7+ bedste animationssoftware fra 2022 (gratis, 2D og 3D)

Emile Cohl, en fransk tegner og animator, skabte verdens første animationsfilm ” Fantasmagorie ” i 1908. Siden har det at fortælle animerede historier fascineret og betaget folks fantasi.

Fra tegnefilm som The Lion King og Spirited Away i 1990’erne og begyndelsen af ​​2000’erne til moderne Netflix -antologiserier som Love, Death og Robots , animerede historier har opnået mere end bare status. Kult: de er vedholdende i vores kultur.

Og i 2022 vil mere end 80% af internettrafikken være video, hvilket gør webbaseret videooprettelse til en stadig vigtigere indsats.

Ved hjælp af online animationssoftware kan selv en amatør oprette avancerede animationer som CGI, 2D-vektorisering, stop-motion-animation, typografi og bevægelsesgrafik og mere.

At være en animationsekspert er et lukrativt område, uanset om du ønsker at starte din karriere, starte videoredigering, tjene penge online eller tjene penge på en YouTube -kanal.

Denne vejledning hjælper dig med at vælge den bedste animationssoftware, uanset om du er professionel på udkig efter avanceret 3D-modellering eller en virksomhedsejer, der ønsker en simpel animeret vejledningsvideo.

For at hjælpe dig med at vælge den bedste animationssoftware har jeg valgt en liste over nogle af de bedste 2D -animationssoftware, den bedste gratis animationssoftware og dette års muligheder for 3D -animationssoftware.

Hvad er animationssoftware?

Animatorer bruger animationssoftware til at oprette bevægelsesgrafik i en enkelt ramme. De enkelte rammer kombineres til at skabe bevægelsesgrafik, der bruges til videospil og animerede film.

Computeranimation begyndte først i 1940’erne og 1950’erne, men det var i 1988 med et produkt kaldet Softimage, at moderne animation begyndte. For første gang blev animation, modellering og gengivelse kombineret til ét værktøj, som nu er blevet brugt til at skabe hundredvis af spillefilm og videospil.

Animation hersker i næsten alt, hvad vi gør. Fra at sende GIF’er og oprette præsentationer til at skabe videospil og spillefilm, er animationssoftware i centrum for det hele. At lave en animation involverer en række billeder, som du manipulerer over et sæt nøglerammer.

Du kan selv oprette animationer med software eller ansætte nogen til at gøre det for dig. For eksempel er Twine.fm en platform, der har mere end 5.500 freelance animatorer klar til at ansætte.

Hvis du er klar til at downloade og bruge et værktøj selv, rangerer og gennemgår denne artikel den bedste animationssoftware til at prøve i år.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Du modtager muligvis affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links, hvis du beslutter dig for at købe uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har brugt og prøvet, og som jeg synes er de mest effektive til at skabe animationer. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er den bedste animationssoftware?

Her er mine valg til den bedste animationssoftware til animatorer og virksomheder.

1. Maya.

Bedste animationssoftware: MAYA

Maya blev oprindeligt etableret i 1998 og er en Oscar-vindende (2003) 3D computergrafik og animationssoftware. I øjeblikket ejet af Autodesk er det især nyttigt til at oprette interaktive 3D -applikationer såsom film, videospil, tv -serier, specialeffekter og mere.

Det er uden tvivl et af de bedste software -værktøjer på markedet, der leverer 3D -animationer, og er blevet rost for brug i bemærkelsesværdige film som ‘Ringenes Herre’, ‘Spiderman’, ‘Star Wars’ og ‘Istid.’

Den bedste del er, at den er kompatibel med Windows, Mac og Linux.

Bedre til:

Maya er et af de bedste værktøjer til animationssoftware til oprettelse af animationsbilleder, videospil og tilføjelse af 3D -effekter i film. Hvis du har brug for billeder i høj kvalitet, har Maya dig dækket.

