7 bedste virtuelle konferenceplatforme i 2022 (rangeret)

Kort tid og ikke ønsker at læse hele artiklen? Mine bedste valg er Eventzilla og Demio.

Med virtuelle konferenceplatforme kan virksomheder hoste store konferencer og udstillinger helt online.

Og den virtuelle konferenceindustri har fået et massivt løft siden begyndelsen af ​​2022.

Alene i marts 2022 blev software til virtuelle begivenheder downloadet 62 millioner gange. Det amerikanske virtuelle konferencemarked vil sandsynligvis nå $ 10,92 milliarder inden 2027.

I denne vejledning rangerede og gennemgik jeg de bedste virtuelle konferenceplatforme baseret på deltageroplevelse, funktioner, brugervenlighed, priser, support og mere.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste virtuelle konferenceplatforme?

1. Eventzilla.

Det bedste til markedsføring og promovering af dine virtuelle begivenheder ($ 1,50 pr. Registrering).

Eventzilla: virtuel konferenceplatform

Eventzilla er en platform til virtuelle begivenheder, der hjælper dig med at organisere, konfigurere og administrere alle virtuelle begivenheder som webinarer, liveudsendelser og konferencer.

Det fungerer med enhver videostreamingspartner som Zoom, GotoWebinar, ON24 osv. Og giver dig mulighed for at samarbejde direkte fra browseren.

Fra automatiserede ventelister til planlagte e -mails, automatiser redundante opgaver, så du kan fokusere på væsentlige dele af begivenheden.

Det hjælper dig med at automatisere hele registreringsprocessen med funktioner som:

 • Flere registreringscyklusser baseret på forskellige typer deltagere.
 • Deltagerens selvbetjening for at registrere, ændre, annullere eller refundere.
 • Multisession registrering.
 • Automatiske ventelister og godkendelser.

Eventzilla hjælper dig også med at oprette registreringssider til dine online begivenheder, webinarer og livestreams uden at skrive nogen kode. Dens træk-og-slip-generator er også nyttig til hurtigt at redigere eller omarrangere hændelsessiden. Oven i det er alle hændelsessider automatisk optimeret til mobile enheder.

Andre nøglefunktioner inkluderer HD -optagelse og skærmdeling, tilpassede mødelokaler, flere grupperum og live chat.

Det tilbyder mange indbyggede SEO- og marketingfunktioner, herunder muligheden for at sende personlige e-mail-kampagner, rabatkuponer og mere. Du kan også promovere din blog ved at indsætte en registreringswidget på din blog, hjemmeside eller Facebook -side.

Det giver dig også mulighed for at oprette højttalerprofiler, hvor du kan offentliggøre alle relevante oplysninger. Du kan også oprette og e -maile certifikater til alle deltagere uden nogen kryptering.

Eventzilla dashboard giver dig også oplysninger om dine registreringer, ordrer og generel trafik. En integration med Google Analytics hjælper dig også med at holde styr på ting som billetsalg, besøg og henvisninger. Du kan endda importere CSV -filer, der indeholder data fra almindelige brugerdefinerede rapporter og guider.

Det tilbyder også en intuitiv mobilapp for deltagere at få adgang til begivenhedens placering, detaljer, sponsor, skema, deltagere og mere. Applikationen er tilgængelig på både iOS og Google PlayStore.

Arrangørarrangører får også synkroniseret en mobilapp med Eventzilla -serveren for at få adgang til data på farten. Du kan bruge den til at overvåge billetsalget i realtid, spore fremmøde og måle indtægter hvor som helst du vil.

Plus, du bruger Zapier til at integrere med tusindvis af forretningsværktøjer til at hjælpe dig med at organisere og tjene penge på din online konference. Almindelige integrationer omfatter Zoho, PayPal, Stripe, Slack, Mailchimp osv.

