51 Kyllingebranche Statistik, tendenser og analyse

Selvom kyllingebranchen er et globalt fænomen, kommer langt de fleste produkter fra USA. Det har været en af ​​de mest succesrige sektorer på amerikanske landbrugsmarkeder i næsten 50 år. Det er vokset til en yderst effektiv og lodret integreret succeshistorie med slagtekyllinger, forskellige kødprodukter og et voksende ønske om at integrere kalkun i den moderne kost.

Industrien har været tvunget til at udvikle sig gennem årtier på grund af ændringer i forbrugernes præferencer. I 1980’erne ønskede de fleste kunder deres kyllingestykke eller sendes til videre forarbejdning frem for at sælge hele fuglen. Efterhånden som slagtekyllinger blev lettere for forbrugerne at behandle, begyndte en trend, hvor husstande foretrak produkterne i denne industri i forhold til produkter med rødt kød.

Kyllingeforbruget vil i sidste ende overhale forbrug af oksekød i USA i 1992. Industrien var allerede eksploderet fra forbrug af svinekød i 1985.

Med nye krav til kvalitetskontrol, der beskytter fødekæden, giver kyllingebranchen en global ressource, der fodrer familier rundt om i verden. Slagtekyllinger er mere kødfulde og billigere end tidligere og leverer en essentiel form for protein til verden, som ikke var mulig selv for 15 år siden.

Væsentlig statistik over kyllingindustrien

# 1. Der er i øjeblikket mere end 233.000 fjerkræbedrifter, der opererer i USA. Disse operationer tilsammen producerede 8,5 milliarder slagtekyllinger, cirka 100 milliarder æg og 238 millioner kalkuner til forbrug. (US Department of Agriculture)

# 2. Den samlede produktionsværdi for kyllingindustrien i USA var $ 48,3 milliarder i 2014. (US Department of Agriculture)

# 3. Der er cirka 35 føderalt inspicerede virksomheder involveret i processen med at opdrætte, forarbejde og markedsføre kyllinger på et vertikalt integreret grundlag. Det betyder, at virksomheden er fuldt ud involveret i hvert trin i kvalitetssikringsprocessen for fjerkræ. (National Chicken Council)

# 4. Næsten 55.000.000.000 pund levende slagtekyllinger blev produceret i USA i 2017. Mere end 41 milliarder pund kyllingeprodukter blev markedsført til forbrugere målt på en færdiglavet basis. (National Chicken Council)

# 5. Slagtekyllingindustrien i USA er den største i verden. Cirka 16,5% af fjerkræprodukterne i levende vægt, der produceres hvert år, når eksportmarkedet. Hongkong, Canada og Mexico er de bedste destinationer for amerikanske landmænd. (National Chicken Council)

# 6. Cirka 25.000 familiebønder har produktionskontrakter med de 35 virksomheder, der behandler fjerkræprodukter til markedet. 95% af slagtekyllingerne i USA stammer fra disse gårde. Resten produceres på erhvervsejendomme. (National Chicken Council)

# 7. Den globale fjerkræindustri producerede næsten 123 millioner tons fødevarer i 2018. Det er stadig det mest producerede kød med hensyn til metrisk tonnage i verden. Kina og Brasilien slutter sig til USA som de vigtigste producenter. (Fjerkræstendenser)

# 8. Amerikanerne spiser mere end 94 pund kyllingeprodukter hvert år. I 1960 indtog de kun 28 kilo kyllingeprodukter om året. (National Chicken Council)

# 9. Kun 11% af slagtekyllinger, som amerikanske landmænd hvert år rejser til kyllingebranchen, markedsføres som et komplet produkt. I 1962 blev 83% af kyllingerne markedsført på denne måde. (National Chicken Council)

# 10. I 1962 blev kun 2% af slagtekyllinger i USA sendt til videre behandling. Dette tal nåede 46% i 2009. (National Chicken Council)

# 11. Kyllingebranchen i USA, kombineret med ægindustriens tal, giver omkring 500.000 arbejdspladser til arbejdere i hele landet. Denne industri producerer $ 28 milliarder i lønninger sammen med $ 433 milliarder i økonomiske aktiviteter. (Fjerkræforbund)

# 12. 77% af den kontante indkomst genereret af landbrugsindustrien i delstaten Arkansas kom fra fjerkræindustrien og bidrog med 3,14 milliarder dollar i omsætning. (National Chicken Council)

# 13. Slagtekyllinger tegner sig for 38% af Arkansas ‘samlede landbrugsindkomst. (Fjerkræforbund)

# 14. Aproximadamente el 13% de las 80,000 granjas en el estado de Oklahoma están produciendo productos de pollo que eventualmente se llevan al mercado. Las aves de corral son el tercer producto ganadero más valioso del estado. (Federación Avícola)

#15. El trabajo promedio en Oklahoma que involucra trabajar con pollos paga $44,000 por año en salarios y beneficios. (Federación Avícola)

#dieciséis. La industria del huevo en el estado de Missouri sustenta más de 2,000 puestos de trabajo. La cría de pavos respalda otros 12,000 puestos, mientras que la industria de pollos de engorde respalda aproximadamente 40,000 puestos de trabajo. El salario promedio que se paga en el estado es de $51,000 por año, incluidos los beneficios. (Federación Avícola)

