5 bedste PEO -virksomheder i 2022 (rangeret leverandørliste)

Hvis du læser dette, er du en virksomhedsejer, leder eller personalepersonale, der er interesseret i, hvad en professionel arbejdsgiverorganisation kan tilbyde din virksomhed og dine medarbejdere, eller en person, der ønsker at skifte fra deres nuværende PEO -virksomhed.

Den gode nyhed er, jeg er her for at hjælpe dig med det ved at give dig en liste over de bedste PEO -tjenesteudbydere.

Affiliate ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links og formularer, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Dette er dog de værktøjer, som jeg stærkt anbefaler, når det kommer til PEO -virksomheder. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er en PEO?

En PEO er en professionel arbejdsgiverorganisation, som du normalt kan underskrive en fælles arbejdsaftale med, så PEO og dens HR -eksperter kan styre lønbehandling og andre fælles HR -opgaver for dig. De er ekstremt almindelige og populære og betjener hundredvis af millioner af medarbejdere og tusinder af virksomheder.

PEO -tjenester kan omfatte effektiv behandling af sundhedsmæssige fordele såsom tand- og synsforsikring, lønmodtagerkompensation, lønfordele til medarbejdere, PTO, compliance assistance, personaleforvaltning, personaleløsninger, kundepleje og mere. 

Hvad skal man kigge efter i en PEO

Hvis du er ny inden for PEO’er, er der mange forskelle mellem dem og forstår, at de er nøglen til at træffe den rigtige beslutning for din virksomhed. Selvom der er mange fine detaljer, du kan undersøge, anbefaler vi, at du fokuserer på følgende centrale elementer:

Pris

Pris er en vanskelig ting at bedømme, når prisen er meget variabel blandt PEO -virksomheder, men nogle PEO -virksomheder vil helt sikkert være billigere end andre for små virksomheder (måske endda betydeligt).

Få et tilbud fra alle PEO -virksomhederne på din shortlist, og overvej både det lange og det korte sigt. Prisen kan være en fast sats pr. Medarbejder, en procentdel af din lønningsliste eller baseret på virksomhedens størrelse.

Fordele og tilbud

Mens du vil modtage løntjenester og resten af ​​det grundlæggende, hvad har du ellers i tankerne for PEO -tjenester? Er der nok personalegoder til, at alle dine medarbejdere kan være tilfredse? Er disse fordele konkurrencedygtige? Fordele påvirker opbevaring, så du skal overveje dette grundigt.

Kvalitet af service

PEO -tjenesteudbydere kan love verden og de bedste PEO -tjenester, men kan de levere?

Kan du levere HR -administrative tjenester uden forsinkelse eller besvær?

Bliver alle løfter holdt ud fra hvad du kan finde i anmeldelser og rapporter fra andre klienter? Oplysningerne her kan være ufuldkomne, men jo mere forskning du kan lave, jo bedre. Du bør også søge ESAC -akkreditering.

Minimum og krav

Din lille virksomhed er muligvis ikke stor nok med hensyn til lønninger eller antal ansatte for nogle PEO -virksomheder. For eksempel er der mindst fem eller ti ansatte for flere af de bedste PEO -udbydere, der er anført nedenfor, og priserne vil blive påvirket, måske i en uoverkommelig grad.

Tværtimod er der også mulighed for, at en PEO -virksomhed muligvis ikke har evnen til at arbejde med en virksomhed, der er stor i forhold til, hvad den er vant til. Selvom disse PEO -virksomheder helt sikkert vil arbejde sammen med dig om potentiel indkomst, kan du sandsynligvis gøre det bedre andre steder.

Kunde service

Hvis noget går galt med din PEO -rettelse eller de online -værktøjer, du bruger, kan tingene blive for komplicerede eller problematiske, hvis de ikke løses med det samme. Af den grund er god kundeservice, HR-rådgivning og medarbejderes selvbetjening et must. 

