32 Statistik, tendenser og analyse af hedgefondsindustrien

Hvis du tidligere har arbejdet med en hedgefond, kender du muligvis begrebet et gebyr på 2 og 20. Dette gebyr repræsenterer et administrationsgebyr på 2% og et incitamentsgebyr på 20%. I virkeligheden er de forskellige gebyrer, som hedgefondsindustrien tilbyder, ret varierende. En stor offentlig pension annoncerede for nylig, at den ville falde med 1 og 30.

Hedgefonden er en unik type investeringsinstrument med det formål at opnå et absolut afkast. De bruger utraditionelle metoder til at opnå disse afkast, som omfatter korte aktier, lange aktier og relativ værdi arbitrage.

Hedgefondinvestorer har en tendens til at være rigere end den gennemsnitlige investor. Nogle vil måske sige, at de er institutionelle investorer, mens andre kan rose “sofistikering” af denne type investeringsbeslutninger. En investor skal have en nettoværdi på mindst $ 1 million. Pensionskasser, suveræne formuefonde og forsikringsselskaber kunne allokere 10% eller mindre af deres samlede investeringer til denne mulighed.

Selv de største investorer lægger ofte mindre end 20% af deres samlede aktiver i en hedgefond.

Vigtig statistik fra hedgefondsindustrien

# 1. Afhængigt af hvordan du definerer, hvad en hedgefond er, kan branchen forvalte mellem $ 800 milliarder og $ 3,6 billioner i aktiver. (Winton)

# 2. Hedgefondsindustrien oplevede en vækst på 11,1% siden 2013 og nåede en samlet omsætning i USA på $ 85 mia. Indtjeningen er ikke en afspejling af de aktiver, der er under kontrol. (IBIS World)

Global Hedge Fund Industristatistik

# 3. Antallet af virksomheder, der forvalter hedgefonde i USA, er vokset med 4,6% i de sidste 5 år, hvilket giver mere end 12% flere jobmuligheder inden for branchen. (IBIS World)

# 4. Mere end 8.900 virksomheder er i øjeblikket tilknyttet den amerikanske hedgefondsindustri og tilbyder mere end 36.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

# 5. De fleste hedgefondeinvestorer søger ikke et afkast over gennemsnittet. Kun 6% af hedgefondinvestorerne mener, at de kan opnå et årligt afkast på 10% eller mere ved at drage fordel af brancherelaterede tjenester. (Balancen)

# 6. 67% af hedgefondinvestorerne siger, at de søger at opnå et årligt afkast, der ligger mellem 4% og 6%. (Balancen)

# 7. 22% af investorerne siger, at årsagen til, at de undgår at bruge hedgefonde som en del af deres investeringsportefølje, er på grund af de høje gebyrer. (Balancen)

# 8. Der er flere hedgefondforvaltere i Storbritannien end andre steder i verden. I en undersøgelse af beskæftigelsesdata hos mere end 5.500 ledere og mere end 700 virksomheder er antallet af ansatte i Storbritannien (29) det højeste i verden. Amerikanske virksomheder har et gennemsnitligt antal ansatte i 20. For Canada, Frankrig, Brasilien og Australien har det gennemsnitlige antal ansatte i 15. Singapore og Hong Kong det laveste med et gennemsnit på kun 7 arbejdere pr. Kontor. (Preqin)

# 9. Medarbejdere hos virksomheder, der forvalter hedgefonde globalt besætter omkring 115.000 direkte job, hvilket gør det til en af ​​de mindste industrier på verdensscenen. (Preqin)

# 10. Samlet beskæftigelse for hedgefondsindustrien når 275.000, når virksomheder, der betjener hedgefondfirmaer, såsom administratorer, revisorer, hovedagenter og advokatfirmaer, er inkluderet i det samlede beløb. (Preqin)

Hedgefondsindustriens statistik efter virksomheder med det højeste antal aktiver

# 11. Amerika beskæftiger fem gange flere mennesker i hedgefondsindustrien end noget andet land i verden. (Pension og investeringer)

# 12. I 2016 rapporterede 56% af hedgefonde positive afkast. I alt blev 1.006 hedgefonde lanceret i løbet af året, men 981 hedgefonde blev også lukket. (Visuel kapitalist)

# 13. I øjeblikket er mere end 5.100 institutionelle investorer tildelt hedgefonde. For at kvalificere sig skal investorer have en årlig indkomst, der overstiger $ 200.000 i de sidste to år, eller deres nettoværdi på $ 1 million skal udelukke deres primære bolig. (Visuel kapitalist)

# 14. I 2016 var der 14.500 samlede midler åbne for investeringer. James Simons var årets mest tjente hedgefondforvalter med en omsætning på 1,5 milliarder dollar. (Visuel kapitalist)

#femten. På trods af det store marked har investeringsforeninger og aktiv -ETF’er en meget større andel af den globale aktivkage. Cirka 95 millioner mennesker investerer i investeringsforeninger, hvilket repræsenterer 44% af de amerikanske husstande. Cirka 19 milliarder dollar i aktiver er indeholdt i disse investeringer. (Deloitte)

#seksten. I 18 år, begyndende i 1980, voksede Tiger Funds 259.000%og gik fra 8,8 millioner dollars i aktiver til 21 milliarder dollars i aktiver. (Washington Post)

