30 lykønskningskortindustri Statistik og tendenser

Med væksten i online kommunikation kunne man måske tro, at lykønskningskortindustrien næsten er død. Sandheden er, at industrien lever og har det godt og trives i en tid med umiddelbar kommunikation.

Skikken med at sende et lykønskningskort til nogen stammer fra gamle kinesiske samfund, der plejede at udveksle budskaber om velvilje for at fejre særlige helligdage. Egypterne plejede at sende hilsener til hinanden ved hjælp af papyrusruller. Det ville dog først være i 1400 -tallet, at papir -lykønskningskort begyndte at blive udvekslet i Europa.

I 1800-tallet gik lykønskningskortindustrien fra at være et masseproduceret produkt til et, der var håndlavet, håndleveret og betragtes mere som en gave end et kommunikationsmiddel. Det er først i 1930’erne, hvor fremskridt inden for trykning muliggjorde masseproduktion igen, at lykønskningskort vender tilbage til et kommunikationsmedium.

De har også formået at beholde deres gaveide, som ofte gives under særlige begivenheder, ferier eller lejligheder.

Vigtig statistik fra lykønskningskortindustrien

# 1. I USA køber amerikanerne i gennemsnit 6,5 milliarder lykønskningskort hvert år. Det årlige detailsalg fra disse indkøb falder mellem 7 og 8 milliarder dollar på detailniveau. (Lykønskningskortforening)

# 2. Fødselsdagskort er de mest populære lykønskningskort, der købes hvert år i USA. Dette efterfølges af andre kort baseret på lejligheden, såsom takkort, bryllupskort eller kondolence -kort. (Lykønskningskortforening)

US lykønskningskortindustri statistik

# 3. Mere end 1,6 milliarder kort, der købes hvert år, er julekort, hvilket gør det til det mest populære sæsonbetonede lykønskningskort. Cirka 145 millioner valentinekort købes hvert år, selvom dette tal udelukker Valentins kort, der er revet i klasseværelset. Mors dag ligger på tredjepladsen med 133 millioner solgte kort. (Lykønskningskortforening)

# 4. Cirka 7 millioner lykønskningskort købes hvert år for at fejre St. Patrick’s Day. (Lykønskningskortforening)

# 5. Kvinder er ansvarlige for cirka 80% af det samlede detailsalg til lykønskningskortindustrien. Kvinder er også mere tilbøjelige til at købe mere end et kort ad gangen og bruge mere tid på at søge efter det “rigtige” kort at købe. (Lykønskningskortforening)

# 6. Gennemsnitsprisen for et lykønskningskort varierer meget, lige fra $ 0,50 til $ 10. De fleste lykønskningskort er prissat mellem $ 2 og $ 4 i håndkøb. Elementer, der øger prisen på et kort, inkluderer LED -lys, lydchips og håndlavede funktioner. (Lykønskningskortforening)

# 7. 70% af de mennesker, der køber lykønskningskort, siger, at de er afgørende for deres livsstil. 80% af lykønskningskorthandlerne siger, at de forventer, at deres indkøbsvaner forbliver de samme i løbet af det næste år. (Lykønskningskortforening)

# 8. Lykønskningskøbere siger, at de vil øge deres kortkøb næste år med 2: 1 sammenlignet med købere, der forventer at bruge mindre. (Lykønskningskortforening)

# 9. 90% af husstandene i USA køber lykønskningskort mindst en gang om året. Den gennemsnitlige husstand vil købe 30 individuelle kort i løbet af 12 måneder. (Fir håndværk)

# 10. Online lykønskningskort er et voksende segment af den samlede industri. I 2016 genererede online lykønskningskort 393 millioner dollars i omsætning. (IBIS World)

# 11. Mellem 2012 og 2017 oplevede online lykønskningskort en årlig vækstrate på 4%. (IBIS World)

# 12. Kun 1.000 virksomheder er involveret i at oprette lykønskningskort online, og de fleste virksomheder har kun en medarbejder tilknyttet virksomheden (IBIS World)

# 13. Omkring 1 milliard pund bruges hvert år på lykønskningskort i Storbritannien. Den gennemsnitlige person i Storbritannien sender hvert år omkring 55 kort. (BBC nyheder)

# 14. Kendetegn er den mest dominerende kraft i lykønskningskortindustrien lige nu. I 2014 omsatte de for detailsalg på 3,8 mia. American Greetings er i gennemsnit cirka 2 milliarder dollar hvert år i salg. (INC.)