Avancerede egenskaber:

 • Clip matchende funktion
 • Bifrost væskeoprettelsesfunktion skaber fotorealistiske filmsimuleringer
 • Fremragende karakter animator
 • Muliggør dybe adaptive væskesimuleringer
 • Integrerede accelererede modelleringsarbejdsgange
 • Malingseffektfunktion, der giver dig mulighed for at oprette 3D -former med frihånds tegneværktøjer og tegningssoftware
 • Forbedret viewer 2.0 og DX11Shader -gengivelsesmotor (sløring refleksioner, skyggeeffekter, formidlet gennemsigtighed)
 • Freeform -tilgang til 3D -modellering giver dig mulighed for at tilføje så mange lag, som du vil
 • Arnold -integration – Denne RenderView -funktion kan bruges til at se sceneskift i realtid
 • Opret dine egne scripts og plugins til bedre tilpasning (på integreret sprog i Maya eller scripting i Python)
 • Voice-o-matic giver lip sync-teknologi, motion capture og gangcykler

Fordele:

 • Komplekse animationsopgaver udført i hånden ekstremt let
 • Effektiv farvestyring (nyttige boolske operationer i polygongeometri)
 • Opret realistiske effekter, herunder eksplosioner og stofsimuleringer.
 • Fremragende gengivelsesteknologi til selv de mest avancerede projekter
 • Den leveres med en 30-dages gratis prøveperiode og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Priser:

Maya er let den bedste 3D -animationssoftware på markedet og er rimeligt prissat til $ 1.545 / år (eller du betaler $ 195 / måned). De tilbyder også en gratis 30-dages prøveperiode, så du kan teste softwaren, før du køber.

Maya er den bedste software på markedet og mit første valg i år.

Du kan prøve Maya gratis med en 30-dages gratis prøveperiode eller købe en årsplan og spare 33%.

Maya test

2. Renderforest.

Renderforest animationssoftware

Renderforest er en alt-i-en online video, animation, logo og webstedsværktøj. Dette værktøj er ideelt til webdesignere, virksomhedsejere og dem, der ikke nødvendigvis leder efter avanceret 3D -modellering.

Hvis du ikke er en designekspert, men har brug for at oprette et professionelt logo, animeret video, musikvisualisering eller intro, er Renderforest det oplagte valg.

Renderforest er bedst til:

Virksomhedsejere, der ikke ønsker at ansætte en animator, men kan følge enkle instruktioner online, vil have fordel af at deltage i Renderforest. Hvis du ikke ved, hvordan du koder, men ønsker professionelle animationer til en månedlig pris, er denne software noget for dig.

Bedste egenskaber:

 • Maskinlæring og AI tilbyder de bedste muligheder for logodesign på få klik
 • Over 50.000 unikke kunstfiler at vælge imellem
 • Professionelle mockups og branding -retningslinjer, der kan downloades
 • 100+ færdiglavede mobiloptimerede webstedsdesignskabeloner
 • Hundredvis af animerede videoskabeloner, der opfylder dine behov, herunder diasshows, introer, vejledningsvideoer, logo afsløringer, virksomhedspræsentationer og animeret infografik.
 • Klar til brug animerede blokke
 • Et-klik websides animationer

Fordele:

 • En super intuitiv brugergrænseflade giver dig mulighed for at oprette animerede videoer med blot et par klik
 • Deres avancerede AI forstår virkelig, hvordan man giver dig grafik og logoer i høj kvalitet.
 • Enkel månedlig pris afhængigt af det antal videoer, du har brug for

Priser:

Planerne spænder fra gratis til $ 49,99 / måned afhængigt af hvor mange animerede videoer du har brug for. Jeg anbefaler deres populære $ 39,99 / mo -plan, som er lavet til virksomheder, der opretter en masse videoer. Denne plan inkluderer 40 GB lagerplads, 60 720p eller 30 1080p videoer pr. Måned, ubegrænsede vektorlogoer og et gratis websted.

Tilmeld dig gratis i dag på Renderforest for at prøve det. 

Prøv Renderforest

3. Blyant2D.

Bedste animationssoftware: Pencil2D

Pencil2D er et enkelt og intuitivt værktøj, der hjælper dig med at oprette håndtegnede 2D-animationer.