# 17. Cirka 80% af hedgefondens aktiver leveres af legater, fonde, pensionskasser og andre kvalificerede institutionelle investorer. (Associates of Cerulli)

# 18. I alt forvalter hedgefonde omkring 1,1% af de $ 90 billioner i globale finansielle aktiver, der i øjeblikket er under forvaltning på et givet tidspunkt. (Retuers)

# 19. Renaissance Nova -fonden har til tider stået for hele 14% af den handelsvolumen, der produceres på NASDAQ. Denne kvantitative fond består af kun to forhandlere. (Renaissance Technologies)

# 20. Da Long Term Capital Management skabte den værste hedgefondskrise i historien, kom 16 banker for at yde bistand til at forhindre markedet i at gå ned. Denne hændelse skete på trods af, at firmaet ansat to nobelpristagere. (Langsigtet kapitalforvaltning)

# 21. HF -handelsvirksomheder i hedgefondsindustrien bruger mikrobølger til at overføre handelsdata, fordi de kører 30% hurtigere end data, der rejser over fiberoptiske kabler. (Finansielle tider)

# 22. 57% af hedgefonde siger, at deres første prioritet er aktivvækst. 24% nævnte talent management som deres første prioritet, mens 17% nævnte operationel effektivitet. (Hej)

# 23. 70% af midlerne, der forvalter $ 2 til 10 milliarder dollar i aktiver, sagde, at aktivvækst var deres højeste prioritet. (Hej)

# 24. For fonde over $ 10 mia. Var hovedfokus for vækst at tilføje nye hedgefondstrategier (35%). For kategorien $ 2 til $ 10 milliarder skulle det øge penetrationen til eksisterende kundetyper (28%). Små hedgefonde anførte adgang til nye investorbaser (43%) som deres højeste prioritet. (Hej)

# 25. 54% af investorer, der er kvalificerede til hedgefonde, siger, at de har overvejet at investere i en nye hedgefondforvalter. (Hej)

# 26. 56%, hvis hedgefondinvestorer siger, at de planlægger at investere eller i øjeblikket investerer i private equity som et ikke-traditionelt fondsprodukt. Det efterfølges af kun langsigtede fonde (53%), joint ventures (49%), realaktiver (49%) og forsikring (33%). (Hej)

# 27. For hedgefonde, der blev lanceret i de sidste to år, siger 85%, at væksten i AUM var et positivt resultat, mens 41% sagde, at virkningen på drift og personale var et negativt resultat.. (Hej)

# 28. 52% af hedgefonde siger, at de er villige til at forhandle om deres forvaltningsprovisionssats. 34% siger, at de vil forhandle deres incitamentsats. Kun 16% siger, at likviditet er en omsættelig mulighed. (Hej)

# 29. Større midler kan gennemsnitligt have en højere forvaltningskommission i branchen i dag. For virksomheder med mindre end 2 milliarder dollar i aktiver er den gennemsnitlige sats 1,33%. For midler over $ 10 mia. Er den gennemsnitlige rente 1,51%. (Hej)

# 30. 59% af virksomhederne i hedgefondsindustrien godkender lovgivningsmæssig registrering og finansierer overholdelse via deres flagskibsprodukt. 41% siger, at de videregiver forskningsomkostninger. 28% afviser forskningsrelaterede rejser, mens 27% afviser outsourcing af backoffice-overvågning. (Hej)

# 31. 55% af virksomhederne siger, at de ikke har forhandlet og ikke er villige til at forhandle et loft over udgiftsforhold med deres investorer. (Hej)

# 32. 41% af forvalterne forventer at se en stigning i prisen på nødlidende værdipapirer i de næste 12 måneder. 32% siger, at kredit- eller rentestrategier også vil se en prisstigning. Kun 4% siger, at lange og korte kvantestrategier forventer en prisstigning. (Hej)

Hedgefondsindustriens tendenser og analyse

Alfred Winslow Jones startede hedgefondsideen. Han var sociolog og journalist, der besluttede at købe aktier for lånte penge. Han troede, at dette ville forstørre hans indtjening. Han satsede også mod aktierne, hvilket gav overskud, hvis de mistede værdi over tid. I 1949 gjorde Jones denne idé til et investeringsselskab.

I løbet af de næste 10 år tjente din virksomhed 670%, da den førende investeringsforening dengang tjente 358%. En ny industri blev født.

Der er gode og dårlige år i hedgefondverdenen. Siden 2008 har mange investorer betalt deres høje gebyrer for en præstation, der i bedste fald ville blive kaldt middelmådig. Der er selvfølgelig altid undtagelser fra reglen, men mange fonde kæmper bare for at dække udgifter.

Pershing Square er et eksempel på dette. I 2004 genererede fonden et overskud på 42,6%. I 2008 tabte fonden 13%. I 2014 fik fonden 36,9%, derefter tabte den i 2015 16,2%. Investering i hedgefonde kan være en vild tur.

Derfor vil de, der kan gøre det, hvis de er ligeglade med gebyrerne. Med et potentiale på $ 3 billioner eller mere i forvaltede aktiver hjælper disse fonde med at opbygge reel rigdom. Som en industri, selv i mange års inaktivitet, genererer administrationsgebyrer tilstrækkelig indkomst til at sikre, at alle har det godt.