27 Statistik, tendenser og analyse af dagligvareindustrien

I USA er der fem almindelige steder, hvor forbrugere kan købe fødevarer: apoteker, dagligvarebutikker, foodservicefaciliteter, massemarkedhandlere og købmandsforretninger. Dagligvarebutikker og supermarkeder betragtes af dagligvareindustrien som udskiftelige vilkår.

Forbrugerne bruger hvert år mere end 5,3 milliarder dollar på detail- og foodserviceprodukter. Førende fødevareforhandlere i USA omfatter Kroger, Costco og Walmart. Bortset fra salgstal fra Sam’s Club og Walmart International bidrog Walmart med mere end 307 milliarder dollar til dagligvareindustrien i 2017, hvor mere end 4.600 steder betjente.

Den gennemsnitlige husstand i USA foretager 1,5 ture til en detailbutik hver uge. I forhold til det traditionelle supermarked bruger forbrugerne 2,5 gange mere i lagerklubber, hvor den gennemsnitlige transaktion er næsten $ 89. De fleste forbrugere foretrækker også at handle personligt, på trods af at køb af dagligvarer online har været tilgængeligt i over et årti.

Vigtig dagligvarehandelsstatistik

# 1. I øjeblikket er der 4,8 millioner mennesker ansat i dagligvareindustrien i USA. (John Dunham og medarbejdere)

# 2. I 2017 bogførte dagligvareindustrien 682,71 milliarder dollars i det samlede salg. (Progressive Grocer Magazine)

Amerikansk dagligvareindustri Statistik efter markedsandel

# 3. Der er mere end 38.000 dagligvarebutikker og supermarkeder i USA, der hvert år oplever mere end $ 2 millioner i årligt salg. (Progressive Grocer Magazine)

# 4. Nettoresultatet for den gennemsnitlige placering, der opererer inden for dagligvareindustrien, er kun 1,1%. (Food Marketing Institute)

# 5. Den gennemsnitlige købmand i Amerika tilbyder mere end 41.000 kvadratmeter indkøbsplads til forbrugerne. Det skaber et gennemsnitligt ugentligt salgstal for hver butik på lige under $ 400.000. (Food Marketing Institute)

# 6. Den gennemsnitlige familie bruger 5,5% af deres disponible indkomst på mad i dagligvarebutikker, hvilket er lidt højere end de 4,3%, der bruges på mad væk fra hjemmet, der ikke er relateret til indkøb af dagligvarer. (US Department of Agriculture)

# 7. I 2016 kunne detailhandelsbutikker opnå en ugentlig salgssats pr. Kvadratfod på $ 11,89. Den gennemsnitlige amerikanske kundetransaktion i en købmand eller et supermarked var $ 30,02. (Food Marketing Institute)

# 8. Den gennemsnitlige detail supermarked placering i USA har 38.900 forskellige produkter til sine kunder. (Food Marketing Institute)

# 9. Digitale detailannonceudgifter inden for dagligvareindustrien nåede $ 23,5 milliarder i USA i 2018. (Statista)

# 10. Salg af emballerede fødevarer inden for dagligvareindustrien nåede 372,77 milliarder dollar i 2017 i USA, med globale tal, der forudsagde 2,64 milliarder dollar i salg af fødevarer. (Statista)

Amerikansk dagligvareindustri Statistik efter virksomhedens vækstrate

# 11. Den gennemsnitlige detail supermarked placering i USA ansætter 72 årsværk. (Statista)

# 12. Dagligvarebutikker har en markedsandel på 92,4% i segmentet for traditionelle fødevarebutikker. Dagligvarebutikker repræsenterer 4,2% af salget, mens specialbutikker har en markedsandel på 3,4%. (US Department of Agriculture)

# 13. Siden 2010 har væksten i dagligvarebutikkerne oversteg inflationstakten, hvor salget justeres for inflation i gennemsnit 1,39% årligt. Fra 2000 til 2009 var væksten -0,05% korrigeret for inflation. (US Department of Agriculture)