Open source og helt gratis, det er åbent for alle at bruge, selv til kommercielle formål. Oven i det er den decideret let at bruge, hvilket gør den til en ideel animationssoftware til begyndere, der ønsker at tegne karakterdesign i hånden.

Bedre til:

Dette værktøj er skræddersyet til traditionelle kunstnere, der forsøger at lære og mestre digital kunst. Pencil2D er også en let at bruge platform for begyndende digitale kunstnere med helt basale krav.

Hovedtræk:

 • Meget let og let at bruge.
 • Skift problemfrit mellem arbejdsgange (raster og vektor), så du kan effektivisere og fremskynde dit arbejde
 • Cross-platform software (kører på Windows, Mac og Linux)
 • Unik ‘Tidslinje’ -funktion, der giver dig mulighed for at vælge den hastighed, hvormed animationen bevæger sig

Fordele:

 • Et af de billigste værktøjer på markedet.
 • Intuitiv og brugervenlig brugergrænseflade
 • Der følger detaljerede selvstudier til at hjælpe dig i gang
 • Minimal design, der giver dig mulighed for at fokusere på jobbet ved hånden (animation) og tegninger på papir
 • Webstedet opdaterer dig løbende med de seneste nyheder og oplysninger om softwaren.
 • Gratis adgang til et brugerfællesskab for at diskutere spørgsmål, udviklinger og til brainstorming -sessioner

Ulemper:

 • Du skal bruge separate lag til hvert billede (ligner PhotoShop, Anime Studio, Adobe Animate, Adobe After Effects, Disney -produkter og Toon Boom Harmony)
 • Endnu ikke tilgængelig til 3D -animation
 • Import- og eksportfunktionen skal være bedre

Priser:

Pencil2D er helt gratis, da det er et open source -softwareværktøj. Du kan nemt få adgang til og downloade det online. Pencil 2D er den bedste gratis animationssoftware til alle, der starter deres animationsrejse.

4. Animator.

Bedste animationssoftware: Animaker

Animaker blev udgivet i 2014 og er en gør-det-selv (DIY) 2D-animations- og videoredigeringssoftware. Det tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder at hjælpe brugerne med at oprette animerede videoer ved hjælp af integrerede videoer og infografik.

I 2017 lancerede det et lodret (animeret) videooprettelsesværktøj, det første animationsfirma, der gjorde det.

Bedre til:

De indbyggede skabeloner er ekstremt selvforsynende med grundlæggende animationsarbejde, herunder undervisningsvejledninger og undervisning i klasseværelset.

Hovedtræk:

 • Det er en skybaseret video- og animationsproducent til GIF’er, korte videoer og live videoredigering.
 • Brug HTML og Adobe Flash
 • Du kan uploade animerede videoer direkte til platforme som Facebook og YouTube (videoer kan også downloades som mp4 -udvidelse)
 • Tilbyder udvidelsen Google Chrome
 • Det har en af ​​de største samlinger af animerede figurer, egenskaber, ikoner, grafik og kort.
 • Tilbyder videooprettelse i seks forskellige og unikke videoformater og layout
 • Tilbyd videoinfografik.
 • Giver dig mulighed for at redigere og tilpasse forklarende videoer (tekst til tale, baggrundsmusikspor, 100+ lydeffekter)

Fordele:

 • Professionelle niveau funktioner (optagelse, flere film, kamera, kurve, overgangseffekter, input og output effekter)
 • Animaker -dæk (bundter alle funktionerne i animerede videoer og bekvemmeligheden ved PowerPoint på den samme platform)
 • Lydfunktioner inkluderer voice-over og automatisk læbesynkronisering for tegn
 • Tekstunderstøttelse til mere end 50 sprog (tilpasset skrifttypeunderstøttelse)
 • Eksporter video i Full HD (1080p)

Ulemper:

 • Nogle gange kan forhåndsvisningen få videoen til at ligge
 • Nogle gange er der fejl ved upload af videoer.
 • Den gratis version tilbyder ikke HD -animation

Priser:

Til at begynde med tilbyder den en freemium -version med grundlæggende og begrænsede funktioner.

