7 bedste fællesskabsplatforme i 2022 (softwareanmeldelser)

Online fællesskaber er blevet afgørende for at opbygge en bæredygtig online forretning. Med fællesskabssoftwaren kan du oprette et fællesskab for at forbinde og engagere dit publikum under dit brand.

Da brand-drevne fællesskaber er alsidige, kan du bruge fællesskabet til at skalere indholdsmarkedsføring (gennem brugergenereret indhold), indsamle brugerfeedback, tilbyde peer-to-peer support, være vært for en vidensbase og sætte medlemmer i stand til at skabe værdifulde personlige relationer.

Selvom det er fastslået, at et onlinesamfund kan være et stærkt forretningsværktøj, er kompleksiteten ved at vælge den rigtige community -platform og implementere den korrekt de vigtigste faktorer. 

Her er nogle almindelige spørgsmål:

 • Hvor meget tilpasning kan du gøre i fællesskabsforum?
 • Er det baseret på et moderne design på sociale medier?
 • Hvad er prisen?
 • Hvor mange medlemmer kan du være vært for i fællesskabet?
 • Vil du integrere dele af fællesskabet i dit websted eller applikationer?

Dette er nogle af de kritiske faktorer, der skal overvejes. I denne artikel vil jeg fremhæve de bedste community -platforme baseret på parametre som brugervenlighed, integrationer, priser, design og tilpasning.

Husk også på, at community management er et relativt nyt erhverv. Ud over den platform, du vælger, bestemmer, hvordan du udfører din community management -plan, også dit samfunds succes.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Dette er dog simpelthen de værktøjer, som jeg fuldt ud anbefaler, når det kommer til at opbygge et onlinefællesskab. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er en fællesskabsplatform?

En fællesskabsplatform giver dig mulighed for at oprette et sikkert og sikkert online -rum, hvor dine medlemmer kan interagere med hinanden, med din virksomhed, dele viden, hjælpe hinanden og skabe værdifulde netværk.

Den software, der giver dig mulighed for at oprette et onlinefællesskab, er kendt som en fællesskabsplatform. Disse løsninger hjælper dig med at opbygge et fællesskab omkring din virksomhed og holde medlemmerne engagerede. Dette forbedrer brugernes fastholdelse og øger kundeloyaliteten.

Der er flere muligheder på markedet, herunder stamme, diskurs, vanillefora og mere.

Uanset om du opretter et medlemswebsted, et fællesskab til dit online kursus eller bare et sted, hvor dine kunder kan interagere, skal du vælge den bedste software til at få dette til at ske.

Hvad er den bedste community -platform?

Den bedste fællesskabsplatform kan tilpasses, bruger moderne designpraksis, er let at bruge og leveres med kraftfulde gamification- og modereringsevner.

Det skal også kunne skaleres med medlemsvækst og tilbyde en problemfri oplevelse med hosting, vedligeholdelse og sikkerhed. Disse fordele er tilgængelige i en cloud-baseret løsning (SaaS).

Efter min mening er de bedste fællesskabsløsninger Tribe, Discourse, Vanilla Forums, Mighty Networks, Spectrum.chat, Slack (nogle alternativer) og Facebook -grupper. Disse community management -platforme giver dig mulighed for at oprette dit sociale netværk (også kendt som et socialt fællesskab).

Du kan forbinde dit publikum, kunder, partnere, medarbejdere under dit brand for at opbygge autentiske relationer. Dette vil fungere som en sikker social platform til at dele ideer og lære af hinanden med en samarbejdsmæssig tilgang.

Store samfundssoftware til små virksomheder bør være let at oprette og lette engagerende diskussioner. Dette kan let kombineres med forskellige forretningsfunktioner, fra marketing til salg og support. Med stærkt kundeengagement kan du drive fastholdelse. Dette kan bruges endnu mere til kundeloyalitet, forfremmelse og henvisninger.

Mange virksomheder udnytter sociale kundesamfund til at fremme kundeselvbetjening, indsamle produktanmeldelser og forbedre brugeroplevelsen.

Derudover kommer alle fællesskabsværktøjer med funktioner som let indholdsindlæg, indholdsstyring, medlemsprofiler, rich media -support, diskussioner, moderering og mere.

Indholdet oprettet i dit fællesskab er indekseret af søgemaskiner og øger yderligere dit organiske synlighed af dit brand. Hvis du ser, har søgemaskiner generelt en tendens til at indeholde brugergenereret indhold fra websteder som Quora, supportfora og Stack Overflow (programmeringsspørgsmål).

Her er mine bedste valg til den bedste online community -software, der kan prøves i år.

