24 vigtigste fordele og ulemper ved tildeling af opgaver

Da du var barn, hvor meget elskede du lektier? Der var tidspunkter, hvor hjemmearbejde kunne være sjovt. Der var også tidspunkter, hvor du skyndte dig at lave dine lektier, bare så du kunne gå udenfor.

At tildele eleverne lektier, der starter i børnehaven, er blevet en splittende debat. Der er dem, der mener, at hjemmearbejde konsekvent gør det muligt at forstærke læringskoncepter, der undervises i skolen, derhjemme. Der er også dem, der mener, at børn er distraheret derhjemme, og at lektier er en sekundær prioritet.

De vigtigste fordele og ulemper ved opgaven er med til at skitsere de forskellige centrale punkter i denne debat.

Liste over de vigtigste fordele ved opgaven

1. Det kan være sjovt, som enhver anden aktivitet derhjemme.

Hjemmearbejde er ofte en distraktion, fordi det er tilladt at være det. Hvis forældrene bliver involveret i lektierne og gør det til en del af familiens rutine, kan det være sjovt. Lektier kan omdannes til spil, aktiviteter eller endda familieudflugter. Det behøver ikke at være en formel proces, hvor eleverne sidder ved et bord og husker tabeller og formler eller færdiggør arbejde.

2. Du kan holde børn væk fra computere, fjernsyn og mobile enheder.

Dagens elever bruger næsten lige så meget tid i skolen, som de ser fjernsyn eller bruger en elektronisk enhed. Eleverne bruger op til 4 timer pr. Skoleaften på elektroniske enheder og op til 8 timer om dagen i weekenden. Ved at opmuntre til lektier kan du reducere mængden af ​​tid, der bruges foran skærme. Til gengæld er der en lavere risiko for øjentræning, nærsynethed, hovedpine og andre problemer forbundet med høje niveauer af skærmbrug.

3. Forlæng læreprocessen i løbet af dagen.

De fleste skolefag er begrænset til 30 til 60 minutters undervisning om dagen. Specialiserede emner, såsom kunst og musik, kan begrænses til 1-2 timer om ugen. Indlevering af hjemmearbejde giver eleverne mulighed for at udvide deres læringsproces på disse områder, så de kan udvikle en dybere viden, interesse eller passion om bestemte emner. Tidsbegrænsninger kan skabe vidensgab. Lektier kan hjælpe med at reducere eller fjerne disse huller.

4. Giv et sikkert læringsmiljø.

Ikke alle børn vender hjem til et sikkert hjemmemiljø. Alle børn går heller ikke i trygge skolemiljøer. Der vil altid være undtagelser, men lektier giver generelt den studerende mulighed for at studere et sted, hvor de føler sig godt tilpas. Fordelene ved denne proces omfatter bedre opbevaring af oplysninger, større interesse for bestemte emner og bedre kommunikation mellem forældre og børn.

5. Kræver, at eleverne lærer at styre tid.

Lektier kan indebære mange forskellige opgaver. Eleverne skal styre deres tid klogt for at sikre, at de kan afslutte deres arbejde til tiden. Tilskynd eleverne til at prioritere deres tid, så de kan nå deres mål og ikke føle, at de har savnet noget. Denne proces tilskynder til problemløsning, kreativ tænkning og personligt ansvar. Disse fordele er heller ikke begrænset til eleven. Familier skal også lære at styre tid til at imødekomme lektiernes behov.

6. Opret kommunikationsnetværk.

For at opgaven skal være effektiv, skal der være to kommunikationsnetværk til stede. Forældre og børn skal danne et netværk. Forældre og lærere skal også danne et netværk. Ved regelmæssigt at aflevere opgaver forbliver disse netværk aktiverede, så eleven kan modtage en individualiseret læringsmulighed. Forældre forstår lærerne bedre. Lærerne forstår eleverne bedre. Elever, selvom de hader lektier, kan bedre forstå deres lektioner. Det bliver en win-win-situation for alle involverede.

7. Det kan fremme dybere relationer mellem forældre og børn.

Forældrene har meget travlt i dag. Ca. 60% af alle tofamilier har begge forældre ansat. I enlige forældrefamilier kan mængden af ​​kontakttid, en forælder kan have med deres barn, være så lidt som 2 til 3 timer om dagen. Lektier er en mulighed for forældre til at bringe deres visdom og erfaring til deres børn på en måde, der gavner alle. Information videregives ikke kun, men enhver hjemmearbejdsmulighed er også en mulighed for forældre og børn til at pleje et dybere forhold til hinanden.