Eventzilla tilbyder tre betalingsplaner:

 • Grundlæggende: $ 1,50 pr. Registrering
 • Fordel: 1,9% + $ 1,50 pr. Registrering
 • Plus: 2,9% + $ 1,50 pr. Rekord

Du kan også tilmelde dig en gratis demo eller en 7-dages gratis prøveperiode.

Prøv Eventzilla

2. Demio.

Bedst til hosting og promovering af webinarer ($ 34 pr. Måned).

Demio: webinar -software

Demio er et webinar og en virtuel begivenhedsplatform uden download, der hjælper dig med at være vært for webinarer, oprette registreringssider og afspille webinarer igen. Det tilbyder også en række marketingværktøjer til at hjælpe dig med at promovere din virtuelle begivenhed og opnå bedre resultater.

Du kan endda integrere dit eget logo sammen med andre branding -elementer. Demio hjælper dig også med at streame alle dine præsentationer i HD og vise en række webinarer eller med en gruppe forskellige mennesker.

Dens “Hybrid Event” -funktion hjælper dig med at præsentere både liveudsendelser og optaget video i samme præsentation. Du kan også når som helst afspille forudindspillede præsentationer på forespørgsel.

Nogle af dens nøglefunktioner omfatter en opfordringsknap-knap, et-klik-tilmelding, tilpasselig tilmelding og taksideskabeloner, direkte videodeling osv.

Du får også et væld af reklamefunktioner, e -mailmarketing og eventplanlægningsfunktioner, såsom:

 • Muligheder for at integrere din registreringsside på dit websted eller på en hvilken som helst landingsside.
 • Meddelelser via e -mail for at minde deltagerne om den kommende begivenhed.
 • Se dine kontaktoplysninger, administrer dem, og importer alle data til en .csv -fil.
 • Yderligere tilpassede felter i registreringsformularen for at udtrække flere data fra kunden.

Platformen giver dig også mulighed for at dele videoer eller uploade præsentationer, tage interaktive undersøgelser, giveaways og brochurer og mere. Du kan drage fordel af alle disse funktioner til at interagere og interagere med dine deltagere under den virtuelle begivenhed.

Demio undersøgelser og brochurer

Plus, du kan se vigtige resultater og statistikker i realtid og endda vise dem under begivenheden som socialt bevis.

Du kan også interagere med deltagere via offentlig eller privat chat, sende emoji -bevægelser og nævne specifikke deltagere. Du kan give webcam- eller mikrofonadgang til dit publikum og lade dem tale under arrangementet.

Der er også en automatisk optagelsesindstilling for at optage begivenheder og dele dem med dit publikum på enhver platform. Endelig kan du analysere din tilmeldingsrate, hvordan deltagerne interagerede med dit indhold og den tid, de begyndte at forlade.

Demio understøtter også flere browsere og platforme, herunder iOS, Android, Chrome, Safari, Mozilla osv.

Demio tilbyder tre prisplaner, herunder:

 • Start: $ 34 pr. Måned (50-personers værelse)
 • Vækst: $ 69 pr. Måned (150-deltagerværelse)
 • Forretning: $ 163 pr. Måned (500 deltagerlokaler)

Du får en gratis 14-dages prøveversion af alle planer om at teste software til videokonferencer før det endelige køb.

Demio test

3. Livestorm.

Ideel til detaljerede analyser og deltagerrapporter (€ 89 pr. Måned, faktureres årligt).

Livestorm: virtuelt videokommunikationsværktøj

Livestorm er en virtuel begivenhedsplatform og videokommunikationsværktøj, der hjælper dig med at gennemføre produktdemonstrationer, live events, kundetræning og intern kommunikation. Tillad dine deltagere at deltage i et webinar via et simpelt link uden at downloade noget.

Derudover er den kompatibel med de vigtigste browsere som Opera, Chrome, Safari, Internet Explorer osv. Og giver dig mulighed for at organisere forskellige webinarer i HD.

