31 Statistik og tendenser i fodtøjsindustrien

De første sneakers blev lavet i slutningen af ​​1800 -tallet, selvom skoene i første omgang ikke havde det navn. De blev først kaldt “lærredsko”, fordi mærkerne på skoen mindede om Plimsoll -linjen på skibets skrog. Oprindeligt brugt til at spille tennis eller kroket, voksede deres popularitet, da den britiske hær afgav en bulkordre i begyndelsen af ​​1900’erne.

Skoindustrien er opdelt i flere forskellige segmenter baseret på skodesign. High-top sneakers vil dække anklen, mens oxfords eller low-top sneakers ikke vil. Mellemsnitede sko giver støtte, der er højere end en lav-top sko, men lavere end en høj sko. Mindre segmenter, såsom atletiske støvler, udvider beskyttelsen af ​​skoen ned til læggen. Slip-on sko er også en voksende kategori.

25% af skoene købt i USA kommer fra en online -forhandler. Folk, der køber løbesko, er mest tilbøjelige til at købe deres sko på en e-handelsplatform. Sports fritidssko har en tendens til at være den mest populære kategori af sneakers og producerede et salg på 9,6 milliarder dollar i 2017, hvilket var en stigning på 17% i forhold til året før.

Vigtig statistik fra skoindustrien

# 1. Sneakers giver den globale fodtøjsindustri et sekundært marked på 55 milliarder dollar. I USA steg salget af atletiske sko med 8%og nåede i alt 17,2 milliarder dollar. (Forbes)

# 2. Median salgsprisen på sneakers voksede med 5% i 2015 og nåede en gennemsnitlig enhedsomkostning for kunden på $ 61,15. (Forbes)

Global markedsandel for luksusskoindustrien efter produkt

# 3. Kun tre virksomheder (Nike, Adidas og Under Armour) tegner sig for mere end 25 milliarder dollars i sneakersalg hvert år. Siden 2009 er indtægterne for disse 3 virksomheder i denne kategori steget med 49%. (Forbes)

# 4. Millennials driver skosalget, og generationen brugte 21 milliarder dollars på fodtøj i 2014. Det var en stigning på 6% i forhold til det foregående år, med de mest markante salgsstigninger i prissat fodtøj. Større end $ 100 pr. Par. (Forbes)

# 5. Jordan-serien af ​​Nike sneakers, der ofte sælges for mellem $ 100 og $ 200, genererede $ 2,6 milliarder i salg alene i USA. (Forbes)

# 6. Det anslås, at det sekundære marked for sneakers vil generere yderligere 1 milliard dollar i omsætning til industrien, takket være den lave intentionalitet i udbuddet af sko, der efterspørges, når de oprindeligt blev lanceret. Ca. 4% af alle mærkesko når det sekundære marked. (Forbes)

# 7. Det menes, at 96% af skoene til rådighed på det sekundære marked er fra Nike -mærket. (Forbes)

# 8. Salget af damefodtøj i kategorien sneakers steg med 5% i 2017, mens herremarkedet og børns segment kun voksede 1%. (Fodtøjsnyheder)

# 9. Performance -salg i sneaker -kategorien faldt 10% i 2017, og det samlede salg nåede $ 7,4 milliarder i USA. (NPD Group)

# 10. De hurtigst voksende segmenter i kategorien atletisk sko i USA var inspirerende løbesko (39%) og afslappede sportssko (24%). Salget af løbesko faldt med 7%, mens træningsko oplevede et fald på 15%. (NPD Group)

Global luksus sneaker videresalg industri efter pris

# 11. Adidas oplevede den hurtigste vækst på det samlede marked, med en stigning på 50% i salget i 2017. Det var det første år, at mærket tilbød to sko på top 10 -listen: Tubular Shadow og Superstar. (NPD Group)

# 12. Samlet omsætning på det amerikanske skomarked i 2017 nåede $ 79,9 mia. Det kinesiske fodtøjsmarked begyndte at indhente en andenplads globalt med 58,3 milliarder dollar i salg. 54% af verdens fodtøjsforbrug kommer fra Asien. (Statista)

# 13. USA importerer i gennemsnit syv par sko til hver mand, kvinde og barn hvert år. (Fodtøjsforhandlere og detailhandlere i USA [FDRA])

# 14. For købere, der køber deres sko online, sagde 21%, at de gjorde det, fordi prisen opfyldte eller oversteg deres forventninger. 18% sagde, at de foretrak den række forskellige beholdninger, der var tilgængelige online i forhold til, hvad der er tilgængeligt i butikkerne. Kun 12% sagde, at de købte sko online, fordi det var praktisk. (FDRA)

#femten. Behov er den mest betydningsfulde faktor, som forbrugerne har, når de køber sko, hvilket repræsenterer 37% af det samlede salg. Omkostninger er den anden væsentlige faktor i forbrugernes købsvaner, hvilket afspejler 30% af det samlede salg. (FDRA)

#seksten. I foråret 2017 sagde 52% af forbrugerne, at de planlagde at bruge mindre på sko i løbet af året i forhold til, hvad de brugte året før. Kun 14% sagde, at de ville bruge mere på deres sko. (FDRA)