8. Det lader forældre vide, hvad deres børn lærer.

Selv forældre, der er undervisere i klasseværelset, kan ikke se alt, hvad deres børn lærer hver dag. Lektier er en mulighed for at finde ud af, hvad dit barns lærer underviser. Dette hjælper ikke kun alle med at deltage i læringsprocessen, det giver også forældre mulighed for at stille spørgsmål om pensum eller udtrykke bekymringer, de måtte have.

9. Tilskynd disciplin.

At gentage de samme opgaver dagligt er langt fra definitionen af ​​”sjov” for den gennemsnitlige person. Men uden gentagelse er det svært at forbedre personlige færdigheder eller opdage nye talenter. Lektier er en mulighed for at etablere rammerne for disciplin, der kan vare livet ud. Nogle gange handler lektier ikke om det egentlige arbejde, der skal udføres. Det handler om at lære at styre sig selv, så personlige mål konsekvent kan nås.

10. Sæt scenen for en professionel karriere.

Mange kald kræver, at deres medarbejdere er tilgængelige på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Nogle kræver, at medarbejderne er klar, på vagt. Du skal muligvis gennemføre et større arbejdsprojekt derhjemme. Når lærere og skoler sender lektier med en elev, er det en mulighed for at lære, hvordan verden egentlig er. Der er nogle dage, hvor lang tid er påkrævet. Til gengæld kan du, når dette arbejde er afsluttet, gøre alle de sjove ting, du gerne vil gøre.

11. Det er en mulighed for at være stolt af dit arbejde.

At gøre et godt stykke arbejde ved noget føles godt. Det giver dig selvtillid og øger dit selvværd. Lektier kan give disse fordele, især når jobbet opfylder eller overstiger forventningerne. At være stolt over dit eget arbejde kan hjælpe eleverne med at bestemme, hvem de vil være, når de bliver store.

Liste over de vigtigste ulemper ved opgaven

1. Fjern spilletiden fra et barns rutine.

Mange børn bruger allerede den samme mængde timer til deres studier og aktiviteter, som deres forældre gør med deres fuldtidsjob. Sport, klubber, spejdere til piger eller drenge, kirkelige aktiviteter og mere er en del af den moderne rutine. Der skulle også være tid til at lege der, og lektier kan tage den tid væk. Når børn ikke har tid til at lege, har de lavere niveauer af personlig sikkerhed, har lavere gennemsnitlige scoringer og har større risiko for sundhedsproblemer.

2. Ofte bedømt på benchmarks frem for personlige præstationer.

Målet med lektier er at øge den personlige viden på et specifikt område. Årsagerne til dette behov er ofte blandede. Det tildeles ofte at forbedre en bestemt testscore frem for at forbedre en bestemt personlig færdighed eller vane. Da lektier ofte afsluttes på et tidspunkt, hvor børn føler sig trætte efter skoletid, er mængden af ​​information, de gemmer, begrænset. Hvis stress, angst eller endda sult tilføjes til blandingen, kan resultaterne af opgaven være ubetydelige eller endda negative.

3. Det kan bruges til at kompensere for mangler i undervisningen.

Den generelle tommelfingerregel for lektier er, at der maksimalt skal afsættes 10 minutter pr. Dag afhængigt af elevens karakterniveau. Da børnehaven i det væsentlige er klasse 0 i USA, ville det betyde, at der ikke skulle indsendes hjemmearbejde. En 1. klasse bør maksimalt modtage 10 minutter om dagen, en 2. klasse skal modtage 20 minutter osv. Men i USA kommer den gennemsnitlige førsteklassing hjem med 20 minutters hjemmearbejde, det dobbelte af det anbefalede beløb. Det betyder, at det i mange tilfælde bliver brugt mere til uddannelsesmangler end til elevudvikling.

4. Reducer mængden af ​​tid udendørs.

Efterhånden som hjemmearbejdsansvaret steg, faldt den tid, børn brugte på at lege udenfor. I den sidste generation blev mængden af ​​udendørs spilletid skåret næsten i halve. Samtidig er lektieopgaver steget til omtrent samme højde. Den gennemsnitlige mængde hjemmearbejde, der tildeles en gymnasieleder i USA, er 3 timer om dagen på højtydende skoler. Det betyder, at nogle studerende arbejder længere tid på deres uddannelse, end deres forældre gør i deres fuldtidsjob.

5. Tilskynd genveje.

Studerende, der får et højt hjemmearbejde, begynder at lede efter måder at reducere deres tidsforpligtelser. Det betyder at forsøge at finde genveje til processen. Det kan betyde beslutningen om at snyde på en vanskelig opgave. Det kan betyde, at en elev beslutter sig for at gøre en 50% indsats for at have mere energi til at gøre noget andet senere på dagen. Mange familier med flere børn gør deres gøremål sammen bare for at spare tid. Det reducerer effektiviteten af, hvad opgaven skal udføre.