Platformen hjælper dig med trinene til at komme i gang:

 • Planlægning og konfiguration af din virtuelle begivenhed
 • Post live og engagere dit publikum
 • Indsaml vigtige oplysninger

For planlægningsdelen hjælper det dig med at konfigurere din registreringsside og automatiske e -mailpåmindelser. Du kan også oprette øjeblikkelige møder med op til 12 deltagere i et privat rum og dele din skærm via browserbaseret opsætning.

For opgaver som salgsdemoer giver det dig mulighed for at planlægge møder i et midlertidigt mødelokale. Du kan også integrere sessioner i din arbejdsgang via software som Calendly.

Derudover giver Livestorm dig mulighed for at indstille en automatisk afslutning og start af webinaret eller afspille en video midt i et webinar. Du kan også dele din skærm med flere deltagere og chatte med dem i realtid.

Det giver dig mulighed for at holde en-til-en-møder med deltagere, gennemføre undersøgelser og spørgsmål-og-svar-sessioner og dele forudindspillede videoer.

Livestorm: spørgsmål og svar under webinarer

Endelig får du en detaljeret analytisk rapport sammen med registrantprofiler og deltagerrapporter. Du kan også spore kilden til poster og referencer for hver post.

Derudover giver det også et flersproget supportteam, Zapier & Slack-integration og GDPR-overholdelse.

Livestorm tilbyder tre betalingsplaner:

 • Grundlæggende: gratis plan
 • Præmie: € 89 pr. Måned, faktureres årligt
 • Firma: baseret på tilbud

Grundplanen fastsætter en maksimumsgrænse på 20 minutter pr. Begivenhed, mens Premium -planen tillader 4 timer pr. Begivenhed.

Prøv Livestorm gratis i dag.

Prøv Livestorm

4. Hvem.

Den bedste alt-i-en virtuelle konferenceplatform generelt (baseret på citater).

Whova: Bedste virtuelle konferenceplatforme

Whova er en alt-i-en virtuel eventplatform, der hjælper dig med at streame sessioner, afspille videoer, engagere deltagere, oprette virtuelle kabiner og mere.

Det fungerer med alle større videostreamingsplatforme og hjælper dig med at administrere video- og sessionsoplysninger ét sted.

Det er også tilgængeligt på alle enheder, inklusive bærbare computere, tablets og smartphones. Det betyder, at du nemt kan deltage i diskussioner og deltage i sessioner hvor som helst og når som helst.

Derudover kan du afholde betalte sessioner og kun give adgang til deltagere med præmiebilletter. Det betyder, at sessionsvideoer kun vil være tilgængelige for registrerede deltagere. Du kan også moderere sessionen via din mobiltelefon eller web.

Whova tilbyder også mange funktioner, der hjælper dig med at engagere deltagere, ligesom personlige begivenheder. For eksempel kan du bruge live meningsmålinger, spørgsmål og svar og live chat til at engagere og engagere dit publikum, hvilket forbedrer oplevelsen af ​​begivenheden.

Her er nogle andre funktioner, der kan hjælpe dig med at øge deltagelsen under en virtuel konference:

 • Det giver dig mulighed for at vise leaderboards og tilbyde præmier for at øge svaret på undersøgelser og meningsmålinger.
 • Engager deltagerne ved at være vært for fotokonkurrencer, billedtekster og pas.
 • Send påmindelser, notifikationer, meddelelser i appen og indlæg for at sikre, at alle deltager i sessionen.
 • Del links, fotos og tips under videokonferencen.
 • Stil sjove og interessante spørgsmål for at bryde isen.
 • Brug de indbyggede chatfunktioner til at starte samtaler under konferencen.
Whova: Netværksfunktioner

Derudover skaber det også praktisk indsigt og giver en detaljeret oversigt over deltagerprofiler.

Du kan også oprette virtuelle møder for bestemte grupper og komme i kontakt med andre deltagere ansigt til ansigt med fælles interesser og baggrunde.

Whova tilbyder også særlige funktioner til udstillere og sponsorer, herunder tilpassede virtuelle kabiner, virtuelle brochurer og optagelser og online kuponer og giveaways. Du kan også integrere liveudsendelser for at demonstrere eller få forbindelse til dit publikum.