Derefter tilbyder Animaker tre betalte planer, herunder:

Animaker -priser
 • Den ‘personlige’ plan koster $ 12 pr. Måned (betales årligt).
 • ‘Start’ -planen koster $ 19 pr. Måned (betales årligt).
 • “Business” -planen er prissat til $ 39 pr. Måned (betales årligt).

5. OpenToonz.

Bedste animationssoftware: OpenToonz

Oprindeligt udgivet i 2016, OpenToonz er et gratis animationssoftwareprogram. Da det er et open source -softwareværktøj, kan enhver udvikler redigere og ændre deres kode for at forbedre den og tilpasse den, så den passer til deres behov.

Dets hovedmål er at forbinde akademisk forskning og animation for at lette ideer og forskning.

Bedre til:

OpenToonz er perfekt til udviklere og animationskunstnere, der leder efter et højt niveau af tilpasning. Det er også velegnet til små og mellemstore virksomheder og til at oprette undervisningsvejledninger.

Hovedtræk:

 • Tilbyder et GTS -scanningsværktøj, som du kan bruge til sekvensscanning (kun tilgængelig til Windows)
 • TWAIN -kompatibel (og et animationsprogram -interface)
 • Leveres med en imponerende vifte af animationseffekter, herunder ændringer i billedstil, påvirket hændelseslys og mere
 • Tilbyder en lang række tastaturgenveje, så du ikke behøver at bruge musen hele tiden
 • Understøtter fire typer scanning (sort / hvid, farve og med eller uden binærisering)
 • Opret jævn og effektiv animation af udklip
 • Tilbyder FX -omridsfunktion
 • Du kan udvikle bølgede forvrængninger og ændre billedformater.
 • Tilbyder en indbygget partikeleffektfunktion (skaber regn, sne, gnistre, røg og mere)

Fordele:

 • Kompatibel med et stort antal platforme som Windows, Mac og Linux
 • Open source software (kan redigeres i kilde for høj tilpasning)
 • Gratis at bruge
 • Tillid til og bakket op af førende animationsstudier (Studio Ghibli)
 • Leveres med startmanual til nye brugere (kommer på engelsk og japansk)
 • Intuitiv og brugervenlig grænseflade

Ulemper:

 • Har brug for enorm RAM -størrelse for at køre gnidningsløst (ellers kan det gå ned)
 • Ny billedanimation og oprettelse af rammer kræver tegning (ikke automatisk)
 • Giver kun 2d -animation, men giver løgskind

Priser:

OpenToonz er et gratis animationsværktøj. Den kan tilgås online og kan bruges til kommercielle og ikke-kommercielle formål.

6. Synfig.

Bedste animationssoftware: Synfig

Også kendt som Synfig Studio, Synfig er et af de nyeste animationsværktøjer på markedet. Det er en gratis animationssoftware til 2D -animation og karakteranimation. Derudover har han specialiseret sig i vektorgrafikløsninger.

Bedre til:

Synfig er til gavn for at oprette tegnefilm til fjernsyn, reklamekampagner eller et marketinginitiativ. Du kan også bruge den til uddannelsesmæssige formål.

Hovedtræk:

 • Kompatibel med Mac, Windows og Linux
 • Giv to versioner med forskellige attributter til et andet sæt mennesker (stabil version og udviklingsversion)
 • Giver vektorinterpolering og eliminerer derfor behovet for manuel interpolation.
 • Tilbyder et stort antal lag og filtre at vælge imellem (mere end 50 lag til at oprette illustrationer og animationer)
 • Gemmer dine egne filer i XML -filformat
 • Understøtter animerede grafiske formater som GIF og MNG
 • Giver avancerede kontroller (flerlags linkparametre direkte eller matematisk)
 • Inkluderer HDRI (High Dynamic Range Imaging)

Fordele:

 • Gratis og open source
 • Gratis videotræning til en dyb forståelse af softwaren på fire sprog, herunder engelsk, fransk og hollandsk
 • Animationsfunktioner inkluderer et knoglesystem til beskåret animation ved hjælp af bitmapbilleder eller styringsvektorkunst og et skeletforvrængningslag til bitmap -illustrationer

Ulemper:

 • Vanskeligt at forstå i starten
 • Det tager lang tid at forstå, hvordan det fungerer.
 • Brugergrænsefladen er ikke særlig intuitiv
 • Der har tidligere været klager over fejl i softwaren.

