7 Bedste Direct Mail -tjenester i 2022 (bedømt og anmeldt)

Vil du springe direkte til mine bedste muligheder? De bedste direct mail -tjenester er Gunderson Direct og PostcardMania.

Tro det eller ej, en direct mail -kampagne er stadig en effektiv og overkommelig marketingstrategi. Gennem direct mail -kampagner kan du målrette mod et lokalt publikum, generere kundeemner, øge salget og interagere med nye og eksisterende kunder.

For at få succes i direct mail marketing -rummet skal du bruge en dedikeret direct mail -service.

Disse er virksomheder, der giver dig mulighed for at oprette, designe og levere marketingindhold direkte til dit prospekts postkasser.

Imponerende nok har direct mail op til 90% åbne satser, hvilket faktisk er meget højere end traditionel e -mailmarketing. 

I denne vejledning rangerede og gennemgik jeg de bedste direct mail -tjenester baseret på marketingfunktioner, priser, mængderabatter, materialekvalitet, support og mere. 

Lad os begynde.

Hvad er de bedste direct mail -tjenester?

Her er mine valg til den bedste direkte mailtjeneste, der kan bruges i år.

1. Gunderson Direct

Bedst til nøglefærdig direct mail marketing

Gunderson Direct -startside

Gunderson Direct tilbyder en nøglefærdig løsning til direct mail marketing. Det har været i branchen i over 15 år og har etableret sig som et af de største direct mail marketing bureauer i USA.

Virksomheden driver forretningen med nationale og internationale mærker, såsom PayPal og ZipRecruiter. Gunderson anvender nogle af de bedste marketing -sind og hjælper dig med at få mest muligt ud af dine marketingkampagner.

Da det er et fuldt servicebureau, tager eksperterne sig af alt, hvad du har brug for for at sende succesfulde e -mails til din mailingliste. De giver dig også detaljerede rapporter og analyser, der kan hjælpe din lille virksomhed med at oprette bannerannoncer i høj kvalitet.

Egenskaber:

Ved at arbejde med Gunderson Direct får du adgang til en talentpulje, der med succes har sendt mere end 1,5 milliarder e -mails. Gunderson følger gennem sit strategiske partnerskab og erfaring en proces med kontinuerlig iteration for at opnå forbedringer.

Nogle vigtige funktioner i tjenesten omfatter:

 • Dokumenteret erfaring, der leverer bæredygtige resultater og et højere investeringsafkast
 • Reklamer i høj kvalitet baseret på en dybere forståelse af mærket og publikum.
 • Hurtigere svartider, der giver dig mulighed for let at skalere direkte mail -kampagner
 • Forsendelsesformater, der giver de største besparelser på forsendelsesomkostninger
 • Detaljeret dataanalyse fokuseret på ydeevne
 • Tæt på 100% kundetilfredshed

Priser:

Gundersons direkte kontaktside

Gunderson Direct tilbyder personlige tilbud til både små virksomheder og virksomheder. Hvis du har brug for et personligt tilbud til din virksomheds direct mail -kampagner, skal du udfylde virksomhedens kontaktformular.

Her skal du indtaste nogle nødvendige detaljer om din virksomhed sammen med lidt personlige oplysninger. Der tilbydes et tilbud til dig, samtidig med at du abonnerer på et nyhedsbrev, der giver dig interessante fakta om direkte marketing.

Klik her for at komme i gang med Gunderson Direct.

2. MailShark

Bedst til DIY Direct Mail -marketingkampagner

MailShark -startside

Hvis du leder efter en skræddersyet digital marketing -løsning eller ønsker at gå DIY -ruten, er MailShark din bedste mulighed.

Tjenesten leverer overkommelige EDDM -løsninger til enhver DIY -marketingkampagne.

Hvis du leder efter et fullservicebureau, der håndterer alt fra design til udskrivning til forsendelse, kan MailShark tage sig af det. Og hvis du bare har brug for reklamemateriale, der bliver udskrevet og leveret til din egen adresse, har du også dækket det.

MailShark tilbyder sine designtjenester gratis og har fleksible betalingsplaner, der gør det til en velsignelse for små virksomheder, der arbejder med et stramt budget. Derudover har det et supportteam i verdensklasse til at hjælpe dig i tilfælde af problemer.