# 14. Salget af de 20 største fødevareforhandlere i USA udgjorde mere end $ 515 milliarder i 2016, hvilket tegner sig for næsten to tredjedele af alle skabte damme. I 1996 havde de 20 største fødevareforhandlere en markedsandel på 42,2%. (US Department of Agriculture)

#femten. I 2017 var online dagligvaresalg genereret i USA godt 14 milliarder dollars. Omkring 31% af forbrugerne i USA siger, at de sandsynligvis vil købe deres mad online. (Statista)

#seksten. I en undersøgelse fra 2016 sagde 72% af forbrugerne, at de havde prøvet at handle dagligvarer online, og deres oplevelse var “positiv”. (Statista)

# 17. Kun 9% af detailhandlerne siger, at de har købt dagligvarer online mindst 1-2 gange om måneden i løbet af 2017 (Statista).

# 18. Millennials er mest tilbøjelige til at bruge internetressourcer til at købe mad, og 6% af deres indkøb foretages via et online forum. (Statista)

# 19. Måltidssæt er også en voksende tendens i dagligvareindustrien. Markedet er i øjeblikket 2,2 milliarder dollars værd, hvor virksomheder som Blue Apron og Plated leverer færdigretter med posten. Dette branchesegment forventes at opleve en vækst på op til 30% i de næste 5 år. (Forbes)

# 20. Barer og spisestuer i butikken, som ligner det Costco tilbyder, udvider sig også til andre områder af dagligvareindustrien. Giant Eagle Inc. tilbyder arrangementer såsom en “Mad og vinfredag”, hvor forbrugerne kan købe mad og betale $ 5 for et glas vin for at nyde prøver i hele butikken. (Forbes)

Online detailhandel dagligvareindustri Statistik US Market Forecast

# 21. 50% af amerikanske husstande siger, at et supermarked er deres vigtigste sted at købe dagligvarer, og at den gennemsnitlige familie bruger $ 110 om ugen på mad til at forberede og spise derhjemme. (Statista)

# 22. I 2017 blev 2,75 milliarder kuponer indløst i dagligvarebutikker, og hver tredje sagde, at de ofte søgte kuponer til deres madkøb online. (Statista)

# 23. 21% af mennesker siger, at de ofte bruger kuponer til deres køb af mad. (Statista)

# 24. Gennemsnitlig købmandsværdi for e -handel er $ 166, hvor Peapod er førende inden for dette markedssegment. (Statista)

# 25. 83% af forbrugerne siger, at de regelmæssigt besøger 4-9 forskellige kædebutikker i løbet af et år for at købe deres mad. Kun 1% af forbrugerne sagde, at de var loyale over for en enkelt dagligvarebutik. (Supermarkedsnyheder)

# 26. 94% af Millennials siger, at de stoler på, at den mad, de køber i en detailbutik, er sikker, hvilket er 3% højere end 2016 -tallene. (Food Marketing Institute)

# 27. Hyppigheden af ​​indkøb i online-butikskanalen gik fra 28% i 2016 til 43% i 2017 (Food Marketing Institute).

Købmand detailhandel Trends og analyse

For den gennemsnitlige husstand i USA vil 5,9 timer om ugen blive brugt på at lave mad, der blev købt fra en lokal detailbutik. Disse husstande vil bruge omkring $ 4.000 på mad lavet derhjemme, mens de bruger mere end $ 3.100 på mad hjemmefra.

Se til købmandsforretninger for at blive ved med at finde nye måder at markedsføre mad, der er færdig til at spise, der kræver minimal forberedelsestid for at drage fordel af højere madomkostninger i restauranten. Færdigskårne grøntsager, frugter og færdigretter vil fortsat finde ny hyldeplads i detailmarkedet. Nye fødevarer, som forbrugere kan have svært ved at få adgang til normalt, såsom dragefrugt eller rambutan, vil også ramme butikshylderne.

Dagligvarebutikken er en moden industri med stabil indkomst, en lav fortjenstmargen og meget konsistens. Forbrugerne vil fortsat besøge disse butikker, fordi vi alle har et behov for at spise regelmæssigt. Butikker, der tilbyder bekvemmelighed, frisk mad og overkommelige prisstrukturer, vil se de største vækstfordele i de kommende år.