41 Statistik, tendenser og analyse af fintech -branchen

Fintech -industrien beskriver nye teknologier, der søger at automatisere og forbedre levering af virksomheders finansielle tjenester. Kernen er behovet for at hjælpe forbrugere, virksomhedsejere og virksomheder med at styre deres økonomiske operationer mere effektivt. Specialiserede softwareprodukter, algoritmer og andre processer arbejder på at skabe hurtigere og mere præcise resultater, der kan tilgås fra computere og smartphones.

Fintech -muligheder begyndte at dukke op i begyndelsen af ​​det 21. århundrede. Industrien fokuserede oprindeligt på de back-end-systemer, der var til stede i datidens etablerede finansielle institutioner. I løbet af det næste årti vil der være et skift til at skabe mere forbrugerorienterede tjenester, hvilket fører til definitioner, der hjælper uddannelsessektoren, fundraising, detailbankvirksomhed, investeringer og nonprofit-sektorer, for blot at nævne nogle få.

Fintech -industrien er også ansvarlig for udvikling, implementering og brug af kryptokurver. Selvom der er blevet lagt stor opmærksomhed, når man overvejer tanken om en grænseoverskridende valutaenhed, tilbyder den globale bankindustri stadig billioner af dollars i markedsværdi.

Vigtig statistik over fintech -branchen

# 1. Forsikringsteknologier var den øverste destination for investor -dollars i 2018, med mere end 1,8 milliarder dollar i kapital, der strømmer ind i sektoren. Der var to hovedområder af interesse her: full-stack virksomheder og digitale bureauer. (S&P Global)

# 2. Ca. 27% af private bilpræmier skrevet i 2017 kom fra direkte reaktionskanaler, herunder onlinesalg, som delvist blev udviklet gennem partnerskaber med fintech -industrien. (S&P Global)

# 3. Betalingssektoren var den eneste, der overgik forsikringsteknologier til amerikanske fintech -investeringer og nåede 1,9 milliarder dollar i færre transaktioner samlet set. Investeringsteknologier og kapitalmarkeder samt digitale lån tjente også mere end 1,2 milliarder dollars i investeringer i 2017. (S&P Global)

# 4. Den samlede værdi af finansielle teknologiinvesteringer verden over i 2017 blev vurderet til mere end $ 34,4 mia. Venturekapitalbaserede investeringer udgjorde $ 13 milliarder i denne periode, mens værdien af ​​investeringer i USA nåede $ 2,4 milliarder. (Statista)

# 5. Den samlede værdi af peer-to-peer-lån globalt i 2017 nåede $ 9 mia. Det er cirka halvdelen af ​​de 19,9 milliarder dollar, som banker menes at have brugt på nye fintech -teknologier i Nordamerika i løbet af året. (Statista)

# 6. 63% af amerikanerne er ikke bekendt med de fintech-muligheder, der kan gælde for deres økonomiske velbefindende. Kun 15% af amerikanske borgere siger, at de bruger et personligt økonomisk værktøj eller en app til at vedligeholde deres budget. (Statista)

# 7. 32% af amerikanerne siger, at de ikke kender begrebet virtuelle valutaer, herunder kryptokurrency. (Statista)

# 8. Kun 1 ud af 10 amerikanere bruger tjenester til at administrere deres lagerporteføljer ved hjælp af en smartphone -applikation eller anden service over internettet. (Statista)

# 9. Der er omkring 200.000 medarbejdere, der i øjeblikket arbejder i fintech -sektoren i USA. 43% af landets banker har startet programmer til at inkubere nye virksomheder til industrien, hvilket har fremmet mere forskning og udvikling, bedre lønninger og en bredere vifte af nyttige produkter. (Statista)

# 10. Da forbrugerne fik en liste over mobilbankfunktioner, der ville være vigtige for dem, hvis de skulle vælge en bank, sagde 61%, at de gerne ville have øjeblikkelige pengeoverførsler. Fingeraftrykslogins rangerede på andenpladsen med 38%. Muligheden for at anmode om et udskiftningskort (37%), bruge Apple Pay (32%) og kunne aktivere eller deaktivere et specifikt kort (31%) var også populære funktioner. (Business Insider)

# 11. For tredje kvartal af 2018 steg den samlede finansiering til den amerikanske fintech -industri med 82% fra totalerne i 2017. Det er en samlet værdi på $ 32,6 mia. (CB Insights)

# 12. Aktiverne hos detailfokuserede digitale formueforvaltere forventes at overstige 600 milliarder dollar inden 2022. Det ville være seks gange det, der var tilgængeligt i aktiver i 2010. (S&P Global)