1. Stamme platform.

Bedste community -platform (gratis – $ 249 / måned)

Stamme platform

Tribe er en fantastisk platform, der er velegnet til både skabere og mærke-ledede samfund. Stamdrevne samfund fungerer problemfrit i web- og mobilbrowsere. Du kan endda konvertere dem til applikationer (PWA).

Med Tribe Platform kan du fuldt ud tilpasse dit fællesskab til at afspejle dit brand. Du kan endda konvertere komponenter som aktivitetsfeed, grupper, indlæg osv. i widgets og integrer dem let på dit websted såvel som i produktet.

Designet er inspireret af populære sociale medier. Det betyder, at du opretter din version af Facebook, Quora, LinkedIn. Dette community -værktøj er også meget sikkert og giver dig mulighed for at oprette 100% GDPR -kompatible fællesskaber.

Dine medlemmer kan også nemt slutte sig til dit fællesskab ved hjælp af det sociale login -system, der understøtter Facebook, Slack, LinkedIn, Google og Twitter.

Hovedtræk:

 • Aktivitetsfeed som populære sociale medier til at tilbyde tilpasset indhold.
 • Understøttelse af forskellige typer indlæg og rich media (f.eks. Upload video direkte).
 • Tillader medlemmer at stemme, kommentere og svare på indlæg.
 • Opret grupper og emner for at danne subcommunities og kategorisere indhold.
 • Skift farverne, tilføj dine brandaktiver, og juster temaet med CSS.
 • Integrerbare widgets til at tilføje sociale komponenter til websteder.
 • Lokaliser dit fællesskab med mere end 25 internationale sprog.
 • Udnyt kraftfulde meddelelsesværktøjer til at holde medlemmerne engagerede.
 • Rige gamification -systemer som omdømmescoring, badges og ranglister.
 • Moderationssystem, der er en kombination af brugerdrevet branding, standardmoderatorværktøjer (redigering, sletning, fletning osv.) Og automatisering (f.eks. Sortliste med søgeord)
 • Kraftfuld SEO for at sikre, at dit fællesskab er godt optimeret til at blive indekseret af søgemaskiner
 • Du kan eksportere alle medlems- og indholdsdata, da du har fuld kontrol over samfundet med denne softwareplatform.
 • Tribe har direkte integration med mere end 20 populære tredjepartsværktøjer. En af dem er Zapier, så den kan oprette forbindelse til mere end 2000 populære apps.
 • Med SSO kan du tillade eksisterende brugere af dit websted og dit produkt at logge ind på fællesskabet.
 • Omfattende rapporteringsmuligheder giver dig mulighed for at måle nøgletal for dit fællesskab.

Prisplaner:

Tribe tilbyder fire prisplaner:

Gratis: Den første plan er gratis og indeholder væsentlige funktioner som indholdspublicering, grupper, emner og 500 medlemmer.

Plus: Plus -planen koster $ 85 pr. Måned og tillader ubegrænsede medlemmer sammen med yderligere apps som Zapier og SEO -integration.

Premium: Premium -abonnementet koster $ 249 pr. Måned og tilbyder funktioner som SSO, yderligere apps og bedre support.

Enterprise – Enterprise -planen har mulighed for fuldt ud at tilpasse fællesskabslayoutet og installere brugerdefinerede applikationer. Denne plan tilbyder også yderligere SLA’er om kundesupport, uddannelse, dataophold og avancerede sikkerhedsfunktioner som revisionsspor.

Samlet set er Tribe en veletableret platform, der i øjeblikket har klienter som IBM, ASUS, Pipedrive, Decathlon og Convertkit.

Du kan komme i gang med Tribe gratis og opgradere til en betalt plan for flere funktioner.

2. Kraftfulde netværk.

Den bedste platform til at opkræve medlemskaber og organisere kurser (gratis – $ 81 / måned)

Mægtige netværk

Mighty Networks betjener skabere og iværksættere ved at samle sit fællesskab, onlinekurser, salgssider og mere, alt under sit mærke, på internettet og native iOS- og Android -applikationer.

Forbind fællesskabets medlemmer med et aktivitetsfeed, undergrupper, medlemskategorier, chatbeskeder og mere.

Opret artikler med et fyldigt CMS, integrer billeder, videoer og lydfiler, og send spørgsmål og afstemninger, som alle understøtter kommentarer og en Like -knap. Faktisk er dette en let at bruge platform til at forbedre samfundsengagement.

Hovedtræk:

 • Tilpassede aktivitetsfeeds til medlemmer
 • Emner og artikler
 • Direkte beskeder
 • Gør offentligt, privat eller betalt fællesskab
 • Zapier -integrationer til workflow -automatisering
 • Analytics
 • Brugerdefineret domæne
 • Medlemskontingent

Priser:

Der er 4 prismuligheder:

Gratis: Du kan oprette et fællesskab baseret på abonnement (medlemmer betaler et gebyr for at deltage i fællesskabet. Fællesskab med aktivitetsnyheder, artikler og emner.

