32 Genbrugsbutiksindustri Statistik og tendenser

De fleste mennesker kan ikke se forskel på et detailkøb eller et videresalg. Mange af nutidens genbrugsbutikker ser det samme ud som den gennemsnitlige mainstream -forhandler. Der er en betydelig forskel mellem de to brancher: videresalg tilbyder produkter af høj kvalitet til forbrugerne til meget lavere priser end producentens vejledende pris.

Mange virksomheder vælger at lukke butikken hver dag, fordi deres kundebase eller omsætning ikke lever op til forventningerne. Genbrugsbutikindustrien er på vej i den anden retning, og det er fortsat et af de sundeste segmenter i det amerikanske detaillandskab. Mellem 2016 og 2018 steg antallet af åbne nye lokationer i USA med gennemsnitligt 7% årligt.

Der er i øjeblikket mere end 25.000 forsendelses-, videresalgs- og almennyttige butikker, der opererer i genbrugsbutikken i USA i dag.

Vigtig statistik fra genbrugsbutikken

# 1. Omkring 1 ud af 5 amerikanere vil handle i en genbrugsbutik mindst en gang i løbet af et givet år. Dette tal er konkurrencedygtigt med dem, der siger, at de vil købe i stormagasiner (21%) eller i en tøjbutik (19%). Det er betydeligt højere end de 11,4%, der siger, at de vil handle i et fabriksbutik. (Sammenslutning af videresalgsprofessionelle)

# 2. Videresalgsindustrien i USA genererer hvert år omkring 17,5 milliarder dollars i omsætning, og antikvitetsbutikker tegner sig for 13% af salget i disse tal. (Første undersøgelse)

# 3. Den samlede værdi af videresalgsmarkedet kan være så højt som $ 24 milliarder om året, når indirekte tal er inkluderet i det samlede beløb. (ThredUP)

# 4. Goodwill Industries er ansvarlig for omkring en tredjedel af alle amerikanske genbrugsindtægter i omsætningen, hvilket genererede 5,9 milliarder dollar i salg i 2017 på mere end 3.000 forskellige steder i hele landet. (Sammenslutning af videresalgsprofessionelle)

# 5. En anden førende amerikansk leverandør i genbrugsbutikken er Crossroads Trading Company, der omsatte $ 60 millioner i 2018 med 37 lokationer og 300 ansatte. (Sammenslutning af videresalgsprofessionelle)

# 6. Det, der gør genbrugsbutikken unik, er, at der ikke er nogen “typisk” kunde. Mange mennesker kan lide spændingen ved at spare penge, mens de finder en skat at nyde. (Sammenslutning af videresalgsprofessionelle)

# 7. Samlet beskæftigelse i genbrugsbutikken i USA er over 170.000 mennesker, med en betydelig stigning på 28% mellem 2007-2012. (US Census Bureau)

# 8. Den gennemsnitlige butik, der opererer i genbrugsbutikken, har omkring 9 ansatte pr. Butik. Hver medarbejder er ansvarlig for omkring $ 76.000 i salg i løbet af året. (US Census Bureau)

# 9. 49% af genbrugsindustriens indtægter kommer fra beklædningssalg, herunder beklædning, sko og tilbehør. 20% af omsætningen kommer fra medieartikler og elektronik. Bøger repræsenterer 13% af salget, efterfulgt af møbler og husholdningsartikler med 11%. (ThredUP)

# 10. 87% af genbrugsbutikkunderne siger, at de omdirigerer en del af deres udgifter fra detailhandlere til nedsatte priser, så de kan fokusere deres udgifter på videresalg. (ThredUP)

# 11. 71% af kunderne siger, at de planlægger at bruge mere på videresalgskøb i de næste fem år, hvilket svarer til procentdelen af ​​mennesker, der siger, at de planlægger at bruge mindre i stormagasiner som Bloomingdales og Macy’s. (Hylden)

# 12. De eneste andre brancher, der ser et højere niveau af kundeinteresse, er abonnements- og udlejnings detailsalg, direkte til forbrugsvarer og Amazon. (Hylden)

# 13. Mere end 30% af kvinderne handler i genbrugsbutikker i løbet af året, og omkring 25% af varerne i deres skabe kommer fra videresalgssektoren. Dette tal var kun 11% i 2012. (hylden)

# 14. 70% af de nye kunder til ThredUp er også første gangs videresalgskøbere, hvilket betyder, at genbrugsbutikken konstant kan producere nye kunder online og offline. (Hylden)

#femten. 1 ud af 4 personer, der identificerer sig med at være i Gen X, siger, at de er videresalgskunder, hvilket er lidt lavere end de 30% af Millennials, der siger, at det er en prioritet for dem. (ThredUp)

#seksten. 65% af videresalgskunder siger, at de bruger de besparelser, de modtager, på at undgå omkostningerne ved en ny detailbutik ved at spilde oplevelser med familie og venner. (Hylden)

