31 Statistik og tendenser for hundedagsindustrien

Cirka 50% af husstandene i USA ejer i øjeblikket mindst et kæledyr, hvilket betyder, at der er 45 millioner husstande, hvor der i øjeblikket er mindst en hund, der nyder livet. Omsætningen i kæledyrsindustrien nåede mere end 60 milliarder dollar i 2016 med en gennemsnitlig vækst på 5,4% siden 2002. Der har været 20 år i træk med vækst for industrien. Selv jobvækst er 11% over gennemsnittet.

Hundedagplejebranchen falder ind i den generelle kategori af dyrepassningstjenester, som omfatter omkring 16.000 virksomheder i USA. Disse virksomheder genererer en samlet årlig omsætning på cirka 4,5 milliarder dollar hvert år.

Dette tal inkluderer ikke dagtilbud, der tilbydes af lokale dyrlæger via boardingtjenester, da de er klassificeret i segmentet for professionelle tjenester.

37% af alle husstande har mindst en hund, hvilket er fem procentpoint højere end husstande, der har en kat. Antallet af kæledyr i USA steg med 2% i 2016 med en betydelig vækst i to-personers husstande. Den gennemsnitlige familie har 1,6 hunde.

Væsentlig statistik fra hundedagplejebranchen

# 1. Den gennemsnitlige pris for at starte en hundeplejevirksomhed i USA spænder fra $ 2.000 til $ 10.000, selvom der er franchises til rådighed, der kan øge denne startpris til mere end $ 300.000. (Entrepreneur Magazine)

# 2. Omkring 6 milliarder dollar bruges i USA på hundepleje og boardingtjenester, hvor nogle udbydere tilbyder tjenester for så lidt som $ 25 (CNBC)

# 3. Mere end halvdelen af ​​dyreejere vil tage deres hunde med, når de rejser. Den gennemsnitlige daginstitution for disse ture er omkring $ 327. (Entrepreneur Magazine)

# 4. Der er i øjeblikket mere end 115.000 virksomheder, der opererer inden for dyrepleje- og hundeplejeindustrien, med en gennemsnitlig årlig vækstrate på 6,8% siden 2013. Disse virksomheder beskæftiger mere end 211.000 mennesker, herunder enkeltmandsvirksomheder, der driver din virksomhed hjemmefra. (IBIS World)

# 5. 40% af kunderne, der er tilknyttet hundedagpleje, er mellem 30 og 49 år. 75% af amerikanerne i aldersgruppen på 30-årige har mindst en hund derhjemme. (INC.)

# 6. Mellem 2012 og 2016 dækkede næsten 500 millioner dollars af investeringer i den globale kæledyrsteknologisektor 172 venturekapitalaftaler, hvilket skabte nye muligheder for hundeplejebranchen for at levere innovative tjenester til dyreejere. (CB Insights)

# 7. Det er mest sandsynligt, at husstande i det vestlige USA har en hund, idet 81% af husstandene siger, at de havde mindst en. Kun 35% af husejerne i Vesten sagde, at de havde en kat. (Joybird)

# 8. Kvinder er mere tilbøjelige til at have et kæledyr (58%) sammenlignet med mænd (49%). (Joybird)

# 9. 77% af ejerne siger, at de tillader deres hund at færdes frit i deres hjem. Kun 9% siger, at de begrænser bevægelsen til et par værelser, mens 7% siger, at de udelukkende holder deres kæledyr udenfor. (Joybird)

# 10. Cirka 6,5 ​​millioner ledsagedyr optages hvert år i et amerikansk husly, hvoraf 3,3 millioner er hunde. Cirka 1,5 millioner af disse husdyr aflives hvert år, herunder 672.000 hunde. (ASPCA)

# 11. Cirka 620.000 hunde, der kommer ind i et krisecenter i USA, returneres til sidst til deres ejere hvert år. (ASPCA)

# 12. Husholdninger med høj indkomst tegner sig for 60% af de årlige udgifter, der sker i kennelindustrien. (Entrepreneur Magazine)

# 13. 60% af dyreejere siger, at de betragter deres hunde som et medlem af familien. (Mintel)

# 14. De sundhedsmæssige fordele ved at have en glad hund derhjemme indbringer 11,7 milliarder dollars i besparelser inden for det amerikanske sundhedssystem på grund af stigningen i det samlede ejerskab af kæledyr. (Human Animal Links Research Initiative Foundation)

#femten. 41% af hundeejere bruger Internettet til at finde oplysninger om lokale dyrepassningstjenester, herunder muligheder for hundepleje i dagtimerne. (Pakket fakta)

#seksten. De øverste 25% af de mest indtjenende hundedagplejer i USA genererer indtægter på mere end $ 1,2 millioner. Gennemsnittet for alle steder inden for Camp Bowwow -franchisen var over $ 840.000. Det betyder, at den skønsmæssige indkomst for medianejeren i de øverste 25% var mere end $ 238.000, mens medianen var $ 160.000 for virksomheder, der havde åbent i mindst 12 måneder. (Camp Bowwow)

