45 Statistik, tendenser og analyse af fodtøjsindustrien

Den globale fodtøjsindustri (fodtøj) er et marked på flere milliarder dollars, hvor USA hvert år bidrager med en betydelig omsætning. Ud af et globalt marked på 180 milliarder dollars bidrager amerikanerne hvert år med mere end 50% til skoproducenter, detailhandlere og distributører. Det er også en del af den generelle tøj- og beklædningsindustri, der giver forbrugerne sport, luksus og atletisk fodtøj. Sportssko er også et betydeligt stort segment af branchen.

Fodtøj i sin reneste form er en nødvendighed for den almindelige forbruger. Disse produkter tilbyder støtte og beskyttelse af fødderne mod de forskellige overflader, vi alle går på hver dag. Selvom familier tidligere kan have overlevet på 1 eller 2 par sko, har de fleste mennesker i dag en samling af forskellige sko med forskellige størrelser, former og stilarter, der hjælper med at opfylde deres forskellige behov.

Sko er også en vigtig udtryksform for mange mennesker rundt om i verden i dag. Dette produkt kan beskytte mod ru eller skarpe overflader, men det repræsenterer også en facet af sin egen identitet. Fodtøj kan være et statussymbol samt et hjælpeprodukt, som alle bærer hver dag.

Vigtig statistik for fodtøjsindustrien

# 1. Den gennemsnitlige indkomst genereret af skoindustrien i USA pr. Person er $ 277,09 i 2019. Det er mere end $ 60 mere end hvad branchen kunne opnå i 2010. (Statista)

# 2. Samlet omsætning på fodtøjsmarkedet for 2019 nåede $ 91,1 mia. I USA, hvilket er cirka 30% mere end branchen opnåede i 2010. (Statista)

Statistik for den amerikanske fodtøjsindustri efter markedsstørrelse

# 3. Atletisk fodtøj havde de højeste indtægtsgevinster for fodtøjsindustrien i 2019 og opnåede en stigning på 95 i forhold til året før. Tekstiler og andet fodtøj oplevede en stigning på 4,6%, mens lædersko oplevede et fald på 2,9% i den samlede omsætning. (Statista)

# 4. Omsætningen på det kinesiske fodtøjsmarked beløb sig til $ 58,3 milliarder i 2018. På trods af at USA er førende inden for det samlede salg, er den asiatiske andel af den globale fodtøjsindustri 54%. (Statista)

# 5. Markedsværdien af ​​markedet for luksusfodtøj i Europa er vurderet til næsten 18 milliarder dollars. (Statista)

# 6. Nike fortsætter med at lede verden i den samlede fodtøjsindtægt og tjente 22,3 milliarder dollars i 2018. Adidas oplevede en omsætning på 12,8 milliarder dollar for året. Virksomheden havde en andel på 17,9% af fodtøjsmarkedet i USA i 2016. (Statista)

# 7. Det menes, at 96% af de sko, der er tilgængelige på det sekundære marked, hvilket betyder, at en forbruger har købt varen fra producenten og nu sælger den selv, kommer fra Nike. (Forbes)

# 8. Det sekundære marked for sneakers og sko menes at være mindst en milliard dollars værd i USA. Producenter tilskynder til denne aktivitet ved at producere sko i begrænsede mængder, når der er stor efterspørgsel efter produktet. (Forbes)

# 9. Cirka 4% af alle mærkesneakers, der er tilgængelige til salg i USA, vil i sidste ende gøre det til det sekundære marked. (Forbes)

# 10. Medianprisen på et par sneakers i USA steg mere end 5%og nåede en gennemsnitlig pris på mere end $ 61 for forbrugeren. (Forbes)

Amerikansk fodtøjsindustri statistik efter mærkepræference

# 11. Balenciaga Triple S-sko er det mest populære valg på markedet for luksussneaker og tegner sig for 52 % af salget i dette industrisegment i 2017. Disse sko blev efterfulgt af Louis Vuitton Supreme Sports (17 %), Balenciaga Speed ​​​​Trainer (12 %) og Adidas – Raf Simons (6 %). (Statista)

# 12. De tre bedste skoproducenter i verden i dag er Nike, Adidas og Under Armour. Disse tre virksomheder har set deres omsætning stige med mere end 49% i de sidste 10 år. (Forbes)

# 13. En sneaker-serie, Nikes Jordan-linje, er ansvarlig for næsten 3 milliarder dollars i samlet omsætning alene i USA. (Forbes)

# 14. Fear of God sneakers tilbyder de højeste priser på det sekundære skomarked i verden i dag, i gennemsnit 1.172 $ pr. Par. Balenciaga Triple S -sko sælger for $ 1.162 på dette marked, mens Louis Vuitton Supreme Sports kan sælge for mere end $ 930. (Statista)

