28 Pittsburgh stålindustri statistik og tendenser

I mere end 150 år var stålindustrien Pittsburghs største industrielle kilde. Møllerne langs floden ville fortsætte med at producere stål hele dagen, hver dag, uden selv at tage en pause. På mange måder ville det stål, der blev produceret i Pittsburgh, blive byggestenene, der ville blive det moderne Amerika.

Den første stålmølle i regionen blev grundlagt i Braddock af Andrew Carnegie i 1875.

Golden Gate Bridge, Empire State Building og mange andre ikoniske strukturer blev bygget, i det mindste delvist, med stål fra Pittsburgh. Dette fik byen tilnavnet at være “Stålbyen”.

Det var dengang. Dette er nu. Inden for bygrænserne er der i øjeblikket ingen stålværker i drift. Hvis du udvider netværket til den større Pittsburgh -region, er der stadig flere møller i drift, der drives af ikoniske navne som Allegheny Technologies, Ampco Pittsburgh og US Steel.

På højden af ​​stålindustrien i Pittsburgh var der mere end 90.000 arbejdstagere ansat. I 1980 var der kun 44.000. I midten af ​​1980’erne kollapsede hele branchen.

Vigtig statistik fra stålindustrien i Pittsburgh

# 1. Der er i øjeblikket 32 ​​AISI -medlemsfaciliteter, der opererer i staten Pennsylvania. Af disse faciliteter er der kun 4, der i øjeblikket beskæftiger sig med rå stålfremstillingsprocessen. (American Iron and Steel Institute)

# 2. Der er også 3 stålproduktcentre placeret i Pennsylvania, hvor kun et er placeret i Pittsburgh -området. (American Iron and Steel Institute)

# 3. Der er over 18.000 job skabt af stålindustrien i Pittsburgh og de omkringliggende områder af staten. Når indirekte beskæftigelse og understøttede job også tælles, støtter branchen mere end 128.000 mennesker hvert år. (American Iron and Steel Institute)

# 4. Kina er en af ​​hovedårsagerne til, at stål kæmper for at vende tilbage til Pittsburgh. I dag har Kina kapacitet til at producere 1 milliard tons stål om året. I 2006 kunne de kun producere 100 millioner tons stål om året. (Pennsylvania Manufacturers Association)

# 5. Samlet stålproduktion i USA nåede 82 millioner tons i 2017. (Statista)

# 6. Stålindustrien i Pennsylvania genererer mere end 9,3 milliarder dollar om året for staten i samlet værditilvækst. Mere end halvdelen af ​​værditilvæksten kommer fra arbejdsindkomst, der udgjorde 4,94 milliarder dollar i 2011 (Pennsylvania Steel Alliance).

# 7. I 2010 var gennemsnitslønnen i Pittsburghs jern- og stålværker omkring $ 70.000 om året. Sammenlignet med den private sektor var tallet cirka $ 25.000 højere. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 8. Hvert job i stålindustrien i Pittsburgh understøtter 5,55 job inden for den samlede Pennsylvania økonomi. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 9. 7 amter i Pennsylvania havde mere end 1.500 mennesker ansat i stålindustrien i 2009. Alle undtagen to tælles inden for den generelle Pittsburgh -region. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 10. Integrerede stålværker er ansvarlige for omkring 40% af det stål, der produceres i USA, med kun 20 af dem i øjeblikket i drift på landsplan. Et af disse anlæg ligger i Braddock, Pennsylvania og drives af US Steel. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 11. Cirka 80 millioner tons kul udvindes hvert år i Pennsylvania. 7% af det kul bruges til at skabe koks, der bruges til at fremstille stål. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 12. Mængden af ​​energi, der kræves til stålproduktion siden spidsbelastningstiderne for Pittsburgh stålindustrien er reduceret med 30%. Emissionerne er reduceret med 35% i samme periode. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 13. Arbejdere, der er ansvarlige for at transportere stål med lastbil, kran eller i hånden, tegner sig for 13% af de jobmuligheder, der er tilgængelige i branchen. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 14. Cirka 50% af det stål, der er fremstillet i USA, bruges til at fremstille maskiner eller til konstruktionsformål. De ledninger, stænger, plader og stænger, der bruges til infrastrukturprojekter, tælles med i dette tal. 20% af stålet bruges til fremstilling af biler. (Pennsylvania Steel Alliance)

#femten. Mere end 7.500 produkter kan skabes takket være moderne stålproduktionsmetoder, hvoraf 75% af produkterne er udviklet i den sidste generation. (Pennsylvania Steel Alliance)

#seksten. Homestead Works i Pennsylvania var engang den største stålproducent i USA. I årene efter anden verdenskrig arbejdede anslået 150.000 mennesker for virksomheden. (Medill News Service)