Fællesskab – koster $ 23 / måned og giver dig mulighed for at pege dit fællesskab på et tilpasset domæne.

Erhverv: koster $ 81 / måned og giver dig mulighed for at organisere online kurser. Du får også adgang til Zapier -integration og premiumanalyse.

Fordel: Få adgang til native mobile apps, mobilunderretninger og marketing i appbutikker, alt sammen under dit brand. Prisoplysninger kan indsamles ved at kontakte Mighty Networks -teamet.

Vælg Mighty Networks, hvis det er afgørende for dit samfundsprojekt at opkræve kontingent og tilbyde kurser.

Start din gratis 14-dages prøveperiode med Mighty Networks.

3. Tale.

En af de mest populære community -platforme ($ 100 / måned – $ 300 / måned)

Tale

Diskurs er open source -forumsoftware til diskussioner. Det leveres også med en cloud-hostet version.

Hovedtræk:

 • Uendelig rulning for at dække samtaler på en side.
 • Ufoldet link
 • Mobil respons
 • Enkelt login
 • Yderligere medlemsrettigheder baseret på tillidsscore
 • Mulighed for at svare via e -mail
 • Plugins til at tilføje funktionalitet til dit diskussionsforum
 • Kraftfuld API
 • Oversættelse til 45 sprog
 • Moderationssystem med mulighed for at bogmærke indhold.
 • Personlige beskeder
 • Rapport dashboard

Priser:

Selvom open source -versionen er gratis, skal du stadig betale for hosting og vedligeholdelse. Den administrerede hostingmulighed har 3 abonnementsplaner.

Standard – Med denne $ 100 pr. Måned får du 100.000 månedlige sidevisninger, ubegrænsede medlemmer, 5 medarbejdere og 20 GB lagerplads.

Erhverv: Denne plan koster $ 300 pr. Måned. Det giver dig 500 tusind månedlige sidevisninger, 100 GB lagerplads, ubegrænsede medlemmer og 15 medarbejderbrugere.

Enterprise – Dette er en tilpasset plan, der tilbydes store virksomheder. Det leveres med over 3 millioner månedlige sidevisninger, ubegrænsede medlemmer, ubegrænset personale og 200 GB lagerplads.

Nogle af de populære mærker, der bruger Discourse, er Twitter, Samsung, Docker og Patreon.

4. Vanilje fora.

En af de mest modne community -platforme (fra $ 689 / måned)

Vanilje fora

I lighed med Discourse har Vanilla Forums også open source -version, og ligner Discourse har Vanilla Forums også open source -version og administrerede tjenester (betalte planer). Betalte planer låser op for funktioner, der ikke er tilgængelige i open source -versionen.

Hovedtræk:

 • Du kan kombinere dine brandretningslinjer med temaer.
 • Gamification system
 • Moderationssystem (flet, rediger, slet, fjern punkter, forbud)
 • Spørgsmål og svar system
 • Begivenheder (planlægning, deling, opdagelse og RSVP -kapacitet)
 • Grupper eller underfællesskaber
 • Social login og SSO
 • Integration med WordPress
 • API og webhooks
 • Integration med Salesforce, Zendesk og mere

Prisplaner:

Vanilla Forums tilbyder 3 prismuligheder og starter fra $ 689 / måned.

Erhverv – Denne plan tilbyder 250.000 månedlige sidevisninger, 5 medarbejdere, jsConnect SSO, adgang til det offentlige eller private samfund, gamification og mere.

Virksomhed: Denne plan tilbyder 1 million månedlige sidevisninger, 10 medarbejdere, CRM -integration, ideer, API -adgang, avanceret SSO og mere.

Enterprise – Denne plan tilbyder en tilpasset sidevisningsplan, brugerdefinerede medarbejdere, forbedret sikkerhed, oppetid SLA’er og mere.

5. Spektrum.chat.

Platformen, der kombinerer samtaler og samtaler (gratis)

Spectrum lader dig starte et gratis, offentligt fællesskab med en chatlignende samtale i realtid. På samme tid kan søgemaskiner i modsætning til messaging -apps opdage og indeksere samtaler på Spectrum.

Dette giver dig det bedste fra begge verdener – kædediskussioner og chat i realtid. De fællesskaber, der er oprettet på Spectrum, kan dog ikke fuldt ud tilpasses baseret på dit brand. Du kan f.eks. Ikke være vært for fællesskabet under dit tilpassede domæne. Der er andre begrænsninger, såsom manglen på SSO, moderationsværktøj, integrationer, rapporter og analyser.