Egenskaber:

MailShark fungerer gerne som en forlængelse af sit interne marketingteam. De har været i branchen i over et årti og betjener et stort antal industrier.

Nogle af de vigtige industrier, de tjener, er:

 • Mad- og hotelbranchen
 • Bil industrien
 • Sundheds- og wellnessindustrien
 • Byggeri og hjemmetjenester
 • Professionelle tjenester såsom advokatfirmaer og forsikringsagenturer.
 • Detailbutikker
 • Underholdnings- og rekreationsindustri

Her er en liste over de tjenester, virksomheden leverer:

 • Målrettet aflevering
 • Mætningsfordelingslister
 • Direkte mail til hver dør via USPS
 • Mailprogram til ny person
 • Direct mail design og udskrivning

Ud over ovenstående tilbyder den også forskellige produkter såsom postkort- og postkortmagneter, plastikkort, flyers og endda dørbøjler. Kort sagt kan MailShark tage sig af alle dine behov for direct mail marketing.

Priser:

MailShark kontaktside

MailShark -prisplaner afhænger af de tjenester og produkter, du vælger. For et personligt prisoverslag kan du udfylde kontaktformularen for at modtage et gratis tilbud. Du modtager også et mediesæt med detaljerede priser og produktprøver.

For et detaljeret tilpasset tilbud, klik her.

3. Vistaprint

Bedst til alt-i-en direct mail-løsninger

Vistaprint -startside

Vistaprint er kendt som et visitkort maker, men det giver også en fantastisk direct mail marketing løsning.

Det giver virksomheder over 4.000 skabeloner og et internt designteam, der gør opgaven lettere og mere rentabel for små virksomheder.

En af de unikke ting ved Vistaprint er, at du ikke behøver at underskrive nogen kontrakter. Der kræves heller ingen betalinger før kampagnens lancering. Denne politik giver stor lettelse for virksomheder, der opererer med stramme budgetter.

Deres postkort leveringstjeneste er attraktiv, og tjenesten opretter disse postkort til dig fra bunden. Du kan endda lave designet selv, indsende din mailingliste, og eksperterne tager sig af resten.

Hvis du ikke har en passende mailingliste, tilbyder Vistaprint dig endda mulighed for at købe bestemte mailinglister. Disse lister er meget målrettede, baseret på demografi, og er målrettet både virksomheder og almindelige forbrugere.

Egenskaber:

Følgende er nogle af de Vistaprint -funktioner, jeg kan lide:

 • Hurtigere svartider
 • Dobbelt trykfaciliteter
 • Dedikeret internt designteam
 • Over 4.000 gratis skabeloner
 • Specifikke demografiske mailinglister
 • Enkel træk-og-slip-postkortdesignplatform
 • 24 timers kundeservice

Med så mange funktioner er Vistaprint en førsteklasses spiller i dette segment. Den eneste ulempe er, at den kun leverer direct mail -service til postkort. Hvis du vil sende andre trykte produkter, skal du selv sørge for levering.

Priser:

Vistaprint kontaktside

Som med tidligere tjenester varierer Vistaprints prisplaner afhængigt af de tjenester, du vælger. Deres direkte mail -side har en praktisk prisberegner, der gør det muligt for små virksomheder at få en idé om deres omkostninger til direkte mailmarketing.

Her er et link til siden for virksomheds prisanmodning.

4. NextDayFlyers

Bedst til hurtigere svartider

NextDayFlyers hjemmeside

NextDayFlyers lever op til sit navn ved at levere de hurtigste leveringstider, ofte inden for en eller to hverdage.

Det tilbyder en bred vifte af produkter, og den høje kvalitet af tjenesten har gjort det til en af ​​de mest udbredte direct mail -tjenester.

En anden unik egenskab ved NextDayFlyers er, at de tillader det højeste antal bannerannoncer for en kampagne, op til 100.000. Det store antal postforsendelser gør det til den perfekte service til store mængder.

Følgende er nogle af de elementer, du kan indsende ved hjælp af NextDayFlyers:

 • Brochurer
 • Postkort
 • Skræddersyede produkter
 • Postkort til mail

Tjenesten sørger endda for at gemme beholdning, verificere alle adresser, forudvælge produkter og derefter sende dem. Jeg kan også lide, hvordan platformen er let at navigere. Du kan designe dine produkter direkte på webstedet eller endda uploade dine egne designs.

