30 Statistik, tendenser og analyse af vandflaskeindustrien

Når du kigger på vandflaskeindustrien i USA, er kontrasten dette produkt har i forhold til de tendenser, der styrer sodavand, ganske slående. Vandprodukter stiger hurtigt, da deres største konkurrence fortsat taber markedsandele. Ifølge data fra Beverage Marketing Corporation svarer de 42,1 liter vand, som forbrugerne drikker, næsten til 2012 -forbruget af kulsyreholdige læskedrikke.

Folk ændrer deres holdning til vandflasker i dag. Selvom der stadig er bekymringer om genbrug af plast i flasker, hjælper den stigende tendens til at købe genanvendelig emballage markedet med at vokse. Med en stigning i hjemm- og kontorleverancer også at overveje, finder forbrugerne flere måder at gøre vand bærbart, hvilket kan føre til sociale sundhedsmæssige fordele i de kommende år.

Flaskevandssegmentet voksede med tocifrede procenter for fjerde år i træk i 2017 med mere end 5 milliarder gallons nye produkter forbrugt. Med en omsætning, der snart overstiger 20 milliarder dollar, er vandflaskeindustrien klar til at slå nye rekorder i de kommende år.

Vigtig statistik fra vandflaskeindustrien

# 1. Flaskevand er det bedste drikkevareprodukt i USA i volumen. Mere end 13,7 milliarder gallons blev solgt i 2017, en stigning på 7% i forhold til året før. (Daglig drink)

# 2. Den samlede omsætning genereret af vandflaskeindustrien var $ 18,5 mia., Hvilket repræsenterer en stigning på 8,8%. Dette sker samtidig med, at kulsyreholdige læskedrikke oplevede deres trettende i træk faldende i salget. (Daglig drink)

# 3. Den gennemsnitlige person i USA forbruger 42 liter flaskevand hvert år, sammenlignet med 37,5 gallons kulsyreholdige læskedrikke, der også indtages. (Daglig drink)

# 4. Alle flaskevandssegmenter voksede i 2017. Stadigt vand viste en stigning på 5,5%, mens mousserende vand til husholdningsbrug voksede 27,5%. Selv import af vand steg med 9,2%. (Daglig drink)

# 5. Hjem og kontor levering af flaskevand i 3 gallon og 5 gallon størrelser oplevede en 1,3% stigning i 2017 i forhold til det foregående år. (Daglig drink)

# 6. 63% af forbrugerne siger, at flaskevand, stille eller mousserende, er en af ​​deres yndlingsdrikke, når de er tørstige. Det er højere end kaffe på 62% eller en kulsyreholdig diæt eller almindelig sodavand med 58%. (Harris -afstemning)

# 7. Flere virksomheder, der producerer flaskevand til salg, bruger op til 100% rPET til deres emballage, mens bremseforbruget i USA for produktet nåede 53,9% i 2017. Selv plastflasker og hætter er 100% genanvendelige i dag. (Daglig drink)

# 8. Flaskevand bruger kun 0,011% af alt det vand, der bruges i USA hvert år. (IBWA)

# 9. Det kræver kun 0,24 megajoules energi at producere 1 liter flaskevand til amerikanske forbrugere. (IBWA)

# 10. Flaskevand har en andel på 23,9% af drikkevaresegmentet i USA, hvilket gør det til det bedste produkt, der er købt af forbrugerne. Kulsyreholdige læskedrikke har en markedsandel på 22,3%. Derefter er der kaffe (12,5%), øl og cider (11,5%0 og mælk (10%) (Beverage Marketing Corporation)

# 11. 69,5% af det flaskevand, amerikanerne indtager hvert år, kommer i en enkelt servering PET -gryde. Kun 10,6% af volumenandelen kommer fra HOD, mens 8,7% kommer fra bulk -detailsalg. Automater bidrager hvert år med 7,3% af branchens salg af flaskevand. (Beverage Marketing Corporation)

# 12. Kina er verdens førende inden for flaskevandforbrug, med mere end 25,4 milliarder gallons forbrugt i 2017. Dens markedsvækst i forhold til 2012 var 11,8%. USA er det eneste andet marked, der overstiger 10 milliarder gallons vandforbrug, og dets CAGR i løbet af denne tid var 7,1%. (Beverage Marketing Corporation)

# 13. Indien opnåede 10,4% markedsvækst for forbrug af flaskevand mellem 2012-2017 og nåede 5,75 milliarder liter vand, der blev forbrugt i løbet af året. (Beverage Marketing Corporation)

# 14. De 10 bedste forbrugere i vandflaskeindustrien brugte i alt 80 milliarder gallons vand, mens den globale total nåede lige knap 100 milliarder gallon for første gang. Det samlede vandforbrug på verdensplan er steget med 6,4% siden 2012. (Beverage Marketing Corporation)

#femten. Mexico er den største forbruger af vand på flaske pr. Indbygger i verden i dag, hvor en gennemsnitlig person drikker 67,2 gallon. Thailand ligger på andenpladsen med 57,5 ​​pr. Kapital. Disse to ledere efterfølges af Italien (48,2), USA (42,1), Tyskland (37,9) og Frankrig (36,4). (Beverage Marketing Corporation)

