5 grunde til at have et godt forretningsslogan

Mottoet og slagordene er kommunikationsværktøjerne med kunderne. En virksomhed kan beskrives ved sit motto og slogan. Disse er den verbale, visuelle og hørbare måde at kommunikere og oprette forbindelse til målmarkedet. De spiller en vigtig rolle i at skabe billeder af virksomheden for kunden.

De skaber opfattelsen af ​​mærket på markedet. Forskning viser, at mærkeopfattelse er det centrale element i virksomhedens succes. Folk husker mottoet, ikke firmanavnet. Efter at have hørt sloganet og tagline kan folk forestille sig fordelene ved produktet, som de kunne få, hvis de købte det.

Sloganet og tagline er en del af mærket. Hver virksomhed har det samme mål, og det er at nå kunden eller sælge flere produkter. Internettet udvider markedet, og derfor stiger konkurrencen hurtigere. For at nå frem til forretningsvalget vælger en virksomhed sit motto for at lave sit eget brand, goodwill og bruge det gode motto til at genkende sit produkt uden at understrege huskningen af ​​firmanavnet.

Et slogan er nøgleordene eller sætningerne, der hjælper kunden med at genkende virksomheden eller produktet, der lover dem noget. Slogan forværrer virksomhedens nøgleværdi, som er den ultimative brandidentitet.

På den anden side bruges et slogan til reklameformål. Et slogan er relateret til den del af virksomhedens mission, der når kunden gennem en hørbar metode og også øger virksomhedens goodwill. Men både mottoet og mottoet tjener de samme formål.

De forbinder transport med kunder. Kort sagt, et slogan er relateret til brandets position, og et slogan er relateret til måden at drive forretning på. En virksomhed skal være forsigtig, når man vælger et slogan og slogans.

En god slagord og tagline er vigtige for at skabe det samme varemærke. De er en del af marketingstrategien. De er vigtige for at genkende produktet blandt de millioner af identiske produkter.

For eksempel er “jeg elsker det” mottoet for McDonald’s. Ved at sige dette minder McDonalds kunden om, at deres burger er billig og let tilgængelig, og at folk elsker at spise. Mens E-Bay bruger mottoet “The online world market” , minder dette iørefaldende ord kunderne om de globale produkter, de kan købe hos dem. For at lave dit eget mærke har du brug for et slogan og et slogan.  

Lad os identificere fem grunde til at have et godt slogan til din virksomhed.

#1. Fokuser det centrale løfte

 En tagline fokuserer på det centrale løfte, som en virksomhed giver sine kunder. Kunden kan let genkende de vigtigste fordele, der kan bringes til ham via tagline. De kan træffe beslutningen ved at se virksomhedens motto, at de får deres maksimale krav fra produktet.

Derfor er et godt slogan kritisk for forretningen. Et godt motto tjener også de samme formål for virksomheden. Det repræsenterer også produktets fordele.

#2. Mærkesegregation:

Både den gode tagline og tagline forbedrer mærket og hjælper med at gøre virksomheden identisk og forskellig fra sin peer -virksomhed. Derfor er de værktøjerne, der adskiller varemærket fra den ubegrænsede konkurrence rundt om i verden.

#3. Konkurrencefordel:

Sloganet og tagline skaber en konkurrencefordel i branchen. For eksempel er ‘Just Do It’ Nikes slagord. Ingen i konkurrencen med Nike kan bruge det samme ord. Dette motto er identiteten, der minder kunden om sko, der er elegante. Derfor bliver slogan og tagline en konkurrencefordel for virksomheden.

#4. En souvenir af mærket:

En god slagord og slagord hjælper kunden med at huske produktet, hvis de glemmer firmanavnet. Derfor er en god slagord og tagline en fungerende agent for et logo, der minder dig om produktet. De sikrer placering og omplacering af mærket.  

#5. En del af strategien:

Et slogan eller tagline er en del af virksomhedens marketingstrategi. Så det burde være virksomheden værd. En god vil være på markedet for altid, hvor en dårlig kan hjælpe med at lukke virksomheden.

Derfor spiller en god slagord og tagline en vigtig rolle i virksomhedens langsigtede blomstring.  Vigtigst af alt, når virksomheder skal udvide eller introducere nye produkter, hjælper tagline med at mærke de nye produkter. Virksomheder kan bruge det eksisterende slogan for det nye produkt.

Ud over dette, da tagline er mindeværdig, kan en kunde mærke det nye produkts interne værdi, da virksomheden allerede har leveret sine løfter med det eksisterende produkt til kunden. Det er også en risikofaktor, for hvis en virksomhed ikke leverer løftet om, at den vil levere værdi gennem produktet, kan det være årsagen til virksomhedens tilbagegang.

Derfor skal virksomheden vælge en relevant slagord eller tagline, som den har mulighed for at fuldføre gennem sine produkter eller tjenester. Når en virksomhed når målkundens tillid, kan den bruge sit motto til at udvide forretningen. Vigtigst af alt skal tagline og tagline forstås af kunden og skal være tilknyttet virksomheden.

Kort sagt er en god slagord og slagord den centrale del af din marketingstrategi. De få ord, som slogans eller taglines indeholder, er så kraftfulde, at selvom virksomheden ikke længere eksisterer, kan folk stadig huske mærket.

Det hjælper virksomheden med at positionere sig på markedet og for kunden at forstå, hvad mærket eller virksomheden er. Faktisk fungerer slogan og tagline for begge parter; virksomheder og kunder. Det er broen, der forbinder kunden med virksomheden.

Derfor er virksomheder nødt til at fortsætte med at undersøge og udvikle en slagord og tagline. Den gode fyr øger forretningens overskud, mens den onde fyr ødelægger forretningen.

Virksomhedens marketingchef har det primære ansvar for at oprette tagline og taglines forbundet med produktet. Et forslag er, at både tagline og taglines skal være enkle og lette at huske, men ordene vil naturligvis være iørefaldende og moderne.