#femten. Løbesko tegner sig for 39% af den vækst, som den amerikanske fodtøjsindustri oplever, mens afslappede sportssko står for 24% af salget. Disse to segmenter fører fortsat på trods af fald på op til 15% på nogle markeder. (NPD Group)

#seksten. Adidas oplevede sit salg med næsten 50% i 2017 takket være den høje popularitet af sine Superstar- og Tubular Shadow -skolinjer. (NPD Group)

# 17. Skofabrikanter bruger hvert år mere end 517 millioner dollars på reklamer rettet mod den amerikanske forbruger. (Statista)

# 18. Mere end 2,4 milliarder sko importeres hvert år til USA, fordi produktionsomkostningerne i Sydøstasien hjælper med at holde prisen på hvert par lavere. Det er nok for hver amerikaner at have 7 nye par hvert år. (Statista)

# 19. Cirka 16% af forbrugerne i USA siger, at de har købt deres sko på Amazon. Online modesalg inden for skoindustrien tegner sig for 20,4% af omsætningen hvert år. (Statista)

# 20. Skobutiksalg i USA tegnede sig for 35,5 milliarder dollar af den samlede omsætning, der blev tjent i 2018. Foot Locker modtog størstedelen af ​​denne aktivitet og opnåede 5,57 milliarder dollars i det samlede salg. (Statista)

Fodtøjsindustristatistik efter samlet annonceudgifter

# 21. Kunder siger, at deres behov for et nyt par sko er hovedårsagen til, at de køber fodtøj. 37% af det samlede salg sker, fordi forbrugerne af en eller anden grund skal udskifte deres nuværende sko. (Amerikanske fodtøjsforhandlere og detailhandlere)

# 22. 30% af fodtøjsindustriens kunder siger, at omkostningerne ved deres fodtøj er en anden vigtig del af deres indkøbsbeslutninger og vaner. (Amerikanske fodtøjsforhandlere og detailhandlere)

# 23. 60% af skoene på det sekundære marked tilhører lige nu Nike -mærket, og mange af dem er vurderet til de mest værdifulde sko i deres kategori. De særlige Back to the Future sneakers er mere værd end $ 6.000, hvis de ikke bliver brugt. Du kan også købe et par Air Jordan 10 Retro Drave OVO til omkring $ 4.000. (Ingen lejr)

# 24. Californien er hjemsted for det sekundære marked for sko, især hvis du leder efter et sjældent par sneakers. Mere end $ 15 millioner i salg forekommer i staten hvert år. Yderligere 12 millioner dollars kommer fra New York, mens Florida tilbyder 7,5 millioner dollars i omsætning. New Jersy og Texas bidrager med mere end $ 4 millioner om året. (Høj snobberi)

# 25. 47% af skokunder siger, at de har købt mindst et par Nike-mærket i løbet af de sidste to år. Det er næsten det dobbelte af, hvad Adidas, der blev nummer to, havde i undersøgelsen, hvor 24% af kunderne sagde, at de havde købt mindst et par. (Statista)

# 26. 1 ud af 5 skokunder siger, at de har købt et par New Balance -sko og noget fra mærket Skechers i de sidste 24 måneder. (Statista)

# 27. USA importerer mere end 150 millioner par sneakers hvert år fra Vietnam, hvilket repræsenterer omkring en tredjedel af det samlede skomarked for amerikanere hvert år. (PBS)

# 28. Kun 1% af de sneakers, som forbrugere i USA køber hvert år, blev fremstillet i landet. (PBS)

# 29. Kina eksporterer mere end 230 millioner par sko, der skal købes af den amerikanske forbruger hvert år, hvilket tegner sig for 50% af det samlede lager i den amerikanske industri. (PBS)

# 30. Når kunderne vil købe basketballsko, vender de sig til Nike. Jordan -mærket tegner sig for cirka 90% af det salg, der sker i segmentet hvert år. (PBS)

# 31. Nike dominerer søgemaskineforespørgsler fra kunder, der leder efter nye sko online. Omkring 1 ud af 10 søgninger på Google er efter en sko fremstillet af dette mærke. Adidas, som et mærke, modtager nogenlunde samme antal unikke søgninger (5,88%) som Air Jordans efter Nike. (Skomagasin)

# 32. New Balance introducerede sin 99X-serie af løbesko i 1980’erne, som revolutionerede branchen på grund af dens unikke komfortprofil og tilpasningsmuligheder. Dette mærke repræsenterer omkring 10 % af den omsætning, som industrien tjener hvert år. (Sports Business Journal)

# 33. Nike mistede 3,7 % af deres markedsandel i 2017, hvilket var første gang, en sådan begivenhed fandt sted siden 2002. De oplevede et fald på 14 % i deres fortjeneste i sneakersegmentet, på trods af at de så en stigning på 55 % i brandet andel og 40 % mere. % markedsandel i den kategori. (Sports Business Journal)

# 34. Cirka 217.000 mennesker arbejder i øjeblikket i den amerikanske skoindustri, hvilket er det mest siden 1990, selv når de foretager sæsonjusteringer af disse tal. Beskæftigelsesmulighederne i de nationale skobutikker steg 1,8% i 2017 (American Footwear Distributors and Retailers).