Egenskaber:

Det vigtigste træk ved NextDayFlyers er, at det leverer levering næste hverdag. Du bliver nødt til at betale mere ud for denne fordel, men stol på mig, det er prisen værd, især hvis du ønsker at køre rush -kampagner.

Bortset fra ovenstående er følgende bemærkelsesværdige funktioner:

 • Produktionsfaciliteter på to kyster, New Jersey og Californien
 • Meget fleksible forsendelsesmuligheder
 • Højere mængde tilgængelig pr. Kampagne
 • Interne posttjenester med en prissætningsmodel på flere niveauer
 • Prisbillige grafiske designtjenester
 • Målrettede postlister kan købes

Alle ovenstående funktioner gør NextDayFlyers til et af mine bedste valg til postordermarkedsføring.

Priser:

NextDayFlyers prisside

NextDayFlyers tilbyder en gennemsigtig prisliste baseret på de produkter og tjenester, du vælger. For eksempel koster udskrivning af 4 “x 6” postkort med forside og bagside i fuld farve kun $ 56,95. Selvfølgelig skal du betale forsendelsesgebyrer og porto separat.

Det giver også ekstra forsendelsesrabatter til nonprofitorganisationer. Bemærk, at ovenstående pris er for svartiden på 2-4 hverdage for den første præklassificerede klasse. Omkostningerne ved andre direct mail -løsninger varierer i overensstemmelse hermed.

For andre muligheder kan du tjekke deres priser her.

5. Forsendelse af kaktus

Bedst til at sende brochurer

Cactus Mailing -startside

Cactus Mailing er et af de få direct mail -selskaber, der tilbyder konceptet “smart marketing”.

Med denne funktion kombinerer tjenesten direct -mail -marketingmateriale med digitale marketingværktøjer såsom Google displayannoncer og destinationssider.

Tjenesten er let at bruge og har hjulpet flere små virksomheder med at øge ROI. Det har hjulpet mere end 17.000 virksomheder og fortsætter med at vokse. Med dine marketingeksperter kan din virksomhed øge mærkebevidstheden og øge salget.

Ud over “Smart Marketing” tilbyder den tjenester som f.eks. Postkort og postdesign. Det giver også forretningsspecifikke mailinglister, som hjælper med at fremskynde din marketingstrategi.

Højdepunktet i tjenesten er deres direkte mail -brochurer. Virksomheden tilbyder ekspertudskrivningstjenester til salgsfremmende brochurer. Som et resultat er det ofte førstevalget mellem flere virksomheder såsom restauranter, detailbutikker og ejendomsvirksomheder.

Egenskaber:

Et mere bemærkelsesværdigt træk ved Cactus Mailing er, at det giver dybe rabatter, hvis du vælger en kombineret service. Det giver endda en direct mail marketingplan uden forpligtelse og uden omkostninger for dig.

Nogle af de andre funktioner i denne service er som følger:

 • Kombineret digital marketing og direct mail -tjenester
 • Økonomiske kampagner, der genererer resultater
 • Services i en lang række brancher
 • Tilstedeværelse på nationalt plan
 • Flere former, ressourcer og designhjælpemidler.

Du kan også uploade tilpassede layoutfiler og distributionslister. Bemærk, at den samlede størrelse af disse filer skal være mindre end 30 MB. Hvis du sender store filer, skal du uploade dem i flere sessioner.

Priser:

Cactus Mailing kontaktside

For prisplaner tilbyder Cactus Mailing personlige tilbud efter anmodning. Giver et nyttigt lommeregnerværktøj, der giver dig mulighed for at beregne ROI. Ved at anmode om et tilbud får du også en gratis marketingplan for din virksomhed.

Du kan udfylde denne formular for at komme i gang med Cactus Mailing.

6. PrintingForLess

Bedst til EDDM -tjenester

PrintingForLess -startside

PrintingForLess er ideel til EDDM -kampagner og er den ældste onlinetrykkeri i verden, der startede driften i 1996.

Denne ekspertise afspejles i deres service, der tilbyder flere printprodukter sammen med omfattende direct mail marketing.

Det tilbyder mange værktøjer, såsom tips til direkte mailmarketing og designskabeloner til trykt materiale. Det giver dig mulighed for at integrere tjenesten med marketingplatforme og endda levere tryktjenester fra internettet.

