37 Duftindustris statistik, tendenser og analyse

# 1. Årlige salgsindtægter genereret af parfumesegmentet i duftindustrien ligger i gennemsnit på 28,95 milliarder dollars. I USA når det samlede branchesalg mere end 6,1 milliarder dollar årligt. (Statistisk hjerne)

# 2. 4 ud af 5 kvinder i USA siger, at de regelmæssigt bruger et duftprodukt, såsom parfume. (Statistisk hjerne)

Global statistik over duftindustrien

# 3. I 2015 havde amerikanske stormagasiner mere end 1.100 forskellige duftmærker. I 2002 var der omkring 750 duftmærker, der kunne findes i disse butikker. (Statistisk hjerne)

# 4. 46% af duftindustrien består af designer duftmærker, der er prissat til $ 75 eller mere. Procentdelen af ​​kendte duftmærker til dette niveau er dog kun 1%. (Statistisk hjerne)

# 5. Coty, Inc. har i øjeblikket den største markedsandel i duftindustrien. I 2015 var de ansvarlige for 13% af den samlede omsætning, som industrien genererede. (Statistisk hjerne)

# 6. Den samlede salgsværdi af det globale duftmarked i 2014 var $ 46 milliarder. Det amerikanske markedssegment er ansvarlig for cirka 10% af den samlede omsætning, som industrien genererer. (Statista)

# 7. Den nuværende værdi af den massive duft til kvinder mærket i Nordamerika er $ 465 millioner. For mænd er duftmassens markedsværdi mere end $ 327 millioner. (Statista)

# 8. Gavesæt tegner sig for 46% af branchens relaterede salg, der sker direkte til forbrugeren. (Statista)

# 9. Det mest populære mærke af dufte til kvinder, der sælges i USA, er White Diamonds af Elizabeth Taylor. Det repræsenterer 5,5% af salget i den amerikanske industri. (Statista)

# 10. Salg af mænds dufte og barberingscreme, der er købt i købmandsforretninger eller supermarkeder, tegner sig for mere end 86 millioner dollars i genererede indtægter. Det bedst sælgende mærke af duftprodukter til mænd er Old Spice. (Statista)

Duftindustriens statistik efter de største indtægtsvirksomheder

# 11. 52% af kvinderne rapporterer, at de har købt mindst én Sephora-duft. (Statista)

# 12. 32 % af duftindustriens forbrugere siger, at deres købsbeslutninger er stærkt påvirket af rabatter eller kampagner, når de køber produkter i en butik. (Statista)

# 13. 69 % af kvinder, der køber deres dufte online, siger, at de er stærkt påvirket af prisen på produktet. (Statista)

# 14. 3 ud af 4 kvinder rapporterer, at de bærer en eller anden form for parfume hver dag. (Statista)

#femten. Fremstillingen af ​​parfumer og dufte i USA har en nuværende værdi på 3 milliarder dollars. For den 5-årige periode, der sluttede i 2017, var den årlige vækstrate i industriens fremstillingssektor 0,8%. (IBIS World)

#seksten. I øjeblikket er der 51 virksomheder involveret i fremstilling af dufte og parfume i USA. Tilsammen er de ansvarlige for omkring 1.300 direkte beskæftigelsesmuligheder.

# 17. 49% af dufte fremstillet i verden i dag er beregnet til hjemmebrug. Yderligere 25 % bruges til produkter til personlig pleje, såsom deodoranter. Kun 21% af duftindustrien bruges til parfume eller fine dufte. (Kvadratplads)

# 18. Nordamerika er verdens største geografiske segment for duftindustrien og tegner sig for 34% af al omsætning. Europa er det næststørste segment med 30 % af branchens salg. Sydamerika og Mellemøsten er potentielle vækstområder med henholdsvis kun 6% af industriens salg. (Kvadratplads)

# 19. De fire største virksomheder i den globale duftindustri tegner sig for mere end 50% af den globale markedsandel. De 10 bedste virksomheder står for næsten 80% af alt salg inden for branchen. (Kvadratplads)

# 20. Parfumer fremstillet af duftindustrien kan være op til 22% æteriske olier. Parfumer mærket “Eau Fraiche” har kun 1% -3% æteriske olier, så det plejer at være den billigste duftmulighed, industrien tilbyder. (Kvadratisk plads)

Duftindustristatistik efter aldersgruppe

# 21. Hvert år lancerer duftindustrien i gennemsnit 400 nye produkter. Inden for 36 måneder vil kun 10% af de lancerede produkter stadig være på butikshylderne. (Kvadratisk plads)

# 22. I 2015 blev mere end 100 nye dufte lanceret på det amerikanske marked. Et af de 5 bedst sælgende produkter var dog Chanel nr. 5, som er over 90 år gammel. (CNBC)

