24 Statistik og tendenser i Florida husdyrindustri

Florida er kendt for sine turistattraktioner, solrige strande og interessante dyreliv. Som landbrugsstat mangler dens ry. I mere end 5 århundreder har husdyrindustrien imidlertid haft en betydelig og positiv indvirkning på den lokale økonomi i denne stat. Mange af de gårde, der opererer i staten, er multi-generationelle og har givet lokale beboere konsekvente beskæftigelsesmuligheder.

Husdyrsejere har været så effektive til at forvalte landets ressourcer, faktisk har staten vundet adskillige priser for deres samlede bevarelsesindsats. Staten har endda modtaget National Ranchers ‘Environmental Management Award.

Kvæg blev først introduceret til Nordamerika i 1521 gennem det, der ville blive staten Florida af Juan Ponce de León. Siden har industrien arbejdet ihærdigt på at sikre, at husdyrprodukter er sunde, sikre, naturlige og sunde. Dette inkluderer en komplet dyreidentifikationsproces for at føre sundhedsjournaler for de enkelte køer.

Vigtig statistik over husdyrindustrien i Florida

# 1. Florida -ranchere ejer mere end 1 million tyre, kvier og køer. Omkring 800.000 kalve produceres også hvert år inden for husdyrindustrien i Florida. Det skaber en samlet avlsbesætningsværdi på næsten 850 millioner dollars. (Florida Department of Agriculture)

# 2. Den årlige kalvehøst produceret af Florida kvægsejere anslås at være værd at næsten 400 millioner dollars. (Florida Department of Agriculture)

# 3. Florida husdyr ejere skaber en samlet økonomisk indvirkning for staten, der overstiger 900 millioner dollars hvert år i oksekødsindustrien alene. Mejerier bidrager med yderligere 400 millioner dollars i indtægter hvert år. (Florida Department of Agriculture)

# 4. Der er anslået 100.000 malkekøer, der bor i Florida lige nu. Disse gårde producerer omkring 2 milliarder pund rå mælk hvert år. (Florida Department of Agriculture)

# 5. Fra 2009 var Florida hjemsted for 50% af de største ko / kalv -operationer, der i øjeblikket opererer i USA. (Florida Department of Agriculture)

# 6. I øjeblikket forvalter Florida -gårde 3,2 millioner hektar græsgange. Yderligere 1,3 millioner hektar er klassificeret som “skovområder”. (Florida Department of Agriculture)

# 7. I 2016 rangerede Florida som nummer 10 i USA for størrelsen på sin besætning af oksekøer. Cirka 3% af de oksekøer, der administreres i USA, ligger i Florida. (US Department of Agriculture)

# 8. Med hensyn til den samlede beholdning ligger Florida på 13. plads i USA, når antallet af mejeri- og oksekødsbestande kombineres. Med 1,04 millioner kvæghoveder forvaltes cirka 2,6% af den samlede besætning i USA af florideindustrien i Florida. (US Department of Agriculture)

# 9. Florida mejeri gårde producerer omkring 1,2% af den samlede mælk, der forbruges hvert år i USA. Mejeri besætningen er 19. i størrelse i landet og repræsenterer omkring 1, 3% af den samlede sum. (US Department of Agriculture)

# 10. Okeechobee County er hjemsted for den største kobestand for Floridas husdyrindustri. Omkring 180.000 hoveder er baseret i landet. Highlands County ligger på andenpladsen med 127.000 hoved, mens Osceola County ligger på tredjepladsen med 97.000 hoved. (US Department of Agriculture)

# 11. Cirka 98.000 malkekøer er bosat i Okeechobee County, hvilket repræsenterer næsten hele malkekvægsbesætningen, der forvaltes af kvægindustrien i Florida. (US Department of Agriculture)

# 12. Der er i øjeblikket omkring 17.000 kvægrancher, der opererer i staten Florida. En af disse ranches er den største kødproducent i USA. (Solen på højlandet)

