37 Statistik og tendenser inden for sportstøjbranchen

Det ville være rimeligt at sige, at den globale fodtøjs- og beklædningsindustri har set bedre dage. Det betyder ikke, at salget eller efterspørgslen er lav. Salget steg faktisk på verdensplan af alt tøj og fodtøj med 3,8% til i alt $ 1,67 billioner i 2016.

Selvom det lyder imponerende, er det også det svageste vækstniveau i branchen siden 2008. Det, der har reddet branchen fra endnu lavere salg, er sportstøjindustrien. Salgsvæksten inden for sports- og atletikfeltet var mere end det dobbelte af, hvad den samlede beklædningsindustri kunne opnå.

Vigtig statistik fra sportstøjbranchen

# 1. Kategorien sportstøj og fitness forventes at nå et salg på $ 231,7 milliarder inden 2024. (Global Industry Analysts)

# 2. De hurtigste vækstrater for sportstøjindustrien forventes i APAC -regionen, med en forventet CAGR på 6,9% i prognoseperioden. (Globale brancheanalytikere)

Sportswear Industry Statistics i USA

# 3. Performance -tøjkategorien til sportstøjindustrien producerede 78 milliarder dollar i globalt salg i 2016. (Euromonitor)

# 4. Kategorierne med den hurtigste vækstrate er sportsinspireret beklædning og fodtøj, der viste vækst på henholdsvis 6% og 10%. (Euromonitor)

# 5. I 2017 var den samlede anslåede værdi af den globale sportstøjindustri $ 168 mia. (Statista)

# 6. Salget af sportstøj, herunder sportstøj, yogabukser og lignende produkter, var højere end nogen anden kategori i 2016 for tredje år i træk. Det var i stand til at øge salget med knap 7%. (Kvartsmedier)

# 7. Selv de solide tal for de sidste 3 år er ude af salget observeret i denne sektor mellem 2010 og 2013. Som et mærke var Nike i stand til at generere en stigning på 12,3% i tøjsalget og opnåede konstante vækstniveauer. 4% , selv i tider med økonomisk usikkerhed. (Markedsføring af Zeus)

# 8. Siden 2009 har der været en overgang i sportstøjindustrien. Flere kunder, især yngre, er mere tilbøjelige til at bruge videoer til produktundersøgelser eller shoppe online. 38% af befolkningen i demografien 18-34 år brugte video som kilde til beklædningsforskning. Kun 13% af befolkningen i demografien 35-54 år og 16% i demografien over 55+ gjorde det samme. (Markedsføring af Zeus)

# 9. Ældre shoppere er mere tilbøjelige til at besøge en butik efter at have set et produkt på video i forhold til yngre shoppere. 32% af shopperne 55 og ældre og 27% af shopperne 35-54 siger, at de besøgte en butik på grund af en video, de så om et produkt. 38% af Millennials sagde det samme. (Markedsføring af Zeus)

# 10. I segmentet sportstøj resulterede 1 ud af 4 videoundersøgelsesforsøg i køb af tøj mindst 6 gange i løbet af de sidste 6 måneder. Omkring 30% af køberne brugte mere end $ 500 på grund af deres forskning. (Markedsføring af Zeus)

Statistik for engros sportstøjindustrien i USA

# 11. Mellemøsten forventes at være det største geografiske undersegment for sportstøjindustrien med hensyn til fremtidig vækst. Nogle år-til-år salg har nærmet sig vækstniveauer på 15%. (Fjollet sport)

# 12. Etablerede markeder har kæmpet for at se stigninger i salg af sportstøj. I Europa har f.eks. De seneste år i gennemsnit været en vækstrate på kun 1%. Selv i årene med lavt salg i USA har vækstraterne i gennemsnit været omkring 4%. (Fjollet sport)

# 13. Cirka halvdelen af ​​alle shoppere, der leder efter sportstøj, opdager noget, de leder efter, fra forskning foretaget på en mobil enhed. Selvom enheden er mobil, foretages de fleste indkøb via disse enheder hjemmefra. (Fjollet sport)

# 14. I 2016, på grund af Sports Authoritys konkurs, faldt beklædningssalget i USA med 50% og opnåede en samlet stigning på 2% i det atletiske segment. (Forbes)

#femten. Da de delte, oplevede præstation og fitnessbeklædning en stigning på 2,9% i USA i 2016, selvom sportstøjsegmentet som helhed voksede med omkring 2%. (Forbes)

#seksten. I USA har bundene en tendens til at generere mere samlet salg af sportstøj end toppe. Salget af midler i 2016 blev anslået til at være omkring $ 242 millioner i omsætning, mens salget af toppe genererede omkring $ 200 millioner i omsætning. (Forbes)

# 17. Nogle kategorier af sportstøj i USA oplevede fald snarere end vækst. De fleste var relateret til en bestemt sport. Fodboldtøj faldt for eksempel 2%, mens golfbeklædningen faldt med 2,4% i 2016. (Forbes)

# 18. Mellem 2009 og 2015 steg salget af sportstøj og fodtøj med 42% i USA og nåede i alt 270 milliarder dollar. (Morgan Stanley)

# 19. Fra 2015-2022 forventes det, at der vil blive tilføjet op til 83 milliarder dollar i salg til branchen, hvilket ville svare til en vækstrate på mere end 30%. (Morgan Stanley)

