27 Statistik, tendenser og analyse af maling- og belægningsindustrien

Næsten alt, hvad vi bruger i dag, har en slags maling, belægning eller finish. Mere end 85% af maling- og belægningsindustrien er dedikeret til at belægge vores strukturer og produkter med en beskyttende finish. Fra dit hjem til dit køretøj til den enhed, du bruger til at læse dette, har du bidraget lidt til denne industri.

Malinger og belægninger er opdelt i tre hovedklassifikationskonfigurationer: Arkitektonisk, Industriel og Specialformål.

Talrige basisprodukter kan bruges til at skabe malinger og belægninger. Mineraler og lerarter, naturgas og endda bælgfrugter bruges til at skabe industriprodukter.

Interessant statistik fra maling og belægningsindustrien

# 1. I USA genererer maling- og belægningsindustrien cirka 28 milliarder dollars i årlige indtægter. Mellem 2012 og 2017 opnåede branchen en årlig vækstrate på 1,3%. (IBIS World)

# 2. I øjeblikket er mere end 2.700 virksomheder aktive i den amerikanske maling- og belægningsindustri Kombineret beskæftiger disse virksomheder næsten 40.000 mennesker med direkte muligheder. (IBIS World)

Statistik over maling og belægningsindustrien i USA

# 3. Ca. 45% af de maling- og belægningsprodukter, der fremstilles i verden i dag, bruges til at beskytte og dekorere nybygning eller renovere eksisterende strukturer. (IHS Markit)

# 4. 40% af fremstillingen af ​​maling og belægninger bruges til at beskytte eller dekorere industriprodukter, klassificeret som “færdigt produkt”. (IHS Markit)

# 5. I det samlede volumen har APAC -regionen det højeste efterspørgsel efter maling og belægninger, der tegner sig for 55% af verdensmarkedet. (IHS Markit)

# 6. Markedsvæksten i maling og belægninger i USA forventes at være 3%om året frem til 2022. Det er bedre end Vesteuropa (2%), men meget lavere end Kina (7%) og Indien (6,6%). (IHS Markit)

# 7. I 2016 blev den globale markedsstørrelse for maling- og belægningsindustrien anslået til 43,4 millioner tons. Det største segment på dette marked er vandbaserede belægninger efterfulgt af pulverlakeringer. Opløsningsmiddelbaserede og høj-faste stoffer belægninger er de to andre hovedsegmenter i industrien. (Forskning fra Grand View, Inc.)

# 8. Den samlede værdi af det globale marked for maling og belægninger forventes at være $ 227,7 milliarder inden 2025. Det repræsenterer en forudsagt CAGR på 5,3% (Grand View Research, Inc.)

# 9. De 5 største virksomheder inden for maling og belægningsindustrien tegner sig for omkring 40% af den samlede markedsandel. Mærker som Sherwin Williams, Nippon Paints og RPM International er inkluderet. (Mordors intelligens)

# 10. I 2015 afsendte maling- og belægningsindustrien arkitektoniske belægninger for mere end 11,2 milliarder dollars fra den amerikanske industrisektor. (American Coatings Association)

Maling og belægninger Industristatistik Prognose efter marked

# 11. Malings- og belægningsindustrien i USA er ansvarlig for direkte beskæftigelse af mere end 278.000 arbejdere. (American Coatings Association)

# 12. I 2015 solgte den amerikanske maling- og belægningsindustri industrielle belægninger på 7,8 milliarder dollars til kundeindustrier. (American Coatings Association)

# 13. Automotive refinish coatings segmentet i industrien er det største i USA, værd 2 milliarder dollars af 2014 data. (American Coatings Association)

# 14. Trafikmarkeringsmaling, der blev brugt på veje, partier og flyoverflader, var 454 millioner dollars værd i 2014. (American Coatings Association)

#femten. I 2015 sendte den amerikanske maling- og belægningsindustri 5,6 milliarder dollar i specialbelægninger, der skulle bruges på fabrikker. (American Coatings Association)

