26 Statistik, tendenser og analyse af den australske perleindustri

I mere end et århundrede har Australiens perleindustri været en stor økonomisk kraft. Selvom industrien begyndte før grundlæggelsen af ​​europæiske bosættelser, har den siden 1850’erne inkluderet mere end bare høstede perler. Siden 2008 har verdensmarkedet været oversvømmet med dyrkede ferskvandsperler, og endnu engang er perleskallen blevet en fast bestanddel af perleindustrien. Den australske perleindustri omfatter shell -kunstnere, infrastruktursupport og talrige supportindustrier.

Vigtig statistik fra den australske perleindustri

# 1. Den australske perleindustri er den næsthøjeste bruttoindtægtsfiskeri i Vest -Australien med en nettoværdi på omkring $ 64 millioner. Kun fiskeri efter hummer er mere værd. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 2. Vest -Australien har den eneste primære vilde bestand ressource af perle østers i verden i dag. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 3. Østers høstes i hånden fra de vigtigste fiskepladser for perleindustrien, som ligger i nærheden af ​​Broome. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 4. For at sikre, at de perler, der dannes på østers er runde, skal dykkere vende dem regelmæssigt i 90 dage. De bevæger sig derefter ind i gårdens farvande og fortsætter med at vokse i flydende linjer. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 5. Østers kan kræve flere frø for at producere de størst mulige perler. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 6. Det kan tage mere end 24 måneder for en perle at nå den størrelse og kvalitet, der ønskes af den globale smykkeindustri. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 7. Selvom der før var snesevis af perlefarme i drift i 2000’erne, var der i 2015 kun tre virksomheder, der opererede i den australske perleindustri. (Australian Broadcasting Corporation)

# 8. Meget produktive østers kan producere 3 eller 4 perle-kvalitet perler fra den samme skal. (Australian Broadcasting Corporation)

# 9. Perlekød er også en del af industrien, som sælger for omkring $ 100 kiloet. (Australian Broadcasting Corporation)

# 10. De første perler og deres skaller var placeret i Nickol Bay i 1861 af europæiske nybyggere. Op til 6 tons perleskal kunne indsamles om dagen på strande og flodbredder i de første dage af koloniseringsperioden. (Broome Stair Designs)

# 11. Bedre perler og skaller kunne indsamles i 1881, da nybyggere begyndte at bruge dykkerudstyr til at indsamle materialerne. (Broome Stair Designs)

# 12. Dykning efter materialer har altid været et af de farligste aspekter ved den australske perleindustri. Dødsfaldet for Jarrod Hampton, en dykker ansat i Paspaley, resulterede i en bøde på $ 60.000 for hændelsen i 2012 på grund af manglende mulighed for at skabe et sikkert arbejdsmiljø. (Australian Broadcasting Company)

# 13. Den samlede perleproduktionsindustri i Australien menes at være mere værd end 200 millioner dollars årligt. (Vest -Australien)

# 14. Når smykkemarkeder var konkurrencedygtige, kunne dykkere tjene $ 4,50 pr. Indsamlet skal. I 2011 trak nogle af perleoperatørernes mere erfarne dykkere sig, fordi de nægtede at hæve prisen pr. Skal til 3,50 dollar, en prismodel i recession-æra. (Vest -Australien)

#femten. I 1914 leverede Broome omkring 80% af verdens perleskal. På det tidspunkt var mere end 3.500 mennesker involveret i branchen, og der var 400 luggers. I løbet af denne spidsperiode blev høstede perleskaller vurderet til 400 pund pr. Ton. (Broome Stair Designs)

#seksten. I 1973 tegnede South Sea -perler høstet i Kuri Bay cirka 60% af verdens store perleindustri. (Broome trappedesign)

# 17. En del af den indledende vækst oplevet i den australske perleindustri skyldtes malaysisk hyret arbejdskraft. I 1874 var der 225 mennesker involveret i at indsamle perleskaller gennem industriarbejde. I 1875 var der 989 mennesker involveret. I 1876 faldt antallet til kun 24 mennesker. (Institut for Kommunikation, Informationsteknologi og Kunst)

# 18. Stress er en af ​​hovedårsagerne til, at en perle har en skamplet. For at imødegå dette problem gør perleindustrien alt, hvad det kan for at holde perlerne så sunde som muligt. En del af vækstprocessen omfatter procedurer til vask af næringsstoffer og regelmæssig fjernelse af parasitter. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 19. En lille ærtekrabbe lever inde i hver sund østers, deler snavs og muligvis renser den. Uden dette forhold har kvaliteten af ​​perlerne en tendens til at lide. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 20. De tre bedste perleindustrioperatører arbejder med cirka 20 dyrkede perlefarm. I alt anslås det, at omkring 1.000 mennesker arbejder i den australske perleindustri hvert år. (Institut for primærindustri og regional udvikling)

# 21. Aboriginale grupper i Australien menes at have været en af ​​de første mennesker, der satte pris på skønhed og intriger af perleskaller. Det ældste vidnesbyrd om perleskalsamlingen menes at være 22.000 år gammelt og blev opdaget i et klippeskur i West Kimberley. (Western Australian Museum)

# 22. Bevis for de tidligste perlefiskerier stammer 7.500 år tilbage fra praksis, der udviklede sig i De Forenede Arabiske Emirater. Nogle af disse metoder blev ansat af tidlige perleskaldykkere og samlere i den australske perleindustri. (Western Australian Museum)

# 23. I 1918 så Beagle Bay den første åbning af Church of the Sacred Heart. Pearl shell funktioner i hele kirken, med perlemor pryder hovedalteret. Mere end 60.000 kalksten og tusinder af levende skaller, indsamlet fra tidevandsrev, er inkluderet i de religiøse designs, hvilket gør det til en enestående religiøs struktur. (Western Australian Museum)

# 24. Sydhavsperler produceret af den australske perleindustri er typisk hvide eller cremefarvede med sølvundertoner. Disse må ikke forveksles med Sydsøperlerne, der er gyldne i farven, som typisk udvikler sig i farvandet omkring Filippinerne. (Kilden til perlen)

# 25. Hvide perler fra det sydlige australske hav kan være så små som 3 mm, men vokse til 9,5 mm størrelser. En industriperle på mindre end 7 mm betragtes generelt som lille. (Kilden til perlen)

# 26. De mest værdsatte perler, der kommer fra den australske perleindustri, er 7 mm til 8 mm store, da de har en tendens til at passe godt som en halskæde eller et armbånd uden at være besværlige eller omfangsrige. (Kilden til perlen)

Australian Pearl Industry Trends and Analysis

De største problemer, den australske perleindustri står over for, er økonomiske nedture og skalkvalitet. Perlefabrikanter har fundet ud af, at skalvæksten er langsommere end i de foregående år, og det kan tage længere tid at opnå perlekvalitetsresultater. Disse justeringer bør stabilisere industrien for at levere de materialer, der er nødvendige for fortsat vækst.

Hvad angår økonomien i perleindustrien, vil meget af det afhænge af globale tendenser i BNP -vækst. Den økonomiske recessionperiode 2007-2009, undertiden omtalt som “den store recession”, bragte mange små operatører til standsning inden for branchen. Virksomheder, der har overlevet disse omstændigheder, er i stand til at genoprette det til sin tidligere herlighed.