6 tips til valg af det rigtige navn til din virksomhed

For at blive bemærket i erhvervslivet er et unikt navn det første skridt at tage. Et navn, der vil vedrøre dine produkter, let at huske, og som vil skille sig ud ved dets holdbarhed, service osv. Med et ord skal det være fænomenalt.

Enhver iværksætter skal kende godt deres proces med at navngive produkter og virksomheder og skal også kende vigtigheden af ​​et godt virksomhedsnavn. Dine potentielle kunder skal kunne genkende, hvad din virksomhed sælger ved at se på navnet. Der er mange ting, du skal vide, før du vælger det rigtige mærke. Der er mange websteder, der også giver mulighed for at generere virksomhedsnavne online.

Da kun dyb refleksion og tankevækkende ideer kan give din virksomhed æren. Her er nogle trin, du skal tage, når du vælger dit virksomhedsnavn for at få et effektivt resultat:

›Mindeværdighed

Hvis folk ikke husker dit navn, hvad er meningen med din eksistens? Den samme logik gælder for dit brand. Vi mener, at du ikke kan have et brand, der har lidt at gøre med din målgruppe.

Denne behandling ville betyde “ingenting” i forretningsmæssigt henseende.

Du kan dog gøre dit varemærke mindeværdigt for folk ved at holde det kort. Fordi folk let kan huske, selv huske dit firmanavn.

At huske hjælper dem ikke kun med at huske dit virksomhedsnavn, men de kan også straks foreslå andre, hvilket er en form for mund-til-mund-marketing.

›Domænenavnet

Det er ikke nok at vælge et smukt og forfriskende navn til din organisation, det skal være unikt i sig selv. Din virksomhed vil ikke kun have et navn, den skal også have en digital identitet. I nyere tid kan der ikke påpeges noget firma, der ikke har nogen blog eller blog.

For at registrere dit firmanavn på WWW (world wide web) skal du sikre, at dit firmanavn ikke erstatter andre.

Domænenavnet refererer til den tekst, vi skriver i URL -sektionen i en browser efter WWW. Efter at have afklaret, at du har den eneste ene, kan du registrere dig på nogle domæneservere som.com, .net, .org, .co osv.

Hver af disse skal bruge en vis mængde hostingomkostninger i en begrænset periode. Du skal fra tid til anden forny serveropgaven.

›Stavningstesten

Din virksomhed skal have et navn, der ikke er svært at udtale. Du vil næppe se et mærke, der står længe med et langt og svært navn. Et kort navn betyder ikke, at du har det perfekte navn.

Alligevel er der nogle forholdsvis succesrige virksomheder med længere navne end andre. Eksempelvis er Mercedez-Benz en velrenommeret bilproducent og har et godt ry.

Men din virksomhed som opstart bør have et godt, kort navn, fordi nemme navne ikke kun hjælper mund til mund, men også giver kunden mulighed for nemt at huske dit brand.

Mærker som Dell, HP, Acer var små virksomheder en dag. De vedtog også denne strategi, og nu kan du se deres succes.

> Slående

Du har måske hørt om iøjnefaldende forretningsdesign og logoer. Men hvad med et firmanavn? Er det virkelig muligt at skabe et iøjnefaldende mærke? Tag ikke mine ord

lære af eksemplerne. Der er masser af virksomheder, der har korte prangende navne som Ford, Hitachi. Disse navne er ikke kun mindeværdige, de skaber et billede af dine produkter, så snart vi hører deres navne .

Der er flere fordele ved at have prangende navne. Først og fremmest vil folk lære det let. De behøver ikke at gå den ekstra mil for at få dit brand til at skille sig ud, fordi det allerede er i tankerne. For det andet, hvis dit firmanavn er stilfuldt og attraktivt, vil annoncering være mere effektiv. Billboards med navne, der fanger opmærksomhed, resulterer altid i øget salg.

Endelig, når det kommer til at markedsføre dit brand, vil processen være lettere end andre.

›Navne baseret på territorier

Dit firmanavn kan have et meningsfuldt og attraktivt navn, der passer godt til dit land. Så snart din virksomhed vokser, er det meget muligt, at du kommer til at fungere uden for dit hjemland i en globaliseringens tidsalder.

På det tidspunkt skal du være opmærksom på, at det navn, der repræsenterer din virksomhed, måske ikke lyder sødt eller fornuftigt i det pågældende land. Det lyder måske mærkeligt der, og det kan også have en usædvanlig betydning, som ikke vil blive budt velkommen af ​​lokalbefolkningen i dette land.

At have dumme og useriøse navne kan være gavnligt i dette tilfælde. For eksempel, hvis din virksomhed har et navn, der ikke har en bestemt betydning, vil det ikke blive budt velkommen nogen steder i verden. Således kan du forblive rolig og bekymringsfri vedrørende dens indvirkning på andre nationer.

›Baggrundstip

Dit firmanavn lyder muligvis ikke godt i forhold til din virksomheds eller produkts art. Du kan navngive din virksomhed strategisk og taktisk. Men hvordan vil denne proces fungere? Fra et eksempel kan vi forstå dette punkt. Den tyske bilproducent Volkswagen er en af ​​de største bilproducenter i verden.

Volkswagen -mærket virker tilsyneladende som et simpelt og sjovt ord uden nogen betydning. Men interessant nok betyder ordet “folkevogn” på tysk. Når det er sagt, skal du som virksomhedsejer inspireres til at finde et navn, der relaterer til dit produkt eller din tjeneste på en eller anden måde. Dette vil hjælpe dig med at opbygge et godt navn tidligere i målfeltet og blandt målgruppen.

Det er alt, hvad du kan følge, når du vælger dit virksomhedsnavn. Og ved at holde disse punkter i tankerne, vil din tankegang helt sikkert have en kraftfuld effekt, let at udtale, stave og huske navnet til langsigtet fordel.

Måder at finde et godt virksomhedsnavn

Det er meget svært at finde et godt navn til en virksomhed, men hvis du følger disse trin, kan du have succes med at finde et perfekt navn til din virksomhed. Disse trin er som følger;

Trin 1 : ved, hvad der gør et godt navn

I første omgang skal du vide, hvilke ting der får din virksomhed til at have et godt navn. Hvis du ved, hvad et godt navn gør, skal du ikke tænke for meget over det, bare tage et kig og vælge et navn.  

Trin 2 : brainstorm en liste med navne

Når du føler dig sikker, skal du vælge et godt navn og søge efter søgeord, der er relateret til navnet. Når du har valgt navnene, skal du indtaste søgeordene og oprette dit eget virksomhedsnavn til din virksomhed.

Trin 3 : indsnævre det til nogle anstændige navne

Vælg nogle anstændige navne, vælg først 500 navne ud af 25, derefter 10, og endelig få navnet. Når du er færdig med navnet, får du dit domænenavn. At drive din virksomhed ved hjælp af et domænenavn er meget rentabelt for virksomheden. 

Trin 4 : Find ud af, hvilken der er perfekt

Når du har udført ovenstående trin, skal du gå til Internettet og kontrollere tilgængeligheden af ​​dette navn. det er en vigtig del af denne procedure. 

Du kan vise direkte i ovenstående diskussion, at det korrekte navn på en virksomhed påvirker virksomheden til et meget højt niveau. Hvis virksomheden ikke har det korrekte navn, kan det være skadeligt, og virksomheden kan lide tab. Så før du vælger et navn til at tænke og finde alt om det.