Hovedtræk:

 • Ubegrænset chat
 • Ubegrænsede medlemmer
 • Varemærkeregistreringsside
 • Private og sikre kanaler
 • Invitationer til medlemmer via e -mail
 • Enkelt DM indbakke

Priser:

På dette tidspunkt er Spectrum en gratis platform, du kan starte med denne løsning i tilfælde af budgetbegrænsninger.

6. Slap.

Den letteste platform til at opbygge et fællesskab af fagfolk (gratis – $ 12,5 / medlem)

Slack: virksomhedskommunikationsværktøj

Slack er et populært værktøj til beskeder og samarbejde i virksomheder. Mange bruger det dog også til at opbygge fællesskaber for fagfolk. Hovedårsagen til dette er en gratis plan, førsteklasses brugervenlighed og bred distribution af Slack-appen.

Selvom det er gratis at komme i gang, kan du let ramme grænserne for den gratis plan. For eksempel på den gratis plan kan der kun søges i de første 10.000 meddelelser. Du kan heller ikke oprette offentlige fællesskaber med Slack; Dette forhindrer folk i at opdage dit fællesskab via søgemaskiner. Bortset fra det er der ingen tilpasnings-, moderations- og analysefunktioner.

Hovedtræk:

 • Evne til at oprette kanaler til diskussioner og kategorisere kanalerne ved hjælp af sektioner.
 • Realtidskommunikation
 • Kraftig adresseintegration med tredjepartsværktøjer
 • Medlemskatalog
 • Filbrowser
 • Videoopkald
 • Understøtter forskellige foruddesignede skabeloner

Prisplaner:

Slack tilbyder 4 prismuligheder.

Gratis: Ubegrænset offentlige og private kanaler, 10.000 søgemeddelelser, 10 apps / integrationer, 1: 1 video- eller taleopkald og fildeling.

Standard (6,67 $ pr. Medlem): Ubegrænset arkivering af meddelelser, ubegrænsede apps og gruppevideoopkald.

Plus ($ 12,50 pr. Medlem): SAML-baseret SSO, dataeksport, 99,99% oppetid SLA

Enterprise Grid – Dette er en tilpasset plan for virksomhedsselskaber. Det leveres med ubegrænsede arbejdsområder, avancerede sikkerhedsfunktioner og compliance -systemer.

Det kan varmt anbefales til diskussioner i realtid. Ikke egnet til asynkron kommunikation, der kræves til diskussionsfora.

7. Facebook -grupper.

Den bedste platform til let at erhverve medlemmer (gratis)

Facebook -grupper

Facebook -grupper bruges til at oprette dedikerede grupper for mennesker med en fælles passion, så de kan diskutere forskellige emner relateret til deres interesseområde. For en virksomhed kan disse Facebook -grupper bruges til at diskutere dine tilbud og øge bevidstheden om din virksomhed.

Hovedtræk:

 • Indlæg, likes og kommentarer
 • Spørgeskemaopsætning til medlemsgodkendelse
 • Se regler for moderationer
 • Evne til at tildele mentorprivilegier til dine mest loyale medlemmer
 • Opret læringsmoduler (svarende til kurser) for at uddanne dine medlemmer
 • Forbind Facebook -gruppen med Facebook -siden
 • Rapporter og analyse
 • Chat i realtid med Messenger (hvis medlemmerne ikke er venner, går meddelelserne til afsnittet “Beskedanmodninger”)

Priser:

Facebook -grupper er gratis, og i øjeblikket er Facebook meget fokuseret på at forbedre gruppernes funktionalitet.

Generelt, hvis du lige er startet, kan Facebook -grupper være en god mulighed. Det giver dig ikke mulighed for at tilpasse baseret på dit brand, du er ikke ejer af dataene, privatliv kan være et problem, og platformen er i sig selv fuld af distraktioner (på grund af meddelelser og annoncer).

Resumé

Vi udforsker nogle af de bedste fællesskabsløsninger baseret på brugervenlighed, vækstpotentiale og funktioner.

Spørgsmålet er dog stadig, hvilken fællesskabsplatform der er bedst for din virksomhed? Det ville variere baseret på dine specifikke behov. Når det er sagt, er det første trin at liste alle de funktioner, du har brug for, og dit budget. Derefter skal du matche fællesskabsplatformen baseret på denne liste.

Det er også afgørende at overveje det forretningsmæssige mål, du forsøger at nå, og hvordan din community -platform kan hjælpe dig med at måle succes. Hvis du demonstrerer ROI, vil du ikke kunne

Det bedste er, at de fleste af disse værktøjer har en gratis version eller en gratis prøveperiode. På den måde kan du teste community -platformen nøjagtigt baseret på din brugssag. Du kan foretage et sidste køb, når du er tilfreds med løsningen.

Hvis du leder efter min bedste mulighed, anbefaler jeg stærkt, at du kommer i gang med Tribe gratis.