Priser:

Du kan anmode om et personligt tilbud baseret på antallet af deltagere, varigheden af ​​dit arrangement osv.

5. WebinarJam.

Det bedste til at interagere med dine deltagere under den virtuelle begivenhed ($ 499 pr. År).

WebinarJam er en skybaseret virtuel begivenhedsplatform, der giver dig mulighed for at oprette og være vært for virtuelle begivenheder, herunder webinarer, virtuelle møder og livestreaming. Du kan få forbindelse til 5.000 deltagere og seks oplægsholdere i en enkelt begivenhed, selvom du angiver en 4-timers grænse.

Den er kompatibel med alle enheder og garanterer transmission og transmission af video og lyd i høj kvalitet ved 30 FPS.

Til brugerengagement kan du bruge live chat -funktionen til at oprette forbindelse til dit publikum i realtid. Du kan også besvare spørgsmål, moderere kommentarer, chatte privat, lave klæbende meddelelser og mere.

WebinarJam: User Engagement -funktioner

Det er også i stand til automatisk at optage liveudsendelsen til en HD -videofil. Der er også en “Replica Replay” -funktion, der viser alt, hvad der skete under live -sessionen, sekund for sekund.

Derudover kan du planlægge Replay Room eller live -sessioner eller køre en tilbagevendende serie, hvor du vil. Du kan endda indstille dit stue til indstillingen ‘Always On’.

Virtuelle begivenhedstilstande

WebinarJam giver dig også mulighed for at invitere deltagere til at deltage som talere ved live -arrangementet. Gæster kan også dele deres skærm og streame direkte via deres webcam. Endelig kan du sende dem tilbage til “wizard mode” via et klik på en knap.

Det tilbyder også en iOS- og Android -mobilapp til at hjælpe dig med at streame eller deltage i en liveudsendelse fra hvor som helst.

Du får en træk-og-slip-sidebygger og forhåndsdesignede skabeloner til oprettelse af registreringssider. Andre funktioner inkluderer gratis split -forsøg, ubegrænset gratis hosting, muligheden for at slå tilbud til eller fra på din tilmeldingsside osv.

WebinarJam kommer også med mange funktioner, der vil være nyttige, når du organiserer den virtuelle konference, herunder:

 • Planlæg en række e -mail- og SMS -meddelelser for at følge op med loggere.
 • Vis klikbare tilbud mellem din konference.
 • Brug ‘Panik -knappen’ i tilfælde af et uheld for at blive omdirigeret til et andet stue.
 • Deltag i begivenhedsdeltagere, og opbyg deltagerengagement ved hjælp af meningsmålinger og undersøgelser i realtid.
 • Importer din præsentationsfil i ethvert format, og vis den på din skærm.
 • Brug håndskrevne noter og kommentarer og tegn på skærmen for at få dit budskab frem.

Andre fremtrædende funktioner omfatter spørgsmål og svarværktøjer, et-kliks registrering, Zapier-integration, deling af live filer / videoer, præstationsanalyser og mere.

WebinarJam tilbyder tre planer:

 • Grundlæggende: $ 499 om året
 • Professionel: $ 699 om året
 • Virksomhed: $ 999 om året

Alle planer indeholder funktioner som live chat, automatiserede optagelser, e -mail og SMS -system, planlægning, sidebygger, meningsmålinger og undersøgelser, tegnebræt osv. Professional- og Enterprise-planerne indeholder også særlige funktioner som f.eks. Panikknappen og rummet, der altid er tændt. Du får også 30 dages pengene tilbage -garanti.

Prøv WebinarJam

6. Airmeet.

Bedst til små og mellemstore organisationer (gratis for op til 100 deltagere).

Udvalgt billede fra Airmeet

Airmeet er en platform til virtuelle begivenheder, der hjælper dig med at være vært for møder, virtuelle messer, topmøder, konferencer og mere. Det tilbyder også en privat virtuel backstage, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til højttaleren privat før og efter sessionen.

