5 bedste Squarespace -alternativer til din virksomhed (2022)

Med så mange indholdsstyringssystemer (CMS) og webstedsbyggere til rådighed, kan det være svært at finde den rigtige løsning til din virksomhed.

Hvis du googlede efter det bedste sted at bygge dit websted, har du sikkert bemærket, at Squarespace er øverst på nogle lister, og det er der god grund til.

Squarespace er en af ​​de bedste webstedsbyggere til visuelt fokuserede mærker. Men dens funktioner kan være begrænsende.

Uanset om du leder efter fuld tilpasning eller en enklere installationsproces, er der mange Squarespace -alternativer, som din virksomhed kan overveje.

Vi har samlet en liste over de fem bedste muligheder for at hjælpe dig med at sammenligne:

 • HubSpot CMS
 • WordPress
 • Wix
 • Shopify
 • Weebly

Inden vi dykker ned, lad os tage et kig på Squarespace og dets fordele og ulemper.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at du muligvis vil modtage affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har forsøgt at starte og køre et websted. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er Squarespace?

Hvad er Squarespace?

Squarespace er et lettere indholdsstyringssystem (CMS). Det er en alt-i-en-mulighed for at designe dit websted, hoste det, oprette et domænenavn og sælge online.

Squarespace er bedst kendt for sine fuldt lydhøre og professionelt designede skabeloner med over 100 temavalg.

Hvert tema er designet til nem tilpasning ved hjælp af Squarespaces træk-og-slip webstedsbygger, så du ikke behøver at lære at kode for at oprette et professionelt websted. CMS har også indbyggede søgemaskineoptimeringsfunktioner (SEO), snesevis af out-of-the-box funktioner og publikumsinformation.

Squarespace blev oprindeligt udviklet som en blogplatform, så der mangler ikke kraftfulde værktøjer, som du kan bruge, hvis du er blogger. Et omfattende dashboard lader dig styre din opslagskadence, tilpasse dine samarbejdsindstillinger og spore analyser.

Bedst af alt, hvis du allerede har startet et websted på WordPress, Tumblr eller Blogger, kan du importere dit indhold til Squarespace.

Squarespace er dog ikke en løsning, der passer til alle. Til gengæld for brugervenlighed går du på kompromis med fleksibiliteten. Der tilbydes kun få udvidelser, hovedsageligt rettet mod e-handel. Det er også dyrere end andre sammenlignelige muligheder.

For at dykke lidt dybere ned i Squarespace, lad os gennemgå, hvad platformen gør godt, og hvad der kan forbedres.

Squarespace -fordele:

Disse er de største fordele ved Squarespace:

 • Professionelt designede skabeloner – Alle Squarespace -skabeloner er lydhøre og stilfulde, så dit websted vil se poleret og mobilklar ud.
 • Bygget til blogs: Squarespace tilbyder omfattende værktøjer til at designe og administrere en blog. Det er også kompatibelt med podcasts.
 • Ingen kodningserfaring påkrævet-en indbygget træk-og-slip-editor gør det let at tilpasse dit websted.
 • Kundesupport året rundt: Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, tilbyder Squarespace support døgnet rundt.
 • SSL certifikat inkluderet.

Ulemper ved Squarespace:

Squarespace har sine ulemper, ligesom alle andre Squarespace -alternativer på denne liste.

Overvej disse ulemper:

 • Højere omkostninger: Grundlæggende planer starter ved $ 16 pr. Måned, men for alle præmiefunktioner skal du investere i det kommercielle niveau til $ 26 pr. Måned.
 • Begrænsede udvidelser: Squarespace har udvidelser, som du kan tilføje til dit websted, men der er ikke mange, og de fleste er specifikke for e-handel.
 • Ingen muligheder for sikkerhedskopiering eller gendannelse – Med dette CMS kan du kun eksportere data manuelt, og du er nødt til at stole på Squarespace for at få dit websted til at fungere igen, hvis det mislykkes.
 • Begrænsende skabeloner: Medmindre du har mange billeder i høj kvalitet, kan Squarespace-temaer være begrænsende. På trods af dens træk-og-slip-builder er Squarespaces backend-funktionalitet sværere at forstå end de fleste andre CMS-softwaremuligheder.