# 17. Næsten 300 kyllinger forarbejdes gennem kødproduktionsfaciliteter i USA hvert sekund for at understøtte den globale fødekæde. (Fri for skader)

# 18. Den gennemsnitlige tid, det tager for kyllingebønder at hæve egnede slagtekyllinger til markedet, er 42 dage. Cirka 51 milliarder kyllinger forarbejdes på denne måde hvert år. (Fri for skader)

# 19. En moderne kyllingeanlæg kan behandle over 140 fugle i minuttet, hvilket skaber et effektivt system, der hjælper med at understøtte lokale markeder. (Fri for skader)

# 20. USA er det eneste land i verden, der producerer mere end 15 millioner tons kyllingeprodukter hvert år. Brasilien, Kina og EU producerer henholdsvis mere end 10.000.000 tons fjerkræprodukter. (Australian Chicken Meat Federation)

# 21. Brasilien er den næststørste producent af kyllingeprodukter i verden, men det er den første eksportør af fjerkræ. Næsten 4 millioner tons kommer på markedet hvert år i forhold til de 3 millioner tons, der produceres af USA. (Udenlandsk landbrugstjeneste)

# 22. Malaysia indtager den højeste mængde kylling pr. Person i verden i dag, på næsten 55 kg pr. Person. Flere lande vejer mere end 40 kg pr. Person, herunder Hong Kong, Qatar, Australien, USA, Saudi -Arabien, Brasilien og Argentina. (Udenlandsk landbrugstjeneste)

# 23. Australien producerede 664 millioner kyllinger til den globale fjerkræindustri i 2017. Dette produktionsniveau gav 1,23 millioner tons fødevarer til indenlandsk og internationalt forbrug. (Australian Chicken Meat Federation)

# 24. I 1925 var tilførsel fra kød til kyllinger i USA 4,7 pund foder for at skabe 1 pund levende vægt af slagtekyllinger med en dødelighed på 18%. I 2017 krævede det 1,83 pund mad for hvert pund levende vægt, og dødeligheden var 4,5%. (National Chicken Council)

# 25. 47% af engrosværdien af ​​slagtekyllingeprodukter kommer fra planteforsendelser i USA i dag. De repræsenterer 45% af det generelle engrosmarked. (National Chicken Council)

# 26. Amerikanske kødvirksomheder producerede 42,2 milliarder pund kylling i 2017. De producerede også 25,6 milliarder pund svinekød og yderligere 26,3 milliarder pund oksekød. (Meat Institute of North America)

# 27. I 2018 var der 835 føderalt inspicerede kvægslagterier i USA. Der er også 2.979 føderalt inspicerede fjerkræslagteri- og forarbejdningsanlæg i USA (Meat Institute of North America)

# 28. Medarbejdere, der arbejder i kødpaknings- og forarbejdningsanlæg i USA, tjener i gennemsnit 14,98 dollar i timen plus fordele. Fjerkræforarbejdningsarbejdere tjener mindre med kun $ 13,58 pr. Time plus fordele. (Meat Institute of North America)

# 29. Kød- og fjerkræindustrien og USA tegner sig for 5,6% af BNP. Den samlede værdi af alle disse aktiviteter er $ 1,02 billioner. (Meat Institute of North America)

# 30. Mere end 5,4 millioner job skabes af kød- og fjerkræindustrien i USA. Disse job repræsenterer $ 257 milliarder i lønninger. Cirka 10% af de åbne stillinger involverer direkte produktion, emballering, salg og distribution. (Meat Institute of North America)

# 31. Amerikanerne bruger mindre som en procentdel af deres disponible indkomst på mad derhjemme end noget andet land i verden. Amerikanske husstande brugte 6,4% af deres disponible indkomst på dagligvarer i 2015. Singapore rangerede som nummer to med 6,7%. Storbritannien og Schweiz bruger mere end 8% af deres disponible indkomst på fødevarer. (World Economic Forum)

# 32. I 2017 producerede kyllingindustrien i Canada produkter til en værdi af 2,5 milliarder dollars. Disse aktiviteter bidrog med 4,1% af den kontante indkomst, der var direkte forbundet med landbrugsoperationer i landet. (Landbrug og Agri-Food Canada)

# 33. Der er i øjeblikket 2.836 regulerede fjerkræproducenter i Canada. Der er yderligere 4.700 kommercielle leverandører af æg og kyllinger i landet, med flere virksomheder tilknyttet disse landbrugsaktiviteter. (Landbrug og Agri-Food Canada)

# 34. Canada producerede 1,2 milliarder kg kyllingeprodukter i 2017 målt ved sløjtet vægt. Mere end 60% af landets fjerkræindustri produceres i provinserne Quebec og Ontario. (Landbrug og Agri-Food Canada)

# 35. Madtilgængelighed af kyllingeprodukter i Canada var 33,1 kg pr. Person i 2017 (Landbrug og Agri-Food Canada).

# 36. Detailhandel med kyllingeprodukter tegner sig for 59% af branchens samlede fødevaretilgængelighed i Canada. Fastfoodkøb tegnede sig for yderligere 24% af branchen, mens restauranter med fuld service forbrugte 12%. (Landbrug og Agri-Food Canada)

