47 Statistik og tendenser i eLearning -branchen

Som industri udviklede eLearning sig i 1999 for at imødekomme den stigende mætningshastighed for internetadgang. Virtuel læring, online læring og digital læring er integreret i spektret af eLearning -branchen.

At studere ved korrespondance er imidlertid ikke et nyt begreb. Allerede i 1840’erne blev eleverne undervist gennem skriftlig korrespondance. Testmaskiner blev udviklet i 1924 for at give eleverne mulighed for at tage prøver på egen hånd uden behov for en lærer eller professor. I 1954 opfandt professor BF Skinner i undervisningsmaskine, der kunne administrere programmerede instruktioner til studerende.

Siden disse tidlige korrespondancedage har eLearning udviklet sig til en branche, der gør det muligt for uddannelsesinstitutionerne at udstede bachelor-, kandidat- og doktorgrader med et minimum af klasseværelsesarbejde. Arbejdsgivere bruger eLearning til at forbedre den faglige udvikling af deres teams.

ELearning -industrien i dag er uden tvivl mere populær end nogensinde.

Vigtig statistik fra eLearning -branchen

# 1. eLearning -branchen genererede 51,5 milliarder dollars i omsætning i 2016. 78% af uddannelsesinstitutionerne bruger et læringsstyringssystem, der gør det muligt at levere lektioner online. (E-læringsindustrien)

# 2. Der er over 700 leverandører af læringsstyringssystemer, der i øjeblikket opererer i branchen. De har været med til at drive industriens vækst på mere end 900% i de sidste 17 år. (E-læringsindustrien)

Global eLearning branchestatistik

# 3. Organizationer i USA drager også fordel af de strukturer, der findes i eLearning -kurser. 77% af virksomhederne tilbyder nu et webbaseret program, der hjælper med at uddanne medarbejdere. (E-læringsindustrien)

# 4. Når elever eller medarbejdere tilmelder sig i eLearning -mulighed, bruger de op til 60% mindre tid på at dække det samme materiale, end de ville i et traditionelt klasseværelse. (Turbaseret e-læring)

5. Opbevaringsgrader for studerende, der er tilmeldt et eLearning-program, er op til 60% bedre end i typisk forelæsningsbaseret klasseværelsesindstilling. (Turbaseret e-læring)

# 6. Den gennemsnitlige studerende, der er tilmeldt et eLearning -program, lærer op til 5 gange mere materiale end i et traditionelt klasseværelse uden at øge mængden af ​​tid i klassen. (Turbaseret e-læring)

# 7. 42% af virksomheder, der har implementeret et eLearning -program, siger, at det har genereret frere indtægter. ELearningsteknologier giver medarbejdere mulighed for at øge deres engagementniveauer med 18%. (Turbaseret e-læring)

# 8. For hver $ 1, der investeres i et eLearning-program, kan genereres til $ 30 i produktivitet. (Turbaseret e-læring)

# 9. Når eLearning -muligheder er tilgængelige for medarbejderne, er den indkomst, den pågældende medarbejder genererer 26% højere i forhold til den samlede arbejdsstyrke. IBM var i stand til at spare næsten 200 millioner dollars bare ved at skifte til et e-learning-program. (Turbaseret e-læring)

# 10. Det globale eLearning-marked forventes at overstige $ 243 milliarder i værdi inden 2022. E-læringsprodukter i egen fart genererer i øjeblikket mere end $ 46 milliarder i omsætning. (Statista)

Amerikansk eLearning -branchestatistik efter produktkategori

# 11. 43% af amerikanske universitetsstuderende siger, at eLearning -teknologier er “yderst hjælpsomme” til at fuldføre deres opgaver. (Statista)

# 12. 81% af de studerende i USA sagde, at adgang til et eLearning -program hjalp dem med at forbedre deres karakterer i en undersøgelse fra 2016. (Statista)

# 13. Online praksis quizzer er den mest almindelige type digital læringsteknologi, der bruges af studerende i USA. Resultater af brugen af ​​alle læringsteknologier er, at eLearning forbedrer elevernes effektivitet. (Statista)

# 14. 495 af global studerende har taget mindst et online kursus i det forløbne år. (Statista)

#femten. To tredjedele af mennesker bruger en mobil enhed til at få adgang til deres eLearning -kurser. 99% af de studerende, der bruger en mobilenhed til deres online læringsbehov, siger, at mobil eLearning har forbedret deres uddannelsesoplevelse. (ELogisk læring)

