33 Statistik og tendenser i oliefelt servicebranchen

Det globale marked for oliefelttjenester forventes at være mere værd end $ 139,1 milliarder USD i 2025. Siden 2012 har volatilitet inden for oliefeltservicebranchen ført til ekstreme ændringer i væksten i industriomsætningen på årsbasis. Da priserne på råolie og naturgas faldt mellem 2014-2016, faldt branchens behov for tjenester betydeligt.

Når olie- og naturgaspriserne stiger, oplever olieindustriens serviceindustri en hurtig omsætningsvækst. Hvis olie- og naturgaspriserne falder, ser industrien et hurtigt fald i sine tjenester.

Vigtig statistik fra oliefeltservicebranchen

# 1. Oliefeltservicebranchen, der omfatter olie- og gasfelttjenester i USA, var anslået til 63 milliarder dollars i 2017. Mellem 2012 og 2017 oplevede branchen kraftige fald og tabte i gennemsnit 13,6% hvert år. (IBIS World)

# 2. I dag er mere end 21.000 virksomheder aktive i den amerikanske petroleumstjenesteindustri, der er ansvarlige for direkte beskæftigelse af mere end 315.000 mennesker. (IBIS World)

Petroleumstjenester Industristatistik

# 3. Selvom antallet af aftaler i oliefelttjenester er faldet siden 2012, fra mere end 450 handler til mindre end 200 for året, er industriens omsætning steget. I 2013, på toppen af ​​aftaletællingen, var omsætningen lige under $ 25 mia. I 2016, hvor antallet af aftaler var på sit laveste, toppede omsætningen 50 milliarder dollar for industrien. (Ernst og Young)

# 4. I Canada er 80% af petroleumsindustrien centreret i provinsen Alberta. (PSAC)

# 5. I USA er skiferbrud nu mindre end $ 50 pr. Tønde sammenlignet med $ 68 pr. Tønde i 2015. (Deloitte)

# 6. Med stigningen i den globale efterspørgsel er olieprisen steget fra omkring $ 40 pr. Tønde i 2016 til omkring $ 64 pr. Tønde i 2018. (Exploración y Producción Magazine)

# 7. Olie- og gasselskaber har en samlet $ 2.4 billion i årlige driftsomkostninger hvert år. (Deloitte)

# 8. Der er anslået 1,7 billioner tønder råolie i verdens reserver, som olieservicebranchen kan få adgang til i dag. (Statista)

# 9. Nummer 1 -regionen for olieservicebranchen er fortsat Saudi -Arabien, da næsten 50% af alle kendte globale oliereserver er inden for landets grænser. (Statista)

# 10. Mere end 300 milliarder tønder olie er tilgængelige til boring i Venezuela, som er hjemsted for cirka 17% af de samlede dokumenterede oliereserver til dato. (Statista)

# 11. Den samlede efterspørgsel efter råolieprodukter i verden i dag er mere end 99 millioner tønder om dagen. Det er cirka 2,5 millioner tønder olie over den nuværende raffinaderikapacitet globalt. (Statista)

# 12. I 2017 nåede USA et efterspørgselsniveau på råolie på 19,9 millioner tønder olie om dagen. Det gør USA årligt ansvarlig for cirka 20% af verdens samlede olieforbrug. (US Energy Information Administration [EIA])

# 13. På trods af sin hurtige økonomiske vækst er Kina stadig næsten 7 millioner tønder under de forbrugsniveauer, der kræves for at imødekomme kravene i USA. I 2017 forbrugte Kina omkring 13 millioner tønder olie om dagen. (VVM)

# 14. 70% af olieforbruget, der produceres i USA, bruges til transportbehov. (VVM)

#femten. 33% af amerikanerne siger, at deres kørevaner er ændret på grund af observeret volatilitet i oliefeltservicebranchen. 1 ud af 3 voksne siger imidlertid, at de har forbedret deres kørevaner. (VVM)

#seksten. 4 ud af 5 amerikanere siger, at de tilbringer 1 time eller mindre i deres køretøjer hver dag. Omkring 10% af chaufførerne siger imidlertid, at de bruger mere end 90 minutter på at køre hver dag, ofte for at komme på arbejde. (Nationalforeningen for dagligvarebutikker)

# 17. Den gennemsnitlige husstand i USA bruger hvert år omkring 2.450 dollars på brændstofkøb, hvilket er cirka 4% af deres indkomst. (US Census Bureau)

# 18. Cirka 10 millioner tønder olie importeres til USA hver dag fra forsyninger, der er tilgængelige globalt af petroleumstjenesteindustrien. USA eksporterede yderligere 6,3 millioner tønder olie om dagen, og mere end 180 lande importerede amerikansk råolie. (VVM)

# 19. Canada er ansvarlig for omkring 40% af råolieimporten, der leveres til det amerikanske marked hvert år, hvor Saudi -Arabien leverer 9%, Mexico leverer 7% og Venezuela yder yderligere 7% hvert år. (VVM)

