7 Bedste omdømmehåndtering software fra 2022 (rangeret)

I den digitale verden er dit ry alt.

85% af forbrugerne har tillid til anmeldelser online lige så meget som personlige anbefalinger.

Men der er et problem.

Mange mærker ved ikke, hvordan de effektivt håndterer deres online omdømme. De opbygger ikke et stærkt websted, de gør ikke krav på dine lokale fortegnelser, de reagerer ikke på Google -anmeldelser eller overvåger dit mærke.

Det er her, omdømmehåndteringssoftware er yderst praktisk.

Uanset om du vil oprette et personligt brand eller forbedre din virksomheds online tilstedeværelse, er disse værktøjer nyttige.

I denne vejledning rangerede og gennemgik jeg den bedste omdømmehåndteringssoftware baseret på pris, brugervenlighed, funktioner, support og mere.

Lad os begynde.

Hvad er den bedste omdømmehåndteringssoftware?

Her er en liste over nogle af de bedste platforme til forvaltning af omdømme.

1. Birdeye.

Den bedste overordnede software til omdømmehåndtering (baseret på citater).

Birdeye: den bedste omdømmehåndteringssoftware

Birdeye er software til anmeldelse og omdømme, der hjælper dig med at indsamle anmeldelser, kommunikere med kunder og konvertere flere kundeemner.

Det giver dig en meddelelsesplatform, der gør dit team i stand til at oprette forbindelse til dine potentielle kunder. Du kan også kommunikere via tekstbeskeder, live chat, SMS og massemeddelelser.

Platformen hjælper dig med at styre dit ry ved at tilbyde forskellige tjenester til forskellige forretningsformål.

Det understøtter adskillige forretningsmål for at finpudse din virksomheds ry, herunder:

 • Øg kundeinteraktionen med din virksomhed
 • Findes online
 • Forøg kundeanmeldelser
 • Få kundehenvisninger
 • Fang flere leads

Og for at nå disse mål får du tjenester som videochat, online -undersøgelser, billetsalg, kundeoplysninger, webchat, bulk -tekstbeskeder, virksomhedsfortegnelser osv.

Birdeye: Services

Nu kan du få anmeldelser fra dine kunder direkte på dit websted, tage undersøgelser og anmode om feedback i realtid.

Plus, med dens direkte integration med Google, sendes alle anmeldelser straks til Google. Ikke kun dette, Birdeye henviser sine kunder til de bedste anmeldelseswebsteder for at dele deres feedback om deres tjenester eller produkter. Plus, du kan få adgang til alle kundeanmeldelser direkte fra ét sted via dit dashboard.

Birdeye opretter også henvisningslinks til sine kunder, så de kan dele på sociale medier med deres familie og venner. Alt-i-et-instrumentbrættet hjælper dig også med at overvåge anmeldelser, henvisninger, delinger, kundeemner og klik.

Du kan også kontrollere alle samtaler og svare på Webchat -meddelelser, e -mails, Facebook Messenger, alt fra et enkelt instrumentbræt.

Birdeye: Indbakke interaktioner

Dette er nogle af de meddelelses- og kommunikationstjenester, du modtager:

 • Receptionistfunktion: giver dig mulighed for at besvare opkald uden at tage telefonen. Receptionistfunktionen konverterer talebeskeder fra opkald til en tekstformular, der hjælper dig med at håndtere dine kunder hurtigere.
 • Bulk -tekstbeskeder – Tekstkunder i bulk -numre, som de foretrækker. Du kan også oprette tilpassede skabeloner til forskellige typer klienter.
 • Chatbot: Birdeye kommer med en indbygget chatbot kaldet Robin, der automatisk identificerer og besvarer gentagne spørgsmål.
 • Videochat – Start videoopkald med dine kunder med et enkelt klik med funktioner som skærmdeling, opkaldsoptagelse, HD -kvalitet og mere.

Priser:

Birdeye tilbyder tre citatbaserede planer, nemlig Standard, Professional og Premium.