Online portaler og værktøjer

Noget relateret til kundeservice, bør du prøve at kigge på de online værktøjer og portaler, som deres bedste PEO -løsninger bruger, for at se, om du kan lide grænsefladen, og om alle de funktioner, du ønsker (og nogle, som du ikke vidste, at ønsket) der er.

Hvad er de bedste PEO -virksomheder?

1. Forstærk PEO

Forstærk startsiden

Vores bedste valg til virksomheder i 2022 og en alt-i-en PEO-service, som vi synes, at de fleste virksomheder i det mindste bør kigge på, Amplify PEO er en fuld serviceudbyder, der har eksisteret i et stykke tid og er glad for at arbejde med virksomheder i alle brancher og i alle størrelser.

Ydelsesmulighederne og tilhørende tjenester er yderst konkurrencedygtige, og medarbejderne vil kunne få fordele ved tandlæge, medicin og vision, hvis de vælger det, og du kan stole på, at der også er konkurrencedygtige pensionsmuligheder for dine medarbejdere.

Hvis du er bekymret for risikostyring og sikkerhed på arbejdspladsen, tilbydes sikkerhedsgennemganger og hjælp til medarbejderkompensation, så du lettere kan fokusere på andre forhold.

Hvis du undrer dig over, hvad der gør dem til afgrødens creme, ville det være deres fremragende opmærksomhed på kundeservice, som er en af ​​de bedste i branchen for et større firma og giver dig mulighed for at arbejde med et firma, der tager den enkelte . din virksomheds behov i tankerne.

Klager er sjældne om dit serviceteam, og disse problemfri interaktioner gør Amplify meget lettere at arbejde med end mange konkurrenter. Du vil tale med et menneske, når du har et problem.

Med hensyn til de sædvanlige tjenester såsom lønsupport og personaleforvaltning er der ikke noget problem, vi kan finde. Alle vil få det, de har brug for rettidigt.

Det vigtigste, der kan få dig til at stoppe, hvis du overvejer at arbejde med dem, er, at Amplify PEO ikke altid har de specialiserede funktioner, som andre udbydere kan have, afhængigt af din branche. Hvis du ved, at du har brug for en mere specialiseret PEO, så er det stadig det bedste at kigge efter.

2. CoAdvantage PEO

CoAdvantage PEO -startside

Den hurtigt voksende Florida-baserede CoAdvantage er PEO-virksomheden, der opererer under den største Morgan Stanley-struktur.

De har flere årtiers erfaring med at hjælpe virksomheder som dit med at få alt, hvad de har brug for, for at få fremgang og gøre det muligt for medarbejderne at få alle de fordele, de har brug for, og du kan stole på, at de vil være dedikerede til at gøre dit team til det bedste, det kan være.

De opererer også i alle 50 stater, så alt vil blive håndteret let, uanset hvor dit personale tager dig. 

Men hvordan kan de hjælpe din virksomhed med at opbygge det bedste team? Vi fandt ud af, at CoAdvantage har nogle af de bedste teambuilding -værktøjer og -tjenester i branchen, og på grund af de oplysninger, de kan hjælpe dig med at få, vil du være i stand til at identificere de bedste i din forretning og de bedste potentielle kandidater til nye stillinger.

Den tid, der spares i ansættelsesprocessen, er meget værd. Og ikke overraskende er onboarding relativt enkel for både nyansatte og ledere.

Ovenstående er imidlertid ikke til at sige, at dens standardtjenester, såsom lønadministration og ydelsesadministration, mangler.

Det er langt fra tilfældet, og alle de normale muligheder er tilgængelige. Du har muligvis ikke de bedste karakterer inden for andre specialiserede områder uden for teamwork, men dine prioriteter kan stemme overens med CoAdvantage -styrker.

