45 Statistik og tendenser i blomsterindustrien

Den globale blomsterindustri begyndte i slutningen af ​​1800-tallet at blive en af ​​de førende sektorer i både den udviklede og udviklende verden. Blomster blev dyrket på store godser til videresalg i Storbritannien for at etablere blomsterbrug som et levedygtigt profitmiddel, som senere blev udvidet til resten af ​​verden.

I 1994 nåede industrien sit første år på $ 100 mia. Siden da har blomsterhandlere kæmpet for at beholde det, de har tjent. Verdenshandelen med blomsterprodukter i 2003 var på godt 101 milliarder dollars.

På grund af produktets skrøbelighed målrettede de fleste virksomheder i blomsterindustrien sig til forbrugere tættest på de større byområder i deres region. Tyskland har i øjeblikket den største markedsandel med 22%, efterfulgt af USA med 15%, Frankrig med 10% og Storbritannien også med 10%.

Selvom Holland kun er 9% af den globale blomsterindustri, er Aalsmeer det største blomstermarked i verden. Mere end 8 milliarder blomster gennemgår auktioner hvert år og supplerer den indtjente indtægt.

Vigtig statistik fra blomsterindustrien

# 1. Blomsterbrugssalg på alle forretninger i USA udgjorde $ 30,8 milliarder i 2016. Det var det første år, industrien var i stand til at komme sig efter tab oplevet i recessionårene 2008 og 2009. (US Office of Economic Analysis)

# 2. Amerikanerne brugte i gennemsnit $ 95,14 på blomster, potteplanter og frø i 2016. Det er mere end $ 13 mere pr. Person end 2012 -forbrugstallene. (US Bureau of Economic Analysis)

# 3. Cirka 13.000 blomsterhandlere opererer i øjeblikket i USA. Hvert sted genererer i gennemsnit 322.000 dollars i omsætning hvert år. (US Bureau of Economic Analysis)

# 4. Der er i øjeblikket 503 blomstergrossister, der opererer i USA, sammen med næsten 6.000 nationale blomsteravlere. (US Bureau of Economic Analysis)

# 5. 64% af de friske blomster, der sælges i USA, målt i værdi, kommer fra importmarkedet. 78% af salget kommer fra produkter afsendt fra Colombia, efterfulgt af 15% fra Ecuador. Mexico rangerer en fjern tredjedel med 2% af det amerikanske importmarked. (US Bureau of Economic Analysis)

# 6. 76% af de nationalt dyrkede blomster, der sælges i USA, stammer fra Californien. Washington State bidrager med 6% af markedet, mens New Jersey og Oregon hver tilbyder henholdsvis 4%. (US Bureau of Economic Analysis)

# 7. Indkomst i blomsterindustrien når cirka 8 milliarder dollar om året, når kun snitblomster måles. Cirka 95.000 mennesker har direkte beskæftigelsesmuligheder på grund af blomsterindustrien. (IBIS World)

# 8. 60% af de virksomheder, der opererer inden for blomstersektoren i USA, har en enkelt ejer uden ansatte. Yderligere 27% af virksomhederne i dette rum beskæftiger mindre end 5 personer. (IBIS World)

# 9. Jobudsigterne for blomsterhandlere i USA kan falde med 9% i løbet af det næste årti. Jobfordelingen kan falde med 29% eller mere i butikker, men der er en stigning på 8% i beskæftigelsen i dagligvarebutikker. Supermarkederne beskæftiger omkring 6.200 arbejdere i blomsterindustrien. (US Bureau of Labor Statistics)

# 10. 38% af blomsterhandlerne i Canada er klassificeret som ikke-arbejdsgivere eller har en ubestemt status. Næsten 70% af butikkerne har mellem 1 og 4 ansatte, og næsten alle har 9 eller færre arbejdere. (Statistik Canada)

# 11. Blomsterhandlere i Canada genererer $ 750 millioner i omsætning hvert år, og den gennemsnitlige forretning tjener omkring $ 260.000. Mere end 65% af de virksomheder, der i øjeblikket opererer på dette område, er klassificeret som rentable. (Statistik Canada)

# 12. Australske blomstervirksomheder har oplevet 58% jobvækst siden 2011. Det er fem gange højere end det nationale branchegennemsnit. Der er også en 10-årig prognose for vækst på 21%. (Australian Department of Labor and Small Business)