Priser:

Synfig Studio er open source, gratis og kan bruges af alle. Det er primært afhængigt af donationer fra sponsorer til at levere kvalitetsløsninger.

7. KeyShot.

Bedste animationssoftware: KeyShot

KeyShot er et selvstændigt, strålesporet, globalt belysningsanimationsprogram. Det bruges specifikt til at oprette 2D- og 3D-animationer i høj kvalitet. Med KeyShot behøver du ikke engang at sætte et ekstra grafikkort i din pc.

Derudover understøtter det over 30 filtyper til gengivelse af 3D -animationer og er vævet sammen med attributter, herunder interaktiv tagging, teksturmapping og fysisk belysning.

Bedre til:

Denne software er især nyttig til konceptmodellering, hvor fordelene ved 3D er nødvendige. Du kan også bruge det til smykkedesign, legetøjsdesign og bildesign.

Hovedtræk:

 • Giver en realtime 3D-billedgengivelses-arbejdsgang
 • Indbygget support til mere end 30 3D -filformater
 • Indeholder over 750 forudindstillede materialer, der hjælper dig med at designe dine videoer anderledes
 • Kernens styrke ligger i dens hastighed og fleksibilitet.
 • Animation og virtual reality til rådighed
 • HDRI -belysning giver dig mulighed for at justere og belyse din scene efter dine behov
 • KeyShot XR giver os mulighed for at oprette interaktive og taktile billeder til mobile enheder og web
 • Realtidsstrålesporing (progressiv global belysning med dynamisk belysning)
 • Du kan levere animationer til stillbilleder, interaktivt webindhold og mobilt indhold.
 • Spredningsmediefunktion (tilføjer partikelspredning)

Fordele:

 • Uovertruffen detalje, præcision og realisme på skærmen
 • Kompatibel med Windows og Mac
 • Intuitiv og brugervenlig grænseflade (for dem med erfaring)
 • Import og eksport af en række modelformater

Ulemper:

 • Leveres med en heftig pris
 • 3D -animation kan være svært for en nybegynder at forstå
 • Indramning, dimensionering og størrelse af vinduet kan til tider være svært

Priser:

KeyShot tilbyder tre prisplaner:

KeyShot -prissætning
 • ‘KeyShot HD’ er prissat til $ 995.
 • ‘KeyShot Pro’ koster $ 1995.
 • ‘KeyShot Pro Floating’ koster $ 2995.

Alle prisplaner har en gratis prøveperiode på 15 dage.

8. K-3D.

K-3D er en anden fantastisk 3D-modellering og animationssoftware på denne liste. Pakket med fleksible plugins er det et kraftfuldt værktøj til designere og kunstnere. Oven i det er det blevet beskrevet at være intuitivt, let at bruge og let at lære.

Den er kompatibel med Mac og Windows og tilbyder også en lang række ekstra muligheder sammenlignet med traditionelle modifikatorstakke til visning. Det giver også 2D -animation til grundlæggende brugerkrav. Det er dog ikke et gratis softwareværktøj.

Bedre til:

Det er bedst egnet til professionelle kunstnere, webdesignere og animationsspecialister. Det er også perfekt til at lave film og dokumentarfilm, designe smykker og legetøj og meget mere.