# 37. Canada eksporterede cirka 7 millioner kyllinger til en værdi af mere end 23 millioner dollars til 28 lande i 2017. USA var den største modtager og købte 65% af den samlede arbejdsstyrke. (Landbrug og Agri-Food Canada)

# 38. Sussex County i delstaten Delaware var det største fjerkræproducerende amt i USA, med en gennemsnitlig vægt af en levende kylling i regionen på mere end 7 pund. (US Department of Agriculture)

# 39. 30% af de bedste call tree -virksomheder i USA har avlere eller faciliteter, der er placeret i Delaware. Disse virksomheder er Mountaire Farms, Perdue Farms og Tyson Foods. (Delmarva)

# 40. En betydelig del af det korn, staten Delaware producerer hvert år, går til at støtte fjerkræindustrien som kyllingefoder. Landmænd bruger mere end 85 millioner skæpper majs, 35 millioner skæpper sojabønner og 1,7 millioner skæpper hvede til at lave slagtekyllinger og kyllingeprodukter til den globale fødekæde. (Delmarva)

# 41. Værdien af ​​forsendelser fra fjerkræforarbejdning i USA var $ 63,9 milliarder i 2015. Det er mere end $ 12 milliarder mere end industrien producerede i 2008. (Statista)

# 42. Betalinger fra kyllingeforarbejdere og virksomheder, der opererer i USA til kontraktavlere, steg 6% i 2016 til en samlet værdi af $ 243 millioner. (Delmarva)

# 43. De samlede lønninger i den amerikansk kyllingindustri opnåede en gevinst på 7,7% i 2016 og tilføjede yderligere 663 millioner dollars i indtjening til arbejdere. (Delmarva)

# 44. De gennemsnitlige omkostninger til at opdrætte en kylling i USA er op til $ 30 pr. Fugl, afhængigt af racen og alderen, der evalueres. Hver kylling kræver $ 5 mad om måneden sammen med yderligere $ 3 til diverse udgifter. (Kyllinger i baghaven)

# 45. Kylling- og kalkunproduktion i USA genererer $ 36 milliarder i samlet omsætning om året. Siden 2014 er den disponible indkomst til industrien faldet med i gennemsnit 2,1%. (IBIS World)

# 46. Der er i øjeblikket 64.000 medarbejdere tilknyttet produktion af kylling og kalkun i USA. Yderligere 54.000 virksomheder er aktive i denne del af branchen lige nu. (IBIS World)

# 47. Antallet af virksomheder, der opererer i kyllingebranchen, er steget med 7% i USA siden 2014. Denne stigning har resulteret i vækst i jobmuligheder på 5,2%. (IBIS World)

# 48. På ethvert tidspunkt i verden i dag er der 21 milliarder kyllinger, der bliver passet, fordi de i sidste ende vil komme ind i den menneskelige fødekæde på en eller anden måde. (Statista)

# 49. Kyllingebranchen i Sydafrika bidrager med mere end 16% af BNP og beskæftiger mere end 108.000 mennesker i alle dens beslægtede industrier i værdikæden. (AFMA)

# 50. Sydafrika producerer mere end 330.000 tons æg til støtte for den globale fjerkræindustri hvert år. (AFMA)

# 51. Siden 2010 har der været en stigning på 48,5% i producentpriserne, hvilket har hjulpet med at understøtte højere lønninger til landarbejdere i hele verden. (AFMA)

Kyllingindustriens tendenser og analyse

Da forbrugerne fortsat skifter til fjerkræprodukter for at undgå de potentielle sundhedsrisici ved at spise rødt kød, vil kyllingebranchen vokse eksponentielt i fremtiden. Producenter bliver nødt til at lede efter måder at fortsætte med at øge mængden af ​​mad, de kan skabe, samtidig med at omkostningsniveauet holdes på et lignende tidspunkt som nu for at fortsætte med at køre indkomst.

Kyllingeforbruget i Asien-Stillehavsområdet vil også fortsætte med at stige, hvilket sandsynligvis vil overgå svinekødsprodukter senest i 2023. Æggeforbruget fortsætter med at vokse på grund af dets overkommelige omkostningsprofil og næringstæthed.

Forurening af fødevarer vil fortsat være det største problem for forbrugere, der foretrækker fjerkræprodukter. Fjerkræindustrien skal fortsat finde måder at overvåge flokkenes sundhed uden at stole på antibiotika og anden medicin for at opretholde sine resultater. Leverandører bør gennemgå alle valg omhyggeligt for at fokusere på kvalitet frem for pris og for at sikre, at fødekæden forbliver sund rundt om i verden.

På mindre end to generationer har fjerkræindustrien reduceret tiden til markedet for fjerkræprodukter med mere end 30 dage. Da forbrugerne foretrækker autentiske fødevarer, der dyrkes bæredygtigt nu mere end nogensinde, har denne industri en chance for at blive den dominerende kraft i den globale landbrugssektor.