35 Statistik, tendenser og analyse af fritidsbiler

# 1. RV -industrien genererer årligt 50 milliarder dollars i økonomiske konsekvenser i USA. Mere end 23.000 virksomheder er i øjeblikket involveret i branchen, hvilket giver næsten 45.000 direkte beskæftigelsesmuligheder og næsten 3 milliarder dollar i direkte løn. (Recreational Vehicle Industry Association [RVIA])

# 2. RV -industrien er også aktiv i Canada. Industrien genererer mere end 7 milliarder dollar i detailsalg hvert år. (Statista)

# 3. Den amerikansk baserede RV-industri genererer mere end en halv million engros-RV-forsendelser hvert år til en årlig detailværdi på næsten 18 milliarder dollar. (Statista)

# 4. Amerikanerne er det hidtil største markedssegment for autocamperindustrien, hvor mere end 40 millioner mennesker rapporterer, at de har deltaget i en eller anden form for campingcampingaktiviteter mindst én gang i løbet af året. (Statista)

# 5. 9 millioner familier i USA rapporterer om at eje en autocamper lige nu. Der er omkring 16.000 campingpladser og parkeringspladser i hele landet, både offentlige og private, der understøtter RV -camping. (RVIA)

# 6. I øjeblikket er mere end 100 producenter aktive i autocamperbranchen, og de fleste af dem er placeret i USA. Yderligere 300 producenter, distributører eller leverandører af autodele hjælper også med at støtte industrien. (RVIA)

# 7. Der er 94.000 engros RV femtehjuls forsendelser hvert år, sammenlignet med 62.000 engros forsendelser af autocampere, som traditionelt anses for at være ejet af større RV familier. (Statista)

# 8. En af grundene til, at autocampere er populære i Nordamerika, er den omkostningsbesparende mulighed, de tilbyder familier. En ferie eller ferie med autocamper kan være mere end 60% billigere end en traditionel ferie på et hotel, bed and breakfast eller lignende overnatningstype. (CBRE Hoteller)

# 9. Omkring 1 ud af 5 amerikanere siger, at de foretrækker at tage en vandre- / trekkingferie, der involverer camping i autocampere. (Statista)

# 10. Omkring 1 ud af 4 campister i USA er under 18 år (Statista)

# 11. I 2017 rapporterede RV -branchen, at der blev genereret mere end 200.000 indirekte lån på detailvirksomheder, der tilbyder RV’er til salg. Det samlede beløb, der finansieres af husstande, der køber autocampere, beløb sig til 8,4 milliarder dollars. (RVIA)

# 12. Det gennemsnitlige beløb, der finansieres af en husstand, der har besluttet at købe en RV, er mere end $ 45.000. (RVIA)

# 13. 80% af de autocampere, der udbydes til salg hvert år, foretages i en stat: Indiana. 3 ud af 5 solgte autocampere kommer fra et enkelt amt i Indiana: Elkhart County. (RVIA)

# 14. Selvom der i øjeblikket er overkommelige autocampere på markedet for under $ 10.000, er medianprisen på en RV meget højere. Type C autocampere sælger for omkring $ 100.000, op til $ 150.000. Type B autocampere er prissat i samme område. En autocamper af type A kan sælge for mere end $ 500.000. (RVIA)

#femten. Millennials har taget RV -industrien til sig og er begyndt at omfavne ideen om camping. Baseret på de nuværende tal involverer 38% af husstande, der nyder camping, Millennials, hvilket er mere end deres repræsentation i den generelle befolkning. (CNBC)

#seksten. Efterhånden som årtusinder har omfavnet lejre, er industriindtægterne for autofabrikanter steget dramatisk. Winnebago oplevede en stigning i omsætningen på 75% i et enkelt kvartal, mens Thor Industries oplevede en stigning i omsætningen på 57% i 2017. (CNBC)

# 17. For familier, der ejer en kompatibel lastbil, kan detailprisen på en campingvogn eller en sammenhængende trailer være så lav som $ 6.000, mens den stadig kan rumme en familie på 4 (RVIA).