# 13. Store etablerede institutioner i fintech-industrien, herunder Charles Schwab og Vanguard, er ansvarlige for cirka 70% af den estimerede detailfokuserede formuevækst hvert år. Skift til lavpris- eller gebyrfrie modeller er et fælles tema i virksomheder, der ønsker at udvide en kundebase med specifikke nedskæringer på ETF- og aktiegebyrer. (S&P Global)

# 14. Digitale lån i USA voksede med mere end 30 % i 2017 og nåede en samlet værdi på 41,1 milliarder dollars. Mellem fjerde kvartal 2015 og fjerde kvartal 2017 var der en stigning på 16,4 % fra top til top. En af de stærkeste oprindelser i branchen kommer fra studiecentrerede långivere som SoFi. (S&P Global)

#femten. Arbejdskapitalbehov er hovedårsagen til, at små virksomheder søger lån i dag. 62,3% af virksomhederne havde brug for hjælp til forsyninger, materialer, inventar eller til at opfylde deres lønforpligtelser. 18% brugte gebyrer til at styre uforudsete udgifter, yderligere 18% sagde, at midlerne var til infrastrukturforbedringer, mens 16,4% af SMV’er sagde, at de brugte arbejdskapital til at refinansiere eller betale deres eksisterende forpligtelser. (S&P Global)

#seksten. Zelle Network rapporterede i alt betalingsmængder på omkring 160 milliarder dollar fra første kvartal 2017, hvilket er betydeligt højere end de 77,8 milliarder dollars, som Venmo rapporterede. (S&P Global)

# 17. 49% af forbrugerne siger, at de undgår at bruge betalingsapps, fordi det er lettere for dem at bruge checks, kontanter eller et kredit- / betalingskort til en transaktion. 45% siger, at de har sikkerhedsproblemer med denne teknologi. Kun 14% siger, at de ikke ved, om mobilbetalinger accepteres, hvor de kan lide at shoppe. (S&P Global)

# 18. 4% af forbrugerne bruger en smartphone, der ikke understøtter de mobile betalingsfunktioner, de gerne vil bruge. (S&P Global)

# 19. 40,9% af kunderne siger, at de besøger deres mobilbank -app flere gange om ugen for at administrere deres hovedkontokonto. Omkring 21% siger, at de besøger det dagligt, mens 13,7% vil bruge det mere end en gang om dagen. (S&P Global)

# 20. 84% af forbrugerne siger, at muligheden for at kontrollere deres saldo er den vigtigste funktion i deres mobilbank -app. Cirka 69% sagde, at muligheden for at gennemgå transaktioner også var en vigtig funktion. 61,7% ønskede at overføre penge mellem konti, 54% nød at få adgang til deres kontoudtog, og 53% sagde, at betaling af regninger var en kritisk mulighed for dem. (S&P Global)

# 21. 49% af forbrugerne har brugt en mobil betalingsapplikation til at betale for noget i en detailbutik. Omkring 44% sagde, at de betalte en af ​​deres regninger via en bank eller tredjepartsapp. Omkring 43% sagde, at de brugte fintech -teknologier til at sende penge til eller modtage dem fra en anden, men kun 6% brugte en til at sende eller modtage en betaling i kryptovaluta. (S&P Global)

# 22. Kun 11 VC-støttede fintechs blev lanceret i 2018 sammenlignet med 178, der startede i 2017. På trods af det alvorlige fald i opstartsaktivitet var der mere end $60 milliarder i investeringer, og VC-finansiering tegnede sig for to tredjedele af det. (Deloitte)

# 23. Kina registrerede de højeste niveauer af investeringer i fintech i 2018, i alt 23 milliarder dollars for at overgå USA på dette område for første gang. En transaktion, Ant Financials megarunde i andet kvartal 2018, tegnede sig for omkring 60 % af dette tal. (Deloitte)

# 24. M&A-aktiviteter for fintech-industrien faldt i 2018 med 10 % i forhold til året før. IPO-volumen var også faldet, med kun én Adyen IPO, der tegnede sig for 30% af den endelige total. Skaber 1,1 milliarder dollars i overskud. (Deloitte)

# 25. Den gennemsnitlige transaktionsstørrelse i fintech-industrien, især i Asien, er næsten dobbelt så stor som verdensgennemsnittet på grund af tilstedeværelsen af ​​megatransaktioner. Zhong An er et eksempel på denne kendsgerning med hans børsnoteringsværdi på 11 milliarder dollars. (McKinsey)

# 26. 82% af fintech-industriens etablerede virksomheder forventes at øge antallet af partnerskaber, de danner i de næste 3-5 år. Dette skyldes, at den forventede årlige ROI på industrirelaterede projekter er 20 %. (PwC)

# 27. 77 % af industriens agenturer forventer at anvende blockchain-teknologier som en del af deres system eller processer i produktionen inden december 2022. (PwC)