6. Kan være uden for rækkevidde af forældrenes viden.

Ændring af lektionsplaner betyder, at lektieopgaver følger andre regler, end hvad forældre måske ved i forhold til deres tid i skolen. Common Core -matematik er et af de bedste eksempler på dette. Hvis forældrene ikke kan hjælpe med det grundlæggende i en opgave og ikke har adgang til nyttig information, går formålet med opgaven tabt. Resultaterne kan være skadelige for læringsprocessen. Det kan endda fratage elever og forældre deres tillid.

7. Det er ikke noget, der kan håndhæves.

Det er ikke ulovligt at nægte at lave lektier. Nogle elever kan beslutte, at de konsekvenser, de får i skolen for ikke at lave deres lektier, er værd at spare tid, hvis de ikke gør det. Motivation kan være vanskelig. Medmindre der er værdi i lektier på et eller andet niveau, vil der altid være en håndfuld elever på hver skole, der beslutter, at indsatsen for at udføre arbejdet ikke er det nok værd for dem.

8. Reducerer udviklingen af ​​kreative processer.

Opgaven er generelt struktureret omkring gennemførelsen af ​​en bestemt opgave. Selv inden for kunst, musik eller skrift skal lektier afsluttes på en bestemt måde for at få en god karakter. Det betyder, at hjemmearbejde handler om at undervise i koncept i overensstemmelse snarere end at undervise i færdigheder til udvikling af begreber.

9. Reducer mængden af ​​nedetid, en elev modtager.

Det er rigtigt, at den gennemsnitlige elev kan bruge op til 4 timer hver skoleaften foran en elektronisk skærm. Det kan betyde en film, et tv -show eller et videospil. Flere opgaver administreres også via elektroniske enheder. Dette efterlader mindre tid for eleverne til at lave fritidsaktiviteter, udvikle en ny hobby eller bruge tid sammen med deres familier. Overdreven hjemmearbejde kan endda føre til læring udbrændthed, når det sker længe nok.

10. Må ikke tilbyde nogen færdighedsforbedring.

Bortset fra outlier -undersøgelser gør lektier det bedste stykke arbejde med at skabe en negativ holdning til at lære noget nyt. Børn vil ikke gå i skole, fordi de ikke ønsker at få masser af lektier til at blive færdige. Forældre er endda forpligtet til at initialere eller underskrive en anerkendelse af, at hjemmearbejde er afsluttet. Hvis den underskrift ikke forekommer, hvem får en konsekvens i skolen? Eleven. Lektier kan være nyttige, når eleverne falder bag på deres jævnaldrende på bestemte områder, især hvis det involverer privatundervisning, men de andre fordele ved lektier kan overvurderes.

11. Tilføj mere tid til et barns daglige ansvar.

Den gennemsnitlige skole begynder sin dag kl. Skoledagen slutter klokken 14.30 eller 15.20. Mange elever kan let opnå 8 timers skoleansvar hver dag. Lektier til weekenden kan omfatte op til yderligere 6 timers skoleansvar for en højtydende skole. Børn op til 5 år går i formel skole i 6 til 8 timer hver dag. Selvom dette er skræddersyet til forældrenes arbejdstid, skaber det stor belastning for børnene. Nogle føler bare, at de ikke længere har tid til at være børn.

12. Du kan tilskynde til en bevægelsesfri livsstil.

Børn sidder ofte i lange perioder, når de er i skolen. De sidder ofte i lange perioder, mens de er færdige med deres lektier. Nyere forskning tyder på, at langvarig siddestilling kan være lige så farlig for en persons helbred som rygning. Med fedme på rekordhøjder over hele verden, men især i USA, kan den bedste opgave at sende hjem være at gå ud og spille et stykke tid.

13. Sætter nogle børn i ulempe.

Ikke alle forældre forpligter sig til deres børns uddannelse. Ikke alle forældre hjælper deres børn med deres lektier. Nogle forældre kommer måske ikke engang hjem om natten. Børn, der kommer fra hjem, hvor deres forældre ikke investerer i dem, har en tendens til at være dårligt stillet, når det kommer til lektier. Uden hjælp derhjemme kan et barn føle, at deres lærer og forældre “forsøger at få dem”. Denne følelse kan inspirere en række negative valg, herunder kriminel aktivitet.

De vigtigste fordele og ulemper ved opgaven inspirerer ofte til lidenskabelig debat. Nogle føler, at hjemmearbejde er godt for alle, fordi det tilskynder til disciplin og personligt ansvar. Nogle føler, at hjemmearbejde er dårligt, fordi det tager tid væk fra andre læringsmuligheder. Svaret er nok et sted i midten her, hvor nogle opgaver kan være gode, men de bør ikke overvælde eleven eller deres familie.