32 Statistik, tendenser og analyse af svineindustrien

Grise har længe været en del af menneskets kulinariske historie. Det første bevis på tamme grise kan findes i Kina i løbet af det 49. århundrede f.Kr. I 1400 -tallet f.Kr. blev svin vokset op i Europa. I 1493 tog grisene til Amerika, fordi dronning Elizabeth insisterede på, at Christopher Columbus tog 8 dyr med.

I centrum af svineindustrien er svinefarmen. Disse gårde er ofte familiedrevne, selvom kommercialiseret landbrug også stiger. De fleste grise er opdrættet, fordi de bliver spist en dag. Svinekødsprodukter, herunder skinke, bacon, koteletter og skind.

Vigtig statistik fra svineindustrien

# 1. Der er i øjeblikket mere end 769 millioner grise på verdensplan. Cirka 10% af svinepopulationen bor i øjeblikket i USA. (Statista)

# 2. Cirka 118 millioner grise slagtes hvert år på amerikanske faciliteter. Cirka 6 millioner svin og svin vokser op til avl på amerikanske gårde. (Statista)

Global statistik over svineindustrien efter den samlede markedsstørrelse

# 3. Den samlede værdi af svin og svin, der bor i USA, anslås at overstige 6,59 milliarder dollars. Det sætter den samlede værdi pr. Hoved af svin og svin på $ 92 hver. (Statista)

# 4. Omkring 24 millioner tons svinekødsprodukter produceres hvert år i EU. (Statista)

# 5. Den samlede mængde svinekødsproduktion i USA er meget mindre, 24,9 millioner pund. (Statista)

# 6. Kina er i dag verdens største producent af svinekødsprodukter. Landmænd der kan producere omkring 50 millioner tons svinekød om året. Mere end halvdelen af ​​verdens grise og svin lever nu i Kina. (Moderne landmand)

# 7. Eksporten af ​​svinekødsprodukter fra USA udgør i alt 2,2 millioner tons hvert år. Dette tal repræsenterer omkring 26% af den samlede produktion af svinekødskapacitet i USA. Eksport tilføjer yderligere $ 62 pr. Indbygger til værdien af ​​grisen. (National Council of Pork Producers)

# 8. Der er over 60.000 svinekødsproducenter, der opererer i USA lige nu. De 118 millioner svin, der handles, repræsenterer en samlet bruttoværdi på mere end 20 milliarder dollar i økonomiske konsekvenser. (National Council of Pork Producers)

# 9. Den amerikanske svinekødsindustri tilbyder i øjeblikket mere end 550.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. Når eksport af svinekød er inkluderet i disse tal, tilføjes yderligere 110.000 job til tallet. (National Council of Pork Producers)

# 10. Cirka 22,3 milliarder dollars af personlig indkomst understøttes også af den amerikanske svinekødsindustri, hvilket skaber en effekt på mere end 39 milliarder dollar i BNP. (National Council of Pork Producers)

Verdensstatistik over svineindustrien fordelt på de vigtigste producentlande

# 11. Dyrbrugsaktiviteter i USA er kun ansvarlige for 2,5% af de samlede drivhusemissioner, der produceres. Svinebønder er kun ansvarlige for omkring 0,3% af de samlede emissioner fra landbrugskilder. (National Council of Pork Producers)

# 12. Grise- og svineopdræt tegner sig for cirka 6% af det samlede salg af landbrugsprodukter, der sælges i USA. De tre producerende stater er Iowa, North Carolina og Minnesota, der tilsammen tegner sig for 55% af værdien og 56% af befolkningen, der findes i branchen. (US Department of Agriculture)

# 13. 90% af de bedst presterende grise- og svinegrev i USA er i Iowa, North Carolina eller Minnesota. (US Department of Agriculture)

# 14. Selvom værdien af ​​svinekødssalget er steget siden 2012, faldt antallet af gårde, der rapporterede salg af svinekød og svinekødsprodukter, med mere end 25%. Gårde, der specialiserer sig i svinekødsproduktion, har oplevet endnu stejlere fald, 29%. (US Department of Agriculture)

#femten. Bedrifter, der specialiserer sig i svinekød, er ansvarlige for 89% af salget af svin og svin, der produceres i USA. De samlede gennemsnitlige omkostninger ved drift af en svinefarm i USA er over $ 850.000, hvilket er 5 gange højere end gennemsnittet for alle bedrifter. (US Department of Agriculture)

#seksten. Selvom familiebedrifter udgør størstedelen af ​​branchen, tegner de sig kun for 41% af det salg, der genereres til industrien. (US Department of Agriculture)

# 17. Gennemsnitsalderen for en landmand, der arbejder med svin og svin i USA, er 51 år. 10% af svinebønderne i USA er kvinder. (US Department of Agriculture)