3. VensureHR

VensureHR

Vores næste valg er VensureHR, som er en lige så stærk mulighed, hvis du har en mindre virksomhed, da VensureHR ser ud til at specialisere sig i dem. De vil arbejde med næsten ethvert firma, uanset hvor lille de er, hvilket får dem til at skille sig ud, hvis du kun har få medarbejdere og ikke ønsker at håndtere begrænsninger eller ekstraudgifter, som du ellers ville støde på.

De ydelser, der tilbydes, omfatter alt, hvad du kan håbe på, inklusive forsikringsmuligheder (sundhedspleje, handicap, liv og alt derimellem) samt standardpensionsmuligheder gennem et partnerskab med Slavic 401k.

Du har som arbejdsgiver mulighed for at justere de nøjagtige parametre for fordelspakkerne for ikke at overudstrække din virksomheds ressourcer.

Kundeservice opfylder ikke de høje standarder, der er fastsat af Amplify PEO, men du kan forvente, at Vensure HR får jobbet gjort.

Prissætningen afhænger af de nøjagtige specifikationer for din virksomhed og de planer, du ønsker, men VensureHR kan også være en af ​​de mest overkommelige virksomheder på denne liste med lønmodtagers kompensationsplaner og muligheder for forskellige tjenester og fordele . Det er mere tilpasset, end du tror, ​​og din virksomhed kan have brug for netop det.

Men da VensureHR er bedst for mindre virksomheder, er det muligvis ikke den bedste løsning for større virksomheder, der leder efter HR -software, HR -tjenester eller HR -outsourcing.

4. Ressourcefordel

Resourcing Edge -startside

Resourcing Edge, som har været i drift siden 2003 og med kunder i 44 stater (og det ser ikke ud til, at de vil stoppe der), er en PEO -service, der er perfekt til ejere af små virksomheder og startups, der ønsker at drage fordel af uddannelse. muligheder for medarbejdere og dem selv.

Tjenester, der leveres, er som forventet, herunder regelmæssig lønstyring, personalestøtte og rimelige personalegodepakker for at holde medarbejderne tilfredse.

Vi vil dog ikke fokusere på det her (der er lidt, der skiller sig ud, bare husk på, at der ikke er noget frygteligt galt med tilbuddene) og i stedet fokusere på de gode træningsmuligheder og sikkerhedsprogrammer derude. Tilbud.

Af vores topvalg er Resourcing Edge det bedste valg, hvis du betragter medarbejdernes uddannelse og udvikling og får hjælp til at holde styr på sikkerhed og risikostyring som højeste prioritet.

For at kombinere med disse uddannelsesmuligheder vil brugerne sandsynligvis være tilfredse med det brede og fremragende udvalg af medarbejderfordele, de har til rådighed (hvis du gør det). Resourcing Edge har mange partnere og viser, hvor mange forbedringer du kan foretage i dine medarbejderes liv.

Deres prisplaner kan variere fra virksomhed til virksomhed, så vi anbefaler, at du er meget forsigtig og anmoder om et tilbud hurtigst muligt, hvis du er interesseret i deres tjenester.

De er en mindre virksomhed med omkring 100-150 ansatte (dette er lille i forhold til andre udbydere), så dette er et andet tilfælde, hvor du skal sikre dig, at de er store nok til, at din virksomhed kan tilgodeses. Små virksomheder bør dog ikke have det svært.

5. Utilstrækkelighed

Insperity -startside

Afrunding af vores liste er Insperity, som, selvom den er her for sidste gang, ikke bør undslippe din overvejelse. Lang levetid (det har været i branchen i over 30 år) og betjener millioner af medarbejdere i over 100.000 virksomheder, det er en af ​​de største PEO’er, du kan finde og kan arbejde med selv de største virksomheder.

På trods af dette er det overraskende fleksibelt i sine forretningstilbud, og Insperity kan hjælpe din virksomhed, uanset om du leder efter bare de mest basale servicepakker eller noget meget mere komplekst og robust for din virksomhed. Værdi er nøglen, når du vælger en PEO, og Insperity kan give netop det – ingen spildt værdi.