# 13. Kalvene, der produceres af husdyrindustrien i Florida, er en af ​​de bedst sælgende i den nationale industri. Den gennemsnitlige tid, der bruges i auktionsringen for en kalve fra Florida, er mindre end 10 sekunder. (Solen på højlandet)

# 14. I gennemsnit producerer de største mælkebesætninger i Florida mere mælk, producerer mælk af bedre kvalitet og har bedre reproduktionshastigheder. Ca. 40% af malkekvæg i Florida er tilmeldt programmet Florida Dairy Herd Improvement (DHI). (Kvægstedet)

#femten. Den gennemsnitlige størrelse af en malkekvægsbesætning i DHI -programmet er 644. Omkring 50 besætninger deltager i øjeblikket i programmet. (Kvægstedet)

#seksten. Den gennemsnitlige mejeribesætning i Florida kan producere omkring 18.600 pund rå mælk om året. (Kvægstedet)

# 17. Fedtprocenten af ​​mælk produceret af landmænd i Florida har været relativt konstant siden 1993 og spænder fra 3,5% til 4% i det endelige produkt. (Kvægstedet)

# 18. 21% af den gennemsnitlige malkekvægsbesætning i Florida er tørre køer, i gennemsnit 74 dages tørke pr. Individ. (Kvægstedet)

# 19. Gennemsnitsalderen for en ko i malkekvægsbesætninger i Florida er 44 måneder. Denne gennemsnitsalder har været konstant siden 1993. (Kvægstedet)

# 20. De fleste Florida -administrerede malkekvægbesætninger består af holstenske kvæg. Den største mælkebesætning menes at have 5.000 køer. (Florida Mejeriproducenter)

# 21. Der er i øjeblikket kun 130 malkekvægbrug i Florida. De fleste af disse gårde ejes af anden og tredje generations familier. (Florida Mejeriproducenter)

# 22. Mælkeproducenter i Florida genbruger mere end 170.000 tons biprodukter hvert år med deres besætninger, såsom bomuldsfrø, citrusfrugt eller ølkorn, som normalt ville gå til en lokal losseplads. (Florida Mejeriproducenter)

# 23. Den gennemsnitlige malkeko i Florida vejer omkring 1.400 pund. Det betyder, at hver ko i staten vejer nogenlunde det samme som en isbjørn. (Florida Mejeriproducenter)

# 24. Hver malkeko i Florida kan producere op til 8 gallon mælk om dagen. Landmænd malker normalt deres køer 2-3 gange om dagen. Dette genererer 277 millioner liter mælk, der sælges i lokale supermarkeder.

Florida Livestock Industry Trends and Analysis

Floridas husdyrindustri er muligvis ikke stor. Det giver muligvis ikke de samme økonomiske konsekvenser som i andre landbrugsstater. Hvad denne industri giver, er konsistens. Der er langsom og stabil vækst på ranches og gårde i Florida, hvilket giver muligheder, der er blevet finpudset gennem flere generationer af landbrugsinnovation.

Nogle ranches er i deres sjette generation af kvægopdræt i Florida. Du finder ranchere, der stadig bruger hunde og heste til at besætte deres besætninger ved hjælp af praksis, der har været brugt på deres jord i over 200 år.

Der er nogle fordele ved håndtering af husdyr i Florida. Klimaet giver husdyradgang til græsgange hele året, hvilket forbedrer kødets kvalitet. Flere gårde og ranches i Florida opdrætter kødkvæg end appelsiner.

Ny praksis, såsom at flytte kalve til Midtvesten, når de når en vis vægt for at færdiggøre efterbehandlingsprocessen, hjælper også med at fremme højere indkomster. Florida er måske aldrig en national leder inden for husdyrindustrien. For dem, der arbejder på det, er det fint for dem. Ved at bruge æret praksis skaber de et stabilt økonomisk bidrag til deres status.