Hovedtræk:

 • Meget fleksibel og leveres med kraften i en nodebaseret visualiseringsrørledning
 • Opret flere kombinationer efter eget valg
 • Avanceret fortryd / gentag system
 • Du kan kombinere fleksible plug-ins for at give dig mange løsninger (robust, objektorienteret plug-in-arkitektur)
 • Designet til at levere animation af filmkvalitet helt fra bunden (gengivelsesmotorer)
 • Proceduremæssige og parametriske arbejdsgange
 • Ændring af starten på en arbejdsgang forplanter sig til slutningen (intuitiv)

Fordele:

 • Intuitiv og brugervenlig grænseflade
 • Gratis software og kan bruges til kommercielle og ikke-kommercielle formål
 • Kan tilbyde brugere 2D -animation og 3D -animation
 • Det kan være nyttigt for lavbudget -animationskunstnere.
 • Komplekse arbejdsgange er lette at oprette, forstå og tyde

Ulemper:

 • Det mangler ordentlige tutorials om, hvordan du animerer og bruger produktet.
 • Det kan være svært for begyndere at bruge uden ordentlig vejledning.

Priser:

Det er helt gratis og er åbent for alle. Alt du behøver er en internetforbindelse.

9. Blender.

Bedste animationssoftware: Blender

Blender er et af de mest populære gratis animationsværktøjer, der bruges til at oprette 3D -animationer. Oprindeligt udgivet i 1998, er det meget udbredt i en række forskellige industrier. Det er bedst egnet til animation af de fleste film, 3D -printede modeller, bevægelsesgrafik og filmiske visuelle effekter.

Bedre til:

Blender er perfekt til en animationsstuderende. Selvom det ikke bruges ret ofte i professionelle omgivelser, kan det være ganske nyttigt til undervisningsvideoer i smarte klasseværelser, der er aktiveret VFX og 3D. På grund af dens ‘game engine’ -funktion kan du også bruge den til at oprette spil.

Det er bedst for enkeltpersoner og små studier og bureauer, hvis krav ikke er meget krævende. Det fungerer også godt for dem med Apple iPhone og Android -enheder, personer med OSX eller dem, der bruger integrationer med Cinema 4D, Moho, Stop Motion Studio, Flipbook eller Crazytalk Animator.

Hovedtræk:

 • Gengiv og opret gengivelser ved hjælp af avancerede produktionsvejssporere.
 • Udfører modellering; tilbyder et omfattende sæt værktøjer til aktiviteter som skulptur, retopologi og modellering
 • Robust simulering ved hjælp af branchestandardbiblioteker som Bullet og MantaFlow
 • Tilbyder en effektiv indbygget video editor
 • Dens nye ‘game engine’ -funktion understøtter oprettelse af spil
 • Tilbyder modifikatorer til at anvende en ikke-destruktiv effekt.
 • ‘Grease Pencil’ værktøj til 2D konceptdesign og 3D -modellering
 • Understøtter en bred vifte af geometriske primitiver som metaboliser, icosfærer og Bezier -kurver

Fordele:

 • Meget intuitiv og brugervenlig grænseflade
 • Tilbyder høj tilpasning
 • Prisvindende knoglerig og animationsfunktioner
 • Integration med flere pipeline -værktøjer, herunder Collada, Alembic og mere
 • Det er kompatibelt med Windows, Linux og MacOS.
 • Detaljerede vejledninger til at hjælpe dig med at forstå, hvordan softwaren fungerer

Ulemper:

 • Lidt svært at bruge for begyndere.
 • Stejl indlæringskurve

Priser:

Det er et gratis animationssoftware værktøj.

10. PowToon.

Bedste animationssoftware: PowToon

PowToon blev grundlagt i 2012 og skaber og sælger SaaS -software til oprettelse af animationer. Det er en webbaseret animationssoftware, der tilbyder en bred vifte af tjenester, specialiseret i 2D.

Fra at oprette undervisningsvejledninger til personlig interaktion, PowToon er nyttig til alt, der vedrører animation.

Bedre til:

PowToon giver mange royaltyfrie skabeloner og billeder. Desuden er den ideel til præsentationsintensive fagfolk.