Du kan også have flere værter og dele din skærm samtidigt i en enkelt videosession. Derudover tilbyder den analyse i realtid under liveudsendelsen og giver dig mulighed for at optage sessionen. Du kan endda præsentere din livevideo i split- eller multiscreen -format.

Plus, du får forskellige interaktive funktioner som afstemninger, “løft din hånd”, før du stiller spørgsmål, chats i realtid, emoji-reaktioner og spørgsmål og svar.

Airmeet: Interaktionsfunktioner

Det tilbyder også tilpasset branding til webinarer og hjælper dig med at sende påmindelser og advarsler til deltagerne. Du kan også oprette detaljerede profiler af hovedtalere og deltagere, så alle opdager de deltagere, de vil interagere med.

Airmeet tilbyder integrerede sociale medier salgsfremmende løsninger og analyser til at træffe bedre marketingbeslutninger.

Andre vigtige funktioner omfatter deltagerstyring, sponsorstyring, billetstyring, afspilning af indspillede sessioner, sporing af medarbejderaktivitet, tovejs lydfunktioner og mere.

Sponsorer kan også sælge billetter direkte fra platformen og tage undersøgelser eller kommentarer efter webinaret.

Airmeet tilbyder to typer planer:

 • Gratis for op til 100 deltagere og ti organisationer.
 • Standard: fra $ 99 pr. Måned

Den tilpassede standardplan tillader fra 100 til 1000 deltagere, en maksimal kapacitet på 100.000 deltagere pr. Begivenhed, op til 10 arrangører.

7. Zoom.

Bedst til samarbejde og skærmdeling ($ 40 pr. Måned).

Omslagsbillede zoom

Zoom er en af ​​de mest populære videohændelsesplatforme på denne liste. Det hjælper dig med at afholde virtuelle konferencer, webinarer, træningssessioner og øjeblikkeligt deltage i møder i HD -kvalitet på alle enheder.

Det understøtter også trådløs indholdsdeling og deling af flere desktops på samme tid i et enkelt møde. Derudover kan den rumme op til 100 deltagere og op til 10.000 skrivebeskyttet deltagere.

Der er også en unik funktion, Zoom Rooms for Touch, der hjælper dig med at dele og samarbejde om skærmdelende indhold og interaktive tavler. Deltagere kan se og kommentere i fællesskab på denne tomme whiteboard eller på den delte fil.

Derudover kan du lave fælles annoteringer via smartphone, stationær computer og zoomrum. Det giver dig mulighed for at åbne op til 12 whiteboards samtidigt og gemme alle dine whiteboard -sessioner sikkert.

Andre nøglefunktioner omfatter mødelokaler, livestreaming, on-demand-visning, live support, evnen til at tage undersøgelser og spørgsmål og svar og mere. Du får også detaljerede rapporter om registranter, fremmøde, deltagerdeltagelse, undersøgelser og spørgsmål og svar-sessioner.

Du får fuld kontrol over handlinger som:

 • Slå paneldeltagere til / fra
 • Oprykning fra assistent til paneldeltager
 • Giv paneldeltagere lyd- og videomuligheder
 • Lokationsbaseret lokaleledelse og rollebaseret administration

Plus, du får funktioner som tidsplanvisning og digital skiltning, der opfylder dine branding- og ledelsesmål. Det integreres også med alle større CRM-, marketingløsninger og videoplatforme som Salesforce, Kaltura, Pardot osv.

Når det kommer til sikkerhed, garanterer Zoom kryptering, rollebaseret sikkerhed, adgangskodebeskyttelse, venteværelser og mere.

Priser:

Prisplaner starter ved $ 40 pr. Måned pr. Vært.

For at læse mere kan du tjekke min artikel om bedste zoomalternativer for flere muligheder.

8. vMesser.