Egenskaber:

PrintingForLess tilbyder fuld refusion i tilfælde af forsinkelser fra dine afsendere. Refusionsklausulen hjælper med at fjerne meget af den angst, der ofte ledsager store ordrer.

Bortset fra ovenstående kan du også drage fordel af følgende funktioner:

 • Personlige tjenester inden for målbare tidsrammer
 • Avancerede fremstillingsservice i store mængder
 • Dedikerede teams af uddannede eksperter
 • Ekstrem brugervenlighed og bekvemmelighed
 • Tilpassede produkter
 • Risikofri udskrivning

Uanset om det er bannere, visitkort eller endda emballage, kan PrintingForLess hjælpe dig med at få jobbet udført.

Priser:

Kontakt side PrintingForLess

Som jeg allerede har nævnt, er det let at få et tilpasset tilbud fra PrintingForLess. Du kan ringe til tjenesten ved hjælp af det dedikerede telefonnummer. Det lover dig direkte kundesupport og ingen telefon-træbaseret jargon.

Hvis du vil vedhæfte projektoplysninger, kan du også sende dem via e -mail. Husk at vedhæfte projektspecifikationer og illustrationer sammen med e -mailen. For hurtigere behandling bedes du udfylde kontaktformularen på virksomhedens websted og uploade projektdokumenterne.

Serviceeksperter vender normalt tilbage til dig inden for et par timer. De passer også på ikke at dele dine personlige oplysninger med spammere.

I dag er mere end 200.000 virksomheder afhængige af PrintingForLess for deres EDDM -behov.

For at anmode om en prøve kan du e -maile dem, ringe til deres kundesupportmedarbejdere eller udfylde kontaktformularen på printingforless.com.

7. SaasMQL

Bedst til SaaS -virksomheder

SaasMQL -startside

SaasMQL er en smule anderledes end de andre udbydere af direkte mail -beskeder på min liste.

Det er en specialiseret service, der hjælper SaaS -virksomheder med at nå potentielle kunder. Virksomheden fokuserer på konto-baseret efterspørgsel og er en af ​​de bedste muligheder i denne branche.

Det kan være overraskende at bruge direct mail til at generere SaaS -kundeemner. Men SaasMQL giver en ny tilgang til leadgenerering for SaaS -virksomheder. De bruger marketing via direct mail og nærmer sig B2B -kundeemner til at generere kundeemner.

Deres tilgang er unik ved, at de sender pakker til potentielle kunder til marketing. Fordelen ved dette er, at selvom breve kan gå glip af folk i posten, gør en pakke et bedre indtryk.

Egenskaber:

Udover direkte mail tilbyder virksomheden dig også andre funktioner, såsom detaljeret analyse af flere kanaler.

Følgende er funktioner i SaasMQL:

 • Kontosamling baseret på kundeprofil
 • Integrerede kampagner, der kombinerer direct mail og digital marketing
 • Skalerbar analyse og tilskrivning
 • Hensigtsbaseret efterspørgsel
 • Detaljerede kundesupportressourcer

Priser:

SaasMQL planer side

SaasMQL -tjenester er opdelt i følgende to planer:

 • SaaS Target, som er velegnet til startups, der søger forudsigelige leads hver måned.
 • SaaS Scale, som hjælper virksomheder med at engagere kunder via flere kanaler

For et detaljeret tilbud kan du udfylde den relevante formular på webstedet og booke et introduktionsopkald. Du kan endda interagere med virksomheden via flere sociale mediekanaler som LinkedIn og Facebook.

Klik her for at komme i gang med SaasMQL.

Hvad skal du overveje, når du vælger de bedste direct mail -tjenester?

I øjeblikket er direct mail marketing industrien mere værd end 44 milliarder dollars. Ud fra dette tal kan det forstås, at der er et stort antal virksomheder i sektoren. Det er svært at vælge det bedste blandt dem.

For at gøre tingene mere overskuelige for dig har jeg samlet en liste over nogle af de faktorer, du skal overveje, når du vælger en direkte mailtjeneste. Følg denne metode for at vælge den bedste service til din lille virksomhed.

1. Analyser virksomhedens oplevelse

I direct mail marketing -branchen er erfaring vigtig. Når du vælger en tjeneste, skal du sørge for at have tilstrækkelig erfaring med at arbejde med United States Postal Service. Det bør også være i stand til at opfylde store mængder ordrer og tilbyde attraktive forsendelsespriser.