# 18. 60% af svinekødsproducenterne i USA tjener hvert år mindre end 25% af deres samlede indkomst fra deres landbrugsbestræbelser. Kun 11% af svinebønderne genererer al deres indkomst fra deres landbrugsaktiviteter. (US Department of Agriculture)

# 19. Mere end 50% af canadisk svinekødsproduktion eksporteres hvert år. Mere end 140 lande modtager svinekødsprodukter fra Canada. (Canada Pork International)

# 20. Ældre grise holdes sjældent på gårde på grund af deres omfattende plejebehov. Ældre grise kan forbruge mere end 5 liter vand om dagen. (Canada Pork International)

# 21. 30% af landmændene, der arbejder med grise og svin, er under 45 år, hvilket er cirka det dobbelte af de unge landmænd, når alle typer gårde overvejes. (US Department of Agriculture)

# 22. Svinekød er det mest forbrugte kød i verden i dag. 40% af de konsumerede animalske proteiner er fra svinekød. Det slår kylling (29%), oksekød (24%) og kalkun (2%). (University of Minnesota)

# 23. Hvert markedssvin, der bringes på markedet, repræsenterer 371 portioner svinekød, forudsat et udbytte på 70% og 8 ounce portioner til en markedsvægt på 265 pund. (University of Minnesota)

# 24. 31% af svinekødsprodukter, der forbruges i USA, er skinke, herunder pålæg. Det efterfølges af pølse (19,8%), bacon (18%) og pålæg, der ikke er skinke (10%). (University of Minnesota)

# 25. 78% af det svinekød, der indtages hver dag, er blevet behandlet på en eller anden måde. Forarbejdede svinekødsprodukter omfatter hotdogs, skinke og bacon. (University of Minnesota)

# 26. 81% af amerikanerne spiser flæsk regelmæssigt, hvilket defineres som at have mindst en portion i en 14-dages periode. (University of Minnesota)

# 27. Bacon er det mest populære svinekødsprodukt på menuerne i dag, med over 2.500 varer dokumenteret. Skinken har over 1.000 svinekødsprodukter, mens morgenmadspølsen har over 500 (University of Minnesota).

# 28. Morgenmadssandwicher udgør 32% af de svinekødsprodukter, der findes på restaurantmenuer i USA. Bacon -cheeseburgere er den næstmest populære med 13%, mens pålæg er tredje med 10% af alle menuer. (University of Minnesota)

# 29. Den mest almindelige tid til at spise frisk svinekød derhjemme er, når det serveres til middag. Den mest almindelige tid til at spise forarbejdet svinekød er, når du laver morgenmad derhjemme. 81% af de friske svinekødsprodukter spises derhjemme til middag. (University of Minnesota)

# 30. 37% af husstandene forbruger mindst et svinekødspølsprodukt i en periode på to uger. 35% af husstandene spiser hotdogs inden for samme tidsperiode, 34% spiser bacon og 33% spiser skinke. (University of Minnesota)

# 31. De 7 mest almindelige stykker svinekød spist i USA er 16% slankere end i 1998. De indeholder også 27% mindre mættet fedt i denne periode. En svinemørbrad har mindre total fedt end et kyllingebryst uden skind (2,98 g vs. 3,03 g). (University of Minnesota)

# 32. 78% af forbrugere, der laver deres måltider derhjemme, bestemmer, hvad de skal have til middag på tilberedningsdagen. 38% af forbrugerne beslutter sig for en madplan, lige inden de begynder at forberede den. (University of Minnesota)

Svineindustriens tendenser og analyse

Selvom svinekødsindustrien fra et globalt perspektiv er ganske succesrig, centraliserer industrien også sine produktionsområder. Kina har dobbelt så mange svin og svin opdraget som ethvert andet marked i verden i dag. For amerikanske avlere skaber det en udfordring, der skal løses i den nærmeste fremtid.

Stordriftsfordele er det, der driver denne industri fremad. For at tilpasse sig denne ændring fokuserer svinekødsproducenterne på avlsresultater, forbedring af bedriftens effektivitet og specifikke forbrugerprodukter. Takket være denne indsats er antallet af dyrs reproduktion fordoblet i USA i løbet af de sidste tre årtier, selvom den samlede avlsbesætning er skrumpet med 50%.

Svinekødspriser har en tendens til at være cykliske. Efterspørgslen kan ebbe og flyde. Ved at reducere udbuddet kan svinekødsproducenterne til en vis grad stabilisere markedspriserne. Da Kina imidlertid er en stor producent, der ikke er kontrolleret, kan traditionelle svine- og svineopdrætmetoder blive urentable.