# 13. Gennemsnitsalderen for en blomsterhandler i Australien er 44, og 97% af arbejdspladserne besiddes af kvinder. Mere end 8.100 mennesker arbejder i øjeblikket i branchen, og størstedelen af ​​jobmulighederne klassificeres som deltid. Kun 1 ud af 3 arbejdere indtager en fuldtidsstilling. (Australian Department of Labor and Small Business)

# 14. Omkring 1 ud af 8 britiske blomsterindustrivirksomheder har lukket i de sidste 12 måneder. Der er et skift til online detailhandel og supermarkeder i Storbritannien, ligesom i USA. (Society of American Florists)

#femten. 16% af de ansatte, der er ansat i den britiske blomsterindustri, er 55 år eller ældre. 23% af arbejdsstyrken er under 25 år (IBIS World).

#seksten. Kvinder driver 91% af blomstervirksomhederne i Storbritannien. (IBIS World)

# 17. Den nuværende værdi af blomsterindustrien i Storbritannien anslås at være 1,5 mia. Dollars, selvom sektoren i gennemsnit har et fald på 6% årligt siden 2011. (IBIS World)

# 18. 77% af blomsterkøb involverer en bestemt lejlighed eller årsag. Fødselsdage (12%) og mærkedage (12%) er de vigtigste begivenheder, der inspirerer til et blomsterkøb. Efterfulgt af takgaver (6%), boligindretning (5%) og romantik (4%). (Society of American Florists)

# 19. Kun 34% af indkøbene i den amerikanske blomsterindustri involverer friske blomster. Strøelse og udendørs haveplanter tegner sig for 46% af den indtjente indtægt. Blomstrende planter sørger for resten af ​​salget. (Society of American Florists)

# 20. Kvinder tegner sig for 79% af salget fra den globale blomsterindustri hvert år. Når friske blomster betragtes som et separat segment, falder tallet til 65%. (Society of American Florists)

# 21. 63% af blomsterkøbene er til personlig brug, men kun 1 ud af 3 køb af friske blomster er til dig selv. (Society of American Florists)

# 22. 92% af kvinderne siger, at den bedste grund til at modtage blomster er “bare fordi.” (Society of American Florists)

# 23. 69% af befolkningen planlægger at købe blomster til mors dag hvert år, men i 2017 var det kun 35% af befolkningen, der gjorde op med deres hensigter. (National Retail Federation)

# 24. 30% af de transaktioner, der finder sted i den globale blomsterindustri, finder sted på Valentinsdag og tegner sig for 28% af dollarens volumenoplevelse gennem hele ferien. Kun jul er en mere populær tid til at købe blomster (29%), mens mors dag ligger på tredjepladsen (24%). (Society of American Florists)

# 25. 88% af blomstergaverne, der tilbydes på mors dag, indeholdt friske blomster. 44% tilbød indendørs planter, mens 32% tilbød grønne planter. Det var ikke ualmindeligt, at mødre modtog mere end én gave relateret til blomster. (Society of American Florists)

# 26. 73% af amerikanerne siger, at de sætter stor pris på blomster, hvor Gen Y fører an på 76%. 40% af de mennesker, der købte blomster fra en lokal blomsterhandler, siger, at det hjalp dem under et tidligere eller nuværende forhold. (Society of American Florists)

# 27. 77% af amerikanerne siger, at folk, der giver blomster, opfattes som tankevækkende. 60% siger, at en blomstergave tilbyder en særlig betydning, der er umulig at kopiere med andre gaver. (Society of American Florists)

# 28. 69% af amerikanerne mener, at lugten eller synet af friske blomster vil forbedre deres generelle humør. (Society of American Florists)

# 29. 88% af amerikanerne siger, at det at give blomster gør dem glade, mens 80% siger, at modtagelse af blomster får dem til at føle det samme. (Society of American Florists)

# 30. 89% af mennesker husker dengang, nogen gav dem blomster, mens 77% af kvinderne specifikt husker den sidste hændelse, da de modtog blomster. (Society of American Florists)

# 31. 45% af de blomster, der administreres af blomsterindustrien, dør, før de bliver solgt. (Society of American Florists)

# 32. På trods af præference for at give blomster ved festlige lejligheder, da fødselsdage og mærkedage er hovedårsagerne til at give blomstergaver, sker mere end 50% af salget ved begivenheder uden for kalenderen. (Society of American Florists)