#femten. Fra 2010 til 2014 reducerede Hallmark sin arbejdsstyrke fra 22.000 årsværk til cirka 10.500 årsværk for at klare den skiftende industri. Nogle af dets divisioner er fortsat rentable, selvom omsætningen hvert år er faldet med 2%. (National Public Radio)

#seksten. 45 millioner mennesker sender hver dag fødselsdagsønsker til nogen, de kender på Facebook. (Bestyrelse)

# 17. “Daglig” lykønskningskort kategorien er Storbritanniens største, med en værdi på 1,008 mia. GBP. Fødselsdagskort er det største segment i denne kategori og står for 75% af det samlede salg. (Lykønskningskortforening)

# 18. Der er i øjeblikket 800 kortudgivere, der opererer i Storbritannien i øjeblikket og tilbyder flere typer POS end noget andet produkt, der sælges i landet. (Lykønskningskortforening)

# 19. 1 ud af 6 forhandlere i Storbritannien tilbyder et udvalg af lykønskningskort til salg. (Lykønskningskortforening)

# 20. I USA er der anslået 3.000 lykønskningskortudgivere, der tilbyder enheder til salg hvert år. (Lykønskningskortforening)

# 21. Selvom den gennemsnitlige husstand køber cirka 30 lykønskningskort hvert år, modtager den gennemsnitlige person kun 20 kort om året, og de fleste af dem ankommer omkring jul. (Lykønskningskortforening)

# 22. 1 ud af 3 kort, som folk modtager hvert år, er et fødselsdagskort. (Lykønskningskortforening)

# 23. Fødselsdagskort i Storbritannien tegner sig for 58% af det samlede branchesalg hvert år. I dag købes der flere kort i Storbritannien end i noget andet land i verden. (Lykønskningskortforening)

# 24. Hallmark havde en 51,2% andel af lykønskningskortmarkedet i 2016. America Greetings havde en markedsandel på 23,4%. (CNBC)

# 25. Der er stadig 2.000 Hallmark Crown Gold-butikker, der opererer i USA, med en kombination af individuelt drevne og virksomhedsejede lokationer til rådighed. (CNBC)

# 26. Online lykønskningskort i Storbritannien genererede en omsætning på £ 122 millioner om året. Siden 2013 har online segmentet i branchen vokset med en gennemsnitlig hastighed på 6,2% hvert år. (IBIS World)

# 27. Cirka 244 virksomheder opretter online lykønskningskort i Storbritannien og giver direkte beskæftigelsesmuligheder for omkring 1.000 mennesker. (IBIS World)

# 28. American Greetings er 65% mindre værd i dag som virksomhed end dens højeste værdi, som blev opnået i 1998 (The Wall Street Journal).

# 29. Siden 2008 har det digitale kortwebsted someecards.com haft 3,2 millioner registrerede besøgende og blev rentabelt som et privat selskab i 2010. (Huffington Post)

# 30. Papyrus, et lykønskningskortproducent, der ejer Carlton Cards, Recycled Paper Greetings og Gibson, blev købt af American Greetings i 2009. I 2012 genererede virksomhedens Papyrus -segment 1,6 milliarder dollar i omsætning. (Huffington Post)

Lykønskningskortbranchens tendenser og analyse

Selvom lykønskningskort længe har været en del af den måde, vi kommunikerer med hinanden, ser branchen færre tilbagevendende kunder, der køber et kort. Det er en industri i sin faldende livscyklusfase, fordi der er flere digitale muligheder for kommunikation i dag end nogensinde før.

Det betyder ikke, at industrien er død. Langt derfra. Der er stadig mange dedikerede forbrugere, der hvert år vil købe 30-60 lykønskningskort til distribution.

I løbet af den næste 5-årige periode forventes branchen at opleve et gennemsnitligt fald på omkring 5%. I 2023 vil branchens indtægter sandsynligvis falde til omkring $ 5 milliarder i USA. Samtidig forventes BNP at vokse med 2% hvert år, hvilket viser de problemer, branchen har i øjeblikket.

Den eneste variabel, der er svær at forudsige for industrien, er den tusindårige shopper. Især unge årtusinder, der kommer fra hjem, der har indarbejdet et højt niveau af teknologi, lægger nogle gange større vægt på håndskrevne meddelelser end tidligere generationer. I nogle geografiske regioner, såsom østkysten i USA, bruger Millennials i gennemsnit 6 dollar pr. Kort i stedet for den gennemsnitlige forbruger 2-4 dollars.

Hvis flere årtusinder favner denne tendens, kan lykønskningskortindustrien gøre mere end at overleve. Det vil begynde at blomstre endnu engang.