# 20. Mexico importerer det meste af råolien fra USA, der er ansvarlig for 17% af den samlede eksport i volumen af ​​olieservicebranchen. Canada er ansvarlig for 13% af det amerikanske råmarked, mens Brasilien og Japan henholdsvis er 6%. (VVM)

# 21. Europa importerer mere end 553 millioner tons råolie hvert år, selvom Rusland er hoveddestinationen. Rusland køber mere end 30% af de olieprodukter, der går til Europa. (Eurostat)

# 22. I USA tilbydes kvartalsvise salg af olie- og gasleasing, hvis indenrigsministeriet har pakker til rådighed. Det første års husleje for en ny lejekontrakt er $ 1,50 til $ 2,00 per acre. (Bureau of Land Management)

# 23. Der er i øjeblikket omkring 4.000 aktive olie- og gasplatforme placeret i den nordlige Mexicogolf, der understøttes af olieservicebranchen. (Levende videnskab)

# 24. I 2035 forventes cirka 46% af den naturgas, vi forbruger hvert år, at komme fra hydrauliske fraktureringstjenester leveret af oliefeltservicebranchen. Den gennemsnitlige hydrauliske brudbrønd kræver omkring 5 millioner liter vand i løbet af dets levetid for korrekt drift. (US Environmental Protection Agency [EPA])

# 25. Naturgas tegner sig for 25% af al energi, der i øjeblikket bruges i USA hvert år. (EPA)

# 26. Cirka 90% af de væsker, der bruges til fracking, er vand, og 9,5% af væsken består af sand. De resterende 0,5% er en serie på 750 forbindelser, der er kemiske tilsætningsstoffer til opløsningen, lige fra almindelige husholdningsrensere til kendte kræftfremkaldende stoffer. (EPA)

# 27. Op til 40% af den hydrauliske fraktureringsvæske, der bruges til boring, kommer tilbage til overfladen over tid. (EPA)

# 28. Fra marts 2018 blev der boret i alt 7.692 olie- og gasboringer, men ufærdige, i USA. (Statista)

# 29. I 2017 steg riggetællingen for oliefeltservicebranchen med 72% fra rekordlavt i maj 2016. (Worldoil.com)

# 30. Selvom Kansas generelt ikke er anerkendt som den førende stat for petroleumstjenester, har Kansas mere end 1.300 aktive brønde. Colorado ligger på andenpladsen med mere end 1.000 aktive brønde, mens North Dakota har 925 aktive brønde. (Worldoil.com)

# 31. På trods af tredjepladsen i aktive brønde har North Dakota den højeste samlede mængde produktionsoptagelser på over 18,7 millioner fod. Colorado ligger på andenpladsen med mere end 11 millioner fod. Kansas ligger faktisk på sjettepladsen, på trods af at han førte i det samlede antal borede boringer. (Worldoil.com)

# 32. I den samlede indtjening har Wyoming været en af ​​de største boostere for den amerikanske olieindustriindustri. Olie- og gasboretallet blev forbedret med 27,7% i 2017 med en produktionsprognose på op til 466 brønde. (Worldoil.com)

# 33. De fleste af de boringer, der blev boret i den globale oliefeltindustri, fandt sted i Sydasien og Fjernøsten, med mere end 17.000 nye boringer boret alene i Kina. Østeuropa er nummer to som en geografisk region, med mere end 9.700 nye boringer boret. (Worldoil.com)

Analyse og tendenser inden for oliefeltservicebranchen

Selv med forventede prisstigninger i råolie- og naturgassektorerne forventes den nuværende volatilitet at fortsætte gennem mindst 2023, hvis ikke 2028. På grund af denne tendens forventes olieservicebranchen generelt at have et gennemsnitligt tab på 4,2% pr. år i denne periode. Nogle år kan se indtjeningsgevinster, især hvis der er uventede stigninger i prisstrukturer, men den samlede prognose ser stadig temmelig dyster ud.

I samme periode forventes USA’s BNP at stige med 2,2%.

Selvom der er et stærkt skub på mange markeder for vedvarende energikilder, kræver disse tjenester stadig fremstilling af råolie og naturgasprodukter. Det betyder, at produktionsbehov, vedligeholdelse af brønde og borerigge vil fortsætte.

I 2019 og fremover forventes prisen pr. Tønde olie at ligge på omkring $ 52. Med den hastighed bør olieservicebranchen se stabile indtægter, selvom ændringer fra OPEC eller en anden krig i Mellemøsten kan skabe uforudsigelige priser inden for sektoren. Selvom mere end 200 virksomheder har lukket mellem 2016 og 2018 i denne industri på det amerikanske marked, vil omkostningsreduktioner inden for servicesektoren bidrage til en bedre opstrømsoplevelse for industrien på lang sigt.