# 17. Beskæftigelsen i indenlandske skobutikker steg 1,8% i 2017, hvilket skabte mere end 217.000 jobmuligheder i USA. Det er det højeste beskæftigelsesniveau i branchen siden 1990. (FDRA)

# 18. På trods af højere beskæftigelsesniveauer faldt det samlede salg pr. Medarbejder i 2017 til det laveste niveau i seks år. Hver butiksmedarbejder solgte lidt over $ 12.800 produkter i løbet af året. (FDRA)

# 19. I 2017 mistede Nike noget af sin markedsandel for første gang i 15 år, og det samlede salg faldt med 3,7%. (Sports Business Journal)

# 20. Retro sko gør et comeback i sneakerindustrien. Reeboks bedst sælgende sko i 2017 var dens “Classic Leather” -model, der først debuterede i 1983. En anden bestseller for Adidas var dens Stan Smith-sko, der debuterede i 1970’erne. (Sports Business Journal)

# 21. Nike oplevede et fald på 14% i sko -markedsandelen i 2017, selvom de fortsat er den dominerende brancheleder i kategorien med en markedsandel på 40%. På trods af en stigning på 55% i brand andel og 82% forbedring i dollar andel, tegner mærket stadig kun 9% af det samlede salg. (Sports business journal)

# 22. Konsistensen af ​​New Balance sko er en unik forstyrrelse for industrien. De repræsenterer en andel på 10% dollar i branchen, hvilket afspejler en stigning på 16%. (Sports business journal)

# 23. Nike er stadig det mest populære sneakermærke efter søgeudtryk og tegner sig for 9,45% af alle søgninger i 2017. Air Jordan -mærket er nummer to på listen, med 5,88% af unikke søgninger. Adidas sko sluttede på tredjepladsen med 5,88%. (Skomagasin)

# 24. Nike og dets mærker i Jordan er ansvarlige for cirka 90% af salget af basketballsko, der finder sted i USA hvert år. (PBS)

# 25. 99% af de sneakers, der sælges i USA, importeres fra andre steder i verden. Mere end 237 millioner af disse sko er fremstillet i Kina før forsendelse til USA, hvilket repræsenterer mere end 50% af markedet. (PBS)

# 26. Vietnam sender hvert år mere end 157 millioner par sneakers til USA, hvilket repræsenterer 34% af det samlede marked. (PBS)

# 27. 47% af kunderne siger, at de har købt mindst et par Nike -sko i de sidste 24 måneder, hvilket førte til, at den amerikanske industri Adidas blev nummer to, hvor 23,8% af kunderne købte et par mærkesko. Disse to virksomheder blev efterfulgt af New Balance (22,6%), Skechers (20%) og Converse (14%). (Statista)

# 28. Det sekundære marked for sneakers er centraliseret i Californien, med et salg på $ 15,4 millioner hvert år. New York videresælger sko for 12 millioner dollars, efterfulgt af Florida (7,5 millioner dollars), New Jersey (4,9 millioner dollars) og Texas (4,43 millioner dollars). (Høj snobberi)

# 29. Air Jordan 10 Retro Drake OVO er vurderet til verdens mest værdifulde sneaker, prissat til $ 4.050. Adidas Yeezy 350 Boost kommer på andenpladsen til $ 844. De efterfølges af Air Jordan1 Retro Dover Street ($ 650), Nike Sock Dark Fragment i sort ($ 485) og Air Jordan 1 Retro Shattered Backboard ($ 482) . (Høj snobberi)

# 30. 60% af de højest tilgængelige sneakers på det sekundære marked tilhører Nikes mærke Air Jordan. (Høj snobberi)

# 31. Nike Air MAG Back to the Future -skoen sælges i øjeblikket for over $ 5.700 på det sekundære marked. (Ingen lejr)

Tendenser og analyse af skoindustrien

Sportssko (og fodtøj generelt) er i sin reneste form et menneskeligt behov. Sko beskytter dine fødder mod de overflader, du går på. Hvis de er ujævne, skarpe eller ru, er påvirkningerne fra overfladen minimale på grund af skoenees konstruktionskvalitet.

Den moderne sko tilbyder mere end komfort eller stille brug. Det er en modeerklæring, som mænd, kvinder og børn bærer for at vise deres stil og nogle gange deres nettoværdi.

Forvent, at sneakerindustrien fortsætter med at vokse, efterhånden som mærker omfavner ideen om berømtheder, der er godkendt uden for basketballbanen. Musikere, fodboldspillere og endda tv -shows samarbejder med nutidens førende producenter og mærker for at skabe unikt udseende, som folk elsker.

Ved udgangen af ​​den næste 10-årige prognose (til 2028) forventes sneakersegmentet i fodtøjsindustrien at overstige 100 milliarder dollars i USA. Det kan toppe 250 milliarder dollar globalt, hvis styrken på det kinesiske marked fortsætter, og Europa ser en lignende stigning i interessen.

Fodtøj er kommet for at blive. Det eneste spørgsmål, vi skal besvare, er et af stilerne. På grund af deres komfort og moderigtige udseende forventer vi, at sneakers fortsat vil dominere fodtøjsindustrien.