25 Fast Lube Industristatistik, tendenser og analyse

Den hurtige smøreindustri fokuserer på at levere tjenester til olieskift i biler. Nogle steder kan der ydes yderligere køretøjsvedligeholdelsestjenester, f.eks. Radiatorskylninger, rengøring af bremseledninger og skylning af servostyringsvæske.

På et tidspunkt kræver hvert køretøj løbende vedligeholdelse for at fungere korrekt. Hurtige smørevirksomheder gør det let og overkommeligt for bilejere at opfylde dette behov uden en enorm investering af tid.

Interessant statistik fra Express Lubricant -industrien

# 1. Olieskift tjenester i USA er en $ 7 milliarder industri i USA. Siden 2012 har branchen opnået en årlig vækstrate på i gennemsnit 1,5%. (IBIS World)

# 2. I øjeblikket er mere end 33.000 virksomheder engageret i olieskift serviceindustrien i USA. De er ansvarlige for den direkte beskæftigelse af næsten 90.000 mennesker. (IBIS World)

Hurtig smørebranchestatistik

# 3. 48% af operatørerne i den hurtige smøreindustri har en forretning, der kombinerer vasketjenester med olieskift. Yderligere 22% af operatørerne kombinerer bilreparation med hurtige smøringstjenester. (Car Wash Magazine)

# 4. 26% af hurtige smøringsvirksomheder i USA fungerer som en separat operation. Det mest populære mærke for uafhængige virksomheder er Jiffy Lube. (Car Wash Magazine)

# 5. Mere end 70% af de kunder, der modtager en hurtig smørevirksomhed, stammer inden for 10 miles eller mindre fra virksomhedens placering. Kun 9% af kunderne kommer inden for en radius på 2 kilometer. (Car Wash Magazine)

# 6. Gennemsnitprisen for et olieskift med flere punkter inden for hurtigsmøringsindustrien er $ 36,82. Hvis der anmodes om et syntetisk olieskift, hopper prisen på olieskiftet til $ 70,31. (Car Wash Magazine)

# 7. 89% af lokaler til hurtig smøring tilbyder en service til skylning og tømning af transmissionsvæske i USA med en gennemsnitlig pris på $ 107,60 pr. Service. (Car Wash Magazine)

# 8. Kun 29% af bilejerne bringer deres olieskift til en anden virksomhed end den forhandler, hvor de købte deres køretøj. 1 ud af 3 bilejere beslutter sig for at skifte egen olie efter køb af et nyt køretøj. (IMR Automotive Research)

# 9. 72% af operatørerne i hurtigsmøringsindustrien opererer ét sted. Yderligere 16% af virksomhedsejere har to steder, hvor de leverer tjenester. (Car Wash Magazine)

# 10. Konkurrencedygtige rabatter er et stort problem inden for den lokale hurtigsmøreindustri. 65% af virksomhedsejere rapporterer, at deres konkurrenter tilbyder rabat for at skaffe nye kunder inden for deres egen serviceradius. (Car Wash Magazine)

Hurtige smøremidler branchestatistikker efter motorolies markedsandel

# 11. Driftsudgifter og arbejdskraft er de to største omkostninger, som industrien til hurtig smøring står over for. For den gennemsnitlige virksomhed repræsenterer de 60,7% af de samlede udgifter. Til sammenligning er leasingomkostningerne kun 9% af omkostningerne til den gennemsnitlige placering. (Car Wash Magazine)

# 12. Når kun standalone quick-smøresteder i branchen undersøges, opererer omkring 5.000 virksomheder i øjeblikket i dette rum og producerer en omsætning på cirka 5 milliarder dollar om året. (Business Wire)

# 13. Årlig omsætning genereret pr. Medarbejder ved den gennemsnitlige hurtige smøringsservice er cirka $ 60.000. (Business Wire)

# 14. Den typiske quick-smøre service placering vil udføre omkring 1.200 service- og vedligeholdelsesopgaver i en gennemsnitlig måned. De fleste steder når dette tal med kun 2 til 5 servicebåse til rådighed. (Business Wire)

#femten. Cirka 70% af omsætningen, der genereres af den gennemsnitlige hurtigsmøreplads, stammer fra olieskift, når flere tjenester er tilgængelige for forbrugerne. (Business Wire)

#seksten. I USA udføres omkring 450 millioner olieskift hvert år. Der er omkring 250 millioner køretøjer på vejen, der på et tidspunkt vil kræve service, der kan leveres af en hurtig smøreposition. (Digital distributør)

# 17. Selvom hurtige smøresteder oplever en reduktion i antallet af servicerede biler hver dag, stiger antallet af olieskift, der udføres. I 2013 var der i gennemsnit 37,8 biler serviceret efter sted, med 32,9 olieskift udført om dagen. (Digital distributør)

# 18. Gennemsnitlig omsætning genereret af et enkelt sted i hurtige smørebranchen nåede næsten $ 765.000 i 2013. Men da omsætningen steg, faldt nettoresultatet med 2,3%. (Digital distributør)

# 19. Kun 9% af salget, der genereres af den hurtige smøreindustri, stammer fra kunder, der ejer køretøjer. (Digital distributør)

# 20. Jiffy Lube har det største antal steder i USA til hurtig smøreindustrien, med over 1.900 installationer fra februar 2017. Valvolines øjeblikkelige olieskiftsteder er over 1.000, ligesom Pennzoil 10 minutters olieskiftsteder. (Statista)

US Quick Lube Industry Statistics

# 21. Gennemsnitsalderen for et køretøj, der ejes i USA, er 11,4 år. (IHS Automotive)

# 22. Den gennemsnitlige køretøjsejer vil ændre deres olie cirka hver 5000 miles. (NOLN Fast Lube Operator Survey)

# 23. Forbrugerne skifter til premium -produkter inden for industrien til hurtig smøring. I 2011 foretrak 31% af forbrugerne et premiumprodukt. I 2016 bestilte 45% af forbrugerne premiumprodukter fra deres foretrukne hurtigsmøreforretning. (Valvoline)

# 24. Af de 450 millioner olieskift, der sker i USA hvert år, udføres omkring 100 millioner på et sted med hurtig smøring. 16% af de olieskift, der sker inden for hurtigsmøring, involverer Valvoline -produkter. (Valvoline)

Analyse og tendenser for ændringen af ​​Lubricante Express

Sundheden i den hurtige smøremiddelindustri er knyttet til sundheden i den samlede økonomi. Når økonomien er stærk og skønsmæssige udgifter er høje, drager bilejere fordel af de tjenester, denne industri leverer.

Når økonomien er svag, har bilejere en tendens til at fuldføre disse tjenester på egen hånd efter bedste evne. Dette gør det muligt for husstande at spare en hel del penge på deres bils eftermarkedsbehov.

Indtil 2028 forventes den hurtige smøremiddelindustri at opleve lavere vækstniveauer end i de sidste 5 år. Selvom den globale økonomi generelt støtter og vokser industrien lige nu, kan vækstforringelse dramatisk påvirke denne industri. Af denne grund er vækstfremskrivninger for industrien så lave som 0,7% inden for prognoseperioden på nogle markeder.