31 Statistik, tendenser og analyse af læskedrikindustrien

Amerikanerne bliver mere sundhedsbevidste, når de træffer beslutninger om deres daglige drikkevarer. Det er dårlige nyheder for sodavandindustrien, der har oplevet sine samlede mængder tabt 1,6 milliarder sager siden 2004. I 2016 blev der solgt omkring 8,6 milliarder 192 ounce sager i USA.

På trods af faldet i de samlede mængder opnår sodavandsindustrien dog stadig overskudsvækst, hvor salget voksede i 2016 med 2% for at nå en global markedsværdi på $ 80,6 mia. Forklaringen på denne unikke omstændighed er en aggressiv marketingkampagne, der fremmer højere priser og færre rabatter på dybe rabatter eller engros sodavandspakker.

Dette gør det muligt for sodavandindustrien at målrette forbrugere, der ønsker at købe mindre dåser som en “godbidder”, samtidig med at mængderne, der sælges gennem 2-liters flasker eller 24-pakninger, reduceres. Når en 12-liters dåse ounces reduceres til en dåse på 7 ounce , men prisen forbliver den samme, volumenreduktionen skaber et sted, hvor indkomstgevinster kan opleves.

Vigtig statistik fra læskedrikindustrien

# 1. I 2016 faldt den samlede mængde kulsyreholdige læskedrikke med 0,8%, hvilket var mindre end det fald på 1,2% oplevede året før eller 0,9% faldet i 2014. (Fortune)

# 2. De stejleste dråber i kulsyreholdig sodavand blev fundet med Diet Pepsi (9,2%) og Diet Coke (4,3%). På trods af at de havde tabt store markedsandele, var begge sodavand blandt de 10 mest populære sodavand, der blev solgt i USA. (Formue)

# 3. I 2016 faldt mængden af ​​Diet Mountain Dew solgt i USA kun 0,1%. (Formue)

# 4. Selvom sodavandindustrien har oplevet fald i volumen, har nogle sodavand med koffein stadig haft succes uden for diætmærket. Dr. Pepper så sin volumen stige med 1,3%. (Formue)

# 5. Sprite -salget oplevede stærke gevinster i 2016 og steg med 3,7%, hvilket gjorde det til en af ​​årets bedst producerede læskedrikke. (Formue)

# 6. På trods af nogle af gevinsterne fra sodavandsmærker, kom de bedst sælgende drikkevarer i 2016 fra kategorien flaskevand. Aquafina gik foran med en gevinst på 10,9%, matchet af Poland Spring (10,9%), som Dasani også havde et stærkt salg med 5,3%. (Formue)

# 7. I USA har sodavandssalget været noget stabilt med en samlet omsætning på 45 milliarder dollars. Omkring halvdelen af ​​alle sodavandsindtægter genereres hvert år i USA. (IBIS World)

# 8. Cirka 500 virksomheder producerer i øjeblikket sodavand i USA, herunder producenter af håndværkssoda. Sammen er disse organisationer ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 55.000 mennesker. (IBIS World)

# 9. I 2017 førte salget af læskedrikke i Asien-Stillehavsområdet den samlede mængde med mere end 202,3 milliarder liter solgt. Latinamerika kom på andenpladsen med 114 milliarder liter solgt. Nordamerika, det mest værdifulde marked med hensyn til omsætning, med det fjerde i samlet volumen, med 90,5 milliarder liter solgt. (Statista)

# 10. Den gennemsnitlige person i Amerika vil forbruge mere end 40 liter sodavand i løbet af et år. Det svarer til 650 portioner på 8 ounce. I 2000 drak forbrugerne i gennemsnit mere end 50 liter sodavand om året. (Statista)

# 11. I USA er drinks med colasmag de mest populære. Når alle mærker kombineres, repræsenterer colasalget 50,7% af den samlede industriomsætning. (Statista)

# 12. Coca-Cola Company’s nuværende markedsandel i USA, når salget af alle mærker overvejes, er 42,5%. (Statista)

# 13. Coca-Cola Companys globale brandværdi overstiger $ 66 milliarder, når alle dets globale mærkeindtægter kombineres. Fra dette tal kan virksomheden opnå en netto driftsindkomst på $ 35,41 mia. (Statista)

# 14. Mellem 2004 og 2012 indtog børn i USA 79 færre kalorier om dagen fra sukkersødede drikkevarer, hvilket repræsenterer et fald på 4% i det samlede kalorier. Da det samlede kalorieindtag faldt i løbet af denne periode, begyndte fedme blandt børn at stabilisere sig. (New York Times)

#femten. Mellem 2007 og 2013 faldt teenagernes daglige sodavandsforbrug med 24%, mens forbruget i hele USA faldt med kun 20% i samme tidsperiode. (New York Times)

#seksten. I en nylig undersøgelse af foretrukne sodavandsmærker sagde mere end 54% af forbrugerne, at de regelmæssigt køber Coca-Cola-produkter. (Statista)