2. Reputation.com.

Bedst til lokale virksomheder, der er målrettet mod et specialiseret publikum (baseret på citater).

Reputation.com: Forsidebillede

Reputation.com tilbyder løsninger til at hjælpe dig med at styre dit omdømme ved at blive fundet, valgt og godkendt. Tag kontrol over dit mærkes ry, administrer alle kundens berøringspunkter, og brug feedback fra kunder til at forbedre dine webstedsrangeringer.

Kundefeedback hjælper dig også med at interagere med dine kunder og forbedre din service og produkter.

Andre tjenester omfatter:

 • Tjek dine virksomhedsfortegnelser på Facebook, Google osv.
 • Interagere med lokale biblioteker, og administrer og opdater lokalitetsdata i realtid.

  Reputation.com: lokale mapper
 • Anmod, administrer og overvåg alle dine anmeldelser på Google, Facebook og forskellige andre anmeldelsessider fra et enkelt dashboard.
 • Overvåg og administrer de samtaler, der opstår om dit brand på sociale platforme.
 • Tag undersøgelser og bed om feedback.

Samlet set kan Reputation.com integreres med din CRM -software, gennemgangssystem, sociale websteder, søgemappe, PMS og mere. De hævder også at forbedre klik og besøg med 70% på deres websted.

Priser:

Prisplaner er ikke nævnt på webstedet; du skal kontakte salgsteamet for tilpassede priser.

3. Yext.

Bedst til at overvåge, hvordan dine kunder interagerer med dit brand ($ 4 pr. Uge).

Yext: online brand management

Yext er New York -baseret omdømmehåndteringssoftware, der hjælper dig med online brand management. Det tilbyder også brandopdateringer med sit skybaserede applikationsnetværk, søgemaskiner og mere.

Platformen synkroniserer også dine virksomhedsoplysninger på tværs af 150+ biblioteker såsom Apple Siri, Google Map, Yelp, Yahoo og mere. Det hjælper dig også med at overvåge og kontrollere alle de oplysninger, der er relateret til din virksomhed på internettet.

Yext tilbyder en vidensgraf -funktion, der hjælper dig med at liste din virksomhed og vise alle fakta om dit brand. Denne funktion giver dig mulighed for at give svar på alle kundeforespørgsler, herunder produkttilbud, butikssted, jobtilbud, professionelle legitimationsoplysninger osv.

Derudover holder den styr på oplysninger relateret til din virksomheds placering og synkroniserer automatisk disse oplysninger på hvert websted. Platformen giver dig også mulighed for at synkronisere oplysninger som telefonnummer, adresse, firmanavn, kuponer, mobilpungens indhold osv.

Andre primære løsninger omfatter:

 • Yext Pages – Sætter dit marketingteam i kontrol over dit brands destinationssider og giver konsekvente svar relateret til din virksomhed.
 • Gennemgang af overvågning: Overvåg al din kundefeedback, og kontakt dem for at forbedre deres oplevelse.
 • Industribenchmarking – Denne funktion giver dig mulighed for at overvåge din produktydelse på tværs af forskellige steder.
 • Yext Analytics: giver dig mulighed for at overvåge, hvor og hvordan dine kunder interagerer med dit brand. Du kan også overvåge metrics som det samlede mærkeindtryk, klik og konverteringer.

Yext hjælper dig også med at generere flere kundeemner ved at levere de bedste oplysninger vedrørende din virksomhed til dine kunder.

Du kan også integrere dit Yext -dashboard med andre forretningsværktøjer, du har brug for: Tableau, Dome, HubSpot, Zendesk osv. Denne funktionalitet hjælper dig også med at strømline alle dine forretningsopgaver ét sted.

Priser:

Yext tilbyder fire prisplaner, herunder:

 • Emergent: $ 4 om ugen
 • Essential: $ 9 om ugen
 • Fuld: $ 10 om ugen
 • Præmie: $ 19 pr. Uge

Hvis du køber mere end ét sted, bedes du kontakte deres salgsteam for at få et tilbud på Enterprise -planer.

