26 Statistik og tendenser i parfumeindustrien

Parfume er kommet til at betyde en duftende blanding, der kan påføres tøj eller hud. Det er en industri, der blev født i oldtiden, med produkter, der oprindeligt blev forfinet af romerne, perserne og araberne. Den ældste rekord af parfumer stammer fra det 20. århundrede f.Kr. C., med røgelse brændt ved begravelse af vigtige mennesker i Egypten. De tilbudte parfumer siges at være “gudernes sved.”

De første parfumer, der blev bragt til Nordamerika, var høflighed af franskmændene i de første år af europæisk kolonisering. Det er vokset til en industri, der leverer flere milliarder dollars i billige produkter til nationer rundt om i verden. Hvert år introduceres adskillige varianter på markedet for at skabe forskellige forbrugermuligheder i en række underkategorier.

Vigtig statistik fra parfumeindustrien

# 1. Den nuværende salgsværdi af duftmarkedet fra et globalt perspektiv er $ 46 mia. (Statista)

# 2. Markedsværdien af ​​dufte og dufte i USA var $ 5,99 milliarder i 2015. (Statista)

Global statistik over parfumeindustrien efter markedsstørrelse og prognose

# 3. Cirka 465 millioner dollars i salg kommer fra massemarkedet for kvinders dufte i Nordamerika -regionen. Massivt mænds duftsalg i Nordamerika beløber sig til mere end 327 millioner dollars årligt. (Statista)

# 4. Den samlede værdi af duftsalget i USA i 2015 var $ 8 mia. (Statista)

# 5. Direkte til forbruger salg af prestigefyldte dufte i USA udgør 285 millioner dollars årligt. Cirka 46% af det samlede amerikanske Prestige Fragrance -segment kommer fra salg af gavesæt. (Statista)

# 6. Elizabeth Taylors White Diamonds tegner sig for 5,5% af kvinders duftsalg i USA hvert år. (Statista)

# 7. Mere end $ 86 millioner i mænds barberingscreme og dufte sælges i supermarkeder og købmandsforretninger i USA. (Statista)

# 8. 52% af kvinderne siger, at de har købt Sephora -dufte. 32% af forbrugerne siger, at de er stærkt påvirket af en rabat eller tilbud, der blev tilbudt dem. (Statista)

# 9. 69% af kvinderne, der køber deres yndlingsdufte online, siger, at en af ​​de mest indflydelsesrige faktorer i deres købsbeslutning er prisen på duften. (Statista)

# 10. 3 ud af 4 kvinder siger, at de bærer parfume på daglig basis. (Statista)

Statistik fra USA's parfumeindustri efter produkter købt af kvinder

# 11. Vesteuropa er det stærkeste marked for parfumeindustrien og tegner sig for 28% af det globale branchesalg hvert år. Asien ligger på andenpladsen på verdensplan og tegner sig for 24% af branchens salg. (International Fragrance Association of North America)

# 12. Parfume salg i Brasilien konkurrerer med salget fundet i USA. I 2017 blev der anslået et salg på 5,1 milliarder dollars, og 84% af brasilianerne sagde, at de bærer parfume hver dag. (Mintel)

# 13. Antallet af dufte solgt i USA er i øjeblikket på mere end 1.100. Det er en stigning på 400% i forhold til antallet af muligheder, der var tilgængelige i 1997. (NPD Group)

# 14. Selvom der introduceres mere end 100 nye dufte hvert år, har de parfumer, der typisk genererer mest omsætning, en etableret kundebase, såsom Shalimar, Chanel # 5 og White Diamonds. (Euromonitor)

#femten. L’Oreal er den førende producent af produkter til den globale parfumeindustri i dag. Med deres forskellige mærker kombinerer de 14% af det globale marked. (Euromonitor)

#seksten. Parfumer har en af ​​de højeste fortjenstmargener i nogen global industri. For $ 100 flaske parfume, der sælges i dag, er de olier, der bruges til at skabe duften, $ 2 eller mindre værd. (NPD Group)

# 17. I 2015 blev 80% af de bedst sælgende parfumer i kategorien prestige skabt for mere end 10 år siden. Chanel # 5 er næsten 100 år gammel og er fortsat en bestseller i USA. (CNBC)

# 18. Kundeloyalitet er ekstremt høj i parfumeindustrien. I en nylig undersøgelse af parfume kunder sagde 34%, at formålet med deres sidste parfume køb var at genopbygge deres forsyning. (CNBC)

# 19. Online salg er et brøkdel af parfumeindustrien. I USA nåede det samlede salg af prestige parfume 91 millioner dollars i salg i 2016. (BBC)

# 20. 90% af forfalskede parfumer købes af forbrugere, der ved, at varen er falsk. De foretager disse indkøb, fordi de vil nyde duften af ​​parfumen uden at betale den pris, der pålægges af et prestigefyldt mærke i parfumeindustrien. (Ultramatis)

Statistik fra USA Parfumeindustri efter produkter købt af mænd

# 21. Kun 1% af omsætningen fra parfumeindustrien går til bestræbelser mod forfalskning. (Ultramatis)

# 22. Prestigiøse mærker i Frankrig har oplevet nogle af de højeste niveauer af forfalskning i parfumeindustrien i dag. 4 ud af 5 mærker baseret i landet har rapporteret mindst 1 problem med en forfalsket parfume i de sidste 5 år. (Ultramatis)

# 23. Hvert år bruges næsten en milliard dollars på marketing inden for parfumeindustrien. I modsætning til andre industrier fokuserer parfumeindustrien på traditionel marketingindsats, som omfatter prøver, medieannoncering og endda billboards. (Bloomberg)

# 24. Parfumsalg er eksploderet i flaske størrelser, der er ekstremt små. Parfumer i rejsestørrelse, parfumer med rollerball og flasker under 1 ounce har øget deres salg med 28% siden 2014. (NPD Group)

# 25. Det vil tage kvinder i gennemsnit 6 minutter at vælge en parfume, der fungerer for dem. Mænd derimod har i gennemsnit 30 sekunders indkøbstid til at beslutte sig for et parfumeprodukt. (NPD Group)

# 26. 30% af kvinderne siger, at køb af parfume er noget, de bruger til at forkæle sig selv. (NPD Group)

Parfumeindustriens tendenser og analyse

Dagens parfumeindustri er muligvis ikke udelukkende baseret på amerikanske tendenser, selvom den stærke dollar påvirker salgsindtægterne. Når økonomien er stærk, foretrækker parfumer i hjemmet forbrugerne globalt. Når den amerikanske valuta er svagere i forhold til verdensvalutaer, har eksportmarkedet en tendens til at stige.

Det, der vil ændre industrien i de kommende år, er, hvordan mænd griber brugen af ​​duftprodukter til. Omkring 1 ud af 4 produkter, der tilbydes af parfumeindustrien lige nu, er rettet mod mænd. De fleste mænd, over 60%, siger, at de sjældent bruger et parfume -produkt. Kun 40% af mændene siger, at de har en parfume (cologne), som de bærer derhjemme.

Næsten en fjerdedel af mændene rundt om i verden siger, at de aldrig køber denne type produkt til sig selv.

Der vil være en tid, hvor prestigefyldte dufte ikke længere vil være i stand til at støtte industrien. Uden innovation vil væksten set i de senere år falme. Selv med en stærk økonomi til rådighed for branchen, vil fremtidige salgsmuligheder være baseret på, hvordan nye produkter sidder hos forbrugerne, efterhånden som gamle mærker bliver forældede.