# 17. 1 ud af 3 voksne siger, at de drikker sodavand dagligt. 20% siger, at de drikker sodavand mere end 4 gange om ugen. 10% siger, at de har en sodavand 2-4 gange om ugen. 37% af forbrugerne siger imidlertid, at de kun drikker en sodavand om ugen. (STM Magasiner)

# 18. Selvom mere end 60% af forbrugerne siger, at de forsøger at reducere mængden af ​​sodavand, de indtager, siger 81% af de voksne, at de kan lide sodavand som en drink. (STM Magasiner)

# 19. 46% af forbrugerne siger, at de vil have en sodavand, selvom de ikke har en bestemt grund til at drikke en på det tidspunkt. 29% siger, at de drikker sodavand, når de er tørstige, mens 24% siger, at sodavand bare er en del af fester eller fester. (STM Magasiner)

# 20. Internationalt siger 27% af mennesker, at det sodavand, de drikker, behandles som et statussymbol i deres samfund. (STM Magasiner)

# 21. Coca-Cola har arbejdet på reformuleringsstrategier for at sænke sukkerniveauerne i nogle af sine læskedrikke. I Europa har mere end 200 reformuleringsbestræbelser ført til 30% sukkerreduktion hos sine Fanta- og Sprite -mærker. (Forbes)

# 22. I USA siger 10,1% af forbrugerne, at de køber kulsyreholdige produkter hver dag. 25,8% af forbrugerne siger, at de køber sodavand et par gange om ugen, mens 32,2% siger, at de køber sodavand et par gange om måneden. (Statista)

# 23. 15% af forbrugerne i USA siger, at de ikke betragter sig selv som forbrugere af sodavand. Yderligere 7,1% af forbrugerne siger, at de køber sodavand mindre end en gang hver 3. måned. (Statista)

# 24. Siden 1988 har Coca-Cola-virksomheden ekspanderet til mere end 550 mærker. Mere end 20 af disse mærker er blevet mere end en milliard dollars værd. (Maddyk)

# 25. Tilføjelse af nye varianter til Diet Coke -mærket, såsom blodappelsin og mango, hjalp den organiske salgsvækst med 5% i første kvartal af 2018, og læskedrikkens volumen steg 4% i kvartalet i forhold til 2017 -tallene ( Food Dive).

# 26. Siden 2007, hvor alt sodavands salg er faldet 13%, har Dr. Pepper Snapple lagt en stigning på 3% inden for samme rum. I 2017 oplevede virksomheden en samlet stigning på 1,1%. (Maddyk)

# 27. I USA modtager den gennemsnitlige forbruger i gennemsnit 10.000 marketingmeddelelser om dagen, hvorfor sodavandsproducenter, der producerer mindeværdige reklamer, har en tendens til at producere de bedste resultater. (Maddyk)

# 28. For forbrugere mellem 15 og 25 år kommer mere end 30% af de tilsatte sukkerarter, de får i deres kost hver dag, fra læskedrikke. For de demografiske 65 og ældre kommer mindre end 10% af det tilsatte sukker, de indtager, fra læskedrikke. (Dubois, Griffith og O’Connell)

# 29. I 2017 var salg af flaskevand (42 gallon) for første gang i historien mere end sodavandssalg i USA. (Beverage Marketing Corporation)

# 30. 48% af forbrugerne siger, at de drikker produkter med aromatiseret vand i et forsøg på at erstatte sukkerholdige drikkevarer som sodavand for at reducere kalorieindtag. (Mintel)

# 31. For at imødegå markedstab har sodavandsselskaber foretaget store opkøb i de seneste år. Vitamin Water blev købt for 4,1 mia. Dollars, Bai for 1,75 mia. Dollars og en andel på 17% i Monster blev købt for 2,15 mia. Dollars af de 3 bedste mærker inden for læskedrikindustrien. (Visuel kapitalist)

Sodavand industri tendenser og analyse

I de fleste geografiske sektorer er læskedrikindustrien allerede i sin modne fase. Selvom udviklingsvirksomheder stadig giver vækstmuligheder, er udfordringen for sodavandindustrien i USA og andre markeder på sigt rebranding. Coca-Cola har haft succes med sit tilpasningsmærke, mens andre har set mod et sundhedsbevidst mærke, smagsopgaver i begrænset oplag og udvikling af energidrikke.

I betragtning af at succesen med højere priser forventes at fortsætte, forventes læskedrikindustrien at vokse med en hastighed på omkring 1,6% i løbet af de næste 5 år. Det er lige under den forventede vækst i USA’s BNP i samme tidsperiode.

Se til sodavandsproducenterne for at fortsætte med at tilbyde nye produkter, såsom mousserende vand, saftdrikke og mere tilpasning, for at fortsætte med at genetablere relationer til tidligere kunder. På samme tid skal du være på udkig efter et marketingskub til at inkludere læskedrikke i forskellige perioder af dagen, såsom en mellemmåltidssnack eller en kulsyreholdig vanddrik til morgenmad.

Efterspørgsel fra udlandet kan hjælpe amerikanske producenter med at holde sig flydende i læskedrikindustrien. Uden yderligere innovation vil de faldende mængder, der er oplevet i de senere år, imidlertid fortsætte.