33 Statistik, tendenser og analyse af øjenvipperudvidelsesindustrien

Hvis du går i skole for at blive øjenvippekunstner med en drøm om at åbne din egen butik eller salon en dag, vil du vide, hvad branchen kan understøtte, fortælle dig, hvis du har en chance for succes. Der er aldrig garantier i erhvervslivet, men mellem 2019-2024 forventes industrien at nå 1,5 milliarder dollar i årligt produktsalg.

Der er mange grunde til, at forbrugere henvender sig til fagfolk for at få hjælp til deres øjenvipperforlængelse. En lokal salon kan tilpasse hver klients udseende, lagre en række produkttyper og garantere et specifikt resultat efter en aftale. Det er ikke usædvanligt, at kvinder føler, at det at få deres øjenvipper gjort ligner at gå til deres yndlingssted for at få deres hår klaret.

Selvom øjenvippeforlængelsesindustrien generelt retter sig mod kvinder, er cirka 2% af den samlede kundebase mandlige. Omkring halvdelen af ​​alle kunder er i aldersgruppen 18-34 år, og de fleste forbrugere foretrækker at bruge en lokal kunstner til deres behov.

Vigtig statistik fra øjenvippeudvidelsesindustrien

# 1. 75% af vippekunstnerne i USA tjener op til $ 50.000 om året for det arbejde, de udfører i denne blomstrende industri. (ABC Nyheder)

# 2. 1 ud af 4 vippeteknikere har arbejdet i branchen i mindst 5 år. (ABC Nyheder)

# 3. 80% af de arbejdere, der er aktive i øjenvipperforlængelsesindustrien i dag, siger, at de er “meget tilfredse” eller “tilfredse” med deres karriere. (ABC Nyheder)

# 4. 63% af de arbejdere, der er ansat i øjenvippeudvidelsesindustrien, siger, at de tjener det indkomstniveau, de forventede, da de tog deres job. (ABC Nyheder)

# 5. 74% af vippekunstnerne, der opererer i USA lige nu, er autoriserede kosmetologer eller æstetikere. Nogle stater kræver denne licens, før nogen tillader en virksomhed i denne branche. (Glædelig pisk)

# 6. Den gennemsnitlige vippetekniker opkræver mellem $ 61 og $ 180 for et komplet sæt vipper. Kun 6% opkræver $ 60 eller mindre for tjenesten, mens 12% siger, at prisen er højere end $ 181. (Glædelig pisk)

# 7. Kun 9% af vippekunstnerne, der opererer i branchen i dag, har mere end 10 års erfaring med at arbejde med kunder og deres foretrukne udvidelser. (Glædelig pisk)

# 8. Omkring halvdelen af ​​de saloner eller fagfolk, der tilbyder øjenvippeudvidelser, har et aktivt eller tilgængeligt websted for deres kunder. Omkring 30% af disse websteder har en aktiv blog, der hjælper med at promovere deres tjenester. (Glædelig pisk)

# 9. 78% af de professionelle i lash extensions -branchen bruger marketing på sociale medier som en måde at drive deres brand -budskab på. Af dem, der følger denne tilgang, siger 89%, at de bruger Facebook og 72% bruger Instagram. (Glædelig pisk)

# 10. Falske øjenvipper driver massiv vækst i kategorien sundhed og skønhedspleje i USA. I løbet af de første tre kvartaler af 2018 steg branchens salg med 10% i enheder og 21% i dollars. (Nielsen)

# 11. Mellem 2017-2018 voksede salget af falske øjenvipper med mere end $ 270 millioner og endte på 31% i de samlede dollars og 15% i enhedsvolumen. (Nielsen)

# 12. Øjenvippebehandlinger i 2018 steg 32% for 2018, hvilket endda overgik øjenbrynprodukter i sundheds- og skønhedspleje -produktet (24%). (Nielsen)

# 13. Samlet salgsmængde af falske øjenvipper i USA i 2015 var kun $ 124,95 millioner, hvilket betyder, at industrien mere end er fordoblet på bare fire hele år med salg. (Statista)

# 14. 26% af vippekunstnerne, der opererer i denne branche, har ikke forsikring for at beskytte dem, hvis de af en eller anden grund ikke udfører deres arbejde ordentligt. (Glædelig pisk)

#femten. 58% af medarbejderne i denne branche sagde, at de har arbejdet med klienter, mens de følte sig trætte på grund af de fysiske krav og korrekte teknikker, der kræves til hver aftale. (Glædelig pisk)

#seksten. Mere end 50% af saloner og uafhængige udbydere, der opererer i øjenvippeudvidelsesindustrien, siger, at de har været nødt til at betjene en kunde med en allergisk reaktion mindst en gang i det sidste år. Dette problem er en af ​​de mange grunde til, at administration efter kundeservice er den højeste prioritet i denne branche. (Glædelig pisk)

# 17. 37% af vippekunstnerne har mulighed for at øge deres indkomst ved at tilbyde nye tjenester, hvis deres hovedfokus er den klassiske anvendelse af udvidelser. (Glædelig pisk)

