27 Specialiseret restaurantindustri Statistik og tendenser

Specialrestauranter i alle segmenter er steget til deres ikke-specialiserede modparter, efterhånden som forbrugerne bliver mere bevidste om deres muligheder, kvalitet og service. Ifølge Specialty Food Association er det samlede andelssalg af specialfødevarer steget med 13,1%. Det anslås, at 78% af specialfødevaresalget er detailhandel, hvilket gør væksten i denne industri stærkere end i fødevareindustrien. Flere store mærker opererer i dette rum, herunder Starbucks, Krispy Kreme, Dunkin ‘Brands og Focus Brands, som omfatter Cinnabon og Auntie Anne’s.

Vigtig statistik fra specialrestaurantbranchen

# 1 Den amerikanske specialrestaurantindustri omfatter omkring 60.000 virksomheder. Dette omfatter enkeltlokaliserede virksomheder og franchiser eller filialer af selskaber med flere lokationer. (Dun og Bradstreet)

# 2. I USA er den samlede årlige omsætning på specialrestauranter cirka 31 milliarder dollars. Til sammenligning er den verdensomspændende foodservice -industri, hvorfra specialrestauranter er adskilt, i gennemsnit omkring 3 milliarder dollars om året. (Dun og Bradstreet)

Starbucks Specialty Restaurant Industry Statistik

# 3. Efterspørgslen inden for specialrestaurantbranchen er drevet af tre hovedkomponenter: demografi, husstandsindkomstniveau og forbrugernes præferencer. (Dun og Bradstreet)

# 4. Rentabilitet inden for denne branche afhænger af store mængder salg, der understøttes af driftspraksis, der er yderst effektiv. Derfor har store virksomheder en tendens til at have en fordel i forhold til små, enkeltstående virksomheder, da de kan drage fordel af deres størrelse til at forbedre omkostningsmargener. (Dun og Bradstreet)

# 5. De 50 bedste virksomheder i den amerikanske specialrestaurantindustri tegner sig for cirka 45% af den samlede omsætning, du tjener hvert år. (Dun og Bradstreet)

# 6. Mens detailsalg af fødevarer steg 2,3% i 2016, voksede specialfødevareindustrien 13,1%. (Specialiseret fødevareindustri)

# 7. Dollarsalg til specialfødevareindustrien nåede $ 127 milliarder for første gang i 2017, hvilket repræsenterer en stigning på 15% i det samlede salg i forhold til 2014-2016. (Specialiseret fødevareindustri)

# 8. Selvom væksten er ved at bremse i den fysiske lokalitets specialrestaurantsektor, er indkøb af online produkter stigende. I 2016 var væksten i detail- og foodservice -butikker 5,5% mod 9,1% et år tidligere. (Specialiseret fødevareindustri)

# 9. 78% af salget inden for branchen sker på detailniveau. 11% af det samlede marked tilskrives specialforhandlere. (Specialiseret fødevareindustri)

# 10. Specialdrikke inden for denne branche vokser hurtigere end nogen anden kategori. I sig selv tegnede drikkevarer sig for 10,5 milliarder dollar i 2016, hvilket var omkring 18% af det samlede brancheområde. (Specialiseret fødevareindustri)

Krispy Kreme Specialty Restaurant Industry Statistics

# 11. Snacksegmentet inden for specialfødevareindustrien udgør 28% af det samlede marked. Der er 13 hovedkategorier af specialsnacks, og omkring halvdelen af ​​dem oplevede vækstrater på mere end 20%. Kødsnacks oplevede det højeste vækstniveau og hjalp salget med at nå 16,3 milliarder dollar. (Specialiseret fødevareindustri)

# 12. Nettoresultat for producenter inden for specialrestaurantbranchen er steget med 18%på trods af højere produktion, indkøb af ingredienser og certificeringsomkostninger sammenlignet med for et årti siden. (Specialiseret fødevareindustri)

# 13. 70% af distributørerne inden for specialrestaurantbranchen planlægger at udvide deres samlede varetal året efter. (Specialiseret fødevareindustri)