# 17. Mellem 1980-1986 mistede regionen 115.000 fremstillingsjob, og næsten 50% af tabene skete inden for stålindustrien. I løbet af 2005 mistede USA mere end 4,5 millioner job i fremstillingssektoren. (Bureau of Labor Statistics)

# 18. Clairton Plant er den største koksfremstillingsfabrik i Amerika. Mere end 4 millioner tons koks produceres der årligt, hvilket hjælper med at bevare stålindustrien i Pittsburgh og resten af ​​Commonwealth. (Medill News Service)

# 19. For at straffe kinesiske stålproducenter, der solgte produkter til under pris, indførte USA told på op til 522% på nogle stålprodukter. Det er ud over en told på 266%, der blev pålagt kinesiske stålproducenter blot et par måneder tidligere i 2018 (Medill News Service).

# 20. I 1900 blev USA verdens største stålproducent. Med mange af fabrikkerne centreret i og omkring Pittsburgh voksede byen 7 gange sin størrelse på bare 50 år og udnyttede det økonomiske boom. (Ranker)

# 21. I løbet af 2. verdenskrig producerede Pittsburgh stålværker 95 millioner tons produkt, der kunne bruges til krig. Luftforurening var så slem i de dage, at der ofte tændtes gadebelysning omkring middagstid. (Historien om en amerikansk by)

# 22. I 1880’erne tegnede dødsulykker ved stålværkerne i Pittsburgh sig for op til 20% af mandlige dødsfald i byen i løbet af årtiet. Lister over dødsfald var ofte lige så lange som dem, der blev udskrevet for ofre, der led under borgerkrigen. (The Economist)

# 23. Før 1938 blev det ofte opdaget, at børn arbejdede i stålværker. Familiens sociale klasse dikterede ofte, hvornår børnene skulle begynde at arbejde. Hvis familien var fattig, blev folkeskolebørn nogle gange bedt om at arbejde. (Skyggen af ​​møllerne)

# 24. I 1934 var medianlønnen for en stålarbejder i Pittsburgh $ 423 om året. Ved hjælp af en standard inflationsberegner, der oversætter til cirka $ 10.000 i dagens penge. For at tjene den løn ville mange stålarbejdere bruge mere end 80 timer om ugen. Selv tjenerne tjente mere på det tidspunkt til $ 520 om året. (Ranker)

# 25. Allegheny Technologies opnår en samlet omsætning på 4,8 milliarder dollar med sit hovedkvarter i Pittsburgh. Deres samlede beskæftigelse i Pennsylvania er 3.000 mennesker. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 26. US Steel genererede $ 17,3 milliarder i omsætning om året med en samlet beskæftigelse i Pennsylvania på 4.700 mennesker. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 27. Pennsylvania stålvirksomheder betaler omkring 800 millioner dollars i virksomhedsskatter. (Pennsylvania Steel Alliance)

# 28. Stål blev rangeret som den fjerde bedste eller højeste eksportindustri i Commonwealth mellem 2001 og 2010. Siden 2001 er den samlede eksportværdi fordoblet fra $ 1,4 milliarder til $ 3,7 milliarder. (Pennsylvania Steel Alliance)

Pittsburgh stålindustri tendenser og analyse

Foran 9.000 mennesker lovede daværende kandidat Donald Trump Pittsburgh, at stål ville vende tilbage. “Få steder er blevet mere ødelagt af vores handelspolitik end Pittsburgh,” sagde han. “Vær ikke urolig. Vi bringer det hele tilbage. “

Mellem denne dato og december 2017 gik mere end 2.000 job tabt i primærmetalindustrien i Pennsylvania. Jobtab på jern- og stålfabrikker udgjorde 800 i samme periode. Selvom kulproduktionen er steget med 1,4% siden præsident Trump tiltrådte, er historien en smule anderledes for stål. Et kinesisk firma indvilligede i at importere plader fra Indonesien for at genstarte koldvalseværket i Midland. Det kan skabe 100 arbejdspladser.

Faktum er, at Pittsburgh ikke er i stand til at støtte stålindustrien på nuværende tidspunkt. Det blev omdannet efter sammenbruddet i midten af ​​1980’erne og blev et teknologisk knudepunkt. Virksomheder som Apple, Alphabet, Facebook og Uber har oprettet erhvervscampusser i byen. Flere andre har etableret deres hovedkvarter i byen.

Der er altid en mulighed for, at stål vender tilbage til Pittsburgh. Det er Stålbyen. Vil produktionsniveauet vende tilbage til det, de var før? Det er meget tvivlsomt.