4. Mærke24.

Bedst til overvågning af sociale medier ($ 49 pr. Måned).

Brand24: overvågning af sociale medier

Brand24 er en platform til omdømmehåndtering, der hjælper dig med at holde styr på din konkurrence, spore sociale medier og forbedre dit online omdømme.

Det tilbyder en unik automatiseret følelsesanalysefunktion, der registrerer og segmenterer positive, negative og neutrale omtaler relateret til din virksomhed. Plus, du får øjeblikkelige meddelelser, når der er en negativ omtale om din virksomhed eller dit produkt. Dette hjælper dig med at svare alle utilfredse kunder med det samme.

Brand24: Sentimentanalyse

Det giver dig også mulighed for at spore og engagere alle online anmeldelser, blogs, omtale af sociale medier, opslagstavler, nyhedswebsteder osv. Ikke kun dette, interagere med online -omtaler for at øge din kundetilfredshed og forbedre kommunikationen.

Derudover kan du måle din PR / marketingindsats ved at spore antallet af omtaler og metrics på sociale medier, såsom delinger, likes, kommentarer osv. Du får også automatiserede daglige eller ugentlige rapporter, som du også kan eksportere til PDF- og Excel -formater.

Der er også en indbygget Hashtag-tracker, der giver dig mulighed for at spore forskellige hashtags relateret til din virksomhed, der bruges online på forskellige platforme. Du kan også identificere effektiviteten af ​​en social mediekampagne ved at måle dens rækkevidde og antallet af gange hashtagget er nævnt online.

Værktøjet giver også integration med Instagram, Facebook, Slack og mere.

Priser:

Brand24 tilbyder tre prisplaner:

 • Plus: $ 49 pr. Måned (sporer op til 5000 omtaler om måneden)
 • Premium: $ 99 pr. Måned (sporer op til 100k omtaler om måneden)
 • Maks: $ 199 pr. Måned (sporer op til 250k omtaler om måneden)

Alle planer tilbyder overvågning af podcast, overvågning af sociale medier, følelsesanalyse, overvågning af nyhedsbreve, Slack -integration, mobilapp osv.

5. Mærkeur.

Ideel til mellemstore og store virksomheder (baseret på tilbud).

Brandwatch: digital forbrugerinformation

Brandwatch er en digital forbrugerintelligensplatform, der hjælper dig med omdømme og projektledelse.

Det hjælper dig med at spore alle kundetendenser, taler om dit brand eller dine produkter og endda dine konkurrenter. Udnyt AI-drevne funktioner til at opdage alle indlæg, kommentarer og samtaler relateret til dit brand eller dine produkter. Desuden kategoriserer værktøjet til omdømmehåndtering alle disse samtaler i klassifikationer såsom klager, kommentarer, udtalelser osv.

Plus, det giver live rapporter og advarsler med alle kundeoplysninger, som du kan dele på tværs af din organisation. Dette hjælper dig med at reagere hurtigt på alle negative kommentarer og beskytte dit mærkes ry, før det er for sent.

Udover tekstbaserede omtaler analyserer Brandwatch også alle billeder relateret til dit brand ved at opdage objekter, scener, handlinger og logoer i hvert billede.

Du kan også analysere data ved hjælp af liveundersøgelser, online adfærd og mere. Derudover opretter Brandwatch detaljerede rapporter baseret på forskellige metrics, som du kan dele via Excel, PPT, PDF eller via Brandwatch API.

Priser:

Kontakt sælgeren for at få oplysninger om tilpassede priser.

6. Nævn.

Bedst til overvågning og administration af sociale medier omtaler ($ 25 pr. Måned).

Nævn: Social media management

Mention er et værktøj til overvågning og styring af sociale medier, der hjælper dig med at overvåge internettet, lytte til dit publikum og administrere sociale medier.