Hovedtræk:

 • Ingen vandmærker
 • Kan downloades som mp4
 • Fuld HD -video (1080p)
 • Du har fuld kontrol over fortroligheden af ​​din konto.
 • Eksporter direkte til forskellige sociale mediesider som YouTube
 • Detaljerede videotutorials og selvstudier er tilgængelige for at hjælpe dig i gang
 • Forskellige karakter- og tegneserie -animationer at vælge imellem

Fordele:

 • Animationerne er smarte og godt detaljerede.
 • Prioriteret kundesupport 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
 • Det har en gratis plan, men med begrænsede kvaliteter

Ulemper:

 • Nogle gange kan det blive langsomt (under redigering)
 • Ingen offline redigeringsmuligheder
 • Lidt dyrt
 • Tilbyder ikke 3D -animation

Priser:

PowToon kommer med fire prisplaner:

PowToon -priser
 • ‘Starter’ -planen koster $ 79 om måneden.
 • ‘Pro’ -planen koster $ 89 pr. Måned.
 • ‘Pro +’ planen koster $ 197 pr. Måned (spar 69% på den årlige fakturering).
 • ‘Agentur’ -planen er prissat til $ 99 pr. Måned og tilbydes kun med et årligt abonnement.

Hvis du betaler årligt, kan du spare op til 79% til “Starter” og “Pro” -planerne.

Det tilbyder også en freemium -plan med begrænsede attributter til brugere med grundlæggende krav.

11. Animationspapir.

Bedste animationssoftware: Animationspapir

Animation Paper er en af ​​de bedste animationssoftware på markedet lige nu og tilbyder en række 2D -animationer til flere anvendelser. Denne software er kompatibel med Windows, Linux og Mac og er nyttig til professionelle animatorer, filmskabere, studerende og spiludviklere.

Derudover er dets brugervenlighed og arbejdshastighed store differentierende for at garantere sponsorering. Det bruges meget til håndtegnede animationer og karakterskabelse. Den bedste del er, at den leveres med en freemium -plan.

Bedre til:

Animation Paper er bedst egnet til store studier, webdesignere og individuelle animatorer. Når det er sagt, kan det også bruges til små og mellemstore virksomheder. Du kan også bruge det som et uddannelsesværktøj i smarte klasseværelser.

Hovedtræk:

 • Linjer af høj kvalitet (du behøver ikke bekymre dig om opløsning, der nedbrydes med transformation)
 • ‘Lysbord’ funktion
 • Værktøjslinje, der kan tilpasses
 • Farvekodede lag i animation
 • Effektivitet i farvning og ændringer efter maling.
 • Tilbyder en gratis version kaldet ‘Plastic Animation Paper’ (kan bruges til kommercielle og ikke-kommercielle formål)
 • Mange alternative måder at vende på, f.eks. Nøgler, hjul, flip, blandt andre
 • Giver jævn, real-time zoom og rotation
 • Du kan afspille videoscener i rækkefølge for at kontrollere kontinuitet

Fordele:

 • Intuitiv og brugervenlig grænseflade
 • Super hurtig reaktionsevne, når du tegner og vender
 • Lasso (let rotation, omplacering og skalering af tegninger)
 • Nem import af videoanimationer eller frame stacks
 • Real-time full-frame reference på den anden skærm
 • Let, enkelt og effektivt

Ulemper:

 • 3D -animation er ikke tilgængelig
 • Den gratis version har begrænsede funktioner.

Priser:

Den har en gratis version kaldet ‘Plastic Animation Paper’. Den betalte version koster imidlertid $ 79 pr. Måned.

konklusion

Markedet er fuld af forskellige former for animationssoftware. Hver virksomhed er imidlertid forskellig, og hvert individ har forskellige krav. Derfor skal du fastslå den nøjagtige karakter og formålet med dit arbejde, når du vælger din software. Kort sagt skal du bestemme, hvad du vil opnå med din animation.

For eksempel, hvis du ønsker at lave førsteklasses og komplekse animationer til dit professionelle hjul, kan du vælge software som Maya eller Animation Paper. Men hvis du har brug for nogle grundlæggende animationer til dit websted eller din online forretning, kan du gå til ethvert af de gratis softwareværktøjer.

For avanceret 3D -modellering til videospil og film, vælg Maya. 

Hvis du leder efter virksomhedsanimationer som logoer og forklaringsvideoer, ville jeg vælge Renderforest. 

Endelig vil du måske også overveje andre ting, såsom pris, kompleksitet, brugervenlighed og den kundesupport, du har brug for.