Bedst til at være vært for virtuelle (citatbaserede) messer.

vFairs er en virtuel eventplatform, der hjælper dig med at være vært for online og semi-online webinarer, messer, konferencer osv. Det tilbyder en chatrum-funktion med en-til-en lyd- og videostøtte og integreres med de bedste marketing- og CRM-løsninger.

3D Booths er en af ​​dens mest fremtrædende funktioner. Det giver dine deltagere en messeoplevelse i virkeligheden og hjælper dig med let at markedsføre dit arrangement. Derudover giver dets 3D -plakatrum arrangører mulighed for at dele kompileret indhold og give deltagerne mulighed for at gennemse og interagere med skabere samtidigt.

En anden unik funktion er, at deltagerne kan oprette deres produkt ‘ønskelister’ fra alle de 3D -boder, de besøgte. Dette hjælper dig også med at forstå dine publikums præferencer og oprette målrettede marketingkampagner.

Den mobilvenlige platform hjælper dig også med at oprette brugerdefinerede registreringsformularer med dine branding-elementer for at indsamle alle relevante oplysninger.

Andre fremtrædende træk omfatter:

 • Planlæg live webinarer.
 • Gruppe og 1: 1 chatrum med understøttelse af lyd / video.
 • Kundeservice i alle tidszoner.
 • Øg deltagelsen gennem live spørgsmål og svar sessioner og undersøgelser.
 • Præsenter downloadbare dokumenter og andet visuelt indhold under arrangementet.
 • Mål metrics som effektiviteten af ​​din begivenhed ved hjælp af analytiske rapporter.
vFairs: rapportfunktion

Det kommer fyldt med gamification -funktioner som leaderboards, trivia -quizzer, scavenger -jagt og mere for at skabe mere interesse. Derudover understøtter vFairs flere sprog, herunder engelsk, mandarin, spansk, arabisk osv.

Priser:

vFairs tilbyder tilbudsbaserede betalingsplaner. Du kan dog kontakte sælgeren for en gratis demo.

9. Klik på Møde.

Bedst til hosting af webinarer og store virtuelle begivenheder ($ 25 pr. Måned, faktureres årligt).

ClickMeeting er en platform for virtuelle begivenheder, der hjælper dig med at være vært for betalte webinarer, automatiserede webinarer, store virtuelle begivenheder og mere. Det giver dig også mulighed for at streame dit indhold samtidigt på Facebook eller YouTube for at få flere deltagere.

Plus, det giver en “Enorme virtuelle begivenheder” -funktion til at oprette forbindelse til 10.000 deltagere og en multi-brugerkonto til at samarbejde med andre kolleger.

Dens “Big Virtual Events” -funktioner giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 10.000 deltagere ad gangen. Det giver dig også mulighed for at sende personlige invitationer til begivenheden og oprette en registreringsside med dine branding -elementer.

ClickMeeting tilbyder også flere tilpassede e -mail -skabeloner med en ekstra registrering CTA til at oprette e -mail -kampagner og sende påmindelser lige før begivenheden.

Andre vigtige funktioner omfatter:

 • Del skærm.
 • Moderat privat chat.
 • On-demand webinarer.
 • Analytiske rapporter og statistik over deltagere.
 • Automatisk optagelse.
 • Del på sociale netværk.
 • Integreret adressebog til administration af dine kontakter.
 • Liveudsendelse på Facebook og YouTube.
 • Gennemfør meningsmålinger, undersøgelser og spørgsmål-og-svar sessioner.
 • Whiteboard med tegneværktøjer, tekstbokse, viskelæder og former til at illustrere dine ideer under arrangementet.

Du kan oprette webinarrum til flere formål, såsom onlinetræning, produktdemoer, marketing og mere. Det giver dig også mulighed for at oprette et venteværelse, hvor du kan præsentere webinar -dagsordenen inden sessionens start. Du kan endda omdøbe det med brugerdefinerede farver og dit brandlogo.

Derudover oversætter ClickMeeting chatten samtidigt til 52 sprog. Det registrerer kildesproget automatisk og oversætter det i realtid.