Det giver dig mulighed for at overvåge forskellige onlinekilder såsom presseartikler, blogs, fora, anmeldelseswebsteder og mere. Du kan analysere data fra sociale medier som Instagram, Facebook og Twitter og se, hvad dine kunder siger om dig.

Med omtale kan du udføre en avanceret søgeordssøgning, der hjælper dig med nemt at nå alle omtaler relateret til dit brand. Du kan begrænse din søgning efter kilde, land og sprog og fjerne støj ved at blokere bestemte kilder og websider.

Nævn: Avanceret søgeordssøgning

Det giver også en daglig oversigt med alle de vigtige detaljer, der er relateret til dine mærkeomtaler og Pulse -e -mails, hvis der er et højdepunkt i omtaler. For bedre organisation kan du sortere omtaler baseret på “prioritet”, “ulæst”, “arkiv” eller “favoritter”.

Du får også detaljerede dashboards og rapporter, der hjælper dig med at forstå alle tendenser og data ved at visualisere data. Desuden kan du dele alle relevante rapporter med dit team eller give adgang til den, du ønsker. Der er også en mulighed for at planlægge rapporter og få dem leveret direkte til din postkasse.

Udover overvågning hjælper Mention dig også med at skrive, planlægge og udgive indhold på flere platforme fra ét sted. Desuden kan du organisere og få vist indhold til flere platforme med en redaktionel kalender med flere kanaler.

Og ikke kun dit eget mærke, Mention giver dig endda mulighed for at analysere dine konkurrenters omtale i fora, sociale netværk osv.

Priser:

Mention tilbyder fire planer:

 • Kun: $ 25 pr. Måned
 • Fordel: $ 83 pr. Måned
 • ProPlus: $ 167 om måneden
 • Firma: $ 450 + pr. Måned
 • Freemium: Gratis til op til 3 sociale konti, 1000 omtaler og en bruger

Virksomhedsplanen giver op til 10 avancerede advarsler, mere end 100,00 omtaler, ubegrænsede sociale konti osv. Alle planer leveres med en 14-dages gratis prøveperiode.

7. Reputologi.

Bedst til overvågning og analyse af online anmeldelser ($ 25 pr. Indlæg pr. Måned).

Reputologi - Gennemgangssporingssoftware

Reputology er review management og overvågningssoftware, der hjælper dig med at analysere og reagere på online anmeldelser relateret til dit brand. Det giver dig mulighed for at overvåge websteder som Facebook, Google, talrige anmeldelseswebsteder, applikationsmapper osv.

Det sporer også alle skriftlige anmeldelser relateret til din placering, produkter og tjenester døgnet rundt fra et enkelt dashboard.

Derudover giver Reputology automatisk en e -mail -meddelelse, så snart en kunde efterlader en anmeldelse eller et spørgsmål. Du kan svare direkte fra Reputology -grænsefladen, som hjælper dig med at nå dine kunder til tiden.

Derudover kommer Reputology med en indbygget semantisk analyseteknologi, der udvælger og analyserer detaljerne i anmeldelserne og gør dem til brugbare data. Du kan også foretage undersøgelser for at få feedback fra dine kunder og overvåge analyser ved hjælp af diagrammer, dashboards, diagrammer osv.

Priser:

Reputologi tilbyder tre prisplaner:

 • Medlem: $ 25 pr. Sæde om måneden
 • Agentur: $ 40 pr. Sæde pr. Måned
 • Professionel: $ 60 pr. Sæde om måneden

Alle planer giver adgang til ubegrænsede anmeldelser, 100 anmodninger om anmeldelse af e -mail pr. Sæde, flydende anmeldelseskarrusel, hvid etiket osv. Der er også en 14-dages gratis prøveversion med alle planer.

Hvad er omdømmehåndteringssoftware?

Omdømmehåndteringssoftware hjælper mennesker og mærker med at overvåge og forbedre deres mærkeopfattelse online.