#seksten. Den samlede produktionsværdi i APAC -regionen for maling- og belægningsindustrien er $ 394,79 mia., Svarende til 37% af det samlede marked. Europa har en produktionsværdi på $ 320,1 mia., Mens Nordamerika har en produktionsværdi på $ 213,4 mia. (Painting Pro Times)

# 17. Markedsværdien af ​​maling- og belægningsindustrien forventes at være $ 209,4 milliarder i 2022. I 2017 var branchens rapporterede markedsværdi $ 160,54 milliarder. (Statista)

# 18. Marine -belægningens undersegment af specialbelægningsmarkedet for industrien forventes at være anslået til 15 milliarder dollars inden 2024. (Coatings World)

# 19. I 2013 var det samlede salg af maling og belægninger i Asien-Stillehavsområdet 56,2 milliarder dollars. Dette var i cirka 18,5 milliarder liter produkt. Dette repræsenterer en årlig volumenstigning på 9,8% og en årlig værdistigning på 10% siden 2018. (Coatings World)

# 20. Indien og Kina tegner sig for omkring 75% af det samlede marked for maling og belægninger i APAC -regionen. (Verden af ​​belægninger)

Maling og belægninger Industristatistik på verdensplan efter producent

# 21. Den anslåede værdi for APAC -regionen er $ 80,4 milliarder i et volumen på 24,8 millioner liter. (Verden af ​​belægninger)

# 22. På egen hånd tegner Kina sig for 58% af den solgte mængde i APAC -regionen og 56% af den værdi, som maling- og belægningsindustrien kan opnå. (Verden af ​​belægninger)

# 23. Siden 2008 har den kinesiske markedsvækst oversteg 5,6 milliarder liter siden 2008. (Coatings World)

# 24. New Zealand og Australien betragtes som modne markeder for industrien, med negativ vækst i belægningsmængde oplevet mellem 2008 og 2013. Industriens værdi forventes at vokse til $ 1,25 milliarder i 2017, eller omkring 3, 2% pr. år.

# 25. Der er en anslået efterspørgsel på 10 milliarder dollar til maling og belægninger på det latinamerikanske marked. En regional ekspansion på omkring 1% forventes inden for denne region. (Verden af ​​belægninger)

# 26. Kun Mexico, Chile, Panama, Honduras, Costa Rica, Peru og Caribien forventes at opleve vækstrater på 0,2% eller mere for industrien. Mexico er det stærkeste marked med en mulig årlig vækstrate på mere end 3%. (Verden af ​​belægninger)

# 27. 60% af markedsandelen i Latinamerika for førsteklasses belægninger ejes af mærket Suvinil, der ejes af BASF> Det produceres på to brasilianske fabrikker og eksporteres til Afrika, Cuba, Venezuela, Paraguay og Bolivia. (Verden af ​​belægninger)

Tendenser og analyse af maling og belægningsindustrien

Der er to nøgleområder, der skal arbejde sammen for, at den globale maling- og belægningsindustri kan fortsætte sin vækstrekord. I Europa og USA skal der være en konstant vækst inden for hver økonomi årligt. Når disse to markeder går ind i en recession eller BNP -vækst under 1%, vil maling- og belægningsindustrien se lavere indtægter.

Kina og Indien skal fortsat opleve eksplosiv vækst i deres industrisektorer for også at kunne overholde prognoser. Dette kan opnås i Kina ved fortsat at tillade reformer af frie markeder. I Indien er den fortsatte støtte fra en middelklasse og stærkere lønninger i de mellemuddannede sektorer nødvendig.

Vækst i Mellemøsten kan fylde underskud på disse etablerede markeder. En forventet vækstrate på 5% i Iran og Saudi -Arabien er opmuntrende for den globale industri.

Så længe vi har produkter til brug, skal vi bruge maling og belægninger for at beskytte det. Denne industri går ingen steder. Det er det succesniveau, du kan opnå, som vi skal evaluere.