders oplevelse med data og et sæt CRM -værktøjer til at kontrollere det hele.
 • Fleksibel tilpasning. Uanset om du har brug for at automatisere engangssalgsprocesser eller tage kontrol over detaljerne i dit system, kan du gøre det med fulde API’er.
 • SaaS -muligheder i lokalerne. Vil du beholde dine data inde i bygningen? Intet problem. SugarCRM tilbyder en lokal implementering, der er skræddersyet til din virksomhed.

Nøgleoptagelse: De rigtige Business CRM -løsninger hjælper din virksomhed med at vokse

CRM-software hjælper med at samle arbejdsgange på tværs af afdelinger, hvilket er afgørende i virksomheder på virksomhedsniveau, hvor salg, marketing og andre afdelinger skal forblive på linje.

Selvom der er mange CRM’er, der kan tilbyde en sådan samhørighed til virksomheder, kan et virksomheds CRM -system levere dem til store virksomheder i den ønskede skala.

Vi har dækket otte store CRM -platforme til virksomheder, der fremhæver de unikke funktioner i hver. Så gå videre og identificer dine forretningsbehov, og vælg derefter. Med en af ​​dem er du i gode hænder og positioneret til at udvikle din virksomhed.