#seksten. Selvom 1 ud af 4 studerende tog mindst ét ​​fjernundervisningskursus i det sidste kvartal, semester eller kvartal, er 74% af de studerende i øjeblikket ikke optaget på noget fjernundervisningskursus. (Babson undersøgelses forskergruppe)

# 17. 35 % af USA-baserede universitetsstuderende tilmeldte sig udelukkende eLearning-kurser tilbudt på private for-profit institutioner i 2012. Det betød, at omkring 1 million studerende udelukkende lærte gennem eLearning-muligheder. (US News & World Report)

# 18. The Plains er den region i USA med de højeste eLearning-rater, med 23% af eleverne aktivt tilmeldt et program. Sydvestlandet ligger som region på andenpladsen med 20 %. Mange andre regioner, herunder Midtvesten og New England, får ikke engang deres tilmeldingsprocenter med tocifrede. (US News & World Report)

# 19. Kandidatstuderende er mere tilbøjelige til at trække fordel af eLearning -muligheder end studerende. 22% af 2,9 millioner kandidatstuderende i USA studerer udelukkende online. Bachelor eLearning -satser er kun halvdelen af ​​kandidatstuderende. (US News & World Report)

# 20. Cirka 35.000 ikke-amerikanske baserede studerende studerer udelukkende online gennem et USA-baseret e-læringsprogram. (US News & World Report)

ELæringsindustristatistik efter købersegment

# 21. Arizona har den højeste eLearning -tilmeldingsrate i USA, hvor 48% af de studerende udelukkende studerer online. West Virginia og Iowa følger med tilmeldingsrater på henholdsvis 40% og 39,7%. (US News & World Report)

# 22. 64% af Community College -fakultetet i USA underviser i eLearning -kurser. 35% af deltidslærere deltager også i eLearning-processen. (EdTech Magazine)

# 23. Færdiggørelsesgraden for online kurser er faktisk lavere end for ansigt til ansigt kurser. Studerende i klasseværelserne gennemfører 76% af kurserne, mens online -studerende gennemfører 72% af deres kurser. (EdTech Magazine)

# 24. Omkring 1 ud af 4 studerende er tilmeldt mindst ét ​​onlinekursus mod deres 2-årige associerede uddannelse. (EdTech Magazine)

# 25. 7 ud af 10 ledere i for-profit uddannelsesinstitutioner rapporterer, at e-læringskurser tilbydes i deres lokaler. Af de ledere med eLearning på deres skoler siger mere end halvdelen, at værdien af ​​et onlinekursus svarer til værdien af ​​læring i det traditionelle klasseværelse. (EdTech Magazine)

# 26. Liberale kunstinstitutioner er mindst tilbøjelige til at tilbyde e-læringsmuligheder (62%). Forskningsuniversiteter (79%) og community colleges (82%) har en tendens til at tilbyde programmer, der tilbyder unikke e-læringsmuligheder. (EdTech Magazine)

# 27. 15% af universitetsstuderende i USA, der har udnyttet moderne eLearning -muligheder, har tjent deres fulde grad gennem onlinekurser. (EdTech Magazine)

# 28. I 2014 blev eLearning -industrien værdiansat til $ 56.2 mine. I 2015 blev industrien næsten fordoblet i værdi og nåede $ 107 mia. I 2011 blev 35,6 milliarder dollar brugt på selvstændige e-læringsmuligheder globalt. (INC.)

# 29. I 2015 skønnedes det samlede eLearning -marked at have en maksimal markedsværdi på 165 milliarder dollar globalt. CAGR for industrien frem til 2023 forventes at være 5%. (Docebo)

# 30. eLearning -industrien i USA anslås til at være omkring $ 27 mia. Med en lignende prognose om 5% årlig vækst frem til 2023. (Docebo)

# 31. Uden for Nordamerika er det største marked for selvstyret eLearning Asien. Mere end 10,9 millioner dollars i omsætning genereres årligt. (Docebo)

# 32. Afrika tilbyder de færreste indtægtsmuligheder i dag og genererer kun $ 607 millioner i omsætning i 2016. Det giver også den største vækstpotentiale, da internetpenetration på kontinentet kun er 35%. (Docebo / Internet World Stats)

# 33. 62% af de studerende mener, at eLearning-muligheder giver professionelle på fuld tid mulighed for at udvide deres erfaring og uddannelse. (EdTech Magazine)

# 34. Fakultetsmedlemmer (48%) er mindre tilbøjelige end studerende (53%) til at føle, at eLearning er afgørende for klasseværelsesoplevelser i det 21. århundrede. (EdTech Magazine)