Opbygning og vedligeholdelse af et godt ry hjælper virksomheder med at øge salget, vinde nye kunder og vokse hurtigere. Derfor skal du beskytte din online tilstedeværelse og omdømme, hvis du vil opbygge et stærkt brand. Det er imidlertid besværligt at holde styr på hvert ord, der siges om din virksomhed, da kunderne giver feedback på forskellige kanaler online.

Det er her online værktøjer til styring af omdømme spiller ind.

Du kan også drage fordel af dem til at indsamle nye e -mailanmeldelser og onlineannoncer. Derudover hjælper de fleste af disse værktøjer dig med at vurdere din virksomheds online omdømme og udvikle en strategi omkring det.

En dygtig omdømmehåndteringsplatform giver også løsninger til overvågning af sociale medier, der hjælper dig med at spore indlæg og diskussioner på sociale medier. Omdømmehåndteringsværktøjer kan bruge alle disse oplysninger til at skabe praktisk indsigt og hjælpe marketingteam med at træffe datadrevne beslutninger. De kan også hjælpe virksomheder med at handle proaktivt over for dårlige anmeldelser som en del af deres digitale marketingstrategi.

Kort sagt hjælper omdømmehåndteringssoftware virksomheder med at beskytte deres brand og sikrer levering af en bedre kundeoplevelse.

Hvilke funktioner har du brug for i et omdømmehåndteringssoftware?

Her er nogle vigtige funktioner, du skal kigge efter i din online omdømmehåndteringssoftware:

1. Overvågning i realtid.

Det er vigtigt at reagere på negative anmeldelser eller kundehenvendelser umiddelbart, før det er for sent at berolige dem. Vælg derfor et værktøj, der er i stand til at overvåge online anmeldelser, kommentarer på sociale medier og forumdiskussioner i realtid. Bedre at starte skadekontrol så hurtigt som muligt.

2. Dataanalyse.

Ideelt set bør et omdømmehåndteringsværktøj kunne måle metrics som antallet af omtaler, deres engagement, rækkevidde osv. Derudover bør du også kunne spore dit brandomdømme baseret på din placering, demografi og søgeord.

Du skal også generere konkurrencedygtige data for at måle dine konkurrenters ydeevne og give praktisk indsigt i form af brugerdefinerede rapporter ved at indsamle masser af feedback, der er tilgængelig online.

3. Gennemgå sporet.

Du bør være i stand til at holde styr på alle de anmeldelser, dine kunder efterlader på mange forretningskritiske anmeldelseswebsteder. Kontroller også, hvor lang tid det tager for omdømmehåndteringsværktøjet at spore alle anmeldelser på dit dashboard fra tredjepartsportaler. Det bør ikke tage lang tid, hvis du går glip af vital feedback eller en negativ anmeldelse, der kræver en hurtig reparation.

4. Følelsesanalyse.

Det er udfordrende at spore alle kommentarer på sociale medier relateret til dit brand. Analyse af kundestemning på sociale medieplatforme kan hjælpe dig med at få en bred idé om, hvordan kunderne føler om dine produkter og tjenester. Så sørg for, at dit omdømmehåndteringsværktøj tilbyder denne funktion.

5. Brugervenligt kontrolpanel.

Dit omdømmehåndteringsværktøj bør tilbyde et brugervenligt dashboard, der hjælper dig med at få adgang til alle de oplysninger, du har brug for, fra ét sted. Du bør også kunne generere rapporter, spore anmeldelser eller kommentarer online, oprette projekter og mere direkte fra instrumentbrættet.

6. System med flere svar.

Det kan være besværligt at besvare flere meddelelser på tværs af forskellige platforme. Så kig efter et værktøj, der kan hjælpe dig med at besvare flere meddelelser på forskellige måder, herunder e-mail og webbaserede meddelelser.

Hvordan bruger du omdømmehåndteringssoftware?

