27 Statistik og tendenser i genhandelsindustrien

Det, der før blev betragtet som et brugt salg, er nu blevet til en global re-handelsindustri med flere milliarder dollars eller reverse handel, der har til formål at videresælge luksusvarer og elektronik online. Som industri anslås det, at der er mere end hundrede milliarder dollars til rådighed i brugte og ubrugte varer. Mere end 30% af amerikanerne handler typisk i genbrugs- og forsendelsesbutikker hvert år.

Genbrugsindustrien blev først diskuteret i 2005 under et interview med Forrester Research CEO George Colony af The New York Times. Initiativer, der involverer genbrugsindustrien, begyndte at dannes omkring 2011, og løbende tendenser og indsigt udvikler sig, efterhånden som flere mennesker og fagfolk bliver mere fortrolige med branchen, og hvad den kan opnå.

Vigtig re-handelsindustri statistik at kende

# 1. Omkring 60% af de mennesker, der sælger varer, de ejer til andre, bruger provenuet fra transaktionen til at købe dagligvarer. Det inkluderer dagligvarer og brændstof. At betale realkreditlån eller husleje er også almindeligt i genbrugsbranchen. (Magraca musik)

# 2. At sælge personlige varer i genbrugsbranchen kan være ret svært. I 2013 var der en fejlprocent på 69% ved salg af varer via onlineauktioner. En lignende fejlfrekvens opstod, når folk solgte varer direkte fra et køretøj eller fra deres hjem. (Magraca musik)

Tilbagekøbsindustri

# 3. Den gennemsnitlige person i genbrugsindustrien tjener omkring $ 600 om året for deres bestræbelser på at sælge varer. (Magraca musik)

# 4. Mennesker, der engagerer sig i genbrugsindustrien i stedet for at bruge andre metoder til at opnå kontanter, såsom et payday -lån, kan spare mere end $ 220 om året med deres salgsindsats. (Magraca musik)

# 5. Der vil blive genereret mere end 7,5 milliarder dollar globalt fra forbrugernes bestræbelser på at skaffe penge til sig selv i genbrugsindustrien. (Magraca musik)

# 6. Den årlige vækst i den globale genbrugsindustri forventes at være 12,5% eller mere. (Magraca musik)

# 7. 1 ud af 3 personer, der sælger personlige genstande for at rejse penge, gør det for at opfylde deres forpligtelser til pant eller leje. (Magraca musik)

# 8. Den mest almindelige vare, der sælges i genbrugsbranchen, er tøj. Det efterfølges af bøger (17%af forbrugerne), musik -cd’er (14%), film -dvd’er (13%) og videospil (10%). (Magraca musik)

# 9. Recommerce -websteder har oplevet trafikstigninger på over 1400% siden 2009. De mest populære genhandelssider opkræver ikke noget for at sælge varer. (Magraca musik)

# 10. Amazon startede sit recommerce -forretningsinitiativ for at levere en vigtig komponent til rentabilitet. Industrien oplever afkast på op til 25%. Ved at reparere eller gendanne varer kan forbrugerne spare på de indkøb, de har brug for, og detailhandlere kan inddrive indtægter fra varer, der normalt ikke ville generere nogen. (Din historie)

Amerikansk tilbagekøbsindustri

# 11. På bare 2 år hævder Amazon at have været i stand til at reducere mængden af ​​returnerede ødelagte materialer med 50%. Deres mål er at skabe et fodspor med nul affald på grund af det, som handelsbranchen er i stand til at levere. (Din historie)

# 12. Op til 8% af nye mobile enheder returneres i Indien. (Din historie)

# 13. Den nye butik kan også reducere omkostningerne ved svigagtige returneringer, der forekommer i alle detailbrancher. I USA var det anslåede beløb, der blev betalt i svigagtige afkast, 9,12 milliarder dollars i 2015. Det er cirka, hvad National Football League tjener om året. (Retailligningen)

# 14. I 2015 genererede den amerikanske detailindustri i alt 3,25 milliarder dollar i salg. Den samlede mængde varer returneret fra dette salg var $ 260,5 mia. (Retailligningen)

#femten. Ca. 10% af returneringerne sker uden kvittering, men kun 3,5% af alle returneringer betragtes som svigagtige. (Retailligningen)

#seksten. Genbrugsbranchen kan også tage fat på spørgsmålet om ferie retur. I gennemsnit er returraten for feriesalg to procentpoint højere end den årlige produktretur på alle platforme. (Retailligningen)

# 17. 38% af gavemodtagerne vil returnere mindst én vare, de har modtaget i løbet af en ferieindkøbssæson. Omkring 32% af befolkningen inkluderer ikke kvitteringer med deres køb, hvilket kan forklare de returrater, der sker uden en kvittering. (Retailligningen)

# 18. 24,6% af detailhandlerne i USA siger, at deres returpolitikker ændres i feriesæsonen. Mere end 20% af forhandlerne, både online og traditionelle, har strengere returpolitikker under ferieindkøb. Kun 3,3% af detailhandlerne har en mere generøs returpolitik.

# 19. Cirka 90% af amerikanerne mener, at de nuværende returpolitikker for Amazon, Walmart og andre større detailhandlere er rimelige. (Retailligningen)

# 20. Online returnering er meget mere almindelig end fysisk placering returnerer. Ca. 30% af alle produkter online returneres. (Invesp)

Amerikansk handelsindustri statistik efter køn

# 21. Cirka halvdelen af ​​alle detailhandlere tilbyder nu gratis returforsendelse som en måde at tilskynde forbrugere til at købe varer som tøj eller elektronik online. 79% af forbrugerne siger, at de ønsker gratis returforsendelse. (Invesp)

# 22. Den mest almindelige årsag til en retur ved køb på nettet er, at forhandleren sendte den forkerte vare (23%). Yderligere 22% af kunderne siger, at årsagen til deres tilbagevenden er, at produktet personligt så anderledes ud i forhold til dets online -fortegnelse. (Invesp)

# 23. 1 ud af 5 produkter købt online returneres, fordi den ankom beskadiget. (Invesp)

# 24. 92% af forbrugerne siger, at de vil købe igen, hvis virksomheden har en simpel returpolitik. 2 ud af 3 online -shoppere siger, at de tjekker politikker for returnering af websteder, før de gennemfører et køb, de planlægger at foretage. (Invesp)

# 25. 58% af forbrugerne siger, at de forventer, at nutidens detailhandlere tilbyder en “ingen spørgsmål stillet” returpolitik. (Invesp)

# 26. 62% af forbrugerne siger, at de er mere tilbøjelige til at handle på en e-handelsplatform, hvis de kan returnere varer til et fysisk sted. Det ville være som at bestille noget online fra Walmart, men at kunne returnere det til detailbutikken tættest på forbrugeren. (Invesp)

# 27. 10% af køberne siger, at de ville købe en vare på $ 1.000 eller mere uanset returpolitikken. 27% af kunderne siger, at de ville købe en dyr vare online, hvis de blev tilbudt et gratis retur.

Tilbagekøbsindustriens tendenser og analyse

Detailoplevelsen finder altid afkast. Nogle gange lever et produkt bare ikke op til forventningerne. Et produkt kan komme i stykker på grund af en dårlig forsendelsesoplevelse. Der er tidspunkter, hvor produktet ikke længere er nyttigt for en person, men kan være nyttigt for en anden. Det er her, genbrugsindustrien har meget plads til at vokse.

Virksomheder og mærker omfavner genhandel for at forbedre omsætningen og reducere spild. Folk omfavner genhandel som en måde at få ender til at mødes. Uanset hvad, vil denne industri eksistere i lang, lang tid.