Hvis du er interesseret i Insperity for din virksomhed, anbefaler vi, at du får et tilbud fra dem sammen med andre og begynder at foretage mere direkte sammenligninger baseret på dine specifikke forretningsbehov og ressourcer.

De opkræver pr. Medarbejder, hvilket gør dem til en bedre mulighed for små virksomheder. De er også generelt lette at annullere, hvilket kun kræver 30 dages varsel. Hvis du bare vil prøve en PEO, kan det være den bedste løsning.

Kort sagt, Insperity er pålidelig, tilpasningsdygtig og let kan skaleres med din virksomhed. Hvis du ikke ved, hvor du skal hen, og vores andre anbefalinger ikke passer godt, bør de være i stand til at hjælpe dig.

Sammenlignende resumé

Fra denne liste over de bedste PEO -tjenesteudbydere fandt vi ud af, at de fleste mennesker skulle starte deres søgning med Amplify PEO og arbejde sig ned. Det er dog ikke at sige, at Amplify er den perfekte mulighed for alle.

Nogle virksomheder kræver en PEO, der har et mere personligt præg, og andre vil have noget mere fokuseret på mindre virksomheder (som VensureHR) eller større. I stedet vil nogle måske prioritere specifikke funktioner og specialiserede PEO -tjenester.

Så vi anser de fleste head-to-head sammenligninger og robuste evalueringer for at være unødvendige, hvis ikke kontraproduktive, men vi håber, at du har en bedre idé om, hvad du ville gå ind til med hver sælger, da sammenligninger stadig kan foretages, hvis du har et klart mål.

Andre PEO -udbydere, der endnu ikke er gennemgået for denne liste, inkluderer TriNet, Justworks, Paychex, Oasis Outsourcing og ADP TotalSource.

Ofte stillede spørgsmål om PEO -virksomheder

Har du stadig spørgsmål om, hvordan du bedst konfigurerer dit array med en PEO, hvordan det hele fungerer, eller hvordan du kan få mest muligt ud af dit array? Læs i så fald følgende:

Kræves en forpligtelse?

Som en generel tommelfingerregel, ja, selvom detaljerne helt sikkert vil variere afhængigt af den PEO -virksomhed, du vil arbejde med, og i nogle tilfælde de planer og fordele, du vil tilmelde dig.

Du vil stille spørgsmål og læse det med småt for at afgøre, hvor længe din virksomhed vil være på krogen. Etårige kontrakter er almindelige, og der er også flerårige kontrakter.

Hvis du er bekymret over dette, kan du vælge en udbyder, der giver dig mulighed for at annullere med kort varsel uden straf, eller en, der effektivt tillader en prøveperiode.

Vil den daglige drift af min virksomhed ændre sig?

Nej, medmindre du vil, nej. Mens lønbehandling sandsynligvis vil blive håndteret af PEO nu, vil det stadig være op til dig, hvordan du vil drive din virksomhed. Uanset hvilken organisation du samarbejder med, kommer de ikke og foretager ændringer og anbefalinger, medmindre du beder dem om det, eller hvis det, der sker i øjeblikket, overtræder regler, som de kan holdes ansvarlige for.

Du bør være i stand til at gå over alt med din PEO under onboarding -stadierne eller før du accepterer noget.

Dine medarbejdere kan opleve nogle ændringer under onboarding -processen. Meget af svaret på dette spørgsmål ligger i, hvordan tingene blev gjort, før PEO kom om bord. De bliver sandsynligvis nødt til at vænne sig til nogle nye procedurer, men ikke meget der vil påvirke deres gennemsnitlige hverdag.

Hvad kan en PEO tilbyde med hensyn til fordele?

Hvis der tilbydes en medarbejderydelse, er der en PEO, der kan hjælpe dig med at oprette den. Nogle af de mere almindelige fordele, der tilbydes, omfatter forskellige pensionsordninger af forskellige typer, investeringsmuligheder og sygesikringsplaner (medicinsk, tandlæge og vision). Nogle kan endda tilbyde rabatter, der er almindelige medarbejderforhandlere, visse belønningsprogrammer, livsforsikring, overholdelse af lovgivningstjenester, arbejdstagerforsikringsforsikring og udviklingsprogrammer.