Du kan også moderere spørgsmål og svar-sessioner og private chats og lade din deltager bogmærke dit webinar via et gratis nummer. Oven i det kan du indsamle feedback fra deltagerne gennem præstationsvurderinger.

Detaljerede analyserapporter for virtuelle begivenheder hjælper dig også med at træffe datadrevne marketingbeslutninger.

ClickMeeting: statistik over virtuelle begivenheder

ClickMeeting tilbyder tre fleksible planer, herunder:

 • Live: $ 25 pr. Måned, faktureres årligt
 • Automatiseret: $ 40 pr. Måned, faktureres årligt
 • Firma: brugerdefineret

Du får også en 30-dages gratis prøveperiode. Derudover giver alle planer dig mulighed for at organisere ubegrænsede virtuelle begivenheder.

Hvad er virtuelle konferenceplatforme?

Virtuelle konferenceplatforme giver dig mulighed for at være vært for store virtuelle konferencer online. Med stigningen i social afstand fjerner disse værktøjer behovet for, at folk rejser til et bestemt sted for at deltage i en begivenhed.

Ligesom webinarer tillader de værter, deltagere, interaktivt indhold, videooptagelser, meningsmålinger, meningsmålinger og mere.

Hvilke funktioner har du brug for i en virtuel konferenceplatform?

Forretningsspecifikke behov og KPI’er vil variere. Det er trods alt naturligt, at en lille virksomheds virtuelle konferenceprioriteter adskiller sig fra en stor producent.

På trods af det er visse funktioner afgørende for en virtuel konferenceplatform.

Her er en liste over nogle standardfunktioner, du skal bruge i et virtuelt konferenceværktøj:

1. Værelser til små grupper.

Små grupperum er underværelser eller mindre grupper oprettet efter opdeling af et stort rum. De hjælper virksomhedens medarbejdere med at være en del af forskellige teams, der ikke altid overlapper hinanden.

Separate chats og brugerdefinerede vinduer kan også hjælpe med effektiv brainstorming, frem for at alle kommunikerer i samme rum.

For eksempel tilbyder Zoom gruppesessioner til adskilte teams til strømlinet kommunikation, bedre produktivitet og kalendertilpasning.

2. Tredjepartsintegrationer.

Videokonferencer og telefonmøder skal integrere mange funktioner for at løse deltagerproblemer i realtid. Jo flere integrationer du har med din platform, jo ​​færre ekstra applikationer har du brug for til din virksomhed.

Heldigvis tilbyder de fleste af disse virtuelle eventplatforme på denne liste et væld af tredjepartsintegrationer som MailChimp, Kartra, Aweber, iContact osv.

3. Rapporter og analyse.

Det er afgørende for virksomheder at vurdere og forstå graden af ​​deltagelse i en virtuel konference. Det fungerer som feedback i realtid for værterne at forbedre sig i forskellige aspekter. Derfor skal din virtuelle begivenhedsplatform vise omfattende statistik over deltagelse om registrering, fremmøde, undersøgelser osv.

4. Konferenceoptagelser.

En ideel konferenceplatform bør indeholde en automatisk optagefunktion. Denne funktion er nyttig til at optage dine virtuelle konferencer og integrere dem på dit websted, så deltagerne kan besøge dig, når de vil.

Selv værter vil i nogle tilfælde gerne have adgang til optagelsen som en prøve eller eksemplarisk model. Derfor er det vigtigt at bruge et program som WebinarJam, der tillader automatisk konferenceoptagelse.

5. Salg af billetter til konferencer.

En virtuel begivenhedsplatform, der leverer end-to-end billettjenester, er nyttig under konference-registreringer og planlagte webinarer. Din platform bør tilbyde scanning af stregkoder / billetter, online billetter, kioskadministration, mobil og on-site billettering, billetmægling osv.

6. Undersøgelser.

Undersøgelsen er nyttig til at opnå enkelt- eller multiple choice -svar på nøje udvalgte spørgsmål under webinar -sessioner. Det er en fantastisk måde at indsamle oplysninger om den offentlige mening. Et ideelt konferenceværktøj giver dig mulighed for at foretage flere undersøgelser pr. Planlagt webinar. Anonym afstemning er også en fordel i mange tilfælde.