2. Kontroller responstiden

For enhver direkte mailmarketingkampagne er svarprocenten en direkte funktion af kampanjens svartid. Det er bare ikke muligt, hvis dine bannerannoncer når ud til målgruppen, efter at kampagnen eller tilbuddet er udløbet.

For at sikre, at dine kampagner er til tiden, har du en god ide om svartiderne for den service, du vælger. NextDayFlyers er en god mulighed, hvis du accepterer at betale mere. Ellers vælger du en service som PrintingForLess, der giver en pengene-tilbage-garanti.

3. Søg efter dedikerede mailinglister

Det er ikke muligt at køre en direct mail -kampagne uden specifikke mailinglister. Hvis din virksomhed har nok kontakter, skal du ikke bekymre dig om dette. Ellers skal du vælge en direkte mailmarkedsføringstjeneste, der tilbyder postlister som en del af din pakke.

Du skal muligvis betale mere for mailinglisterne, men tro mig, det er det værd. Direct mail marketing virksomheder har specifikke lister til rådighed, der kan hjælpe med at strømline marketingprocessen.

Når man ser på mailinglister, er kvalitet det eneste aspekt, man skal fokusere på. Mange virksomheder leverer lister baseret på demografiske data. Disse lister tillader bedre målgruppesegmentering og derfor bedre personalisering.

4. Forskellige produkter

Din virksomheds behov bestemmer den type mail, du sender. I et tilfælde kan du nøjes med en flyer, mens du i andre tilfælde muligvis skal udsende brochurer og kataloger. Det er bedst at vælge en service, der tilbyder alle former for trykte produkter.

Et andet aspekt at overveje her er, om tjenesten kun udskriver produkterne eller leverer posttjenester. Du bliver nødt til at sørge for, at varerne sendes via posten i den tidligere sag.

5. Tilpasningsmuligheder

Uanset om det er brevpapir eller brochurer, er personalisering nøglen til succes med direct mail marketing. De fleste direct mail-tjenester tilbyder branchebaserede skabeloner og designtjenester, mens andre accepterer tilpassede designs.

Hvis du har et internt designteam, skal du kontrollere, om den service, du vælger, accepterer tilpassede designs. Og hvis du også leder efter designtjenester, skal du bede om branchespecifikke prøver for at få en idé om, hvilken type design de tilbyder.

Direkte mail ofte stillede spørgsmål.

Hvad er de forskellige former for mail, som direct mail marketing -tjenester kan sende til hinanden?

Direkte postmarkedsføringstjenester tilbyder generelt en bred vifte af forsendelser, såsom postkort, brochurer, kataloger, flyers, brochurer, salgsfremmende produkter, videomails og mere.

Har direct mail marketing en god svarprocent?

En vellykket direct mail marketing kampagne er en, der får flest kunder og salg. Hver kampagne er unik i sig selv, og de seneste tal tyder på, at direct mail marketing har en svarprocent på mellem 5% og 9%.

Er der en forskel mellem EDDM og direct mail?

Forskellen mellem EDDM og Direct Mail er, at Direct Mail er målrettet mod bestemte modtagere baseret på demografi. I modsætning hertil retter EDDM sig mod alle husstande i et bestemt område og giver ikke sådan detaljeret vejledning. EDDM er også mere overkommelig end direct mail.

Resumé

Direct mail marketing er en af ​​de ældste marketingmetoder derude. Selv i dagens digitale tidsalder kan direkte mailere få kunder gennem døre som enhver ny digital marketingmetode, endnu bedre i nogle tilfælde.

Hvis din virksomhed har brug for en direkte mailtjeneste, er her de bedste kandidater at vælge imellem:

 • Gunderson Direct: Bedst til nøglefærdig Direct Mail Marketing
 • MailShark: Bedst til DIY Direct Mail Marketing
 • Vistaprint: bedst til alt-i-en direct mail-løsninger
 • NextDayFlyers – Bedst til hurtigere svartider
 • CactusMailing – Bedst til forsendelsesbrochurer
 • PrintingForLess – Bedst til EDDM -tjenester
 • SaasMQL: bedst for SaaS -virksomheder

Uanset dine behov er jeg sikker på, at du vil være i stand til at finde en passende direkte mailtjeneste fra ovenstående liste.