Der er virkelig ikke mange grænser for, hvad der er muligt.

Andre PEO -tjenester, der tilbydes, er mere til fordel for arbejdsgiveren og kan omfatte arbejdstagernes kompensationsstøtte, sikkerhed på arbejdspladsen og OSHA -overholdelse af support (blandt relaterede tjenester), medarbejdermanualer, uddannelsesmuligheder på en lang række områder og endda personalestøtte. Nogle ekstra fordele og tjenester kan komme mod et ekstra gebyr, men du kan træffe disse beslutninger fra sag til sag med de fleste PEO’er.

Hvordan vil jeg interagere med PEO?

Dette er et andet spørgsmål, der besvares med “det afhænger”, selvom der næsten helt sikkert vil være en online portal at arbejde med og forskellige midler til at kontakte din udbyder, hvis du foretrækker at tale direkte til et menneske. Hvor let det er, afhænger af PEO, og der er måske en dedikeret kontaktperson, men der vil altid være en måde at få svar på dine spørgsmål eller foretage nødvendige justeringer.

Du kan også foretage enkle ændringsanmodninger online uden at kontakte PEO, eller nogle ting kan kræve en dybere berøring. Igen afhænger det hele af, hvem du arbejder med.

Hvordan får du mest ud af din PEO?

Selvom du næsten helt sikkert vil rådføre dig med din PEO -virksomheds kontaktpunkt, kan du gøre følgende nu og under onboardingprocessen (og derefter) for at få mest muligt ud af de tjenester, du betaler for:

  • Læs alt om din PEO omhyggeligt. De muligheder, du overser i dag, kan være relevante i morgen. Justeringer, som du faktisk ikke troede var mulige, kunne faktisk være sådan, men de kræver kun at ringe til den rigtige person. Det kan være lidt arbejde, men det er det værd for dig eller en betroet medarbejder.
  • Du vil næsten helt sikkert kunne opgradere dine tjenester i fremtiden eller endda skifte udbyder, når kontraktens første periode er slut. Du må ikke lide af beslutningslammelse nu, eller overbelaste dig i tjenester, du ikke kan bruge lige nu. De fleste planer er i det mindste noget tilpasningsdygtige, din virksomhed skal være tilpasningsdygtig, og du bør altid være på udkig efter en bedre plan eller udbyder.
  • Selvom nogle PEO’er kan være billigere, må du ikke måle alt som en simpel pris. Disse billigere PEO’er giver muligvis ikke så meget værdi for din dollar og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din tid. Penge er ikke den eneste ressource, du skal forvalte.
  • Vi anbefaler ikke pludselig at frigive nyheden om en ny PEO til medarbejderne, efterlade dem med en masse e -mails og brochurer og håber, at de får mest ud af tingene.
  • Forstå i USA, hvordan PEO’er og PEO -klienter arbejder med IRS, skatteforvaltning og selvangivelser. Der kan være muligheder som uddannelsesprogrammer til rådighed for ting som lønsumsafgifter, medarbejderleasing, ombordstigning af nye medarbejdere osv. 

konklusion

Der er snesevis af store PEO -virksomheder, der ikke er angivet her, hvis ikke flere. Og selvom du helt sikkert kan rangordne dem, tror vi stærkt på, at de bedste PEO -virksomheder til dine forretningsbehov er angivet ovenfor.

Ikke alle muligheder passer godt, men vær opmærksom på dine prioriteter, se hvad der vil være bedst for dine medarbejdere, og du kan træffe en beslutning hurtigt og korrekt nok. Vi håber, at du har fundet oplysningerne ovenfor nyttige, og at du vender tilbage til denne artikel efter behov under hele processen.