# 28. 88 % af de etablerede virksomheder i denne branche siger, at de er mere og mere bekymrede over, at de mister indtægter til innovatører og fintech-forstyrrende, hvilket får 77 % af dem til at øge deres interne indsats for at innovere i løbet af næste år. (PwC)

# 29. 30 % af de største finansielle institutioner involveret i fintech-industrien siger, at de investerer i kunstig intelligens platforme som en måde at blive konkurrencedygtig igen. (PwC)

# 30. 54% af branchens overskrifter siger, at privatliv, beskyttelse og datalagring er deres vigtigste lovgivningsmæssige barriere, der forhindrer dem i at være så innovative, som de kunne være. (PwC)

# 31. 84% af virksomhederne siger, at de mener, at deres kunder allerede bruger finansielle teknologivirksomheder til at foretage betalinger. 68% siger, at forbrugere overfører midler med denne teknologi, og 60% mener, at industrien opfylder sine kunders personlige økonomiske behov. Kun 38% siger, at formueforvaltning er en topprioritet. (PwC)

# 32. Selvom 30% af forbrugerne siger, at deres planer er at øge deres brug af ikke-traditionelle finansielle tjenesteydere, planlægger 39% at fortsætte med at bruge traditionelle udbydere, som de allerede kender. (PwC)

# 33. 74% af virksomhederne siger, at deres investering i fintech -branchens mest relevante teknologi vil indebære dataanalyse. 51% sagde, at mobilteknologi er en topprioritet, mens 34% overvejer AI. Kun 14% leder efter offentlig cloud -infrastruktur. (PwC)

# 34. 48% af forbrugerne siger, at de ikke bruger kryptokurrency til at gennemføre en betaling, fordi de har sikkerhedsproblemer med teknologi. 45% sagde, at de ikke var sikre på, hvordan de skulle bruge betalingsmuligheden, eller at det var for kompliceret. 26% sagde, at de undgik denne mulighed, fordi priserne er for volatile. (S&P Global)

# 35. 18% af forbrugerne sagde, at de aldrig havde hørt om en kryptokurrency, da de blev spurgt i 2018, om de var villige til at begynde at bruge en. (S&P Global)

# 36. Kun 4% af forbrugerne rundt om i verden sagde, at de var “yderst fortrolige” med blockchain, mens 20% sagde, at de var “meget fortrolige” med det. Nordamerika fører disse kategorier med henholdsvis 7% og 34%. Flere mennesker i Latinamerika (6%) end i Europa (4%) sagde, at de var meget fortrolige med det. (PwC)

# 37. 77% af virksomhederne siger, at de planlægger at vedtage blockchain -produktionssystemer eller -processer inden december 2022, hvilket gør det til et hurtigt udviklende element i moderne virksomhedspraksis. (PwC)

# 38. Virksomheder i Asien siger, at deres forventede afkast på fintech-relaterede projekter er 25%, mens den forventede ROI i Europa kun er 14%, hvilket er fire procentpoint lavere end hvad Afrika håber at opnå. (PwC)

# 39. 80% af fintech -virksomhederne siger, at de har problemer med at ansætte eller fastholde medarbejdere, der har de nødvendige færdigheder, der kan hjælpe dem med at være mere innovative. (PwC)

# 40. Med undtagelse af Oceanien -regionen er muligheder i forbindelse med fintech -boom i hver enkelt branche mere populære med et udvidet sæt produkter og tjenester. Virksomheder i Australien rapporterer, at det er evnen til at reducere antallet af personaleomkostninger, der hjælper denne industri med at vokse. (PwC)

# 41. 60% af virksomhederne rundt om i verden siger, at deres første mulighed i denne branche er at tilbyde deres kunder noget nyt. (PwC)

Tendenser og analyse af fintech -branchen

Rekordstigningen i investeringerne, som fintech -branchen oplevede i 2018, vil fortsætte ind i 2019 og fremover. Selvom tallene muligvis ikke fordobler den samlede omsætning for hvert segment, vil der stadig være en imponerende vækst, da nye regioner, såsom Afrika og Sydamerika, først nu er på vej ind på scenen. Der er en betydelig stigning i ældre segmenter af dette økosystem, herunder alternative långivere, hvor mange ønsker at komme ind på nye markeder, når konkurrenceniveauet stiger.

Flere områder vinder indpas, herunder blockchain og distribueret hovedbogsteknologi. Kig efter digital identitet for også fortsat at se en stigning i popularitet.

Det eneste usikkerhedspunkt for fintech -industrien er det faktum, at de fleste af de etablerede operatører i denne sektor gennemgår forretningstransformationer. Dit mål er at genopfinde alle dine produkter eller tjenester, herunder traditionelle front-end-systemer eller back-end-processer. Kig efter investeringer for at blive ved med at bygge efter mærker, der viser tegn på succes, mens alle andre går igennem en gal kamp for at finde den næste gennembrudsidee.