# 18. 89% af vippekunstnerne, der opererer i USA, har gennemført en eller anden form for uddannelse for at blive certificeret til at udføre deres job. (Glædelig pisk)

# 19. Kun 3% af branchens fagfolk rapporterer, at de tjener mere end $ 100.000 om året for at betjene deres kunder. 48% af teknikere og kunstnere siger, at de tjener $ 20.000 eller mindre om året. (Glædelig pisk)

# 20. Cirka 5% af øjenvipperforlængelseskunder er over 55 (Glad Lash).

# 21. Den gennemsnitlige kunde, der foretrækker en professionel øjenvipperforlængelsesapplikation, besøger deres foretrukne sted en gang hver 4-6 uge for tjenester. (NYIB)

# 22. Ardell Fashion er det førende sælgende mærke af falske øjenvipper og klæbemidler i USA, der er ansvarlig for $ 18,6 millioner i salg i 2017. Kiss Ever EZ Lashes tjente $ 12,3 millioner, mens Salon Perfectly Glamorous tjente $ 7,3 millioner. (Statista)

# 23. 80% af de top 10 falske øjenvipper og klæbemærker ejes af kun to virksomheder i den generelle skønhedsindustri. (Statista)

# 24. Underholdende kvinder i øjenvipperforlængelsesindustrien vokser, men de er stadig relativt sjældne i forhold til kundekredsen. I 2013 var kun 2% af de virksomheder, der leverede denne service, ejet af en kvinde eller havde en majoritetsejerkvinde. (Forbes)

# 25. Det tager cirka to timer for en dygtig øjenvipperforlænger at installere en kundes foretrukne produkt i professionelle omgivelser. (Glamour FX)

# 26. For kunder, der ønsker et naturligt look med deres vippextensions, er et sæt på 80 til 90 vipper pr. Øje, afhængigt af øjenlågets størrelse, nødvendigt for at opnå det ønskede resultat. (Raffinaderi29)

# 27. Naturlige øjenvippeudvidelser falder regelmæssigt ud med kundens naturlige øjenvipper, hvilket betyder, at nogle mennesker skal udskifte dem så hurtigt som hver anden uge. (Raffinaderi29)

# 28. Kunder bør undgå at dampe og væde deres vipper i de første 48 timer efter at have modtaget deres extensions. Du skal også tørre dine vipper i det kølige miljø efter at have taget et brusebad, hvilket betyder at tilføje flere trin til din morgen- eller aftenrutine. (Raffinaderi29)

# 29. Den gennemsnitlige pris pr. Udfyldning efter en første session i USA er mellem $ 41 og $ 80, og 645 af udbyderne falder ind under denne kategori. Omkring 18% siger, at de opkræver op til $ 40 for denne service, mens 6,2% siger, at det koster op til $ 120. (Glædelig pisk)

# 30. Det tager mellem 45 og 60 minutter, afhængigt af tilstanden på vippeforlængelserne, at opnå en fyldning. De fleste teknikere har brug for cirka halvdelen af ​​den tid, det tager at fuldføre en komplet samling for at fuldføre denne service. (Glædelig pisk)

# 31. Nyuddannede fra en øjenvippeudvidelse eller certificeringskursus vil opkræve op til 50% mindre, end hvad en erfaren og autoriseret tekniker vil anmode om en aftale. (Glædelig pisk)

# 32. Efterbehandlingskit til øjenvippeforlængelser sælger generelt for omkring $ 30. De fleste mennesker, der modtager denne service, skal sove på satin- eller silkepudebetræk for at bevare produktets integritet, hvilket kan koste en variabel pris. (Glædelig pisk)

# 33. Øjenvippevækstserum er en typisk anbefaling til mænd og kvinder, der får extensions, og hjælper med at dyrke nye vipper, mens de holder dem længere i længere tid. Det gennemsnitlige serum kan sælge for op til $ 150, og branchen anbefaler at bruge produktet i 60-90 dage for at opnå de bedst mulige resultater. (Glædelig pisk)

Øjenvipperudvidelser Industri Trender og analyse

Lash extensions industrien viser ingen tegn på at bremse i løbet af de næste 5 og 10 års prognoseperioder. Selvom størstedelen af ​​væksten vil ske i Nordamerika, hvor der er cirka 37% af indkomsten, ser dette felt lovende ud for enhver studerende, kosmetolog eller æstetiker, der ønsker at finde en niche til sig selv.

Antallet af virksomheder, der tilbyder professionelle tjenester, steg 14% i 2017, og nogle salgskvartaler havde en gevinst på 15% i forhold til det foregående år. Franchises har også nået branchen, med en stor studiefranchise (Amazing Lash Studio), der tilføjede mere end 170 nye forretninger til amerikanske forbrugere alene mellem 2016 og 2017.

Øjenvippeudvidelsesindustrien er muligvis stadig relativt ung, men dens hurtige vækst og dedikerede kundebase vil hjælpe den med at være en økonomisk kraft i mange år fremover.