# 23. 33% af forbrugerne, der regelmæssigt køber parfume eller cologne, er loyale over for deres foretrukne mærke. Et ud af tre køb foretaget i duftindustrien globalt er at genopfylde en tom flaske med en foretrukken duft. (CNBC)

# 24. For kvinder i USA er det 35% mere sandsynligt, sammenlignet med mænd, at bære en duft, der er dikteret af deres humør. (NPD)

# 25. Mere end 30% af kvinderne ser handlingen med at bære en duft som noget, der er en “personlig gave”. Det bruges som en måde at forbedre dit humør på. (NPD)

# 26. Kvinder, der beskriver sig selv som almindelige brugere af en duft, kan købe noget nyt op til en gang om måneden. Mænd, der beskriver sig selv på en lignende måde, kan kun købe noget nyt en eller to gange om året. (NPD)

# 27. Den gennemsnitlige mand, der køber en duft, vil tage cirka 30 sekunder at smage den og beslutte, om han kan lide den. Det kan tage kvinder op til 6 minutter at gennemføre den samme købsproces. (NPD)

# 28. De mindste duftstørrelser har oplevet de højeste vækstniveauer for industrien i de sidste 24 måneder. Salget af parfume 1 ounce eller mindre i størrelse er steget med 16%. Salget af rejsespray og salget af rollerball -dufte stiger med 28%. Det er 2 til 4 gange hurtigere end vækstniveauerne, som den samlede globale industri oplever. (NPD)

# 29. Det anslås, at industrien hvert år bruger 800 millioner dollars på duftmarketing. Meget af dette bruges på tv-reklamer, trykte medier, billboards og displays i butikkerne. (Bloomberg)

# 30. På trods af salgsstigninger, som industrien oplevede, faldt salget af prestige-duftstoffer i butikker i USA med 1%i forhold til sidste år i 2016. Online-salget i kategorien prestige steg med $ 91 millioner i USA i 2016 . (BBC)

# 31. Cirka 1% af branchens indtægter går til bestræbelser på bekæmpelse af forfalskning. Mere end 80% af duftvirksomhederne i Frankrig har rapporteret problemer med forfalskede dufte i de sidste 5 år. (Ultramatis)

# 32. 90% af forfalskede parfumer sælges på det grå marked, normalt købt af forbrugere, der ved, at de er falske, men ønsker en lignende duft uden at betale “designer” -prisen. (Ultramatis)

# 33. Industritab, der direkte tilskrives forfalskede produkter, kan tegne sig for op til 5% af den årlige omsætning. (Ultramatis)

# 34. Duftmarkedet i Australien er nu 360 millioner dollars værd. For den 5-årige periode, der slutter i 2018, forventes den gennemsnitlige årlige vækstrate at være 10,5%. (IBIS World)

# 35. Der er i øjeblikket 89 virksomheder, der opererer inden for duftindustrien i Australien. Tilsammen er de ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 1.000 mennesker. (IBIS World)

# 36. Asien og Stillehavsområdet forventes at opleve de højeste vækstrater i de kommende prognoseperioder, hvor nogle skøn forventer vækstrater på 20% eller mere. Modne markeder, f.eks. USA, kan opleve tilbagegang på markedet, medmindre nye produkter introduceres på markedet. (Reuters)

# 37. Det canadiske segment af duftindustrien er 2 milliarder dollars værd og har oplevet en årlig vækst på 10% i løbet af de sidste 5 år. (IBIS World)

Trends og prognoser for duftindustrien

Væksten i duftindustrien er stærkt afhængig af styrken af ​​den amerikanske dollar. Efterspørgslen er konstant høj inden for denne branche. Forbrugerne har en tendens til at foretrække billigere indenlandske mærker, når den amerikanske dollar er stærk. Når dollaren er svagere, har importerede dufte tendens til at være forbrugerens præference.

Ændring af sociale tilgange til, hvordan mænd bruger parfumer og dufte, vil også skabe et stærkt vækstpotentiale inden for duftindustrien i de næste 5-10 år. Omkring 27% af de dufte, der fremstilles i dag, er til mænd. Omkring 63% af mændene siger, at de bærer Köln “lejlighedsvis.” 2 ud af 5 mænd har kun en flaske køln, som de bruger derhjemme.

25% af mændene siger, at de aldrig køber køln til sig selv.

Det betyder, at den globale økonomi uden at ændre forbrugernes præferencer er den vigtigste faktor, der skal overvejes, når man forudsiger fremtidigt salg til denne industri. Forudsat at globale økonomier fortsat viser stabilitet, så skulle duftindustrien nå sine tilsigtede mål.