Her bruger jeg Brand24 til at demonstrere de grundlæggende funktioner i et gennemsnitligt omdømmehåndteringsværktøj.

Trin 1. Opret projektet.

Når du har tilmeldt din konto, skal du indtaste dit brandnavn og angive de søgeord, du vil spore. Du kan også tilføje links til din profil fra sociale netværk som Instagram og Twitter. Prøv også at tilføje alle dine produktnavne, søgeudtryk, relevante hashtags og alt andet relateret til dit brand.

Brand24: Indtast søgeordet

Endelig skal du vælge dit sprog og klikke på “Opret projekt”.

Brand24: Opret projekt

Trin 2. Tjek dit omdømme.

For at holde styr på, hvad der betyder mest, kan du bruge datavalgsfiltre. Du kan også studere dataene ved at filtrere yderligere søgeord, følelsesresultater og forfatter- eller domænefiltre. Desuden giver det dig også mulighed for at gruppere alle relevante data i en enkelt rapport.

Du finder alle disse filterindstillinger på højre side af dit panel.

Brand24: Følelsesfilter

Trin 3. Følg op på potentielle kunder.

Spor søgeforespørgsler relateret til dit produkt eller din service for at forstå dit brandpotentiale på markedet. Du kan holde styr på vigtige sætninger som “hvem vil anbefale”, “hvor man kan købe”, “produktnavn” og mere.

Du kan gøre dette ved blot at indtaste søgeordet i dit dashboards søgelinje.

Brand24: Søgeudtryk

Du får mange resultater som dette:

Brand24: Spor dit potentiale

Trin 4. Generer rapporter.

Data indsamlet fra alle offentlige platforme kan være for meget information til at forbruge. For at forstå alle de relevante data har du brug for korrekte rapporter. Heldigvis kan du bruge filtre og projekter til at filtrere relevante data fra.

Brand24 tilbyder tre typer rapporteringsindstillinger: PDF -rapporter, e -mail -rapporter og infografik. Du kan se disse muligheder i venstre side af dit dashboard.

Dette er, hvad du får, når du klikker på indstillingen ‘PDF -rapporter’:

Brand24: PDF -rapporter

Klik til sidst på indstillingen ‘Generer rapport’, og din rapport downloades automatisk.

Trin 5. Konkurrentdataanalyse.

Hold på samme måde styr på de virksomheder, som du mener er dine konkurrenter. Det hjælper dig med at kende alle detaljerne om dine marketingaktiviteter og kundefeedback om de forskellige mærker.

Dette var nogle af de få trin, der kan hjælpe dig med at bruge en gennemsnitlig omdømmehåndteringsplatform. Disse trin hjælper dig også med nemt at oprette marketingrapporter.

Oversigt.

Disse var nogle af de bedste omdømmehåndteringsværktøjer, du kan prøve.

At tiltrække kunder i dag har mere at gøre med at yde kundesupport end det faktiske produkt. Det er vigtigt for mærker at udmærke sig i kundeservice og holde øje med kundernes feedback for at få tilfredse og glade kunder.

Faktisk tyder statistik på, at 91% af årtusinder stoler på online anmeldelser lige så meget som deres venner og familie.

Derfor er det vigtigt at modtage positive anmeldelser og adressere negative anmeldelser med det samme.

Heldigvis hjælper disse omdømmehåndteringsværktøjer dig med at styre alle aspekter af dit brands online -omdømme, herunder kundeanmeldelser.

Gå til Reputation.com, Mention eller Brand24, hvis du specifikt vil overvåge og administrere sociale mediesamtaler relateret til dit brand. På den anden side er Reputology en god mulighed for at spore anmeldelser overalt på nettet.

Birdeye er en alt-i-en-platform til omdømmehåndtering, der leverer alle de tjenester, du har brug for, herunder gennemgangssporing, henvisninger, fortegnelser, tilpassede virksomhedssider osv.

Gennemgå alle platforme omhyggeligt, og vælg den, der bedst passer til dine krav.