# 35. I USA tilbyder omkring 90% af de fireårige offentlige uddannelsesinstitutioner muligheder for eLearning. Til sammenligning tilbyder kun 3 ud af 5 private gymnasier og universiteter eLearning. (EdTech Magazine)

# 36. 2 ud af 5 samfundskollegier i USA opretholder proprietære servere for at give eLearning -adgang til deres tilmeldte studerende. (EdTech Magazine)

# 37. Virksomheder siger, at grunden til, at de bruger læringsstyringssystemer, er at forbedre brugeroplevelsen (88%), forbedre back-office-oplevelser (73%) og forbedre rapportering org systemintegration (66%). (Brandon Hall Group Training Study)

# 38. 39% af Millennials siger, at de vil se flere virtuelle uddannelsesmuligheder inden for arbejdsstyrken. I 2025 vil Millennials udgøre omkring 75% af arbejdsstyrken i USA. (Edge Point Learning)

# 39. On-demand-markeder vokser i et tempo, der er parallelt med e-learning industries. Mere end 22 millioner forbrugere i USA foretrækker at bruge on-demand-tjenester frem for mere traditionelle servicetilbud. (Docebo)

# 40. 2 ud af 5 Fortune 500 -virksomheder bruger produkter eller tjenester i eLearning -branchen. (Edge Point Learning)

# 41. Stigningen af ​​MOOC’er (Massive Open Online Courses) har givet virksomheder som Coursera mulighed for at introducere mere end 300 kurser fra 62 forskellige universiteter i 17 lande. Mere end 2,9 millioner mennesker er registreret på uden platform. (Amerikansk videnskabsmand)

# 42. 30% af MOOC’erne er videnskabsbaserede klasser. 28% er baseret på kunst og humaniora, mens 23% er baseret på informationsteknologi. (Amerikansk videnskabsmand)

# 43. 3 ud af 4 studerende, der er tilmeldt MOOC’er, stammer uden for USA. Hvis man har det højeste niveau af international studenterindskrivning, hvilket giver 8.8% af de studerende, der er tilmeldt MOOC. (Amerikansk videnskabsmand)

# 44. 89% af de akademiske direktører (CAO) mener, at de studerende kræver mere disciplin for at gennemføre onlinekurser. 40% af CAO’erne mener, at studerende, der gennemfører eLearning -kurser, vil have sværere ved at finde job efter at have modtaget deres uddannelse. (Online Learning Survey – Allen og Seaman)

# 45. I de sidste 10 år er der sket en stigning på 26% i antallet af universiteter, der har forpligtet sig til at bygge eLearning -infrastrukturer. (WizIQ)

# 46. 9,4% af universiteterne i USA har i øjeblikket MOOC’er i planlægningsfasen. Yderligere 2,6% af universiteterne har allerede i MOOC. En af tvivlen om at gennemføre denne type klasser er, at den fulde sats for MOOC -studerende kun er 15%. (Framed Lightscapes LLC)

# 47. Onlineundervisning taget derhjemme kan koste 25% mindre end of traditionelle omkostninger ved at gå på i udenlandsk skole. (Klasser og løb)

ELindustriens tendenser og analyse

Nye teknologier hjælper eLearning -industrien med at ekspandere. Virtual reality og augmented reality hjælper visuelt orienterede elever med at modtage af samme fordybende onlinemiljøer, som tekstbaserede studerende har modtaget i næsten 20 år. Chatbots og AI -muligheder som Siri eller Cortana gør det let for eleverne at multitaske og organisere deres læringsplaner.

Selv spilbaseret læring har en positiv indvirkning på bevarelsen af ​​rollebaseret information, der anses for kritisk.

Da eLearning -branchen først startede i 1999, blev priserne og graderne ikke altid taget alvorligt. Da uddannelsesinstitutioner søgte akkreditering til deres online læringsprogrammer og adaptive læringsmuligheder dukkede op i branchen, ændrede visionen om eLearning sig hurtigt.

Det er hurtigere, lettere og billigere at lære nye færdigheder eller fagmaterialer gennem eLearning. I 2014 var der 5.8 millioner studerende tilmeldt online -kurser i USA. Mere end halvdelen af ​​alle studerende i 2016 tog mindst en online klasse og et traditionelt klasseværelseskursus for at gennemføre deres studieprogram.

ELearning får tilmeldingen til campus til at falde. Der er flere læringsmuligheder. Derfor er mange optimistiske i denne branche og forventer, at den vil opnå stor succes i de kommende år.