# 14. Kaffens indvirkning på den amerikanske økonomi i 2015 var 225 milliarder dollars, hvilket var cirka 1,6% af det nationale BNP. Forbrugerne brugte næsten 20 milliarder dollars på amerikanske kaffebarer i 2015. (SCA News)

#femten. I en forbrugerundersøgelse siger 94% af de adspurgte, at de besøger caféer regelmæssigt. De besøger butikker for at købe poser med hjemmelavet kaffe og specialbagværk samt en kaffedrik. (SCA Nyheder)

#seksten. Det antages, at det samlede antal specialkaffe i USA er mere end 31.000. (SCA Nyheder)

# 17. 25% af specialrestaurantbranchen involverer virksomheder, der har en butik. 3 ud af 4 virksomheder i dette rum, herunder mærker, der er i et enkelt fællesskab, har flere butikker. (SCA Nyheder)

# 18. Omkring halvdelen af ​​butikkerne i specialrestaurantbranchen siger, at de planlægger at bevare det samme antal steder i de kommende år. 45% af virksomhederne siger, at de planlægger at åbne mindst et nyt sted i den nærmeste fremtid. (SCA Nyheder)

# 19. Kun 1% af specialcaféer siger, at de planlægger at reducere deres forretningsaftryk eller har planer om at anmode om konkurs eller lukke for godt. (SCA Nyheder)

# 20. På trods af størrelsen på visse mærker i denne branche, såsom Starbucks eller Dunkin ‘Brands, forventes det ikke, at et enkelt selskab tegner sig for mere end 5% andel af den samlede industri på national eller global skala. (IBIS World)

# 21. I USA er mere end 130.000 mennesker i øjeblikket ansat i specialrestaurantbranchen. Årlige vækstrater forventes at ligne den 2,5% årlige vækstrate, der oplevedes mellem 2012 og 2017. (IBIS World)

# 22. På trods af tilstedeværelsen af ​​specialrestauranter i USA køber de fleste forbrugere de specialfødevarer, de foretrækker i en konventionel butik. (Statista)

# 23. Uden for drikkevarer er den største kategori med hensyn til salg af specialfødevarer i USA ost- og ostalternativer. Forbrugerne købte produkter for mere end 4,3 milliarder dollar i 2015 til en samlet markedsværdi på mere end 120 milliarder dollars. (Statista)

# 24. Hovedkøbsfaktorer for industrien inkluderer ingredienser af høj kvalitet, nye produkter at prøve, nye smag til spændende produkter og et personligt ønske om at prøve noget nyt. (Statista)

# 25. De fire small-cap organisationer med de højeste driftsmarginer i denne branche i dag er Papa Murphy’s, Falnigan’s Enterprises, Potbelly Corporation og Shake Shack. (Benzinga)

# 26. De fire organisationer med det højeste afkast af aktiver i specialrestaurantbranchen er Panera Bread, Papa John’s, Starbucks og Flanigan’s. Paneras ROA var 15,9%sammenlignet med Starbucks, der havde en ROA på 7,5%. (Benzinga)

Specialitet i restaurantindustriens tendenser og analyse

Selvom specialrestaurantindustrien er noget lille i forhold til detailhandelsfødevareindustrien, kan der findes imponerende vækstniveauer. Millennials foretrækker specialbutikker og køber næsten altid mindst en specialvare, når de besøger et sted. Andre generationer frekventerer også denne industri med lignende smag og præferencer, hvilket betyder, at væksten sandsynligvis vil fortsætte.

Den eneste trussel mod denne industri er udvidelsen af ​​onlinepladsen til specialfødevarer. Hvis forbrugere kan omgå lokale virksomheder ved at købe deres foretrukne specialvarer på egen hånd, kan denne branches fulde vækstpotentiale ikke udnyttes.

Der er også en voksende trussel fra specialbutikker og andre naturlige fødevarer. Selv almindelige supermarkeder tilpasser sig de lokale specialtrends. Det betyder, at hvert brands succes, uanset dets størrelse, vil afhænge af, hvor godt de nyskaber og de forskellige produkter, der kan tilbydes deres kundebase.