# 18. Park Model Recreational Vehicles, eller PMRV’er, er et af de mest unikke produkter, der sælges i branchen. Tænk på en PMRV som et lille hus på en trailer. I 2017 blev mere end 4.000 enheder solgt for første gang, hvilket afspejler en årlig vækstrate på 10%. (RVIA)

# 19. I 2017 fejrede RV -industrien sit ottende år i træk med salgsvækst. I løbet af denne 8-årige periode har fritidskøretøjsindustrien været i stand til at vokse med mere end 200%. (RVIA)

# 20. Den typiske husstand, der ejer en autocamper i USA, har en HHI på $ 62.000. Disse familier bruger i gennemsnit 4 uger om året på at bruge deres autocamper på en eller anden måde. (RVIA)

# 21. Gennemsnitsalderen for en autocamper -ejer i USA er 48 år. (RVIA)

# 22. Selvom Millennials opdager RV -industrien, er det Generation X og Baby Boomers, der udgør branchens største segmenter. Det er mest sandsynligt, at husstande i aldersgruppen 35-54 år ejer en autocamper i USA lige nu. (RVIA)

# 23. Når husstande, der involverer demografiske aldersgrupper 35-54 og 55+ kombineres, er de ansvarlige for 20,3% af det samlede ejerskab af autocampere. (University of Michigan)

# 24. 90% af husstande, der ejer en autocamper, rapporterer, at de tager mindst 3 ture med deres køretøj eller trailer hvert år. Dette er ud over de sædvanlige ferier, de holder. (RVIA)

# 25. Mere end 7.000 forhandlere opererer i øjeblikket i USA og betjener fritidskøretøjsindustrien. Omkring 50.000 direkte jobmuligheder skabes gennem dette branchesegment. (IBIS World)

# 26. 1 ud af 5 autocampere, der ejes i USA, er klassificeret som en “konventionel rejsetrailer.” 14% af husstandene ejer en autocamper af type A eller et femte hjul. PMRV’er rangerer på tredjepladsen og tegner sig for 12% af RV ejerskab. (RVIA)

# 27. Den mest almindelige årsag til RV ejerskab er, at det giver familier en måde at gå på camping, der er lettere end traditionelle camping muligheder. 89% af husstande, der ejer en autocamper, siger, at dette var hovedårsagen til deres køb. (RVIA)

# 28. Næsten en halv million RV -ejere siger, at de bruger deres RV som deres primære bolig. (University of Michigan)

# 29. Den gennemsnitlige RV -ejer kører hvert år omkring 4.500 miles i deres RV. (University of Michigan)

# 30. Kæledyr er også populære hos RV -ejere. 54% af autocamperhuse siger, at de har deres kæledyr med, når de rejser takket være deres RV -design. (University of Michigan)

# 31. Selvom 5 lande udgør størstedelen af ​​eksporten fra den amerikanske baserede RV-industri, er Canada den bedste destination for eksport. Hvert år går mere end 90% af industriens eksport nordpå. (Handelsministeriet)

# 32. Værdien af ​​eksport til autocamperindustrien beløber sig til cirka 1 milliard dollar hvert år. (Handelsministeriet)

# 33. Omkring 20% ​​af RV -ejere siger, at de drager fordel af campingpladser uden for en traditionel campingplads. (RVIA)

# 34. Den mest populære destination for RV -ejere i USA er Yosemite National Park. Mere end 250.000 besøgende kommer hvert år til parken med deres fritidskøretøj. (RVIA)

# 35. Siden 2001 har der været en stigning på 16% i familie -RV -ejerskab i USA. Når branchen går tilbage til 1980, ejer mere end 60% flere husstande en autocamper nu i forhold til dengang. (RVIA)

# 36. RV -industrien bidrager hvert år med næsten 6 milliarder dollar i skat til USA’s økonomi. (RVIA)

Trends og analyser af fritidsbiler

RV -industrien betragtes ofte som en god indikator for sundheden i den amerikanske økonomi. Når indtægterne vokser og er stærke i branchen, er indtjening og investeringer lige så stærke. Hvis de er svage, kommer en mulig recession.

I 2007, lige før den såkaldte store recession, faldt branchens salg med mere end 10%på trods af økonomiske indikatorer, der viste vækst på mere end 4%.

Da branchens salg nåede niveauer, der ikke er set siden før 1980, ser den næste 5-årige periode for autocamperindustrien ud til at være meget positiv. Hvis der kan udvikles yderligere eksportmarkeder i områder med høj interesse som f.eks. Europa og Japan, kan potentialet for eksportindtjening tredobles inden 2028.

Canada vil fortsat være en af ​​de førende importører af fritidskøretøjer til industrien. Efterhånden som indtægterne vokser i Mexico, kan der også være yderligere eksportmuligheder der. Imidlertid kan ændrede skattelove skabe kunstige reduktioner i salget på grund af usikkerhed.