#seksten. Det globale gennemsnitlige flaskevandforbrug pr. Indbygger er kun 13,2, selvom den er cirka 3 gallons højere end i 2012. (Beverage Marketing Corporation)

# 17. Kun tre lande i Top 20 for flaskevandforbrug oplevede et fald pr. Indbygger i deres forbrugsniveau: Schweiz, Argentina og Østrig. (Beverage Marketing Corporation)

# 18. Det kræver tre gange mere vand at producere en plastflaske end at fylde den, hvilket bidrager til en omkostningsfaktor, der er 1.000 gange højere i forhold til postevand. (Forbyde flasken)

# 19. Selvom den gennemsnitlige amerikaner bruger 167 flasker vand i løbet af et år, genbruger de kun 38 af dem. (Forbyde flasken)

# 20. Det kræver 17 millioner tønder olie at producere antallet af plastflasker, der bruges hvert år, hvilket kan generere nok brændstof til at betjene 1 million køretøjer i et helt år. (Forbyde flasken)

# 21. Flaskevand til de gennemsnitlige priser, amerikanerne indtager, kan koste omkring $ 350 pr. År, men hvis du skulle drikke den samme mængde i postevand, ville de samlede omkostninger kun være $ 0,48. Det betyder, at den gennemsnitlige husstand kan spare $ 3.400 pr. Person ved at skifte fra flaskevand til postevand. (Forbrugerrapporter)

# 22. Flaskevandsindustrien genererer mere end 100 milliarder dollars i omsætning hvert år i USA alene. (National geografi)

# 23. Op til 80% af plastflasker, der ikke indgår i et genbrugsprogram i USA, ender på en losseplads. De nedbrydes ikke naturligt, hvilket risikerer at frigive giftige kemikalier, når de begynder at nedbrydes. (National geografi)

# 24. Brasilien fører verden over i alt årlige vedvarende vandressourcer med mere end 1.975 kubikmil adgang til produkter. Rusland ligger på andenpladsen med 1.079 kubikmil, efterfulgt af Canada (792), USA (736) og Indonesien (681).

# 25. Kuwait har den mindste mængde årlige vedvarende vandressourcer i verden, med adgang til kun 0,005 kubikmil af denne ressource. De efterfølges af Barbados (0,02), Antigua og Barbuda (0,02), Bahrain (0,02) og Den Centralafrikanske Republik (0,07). (Seametri)

# 26. 88% af dødelige tilfælde af malaria, kolera, tyfus og diarré skyldes begrænset adgang til vand, der kunne løses med mere robuste distributionsnet for flaskevand. (Seametri)

# 27. For hver $ 1 vandflaskeindustrien bruger på vandadgang og sanitetsprojekter, er der et afkast på $ 9. (Seametri)

# 28. Selvom postevand er billigere end flaskevand, vil 95% af det vand, der kommer ind i det gennemsnitlige hjem i USA, gå ned i afløbet. Brusere tegner sig for 27% af det samlede vandforbrug i USA hvert år. (Seametri)

# 29. FN anslår, at omkostningerne ved at give global adgang til rent vand kun er $ 30 mia. Hvis USA tog disse penge ud af sit forsvarsbudget, ville der stadig være 580 milliarder dollar at bruge, hvilket stadig ville være højere end udgifterne i de næste 9 lande tilsammen til den samme ressource. (Seametri)

# 30. Mere end 443 millioner skoledage savnes hvert år på grund af vandrelaterede sygdomsproblemer, som vandflaskeindustrien kunne hjælpe med at løse. (Seametri)

Vandflaskeindustriens tendenser og analyse

Vandforbruget forventes at fortsætte med at stige i USA i løbet af de næste 10 år, med en gennemsnitlig pr. Indbygger på over 50 gallons i 2028, hvis ikke før. 94% af amerikanerne siger, at drikkevand på flaske er en sundere løsning end sodavand. 93% siger, at de gerne vil have, at dette produkt er tilgængeligt i alle detailhandelssituationer.

Der er flere kvaliteter, der bidrager til den fortsatte appel af vandflaskeindustrien til amerikanske forbrugere med fordele inden for sikkerhed, bekvemmelighed, værdi og sundhed. Denne tendens vil kun fortsætte med at vokse, efterhånden som kunderne bevæger sig væk fra tanken om, at køb af vand, som de kan få fra en hane, er spild af midler. Løsning af dette problem gennem genanvendelige flasker og filtre har været med til at sikre en stærk vækst for industrien.

Med et forbrugsniveau, der forventes at fortsætte med at stige i USA og rundt om i verden, er det eneste spørgsmål, der skal overvejes i denne prognose for industrien, hvor meget vækst den vil opnå. Selvom de tocifrede procenter for nogle segmenter vil falde, forventer vi at se en CAGR på mindst 4% for branchen som helhed, med det funklende segment i gennemsnit 7% frem til 2029.