Hvad er de bedste Squarespace -alternativer?

Squarespace er en fremragende webstedsbygger, men det betyder ikke, at det er den bedste løsning til dit virksomheds websted. Der er mange Squarespace -alternativer at vælge imellem, uanset hvilken type virksomhed det er til.

Vi har beskrevet de bedste muligheder i resten af ​​denne vejledning.

1. HubSpot CMS.

HubSpot CMS

For stærkere Squarespace -alternativer, prøv HubSpot CMS. Det er et fuldt integreret, skybaseret indholdsstyringssystem. Det kombinerer fleksibiliteten i WordPress med noget af den brugervenlighed, der findes i en simpel webstedsbygger.

For eksempel giver HubSpot CMS dig mulighed for at tilpasse dit indhold ved hjælp af en træk-og-slip-editor, inkluderer hosting og giver dig mulighed for nemt at administrere dit websteds indhold. På mange måder fungerer HubSpot CMS som en administreret platform, ligesom Squarespace.

I modsætning til WordPress behøver du ikke gå igennem tusindvis af premium -plugins for at gøre brug af de grundlæggende funktioner. Med HubSpot CMS er væsentlige funktioner indbygget, også sammenlignelige med, hvordan Squarespace tilbyder de fleste indbyggede funktioner.

Tag et kig:

 • Integrerede sikkerhedsfunktioner
 • Indbygget SEO optimering
 • Adaptiv test
 • Indfødt tilpasning og a / b testværktøjer
 • Temaer optimeret til mobile enheder
 • Flersproget content manager

Listen fortsætter, men det, der i sidste ende adskiller HubSpot CMS, er, at den er bygget oven på HubSpot -platformen. Det betyder, at HubSpots værktøj til håndtering af kunderelationer (CRM) er integreret med CMS, der kombinerer salgs- og marketingfunktioner for bedre kundekonvertering.

HubSpot CMS er imidlertid mere kompleks at lære og dyrere end Squarespace. Så hvis du leder efter enkelhed, er dette Squarespace -alternativ sandsynligvis ikke den bedste løsning til dine behov.

Fordele ved CMS Hub:

 • Salgs- og marketingintegration
 • Flersproget support
 • Integrerede sikkerhedsforanstaltninger

Ulemper ved CMS Hub:

 • Højere omkostninger
 • Begrænsede temaer og plugins

Bedste Squarespace -alternativ til: Markedsførere, indholdsudviklere, internetteknologi (IT) -teams.

Pris: Starter ved $ 300 pr. Måned for fagfolk og $ 900 pr. Måned for virksomhedsniveau.

2. Wix.

Wix

Wix er en populær webstedsbygger på grund af sin brugervenlige grænseflade og overkommelige priser. Det har webhosting, mobiloptimering, hundredvis af premium- og gratis applikationer og SEO -værktøjer.

Wix ligner nok mest Squarespace med hensyn til flotte temaer, og de er lettere at tilpasse. Ja, de har begge en træk-og-slip-bygger, men Wix-editoren er lidt mere intuitiv. Det betyder også, at du ikke behøver at vide, hvordan du koder for at bruge Wix til at bygge dit websted, i modsætning til WordPress.

På den anden side bruger Wix absolutte placeringer, så du skal oprette to versioner af dit websted for at være mobilvenlig. Squarespace -skabeloner reagerer fuldt ud, så de er allerede designet til mobile enheder.

Med Wix kan du også vælge mellem en gratis version eller præmieplaner.

Fordele ved Wix:

 • Velegnet til begyndere
 • Grundlæggende SEO funktioner
 • Godt udvalg af temaer og applikationer.
 • Automatiske sikkerhedskopier

Ulemper ved Wix:

 • Begrænsede underniveauer til navigation
 • Gratis webstedsbygger understøttes af annoncer
 • Jeg kan ikke let skifte skabelon

Bedste Squarespace -alternativ til: Bloggere, små virksomheder, startups, annoncer, freelancere.