7. Del skærm.

Skærmdeling er en vigtig funktion til samarbejde og visning af tekst, billeder, diagrammer, tabeller, diagrammer og tal. Du kan ikke omgå denne funktion, især til fjerntliggende præsentationer.

Du bør også overveje funktioner som whiteboard, chatbeskeder, HD-præsentationer, administration af virtuel begivenhed, event-app og registreringer med et klik.

Hvordan bruger du en virtuel konferenceplatform?

De fleste virtuelle konferenceplatforme fungerer på samme måde. Og på grund af deres voksende appel og popularitet er de fleste af dem også lette at bruge.

Her bruger jeg Zoom til at demonstrere, hvordan virtuel hændelsessoftware fungerer.

Brugere kan deltage i Zoom -møder via webbrowseren (kun for værter) eller mobilappen. Zoom fungerer på mobile enheder, bærbare computere og pc’er.

1. At deltage i et møde.

For at deltage i et møde som deltager skal du blot vælge indstillingen ‘Deltag i møde’. Der vises et pop-up-vindue, hvor du skal indtaste møde-id’et eller det personlige link for at deltage.

Zoom: deltag i mødet

2. Organiser et møde.

Hvis du vil være vært for et møde, skal du starte zoom -appen på din mobilenhed eller computer og logge ind med dine legitimationsoplysninger.

Gå til startskærmen, og vælg indstillingen ‘Vær et møde’.

Du får tre muligheder:

 • Med video slukket
 • Med video på
 • Kun skærmdeling

Du kan vælge en af ​​mulighederne afhængigt af konferencens art.

Når du klikker på en af ​​mulighederne, vil Zoom bede dig om en stor mængde information, der er relevant for mødet. Du skal udfylde oplysninger såsom mødeemne, værtsnavn, adgangskoder, invitationswebadresser og deltager -id’er.

3. Inviter deltagerne.

Zoom giver dig mulighed for at invitere deltagere ved at dele linket, adgangskoden eller e -mailinvitationen.

Zoom: Konferencedeltagere

Det kan også integreres med Google Kalender for automatisk at blokere kalenderdatoer og -tider

4. Optag foredrag.

Zoom giver dig mulighed for at optage konferencer automatisk. Jeg skulle bare ændre et par indstillinger.

Gå til: Indstillinger> Optagelse.

Aktiver indstillingen automatisk optagelse, og dine konferencer optages automatisk.

Zoomoptagelse

Deltagere kan også optage, men kun når værten aktiverer den automatiske optagelsesindstilling. De skal bare klikke på indstillingen ‘Brænd’ nederst på deres skærm.

Deltagere kan også til enhver tid slå lyden fra, deaktivere videoer og forlade møder. Hvis møderne overskrider fristen og slutter automatisk, kan brugerne bruge det samme link til at deltage igen.

En vigtig fordel ved Zoom er, at den tilbyder udvidelser til Google Chrome og Firefox. Dette giver brugerne adgang til Zoom selv uden applikationen, blot med en internetforbindelse.

Oversigt.

Dette var mine bedste valg til de bedste virtuelle eventplatforme baseret på deres nøglefunktioner og priser.

De fleste af disse værktøjer tilbyder nogle standardfunktioner som meningsmålinger og undersøgelsesmuligheder, deling af skærme, analyser, privat chat osv. Dit valg afhænger dog af dine specifikke forretningskrav.

Hvis du leder efter en virtuel konferenceplatform med avancerede eventfremme- og marketingfunktioner, er Eventzilla den bedste løsning. På den anden side er WebinarJam og Zoom de bedste til at samarbejde og interagere med dine deltagere og højttalere.

vFairs er bedst egnet til at være vært for virtuelle messer på grund af dets funktioner som 3D -boder og virtuelle billboards.