# 35. På trods af højere beskæftigelsestal faldt salget pr. Medarbejder i amerikanske nationale skobutikker til det laveste niveau siden 2011 til mindre end $ 13.000 pr. Person. (Amerikanske fodtøjsforhandlere og detailhandlere)

# 36. 52% af fodtøjsindustriens kunder siger, at de planlægger at bruge mindre på sko næste år i forhold til det foregående år. Cirka 14% af forbrugerne sagde, at de havde til hensigt at bruge mere på deres fodtøjsbehov. (Amerikanske fodtøjsforhandlere og detailhandlere)

# 37. 21% af forbrugerne siger, at de handler online efter deres skobehov frem for i en skobutik, fordi den pris, de fandt, opfyldte eller oversteg deres forventninger. 18% af branchekunderne købte online, fordi de kunne lide at se de mange forskellige beholdninger i forhold til, hvad de kunne finde lokalt. (Amerikanske fodtøjsforhandlere og detailhandlere)

# 38. Kun 12% af forbrugerne siger, at de køber sko online regelmæssigt, fordi det er i deres bedste interesse at gøre det. (Amerikanske fodtøjsforhandlere og detailhandlere)

# 39. Selvom amerikanerne bringer flere indtægter til skoindustrien end noget andet land, forbruges mere end halvdelen af ​​verdens fodtøj i Asien. Europa ligger på andenpladsen med 16% af det samlede forbrug, efterfulgt af Nordamerika med 15%. (Statista)

# 40. Kina producerer omkring 13,5 milliarder par sko hvert år, hvilket fører verden i den samlede skoproduktion. Når APACs naboer Vietnam, Indien og Indonesien er inkluderet, var disse fire lande ansvarlige for 75% af de sko, der blev fremstillet i verden i 2017 (Statista).

# 41. Kina leder også verden som den største forbruger af fodtøj, med mere end 2,3 milliarder par sko købt i 2017. Når man ser på top 5 -lande med hensyn til fodforbrug til industrien, afspejler de nøjagtigt toplandene . verdens byer .. (Statista)

# 42. Før han gik i gang, blev Payless rangeret som den 17. største skosalgsleverandør i USA. Det repræsenterede omkring 2% af den samlede markedsmængde. Med hensyn til enhedssalg tegnede virksomheden sig for 4% af alle par, der blev solgt i USA i 2018. Næsten 50% af kunderne, der købte noget fra dette firma, købte også et par sko fra Walmart. (NPD Group)

# 43. Herresko steg 50% til $ 27,3 milliarder i det samlede salg for 2017, mens damefodtøj voksede med 35% og børns shows steg med 15% for at hjælpe markedet. Millennials hjalp med at drive denne søgning, da denne generations gennemsnitlige forbrug pr. Køber er $ 308. (UBM Fashion)

# 44. Da fodtøjsindustriens kunder blev spurgt, om de havde foretaget et køb på grund af et brands sociale mission, sagde 27% af respondenterne i en undersøgelse fra 2018 ja. Dette tal var endnu højere for Millennials, næsten 40%. (UBM Fashion)

# 45. To store segmenter af fodtøjsindustrien, der hvert år oplever vækstrater på 30% eller mere, er off-season fodtøj og festivalfodtøj. (UBM Fashion)

Tendenser og analyse af fodtøjsindustrien

Sko vil altid være en nødvendighed på et eller andet niveau. Vi bærer dem til at dyrke sport, gå ture og beskytte vores fødder, mens vi leder efter måder at gøre fodtøj til et modeudtryk. Det er et produkt, der giver trøst til mennesker i alle aldre, racer, kønsidentiteter og etniciteter, hvilket betyder, at det er et af de få produkter, der forener os.

Da fremstillingsomkostningerne fortsat stiger i Sydøstasien på grund af ændringer i lokale mindstelønlove, vil indtægterne fra fodtøjsindustrien fortsat stige for at imødekomme forventningerne om stigende omkostninger. Forvent det samlede salg i USA til at nå 110 milliarder dollar frem til 2029, med en global markedsværdi tæt på 250 millioner dollars, når alle fodtøjskategorier kombineres.

Luksussko vil fortsat dominere i kategorien indkomst pr. Vare, og selv større mærker som Nike og Under Armour kommer ind i det segment.

Sko hjælper hver person med at sige noget om deres unikke stil og livsstil. Da industrien fortsætter med at revolutionere komfort og udseende, vil forbrugerne fortsætte med at strømme til de nyeste produkter for at komme med deres eget udsagn i livet.