Pris: Starter ved $ 13 pr. Måned for basislønniveauet, med forretningsniveauet så højt som $ 500 pr. Måned.

3. WordPress.

WordPress

Baseret på historiske trenddata fra W3Techs arbejder WordPress med mere end en tredjedel af internettet. Det er langt det mest populære af alle disse Squarespace -alternativer.

Sammenlignet med Squarespace er WordPress.org (ikke helt det samme som WordPress.com) et open source indholdshåndteringssystem. Det betyder, at du skal bruge en tredjeparts webhost for at få dit websted online.

Den største forskel mellem WordPress.org og Squarespace er det niveau af kontrol, du har over ting som f.eks. At vælge en hostingudbyder, tilpasse dit webstedslayout og tilføje den ønskede funktionalitet. WordPress tilbyder flere muligheder på hver konto til forskellige priser.

Mens nogle ser på at outsource deres webhosting som en negativ, mener andre, at det er en del af den fleksible appel af WordPress. Yderligere funktioner, der adskiller WordPress, er dens meget tilpasselige karakter, endeløse plugins til CRM, e -mail, live chat (bare for at nævne nogle få) og temaindstillinger og den gratis pris .

Når det er sagt, skal du forvente at pådrage dig nogle omkostninger i forhold til din hostingudbyder og valgfri premium -plugins.

WordPress startede som en blogplatform, hvilket gjorde den ideel til indholdsrige blogs og indlæg. Imidlertid kræver fuld brug af dette CMS en grundlæggende forståelse af HTML og CSS, og eventuelle backend -opdateringer eller sikkerhedsproblemer er dit ansvar i modsætning til Wix eller Squarespace. Af denne grund kommer WordPress generelt med en højere indlæringskurve.

Fordele ved WordPress:

 • Tusindvis af plugins og tilføjelser
 • E -handelsfunktioner gennem WooCommerce
 • Fuld kontrol over webstedet

Ulemper ved WordPress:

 • Selvstyret
 • Tilbøjelig til sikkerhedsangreb på grund af dens popularitet.
 • Kræver praktisk kodningskendskab

Bedste Squarespace -alternativ til: Bloggere, e -handel, nyheder, store virksomheder.

Pris: Gratis (selvom du bør planlægge hosting-omkostninger og omkostningerne ved eventuelle premium-tilføjelser).

4. Shopify

Shopify

Shopify betragtes som kongen af ​​e-handel og er udelukkende designet til onlinevirksomheder. Dens hostede platform driver mere end en million virksomheder rundt om i verden og giver dig mulighed for at sælge fysiske varer, digitale produkter og tjenester.

Sammenlignet med værktøjer som Squarespace tilbyder Shopify flere funktioner. Det er også lettere for begyndere at navigere takket være dens træk-og-slip-generator. Men både Squarespace og Shopify tilbyder en administreret platformoplevelse, der tager mange gætterier ud af at lancere et websted for dem, der ikke er velbevandret i kode (mens det begrænser tilpasningsmuligheder).

Den største forskel er formålet bag webstedets oprettelse: Shopify til e -handelsmærker, der har brug for betalingsfunktionalitet, Squarespace til ejere af små virksomheder, der muligvis har brug for e -handelsfunktioner.

Med Shopify Payments kan du acceptere kreditkort direkte på platformen for at undgå transaktionsgebyrer. Denne funktion er også PCI (Payment Card Industry) -kompatibel og understøtter 3D Secure -betalinger, så dine kunder kan være trygge ved, at deres data er sikre.

Shopify -økosystemet er en anden stor fordel. Med mange CMS -platforme er det svært at finde talent til at arbejde på den platform, enten freelance eller fuld tid. Shopify har imidlertid et stort fællesskab af udviklere og bureauer, der har specialiseret sig i denne platform.

