25 Malaysia Telecom Industry Statistik og tendenser

I Malaysia tilbyder teleoperatører de grundlæggende tjenester og funktioner, der hjælper mennesker med at kommunikere med hinanden og forbruge forskellige typer indhold. De fleste af de tjenester, der tilbydes, er baseret på 2G trådløs teknologi med udvidelse til 3G- og 4G -teknologier på en vej, der ligner den, der ses i USA.

Industriprisen fastsættes af det malaysiske kommunikationsministerium. Selvom transportører frit kan fastsætte deres egne priser, er der en maksimal tilladt grænse. Dette har ført til oprettelsen af ​​innovativ emballage for at tiltrække kunder til en bestemt service, da alle leverandører leverer de samme grundlæggende elementer.

Der har været særlig høj vækst i bestemte sektorer inden for den malaysiske telekommunikationsindustri siden 2010, især inden for bredbåndsforbindelser. Selvom prisen er noget højere i Malaysia end i andre nationer i samme region, har signaldækning og overordnet forbindelsesstyrke en tendens til at være mere pålidelig.

Interessant statistik fra Malaysias telekomindustri

# 1. Cirka 32% af befolkningen har adgang til mobiltelefoner eller et mobilnetværk i landet fra 2016. (Kommunikations- og Multimediekommission i Malaysia)

# 2. Omkring en tredjedel af forbrugerne drager fordel af mobilnummerportabilitet i Malaysia. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

Malaysia Telecom Industry Statistik Markedsstørrelse

# 3. Malaysias bredbåndspenetration er i øjeblikket 18%. Omkring 23% af husstandene har adgang til en computer, der er i stand til at håndtere en bredbåndsforbindelse. Der er i øjeblikket omkring 31 millioner bredbåndsabonnementer, der i øjeblikket er aktive. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 4. Der er i øjeblikket omkring 24 faste bredbåndsabonnementer til rådighed i branchen for hver 100 beboere. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 5. Fastnetabonnementet og penetrationsgraden i Malaysia er i øjeblikket på 42%. Når direkte vekselkurser er inkluderet i dette tal, stiger det til 45%. Der er omkring 4,5 millioner fastnetabonnementer, der i øjeblikket er aktive. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 6. Den gennemsnitlige person i Malaysia bruger cirka 52 minutters fjernsynsudsendelse hver dag. Omkring 55% af landets husstande menes at have adgang til fjernsyn. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 7. Den nuværende betalings -tv -abonnementsrate har en penetration på 55% for den malaysiske telekommunikationsindustri. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 8. Ca. 56% af husstandene har adgang til en optageenhed, herunder en videobåndoptager eller dvd -afspiller. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 9. Omkring 53% af tv -husstande i Malaysia har også et betalings -tv -abonnement, som de kører månedligt. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 10. Der er anslået 28,5 millioner mobile bredbåndsabonnementer, der i øjeblikket er aktive i den malaysiske telekommunikationsindustri. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

Malaysia Telecom Industry Statistics I alt abonnenter

# 11. Når faste og mobile bredbåndsforbindelser eller abonnementer evalueres, er den samlede bredbåndspenetration for industrien 81,5%. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 12. Siden 2011 er det samlede antal bredbåndsabonnementer vokset med en gennemsnitlig vækstrate på 32,6% hvert år. Siden 2016 har den malaysiske telekomindustri stoppet med at rapportere abonnementer under 1mbit / s. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 13. Husholdningsbredbåndsabonnementer er steget med en årlig hastighed på 11,6% siden 2015, med de største gevinster set i det efterbetalte mobilsegment. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 14. Med en fortsat vægt på migration fra kobber til fiber til bredbånd er højhastighedsbredbåndsforbindelser vokset med op til 245% i forhold til det foregående år. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

#femten. Cirka 90% af malaysiske forbrugere bruger regelmæssigt en smartphone til at få adgang til Internettet. Siden 2014 er ejerandelen for smartphones i befolkningen steget fra 74,3% til 90,7%. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

#seksten. I 2016 havde cirka 92% af befolkningen 3G -datadækning i Malaysia, og cirka 64% af befolkningen havde adgang til 4G -dækning. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 17. Forudbetalte segmenter udgør den største andel af bredbåndsabonnementer inden for branchen. I 2016 tegnede de sig for mere end 43% af den samlede markedsandel. I 2015 tegnede de sig for mindre end 30% af markedsandelen. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 18. Fem stater i Malaysia rapporterede højere bredbåndspenetrationshastigheder i år-til-år-data i 2016, på trods af at de havde penetrationshastigheder, der var under landsgennemsnittet. Disse stater var Sarawak, Melaka, Perak, Putrajaya og Negeri Sembilan. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 19. I 2016 var der 8 stater i Malaysia, der oplevede fald i deres bredbåndspenetration. Dette skyldtes et fald i pay-as-you-go-abonnementer. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

# 20. I løbet af året 2022 forventer branchen at se faste bredbånds vækstrater på 3% hvert år. Højhastighedsbredbåndsudvidelse forventes at være 9% om året takket være offentlig markedsføring og tilskud inden for telekommunikationsindustrien. (Kommunikations- og multimediekommission i Malaysia)

Asien og Stillehavs Telekomindustri 4G -statistik

# 21. Både det forudbetalte og det efterbetalte markedssegment forventes at vokse 2% hvert år frem til 2022 (Malaysia Communications and Multimedia Commission).

# 22. Under Malaysia XI -planen er regeringens mål at øge branchens bidrag til BNP til 17%. Det udgør i øjeblikket 13,1%. (US International Trade Administration)

# 23. Siden 2011 er datacenterindustrien vokset til at understøtte i alt 26 virksomheder. I alt er der mere end 200 specialiserede tjenesteudbydere, der er i stand til at give forbrugere højhastighedsopbevaring, hentning, fjernadgang og yderligere tjenester, de måtte ønske eller kræve. (US International Trade Administration)

# 24. Det samlede antal eksport af telekom er faldet i værdi med mere end 6 milliarder dollar siden 2014. På samme tid er Malaysias import fra USA faldet fra 5,8 milliarder dollar til 5,1 milliarder dollar. (US International Trade Administration)

# 25. Industrisektorer, der er klar til de højeste niveauer af fremtidig vækst, omfatter cloud -tjenester, cybersikkerhed, softwareudvikling, digitalt indhold og big data -analyse. (US International Trade Administration)

Tendenser og analyse i telekommunikationsindustrien i Malaysia

Malaysias telekommunikationsindustri vokser fortsat. Efterspørgslen er høj for at have gode forbindelser. Mange af investeringerne er sponsoreret af regeringen, hvilket skaber unikke jobmuligheder, der ændrer måden, hvorpå mennesker bor og arbejder i landet.

Der har været reduktioner i dækningsområder på grund af leverandørkonsolidering. Malaysia er også ved at gå over til en højhastigheds-telekommunikationsinfrastruktur, som ikke forventes at være færdig før i 2022. Denne industris sande potentiale er måske ikke kendt før da.

Mange af byområderne, såsom Johor, Selangor og Kuala Lumpur, har allerede moderniseret deres telekommunikationsnetværk. Det har lagt vægt på forbedringer i landdistrikterne, hvilket har ført til en stabil migration af faglærte arbejdere til forstæderne eller udkanten af ​​større storbycentre.

Med god signaldækning, stærke rivaliseringer mellem luftfartsselskaber og et ønske om at være konkurrencedygtig på en global scene, ser den malaysiske telekommunikationsindustri ud til at have en stærk og spændende fremtid.