# 33. 49% af dagligvarebutikker og supermarkeder med fuld service tilbyder en form for blomsterbetjening. 26% af selvbetjeningsbutikkerne sammen med 23% af butikkerne med begrænset service giver også adgang. (Product Marketing Association)

# 34. Gennemsnitslønnen for en amerikansk blomsterhandler ansat i et supermarked i 2015 var $ 11,35 i timen. (Betalings vægt)

# 35. Kunder bruger i gennemsnit 12,55 dollar på blomstertransaktioner, hvilket repræsenterer cirka 1,5% af det samlede butiksudsalg i virksomheder med en massemarkedsimplementering. (Product Marketing Association)

# 36. Supermarkeder og købmandsforretninger bruger i gennemsnit 580 kvadratmeter på deres blomsteromsætningsindsats. (Product Marketing Association)

# 37. Det samlede salg pr. Købmand eller supermarked i blomstersegmentet udgjorde $ 223.000 i 2015, hvilket repræsenterer en stigning på 5,6% i forhold til året før. Bruttomargin var 44%, og lønomkostninger tegnede sig for 18% af det samlede salg. (Product Marketing Association)

# 38. 68% af forbrugerne siger, at de gennemfører supermarkedstransaktioner i butikken, der er specifikke for blomsterindustrien. 42% af kunderne indrømmer at købe blomster på impuls. 31% af salget er til festlige lejligheder. Bryllupper tegner sig kun for 4% af købmandsforretningerne i USA. (Product Marketing Association)

# 39. Salget i feriesæsonen repræsenterer 30% af omsætningen i supermarkedssegmentet i den amerikanske blomsterindustri. Den samlede værdi af disse transaktioner i 2015 var 2.280 millioner dollars. Det meste af julesalget er til julestjerner. (Product Marketing Association)

# 40. 89% af supermarkedets blomsterkunder siger, at de er “tilfredse” eller “meget tilfredse” med deres køb. (Product Marketing Association)

# 41. 79% af købmændskunder siger, at de købte snitblomster på deres lokale marked sidste år. 73% købte buketter blomster. De næste yndlingskøb var blomsterarrangementer (30%), grønne planter (28%) og vilde blomster (24%). (Product Marketing Association)

# 42. Buketter er de vigtigste indkøb foretaget i supermarkeder og repræsenterer 29% af alt salg. Roser er på andenpladsen med en andel på 16% i segmentet. Klynger af forbrugere er på tredjepladsen med en andel på 14%. (Product Marketing Association)

# 43. 59% af supermarkeder og dagligvarebutikker siger, at de vil lægge vægt på roser i løbet af det næste år for at fremme et højere salg. Arrangementer (56%) og buketter (56%) stod på andenpladsen. De efterfølges af balloner (44%), blomstrende planter (44%) og forbrugerbundter (41%). (Product Marketing Association)

# 44. Kun 6% af supermarkederne planlægger at skubbe enkeltstammede blomster som et vægtprodukt i de næste 12 måneder. (Product Marketing Association)

# 45. 97% af blomstervirksomhederne siger, at øget rentabilitet er deres vigtigste operationelle vægt i løbet af de næste 12 måneder. (Product Marketing Association)

Tendenser og analyse af blomsterindustrien

Blomsterdyrkningscentre flyttede fra Europa til Sydamerika i det 20. århundrede, og mange tidligere avlere er nu blevet importører. Den måde, forbrugerne henvender sig til branchen på, har også ændret sig gennem årene og er flyttet fra et “bare fordi” -køb til en gave til særlige lejligheder.

Vi ser en anden ændring i branchen lige nu. Forbrugerne foretrækker at købe deres blomster oftere online eller handle personligt i købmandsforretninger eller supermarkeder. Den tendens reducerer levedygtigheden af ​​uafhængige blomsterbutikker, og derfor driver ejere den gennemsnitlige forretning alene.

Industrien selv vil fortsat trives, selvom omsætningsniveauet på $ 100 milliarder ser ud til at være et uformelt loft, der er svært at slå. Forvent, at branchen fortsat vil levere salg på dette niveau i den næste 5-årige prognoseperiode, efterhånden som virksomheder konsoliderer, medarbejdere flytter til nye lokationer, og e-handel bliver den primære metode til indkøb.