24 Statistik og tendenser i træbrugsindustrien

Arboriculture er defineret som undersøgelse, dyrkning og forvaltning af træer, buske, vinstokke og andre træagtige planter.

Som industri omfatter træplantning landskabspleje, træbeskæring og andre unikke tjenester, der tilbydes for at levere sundhed og pleje til træplanter.

En tjenesteudbyder, der arbejder i denne branche, kan vælge og vedligeholde prydbuske til en ejendom. De kan levere beskæring og andre tjenester, der fokuserer på træets langsigtede behov frem for topping eller størrelseskontrol. Sygdomsdiagnose, jordforvaltning og lignende tjenester tilbydes også.

Vigtig statistik fra træbrugsindustrien

# 1. Løgbrugsindustrien i USA tilbyder en diversificeret blanding af forretningsstørrelser og beskæftigelsesmuligheder. De 4 største virksomheder i branchen tegner sig kun for 4% af den samlede industriomsætning, der genereres. (International Society of Arboriculture)

# 2. Cirka 82.000 virksomheder er i øjeblikket aktive i træbrugsindustrien i USA på dette tidspunkt. Den gennemsnitlige forretning i denne branche beskæftiger kun 2 personer. (International Society of Arboriculture)

Statistik over træbrugsindustrien i USA

# 3. Samlet årlig bruttoindtægt genereret af træbrugsindustrien er omkring $ 9 milliarder årligt i USA. (International Society of Arboriculture)

# 4. Hjælpeprogrammer, der leveres sammen med træbrugstjenester i USA, kan op på op til $ 10 milliarder i årlig omsætning. (International Society of Arboriculture)

# 5. Cirka halvdelen af ​​de virksomheder, der opererer inden for træbrugsindustrien i USA, har en årlig bruttoindkomst på mindre end $ 500.000. Mindre end 5% brutto over $ 2,5 millioner hvert år. (International Society of Arboriculture)

# 6. Størstedelen af ​​den indkomst, der genereres af den moderne træbrugsindustri, er relateret til træarbejde i boliger. Cirka 13% af de aktive virksomheder tilhører Tree Care Industry Association. (International Society of Arboriculture)

# 7. Kun 62% af markcheferne inden for træbrugsindustrien siger, at de har et formelt uddannelsesprogram for deres medarbejdere. 1 ud af 4 virksomheder i denne branche uddanner ikke nye medarbejdere, før de placeres i feltet. (International Society of Arboriculture)

# 8. 73,2% af virksomhederne rapporterer, at de ikke tilbyder luftredningsuddannelse til deres medarbejdere. Yderligere 14% af virksomhederne siger, at de kun tilbyder denne uddannelse en gang om året. (International Society of Arboriculture)

# 9. Havebrugsvirksomheder er mere tilbøjelige til at tilbyde uddannelse i kemisk sprøjtning (86%) end i brug af elevatorer (77%), motorsave (59%) eller flishuggere (53%). (International Society of Arboriculture)

# 10. For medarbejdere, der primært er ansvarlige for at klippe eller klippe træer, er deres gennemsnitlige timeløn i USA $ 17,94. Cirka 40.000 mennesker er ansat hvert år i denne type job. (Bureau of Labor Statistics)

Landbrugsindustri Statistik

# 11. Når alle landskabsplejeydelser er inkluderet i træbrugsindustrien, er den samlede omsætning genereret af industrien cirka 78 milliarder dollar. Branchen har oplevet en årlig vækstrate på 3,9% i de sidste 5 år og beskæftiger næsten 1 million mennesker. (IBIS World)

# 12. 65% af arbejdet udført af træbrugsindustrien på en given dag udføres i en enkelt familiebolig. 23% af arbejdet er kommercielt eller industrielt. Kun 6% af branchens arbejde er direkte relateret til træpleje. (Plæne og landskabsmagasin)

# 13. Den mediane nettoresultat for en virksomhed, der udfører værftsarbejde, er omkring 10%. (Plæne og landskabsmagasin)

# 14. Entreprenører inden for træbrugsindustrien er optimistiske med hensyn til deres tilsigtede udsigter, og 4 ud af 5 siger, at deres industri er sund. Alligevel forventer mindre end 1 ud af 5 entreprenører at have større indtægter næste år. (Plæne og landskabsmagasin)

#femten. 60% af leverandører, der leverer udstyr til træbrugsindustrien, rapporterer om en stigning i salget i forhold til det foregående år. Yderligere 55% rapporterer om en stigning i serviceforretningen i forhold til året før. (Grønne fordele)

#seksten. 39% af udstyrsforhandlerne siger, at de forventer at sælge flere dele og udstyr til træbrugsindustrien i det næste år. Kun 5% af distributørerne forudser en nedgang i deres forretning. (Grønne fordele)

# 17. 90% af de mennesker, der ejer en have, mener, at det er vigtigt at vedligeholde den, selvom 2 ud af 3 baggårdsejere siger, at de ville ansætte en professionel til at hjælpe dem med at passe deres træer, buske og andre træplanter. (Harris)

# 18. 63% af potentielle husejere ville være villige til at betale mere, hvis de var omgivet af træer, der blev plejet af træbearbejdede fagfolk. (Husqvarna)

# 19. Medianindkomstniveau for landskabspleje virksomheder er steget med mere end $ 70.000 siden 2014 i USA. Flere entreprenører i 2016 (86%) kunne opnå et overskud i forhold til 2015 (84%) og 2014 (78%). (Græsplæne og landskab)

# 20. 18% af virksomhederne i den amerikanske træbrugsindustri har været i branchen i mere end 30 år. Omkring 30% af branchen har været i branchen i 10 til 19 år. (Græsplæne og landskab)

# 21. 32% af arbejdstagerne i træbrugsindustrien er i en aldersgruppe på 25-44 år. Industriarbejdere er 4 gange mere tilbøjelige til at være over 65 år end under 25 år (græsplæne og have).

# 22. Den største frygt i de næste par år for træbrug er manglen på faglærte arbejdere. 42% af branchefolk frygter, at der vil opstå mangel på kvalitetsstyrke i de næste 3 år. (Græsplæne og landskab)

# 23. Kun 8% af entreprenører, der betragter sig selv som en anlægsgartner, planlægger at indarbejde ægte træbrugstjenester i deres forretningsplan i de næste 12 måneder.

# 24. Kun 2% af landskabspleje virksomheder sagde, at deres hurtigst voksende service på deres sted var træ- og prydpleje. 3% af virksomhederne forventer, at dette er deres hurtigst voksende service i de næste 12 måneder. (Græsplæne og landskab)

Træbrugsindustriens tendenser og analyse

Ifølge en nylig Harris -meningsmåling føler omkring 3 ud af 4 mennesker, at det er vigtigt at bruge tid udenfor på deres terrasser. Selv millennials, der ofte ses som den generation, der foretrækker teknologi frem for naturen, scorede 74%.

Derfor oplever anlægsbranchen en ændring i de serviceordrer, den modtager. Kortsigtede tjenester, som pleje af græsplæner, vil altid være tilgængelige. Langsigtede træydelser, der bevarer træets generelle sundhed, får en ny prioritet. Det skaber nye jobmuligheder, samtidig med at udbydere kan betale mere for deres tjenester.

Der er mange sikkerhedsproblemer, der skal løses i denne branche. Alt for mange medarbejdere modtager ikke et tilstrækkeligt uddannelsesniveau for det farlige arbejde, de udfører. Industrien selv forventes at fortsætte med at vokse, men den tendens kan begynde at falde, hvis der er igangværende sikkerhedsproblemer, der ikke løses.