# 20. Sportsfolkene vælger at spille former de beslutninger, husholdningerne træffer vedrørende sportstøj. I nordamerikanske gymnasier er kvindedeltagelsesfrekvensen næsten fordoblet i de sidste 35 år. Lignende tendenser inden for sportstøjsegmenterne følger disse stigninger. (Morgan Stanley)

Sportsbeklædningsindustriens statistik efter indkøbssted

# 21. Selvom vækstraterne har været omkring 1% i Europa, er der nogle prognoser, der placerer en årlig vækst på 5% som en mulighed i de næste 5 år. (Morgan Stanley)

# 22. Kina kan være den største driver for fremtidens salg af sportstøj til branchen. I øjeblikket planlægger regeringen at bygge op til 60% flere sportsfaciliteter inden 2025. Målet er, at 500 millioner mennesker skal dyrke motion mere regelmæssigt og deltage i fællesskabsarrangementer. (Morgan Stanley)

# 23. Der er en direkte forbindelse mellem følelsesmæssigt velvære og en aktiv livsstil. For dem, der tjener mindre end $ 36.000 om året, har 3 dages træning i stedet for 2 lig med en stigning på 6 procentpoint i lykke. Lignende spring ses på tværs af alle indkomstdemografier. (Morgan Stanley)

# 24. Under Armour har oplevet en stærk vækst og fordoblet salget hvert tredje år, siden virksomheden blev offentliggjort i 2005. Da prognosen for 2017 blev frigivet, og salget forventedes at stige 12%, led aktiekursen det største fald i 9 år . (Kvartsmedier)

# 25. Atletisk skoindustrien er i øjeblikket værdiansat til $ 90 mia. (Fashion United)

# 26. I alt er det globale tøjmarked i øjeblikket værdiansat til $ 3 billioner. Dette gør det til cirka 2% af verdens samlede BNP. (Fashion United)

# 27. I USA er der omkring 1,8 millioner mennesker ansat i modeindustrien. Omkring 232.000 af dem er dedikeret til beklædningsindustrien. (Fashion United)

# 28. Den gennemsnitlige løninterval for en medarbejder i sportstøjindustrien spænder fra omkring $ 26.000 for en entry-level stilling til omkring $ 85.000 for salgs- og marketingstillinger. (Fashion United)

# 29. Omkring 80% af alle medarbejdere i USA arbejder for en tøjforhandler. (Fashion United)

# 30. Detailhandel i amerikanske sportsbutikker beløber sig til cirka 45 milliarder dollar årligt. Disse produkter omfatter sportstøj, fodtøj, licenserede varer og undertiden endda træningsudstyr. (Statista)

# 31. Sportsartiklerne producerer hvert år omkring 88 milliarder dollar i engrossalg i USA. (Statista)

# 32. Nike betragtes som det mest værdifulde sportsrelaterede varemærke med en aktuel værdiansættelse på knap 30 milliarder dollars. Til sammenligning er Under Armors brandværdi kun 5,86 milliarder dollars. (Statista)

# 33. Mænd udgør generelt størstedelen af ​​forbrugerbasen i sportstøjindustrien og tegner sig for 52% af den samlede markedsandel. (Allieret markedsundersøgelse)

# 34. Detailhandel inden for segmentet sportstøj i branchen forventes at vokse med en CAGR på 3,1%. (Allieret markedsundersøgelse)

# 35. Ifølge en Nielsen -rapport fra 2013 bruger kvinder i USA op til $ 15 billioner af købekraft om året. Nike annoncerede marketingudgifter på $ 804 millioner i kategorien sportstøj for 2016, en stigning på 10% fra året før for at fokusere på kvinders produkter. (Modevirksomhed)

# 36. I regnskabsåret 2015 oversteg kvinders forretning for Nike 6,6 mia. Dollars i salg og oversteg vækstniveauerne i mænds forretning. (Modevirksomhed)

# 37. Det globale sundheds- og wellnessmarked anslås til $ 732 mia. I 2022 forventes det at nå 869 mia. Kvinder driver stigningen ved at fokusere på wellness og selvomdannelse. (Modevirksomhed)

Tendenser og analyse af sportstøjindustrien

Sportsbeklædningsindustrien har ændret sig med forbrugernes præferencer, så den kan opretholde et relativt konsekvent vækstniveau i løbet af det sidste årti. Forbrugerne ønsker tøjmuligheder, der er komfortable, fleksible og stilfulde. Det skal fungere til gymnastiksalen eller til fritidstøj.

Modne markeder opretholder konstante salgsniveauer for industrien, men det reelle vækstpotentiale er de skiftende markeder i APAC -regionen og Mellemøsten. Efterhånden som de politiske klimaændringer og en voksende middelklasse opdager, at de har mere skønsmæssige udgiftsmidler at bruge, er der i mange husstande lagt vægt på at forbedre tøj. Derfor forudsiges så høje CAGR -niveauer.

Sportsbeklædningsindustrien har et solidt fundament. Stærk nok til, at selv store mærker, der går konkurs, ikke kan afbryde den samlede vækst. Så længe industrien fortsætter med at udvikle sig, efterhånden som forbrugernes præferencer tilpasser sig og ændrer sig, er der intet i vejen for, at denne industri følger sine konstante mønstre for salgsvækst.