# 17. Hundeejere siger, at de har haft mindst et kæledyr i deres hjem i de sidste 18 år, eller identificerer sig som ejere, hvis der ikke er et kæledyr til stede i deres hjem på det tidspunkt. (APPA)

# 18. 25% af hundeejerne siger, at de fik deres kæledyr fra en dyrefarm eller opdrætter, hvilket er det samme som det nummer, deres hund fik fra en ven eller et familiemedlem. (APPA)

# 19. 46% af hundeejerne siger, at de fandt deres kæledyr gennem mund til mund -marketing, mod 33%, der siger, at de brugte Internettet til at finde deres hund. (APPA)

# 20. Den gennemsnitlige hund besøger dyrlægen 2,7 gange om året, hvilket er den højeste sats for ethvert kæledyr undtagen fugle, der besøger 3,1 gange om året. (APPA)

# 21. 68% af hundeejerne går til dyrlægen for en rutinemæssig fysisk, mens 58% siger, at rutinemæssige vaccinationer er hovedårsagen til deres besøg. 48% af hundeejerne siger, at hovedårsagen til, at de gik til dyrlægen, var at få et rabiesskud. Kun 4% af ejerne arbejder sammen med deres dyrlæge for deres hunds dagtilbud. (APPA)

# 22. 10% af hundeejerne i USA siger, at de har en lægeforsikring til deres kæledyr, hvilket svarer til omkring 9 millioner hunde. De gennemsnitlige omkostninger ved en politik er $ 250 til $ 500 om året. (APPA)

# 23. Der er mindst 4.000 proprietære hundekenneler, der ikke leverer andre tjenester, der opererer i USA på nuværende tidspunkt. (CBS News)

# 24. Colorado -love vedrørende dagpleje til hunde kræver en menneskelig vejleder for hver 15 hunde, der i øjeblikket er på anlæggets grund. (CBS News)

# 25. 40% af indtægterne fra kæledyrsbetjeningsindustrien kommer fra hundeophold eller hundedagtjenester. (IBPSA)

# 26. Lønningsomkostninger tegner sig for 50% af den omsætning, hundedagsindustrien tjener hver dag. (IBPSA)

# 27. Den gennemsnitlige belægningsprocent for en hund siddende eller pensionat er henholdsvis 48% eller 60%. Plejeudbydere opererer med en udnyttelsesgrad på 73% for det gennemsnitlige samfund. (IBPSA)

# 28. Erstatning til virksomhedsejere involveret i pasning af hunde fra et uafhængigt selskab (ikke tilknyttet en franchise) var i gennemsnit 57.000 dollars i det sidste år. Cirka 8% af hundeejere får ikke løn fra deres virksomhed. (IBPSA)

# 29. De årlige udgifter, som en hundeejer står over for i løbet af deres første år af ejerskab, afhænger af dyrets størrelse. Små hunde koster $ 1.314, mens mellemstore hunde koster $ 1.580 og store hunde koster $ 1.843 for det første år. (Smart aktiv)

# 30. Udgifterne til OTC -hundevarer steg 73% siden 2000, og den gennemsnitlige husstand bruger hvert år omkring $ 500 på deres kæledyr. Det betyder, at omkring 1% af det samlede HHI -forbrug involverer et kæledyr. (Smart aktiv)

# 31. I 2011 brugte husstande i USA mere på deres kæledyr end på alkohol, fastnet og endda herretøj. (Bureau of Labor Statistics)

Dog Day Care Industry Trends og analyse

Hunde kan let kede sig, hvis deres ejere er ude og være rundt hele tiden. I stedet for at forsøge at finde et nyt sted for deres lodne familiemedlem at bo, søger disse hjem tjenester fra en lokal vovsebarnehave for at hjælpe dem med at opretholde deres familiestruktur. Det er en industri, der tilbyder dyreejere et sikkert og konstruktivt sted for deres hunde at lege, mens de er omgivet af mennesker, der brænder for dem.

Der er flere fordele at overveje, når du vælger en vuggestue, da det holder dit kæledyr fysisk aktivt og mentalt stimuleret. Det betyder, at der sker færre ødelæggende hændelser derhjemme. Gåture er bedre om natten, der er mere tid til at putte sig, og der er sunde muligheder for at socialisere.

Der er lidt føderalt tilsyn med industrien i USA, hvilket er det største slag for denne industri i øjeblikket. Hundeejere anser deres kæledyr for at være en del af familien, men retssystemer behandler dyr som ejendom. Hvis der opstår en tragisk hændelse på anlægget, er ejerens ansvar et, der involverer restaurering af ejendommen, ikke familierestaurering.

Selvom der altid er en risiko ved at vælge denne branche, da nogle udbydere kan være overfyldte eller tilbyde et kaotisk miljø, opvejer fordelene ofte de negative. Det er derfor, at hundedagsindustrien fortsætter med at vokse.