Nogle andre nøglefunktioner i Shopify inkluderer:

 • Responsive webstedstemaer for at gøre den mobilklar
 • Indbygget SEO-funktionalitet til at hjælpe med at placere dit websted
 • Mulighed for flere valutaer til at acceptere lokale betalingsformer
 • Tusinder af applikationer til fleksibilitet, fra drop -shipping til kontaktløs afhentning ved kantsten
 • Omfattende support tilbydes 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

På bagsiden er Shopify en dyrere e -handelsløsning sammenlignet med Wix eller Squarespace.

Fordele ved Shopify:

 • Sikker betaling og betaling
 • Træk og slip webstedsbygger
 • Forenklede forsendelsesmetoder

Ulemper ved Shopify:

 • Højere omkostninger
 • Eksterne betalingstransaktionsgebyrer
 • Begrænset tilpasning

Bedste Squarespace -alternativ til: E -handel, bloggere, fysiske butikker, små virksomheder

Pris: Starter ved $ 29 om måneden for den grundlæggende mulighed, $ 79 om måneden til mellemniveau og $ 299 om måneden til det mere avancerede niveau

5. Weebly

Weebly

Weebly er en anden hostet webstedsbygger, der er fantastisk til dem, der er mindre tekniske. Ligesom Squarespace har den responsive temaer, en træk-og-slip-editor og e-handelsfunktioner. Det er også en administreret platform, der tager sig af tekniske detaljer som hosting og forbindelse af et domænenavn.

Selvom den har færre skabeloner og tilbud end Wix og Squarespace, er den bedre til større websteder.

Hvorfor?

Weebly tilbyder ubegrænsede navigationsunderniveauer, mobiloptimerede temaer og bedre redigeringsværktøjer til websteder. Du har også flere apps at vælge imellem i forhold til Wix og Squarespace. Når det kommer til at bygge en online butik, er Shopify imidlertid mere omfattende.

Endelig indeholder alle Weeblys gratis- og præmieplaner et godt udvalg af funktioner.

For eksempel:

 • Secure Sockets Layer Security (SSL)
 • SEO
 • Lead capture
 • Teknisk support

Hvis du ikke har brug for et websted, der kan tilpasses og fleksibiliteten i et CMS, er Weebly et godt alternativ til Squarespace. Når det er sagt, kan du forvente en lidt højere indlæringskurve, når du går med Squarespace.

Fordele ved Weebly:

 • Responsive temaer
 • Mere overkommelig
 • Let opbygning af websteder
 • Indkøbsvognens funktionalitet

Ulemper ved Weebly:

 • Ingen mulighed for automatisk gendannelse
 • Begrænset e-handels support
 • Gratis plan understøttes af annoncer

Bedste Squarespace -alternativ til: Begyndere, bloggere, freelancere, små virksomheder, større websteder.

Pris: Starter ved $ 6 pr. Måned for grundlønniveauet og går op til $ 26 pr. Måned for indstillingen Performance (faktureres årligt).

Endelige tanker: Top 5 Squarespace -alternativer (anmeldelse af 2022)

I 2022 er det vigtigt at opbygge en online forretningstilstedeværelse for at følge med i markedets skiftende behov. Mens Squarespace er en populær mulighed med smukke temaer, er platformen let at slå. Heldigvis er der Squarespace -alternativer, der er lige så gode, hvis ikke bedre.

Afhængigt af dine behov kan andre overvejelser omfatte Jimdo, Duda og Webflow.

Uanset om du leder efter mere kontrol, enkel redigering eller billigere priser, kan du finde en løsning, der opfylder dine behov ovenfor.

Husk at overveje seriøst de funktioner, der er vigtigst for dig, så du kan vælge det bedste værktøj til din virksomhed. Gør dit hjemmearbejde, sammenlign funktioner, og begynd at bygge.

Du behøver ikke gå på kompromis med de mest kritiske funktioner på dit websted. Det starter med et kraftfuldt alternativ til Squarespace, der er sikkert og kan tilpasses.