# 17. 36% af teenagere i alderen 14-19 år siger, at de har brugt online videresalgsplatforme til møbler og tøj. (CNBC)

# 18. De 13% af de mest aktive videresalgskøbere i genbrugsindustrien har en nettoværdi på mindst $ 1 million. “Mest aktiv” er defineret som en forbruger, der bruger mindst $ 10.000 på brugte varer i en periode på 324 måneder. (ThredUp)

# 19. 56 millioner kvinder siger, at de købte brugte produkter i 2018, op fra 44 millioner, der gjorde den samme observation i 2017. (GlobalData)

# 20. 26% af luksusvarer købere siger, at de også køber brugte varer. Det er højere end de 22% af værdikædehandlerne, der er på vej til butikker som Target, Walmart eller Old Navy for varer (22%) og stormagasinhandlere. (25%). (GlobalData)

# 21. 59% af forbrugerne i dag siger, at de forventer, at detailhandlere skaber tøj, der er fremstillet etisk og bæredygtigt. (ThredUp)

# 22. I 2013 sagde 57% af forbrugerne, at de foretrak at købe varer fra et miljøvenligt mærke. Det tal steg til 72% i 2018. Hvis du bare tager segmentet 18-29, stiger det tal til 74%. (GlobalData)

# 23. At købe en brugt vare i stedet for en ny kan reducere dit CO2 -fodaftryk med hele 82%. Hvis alle kun købte en brugt vare i de næste 12 måneder, ville det spare 11 milliarder kilowatt energi, 25 milliarder liter vand og 449 millioner pund affald. (Grøn historie)

# 24. Det svarer til en tekstil affaldsbil, der forbrændes eller deponeres hvert sekund hver dag. Det betyder, at 108 millioner tons ikke-vedvarende ressourcer bruges hvert år til at producere tøj, der aldrig slides op, hvilket repræsenterer op til 25% af det globale kulstofbudget. (Hylden)

# 25. Læderrygsække er varen med den bedste gensalgsværdi for genbrugsbutikker. Crossbody-tasker i læder er en anden bestseller. Disse to produkter efterfølges af vinterfrakker, læderstøvler, overalls og trøjer. (ThredUp)

# 26. Frye er mærket med den bedste samlede gensalgsværdi for genbrugsbutikker, efterfulgt af Kate Spade, Tory Burch, Burberry og Ugg. (Hylden)

# 27. Nogle trendsættere går også ind i videresalgsbranchen. Eileen Fisher-kunder kan medbringe deres gamle tøj for at modtage et bonuskort på $5 for hver vare. Stella McCartney-klienter, der sender med The RealReal, modtager også en øjeblikkelig kredit på $100. (Hylden)

# 28. 96 % af ledende detailledere siger, at de ønsker at fremme deres virksomheds cirkulære modeindsats inden udgangen af ​​2022. (The Shelf)

# 29. 56 % af kunderne siger, at de ville købe flere varer fra forhandlere med nedsat pris som TJ Maxx, hvis der var en mulighed for brugt tøj til dem. Det tal er højere end bæredygtige modemærker som Everland (52 %), Amazon Fashion (43 %) og luksusmærker som Chanel eller Gucci (33 %). (GlobalData)

# 30. Når der er en ThredUp-pop-up i et stormagasin, bruger kunderne 21 % mere under deres besøg og går til den fysiske placering 70 % oftere. (ThredUp)

# 31. 60 % af forbrugerne siger, at de ville være mere loyale over for et specifikt mærke, hvis et genbrugsprogram blev tilbudt som en del af oplevelsen. (GlobalData)

# 32. Den gennemsnitlige genbrugsbutikindustri shopper erstattede otte nye beklædningsgenstande med brugte varer i det forløbne år og afledte $ 260 fra udgifter til brugtmarkedet takket være en gennemsnitlig pris på $ 32,53 pr. Vare i denne sektor. (Hylden)

Genbrugsbutikindustriens tendenser og analyse

Mellem 1997 og 2012 kunne genbrugsbutikindustrien fordoble sin samlede omsætning, ansætte næsten dobbelt så mange arbejdere og udvide antallet af uafhængige lokationer i samme takt som store aktører som Goodwill Industries. Det samme resultat kan forekomme mellem 2022-2025, hvor omsætningen på det tidspunkt forventes at overstige 41 milliarder dollar.

Årsagen til stigningen i genbrugsbutikindustrien skyldes dens popularitet hos yngre kunder. 49% af Millennials og Gen Z siger, at de foretrækker at handle i videresalgsindustrien frem for at forsøge at finde noget nyt. Denne tendens er især til stede i den sydøstlige region i USA, hvor der er næsten 28% af virksomhederne.

Videresalgstøj vokser 24 gange hurtigere end alt detailtøj. Det vokser endda 7 gange hurtigere end den nedsatte detailpris. Hvis denne tendens fortsætter, skal du forvente, at genbrugsbutikken bliver en dominerende økonomisk faktor for mange samfund i USA.