24 Midstream olieindustri statistik og tendenser

Midstream petroleum er en sektor inden for olie- og gasindustrien, der fokuserer på transport, lagring og markedsføring af olieprodukter. Disse produkter kan være rå eller raffinerede.

Midstreamindustrien kan omfatte naturgasbehandlingsanlæg, der arbejder på at rense rå naturgas til et brugbart produkt. Tal om produktion af naturgas og elementære svovlvæsker er også undertiden inkluderet. Tjenesteudbydere inden for den mellemliggende olieindustri omfatter jernbaneselskaber, pramvirksomheder, rørtransport og logistikudbydere.

Vigtig statistik fra Midstream Oil Industry

# 1. Siden 2010 er mere end 3.300 pipeline -spild blevet dokumenteret i USA. Dette omfatter lækager eller brud, der har spildt råolie, flydende naturgas og raffinerede produkter. (Center for Effektiv Regering)

# 2. Mere end 1.000 af de dokumenterede rørledningshændelser i USA har involveret rørledninger, der transporterer råolie. (Center for Effektiv Regering)

# 3. Pipeline -hændelser i USA har dræbt 80 mennesker, skadet næsten 400 flere og skabt monetære skader på mere end $ 2,8 mia. (Center for Effektiv Regering)

# 4. Et af de største spild i olieindustrien i mellemstrømmen fandt sted i USA i 2013. Mere end 840.000 liter råolie blev spildt på et hvedemark i North Dakota, da rørledningen blev ramt af lyn. (Center for Effektiv Regering)

# 5. Mere end 40% af de rørledninger, der understøtter midstream -olieindustrien i USA, er over 50 år gamle. Det øger chancerne for, at korrosion påvirker rørets integritet, hvilket øger risikoen for fejl. (Center for Effektiv Regering)

# 6. Der er kun 139 nationale inspektører i USA. De har ansvaret for at undersøge 2,6 millioner miles rør eller 18.000 miles rør pr. Inspektør hvert år. (Center for Effektiv Regering)

# 7. Kinder Morgan er det største selskab i verden med hensyn til olie- og gastransaktioner. Dens oplyste værdier i 2014 var $ 71 mia. Access Midstream Partners kom på andenpladsen med en omsætning på $ 34,4 mia. (Statista)

# 8. Den samlede værdi af globale branchetransaktioner faldt fra $ 390,5 milliarder i 2016 til $ 343,5 milliarder i 2017, hvilket repræsenterer et fald på 13% i det samlede antal globale transaktioner, der forekommer. (Ernst og Young)

# 9. Selvom det samlede antal handler var lavere i 2017, steg antallet af “mega -tilbud” med 21%. En mega-aftale er defineret som en, der har en værdi på 1 milliard dollar eller mere. I 2017 blev 74 megahandler afsluttet (Ernst og Young).

# 10. Cirka 50% af branchen forventer at se øget konkurrence om aktiver fra PE -købere i det kommende år. (Ernst og Young)

# 11. Nordamerikanske transaktioner inden for midstream olieindustrien repræsenterer 90% af aftalemarkedet. De 20 bedste tilbud inden for branchen blev genereret i USA eller Canada. (Ernst og Young)

# 12. Den samlede værdi af midstream -aftalen faldt til $ 84 milliarder i 2017. Dette tal var 43% lavere end året før og nåede niveauer, der ikke er set siden 2013. (Ernst og Young)

# 13. Naturgasbehov er højere i det sydvestlige end i nogen anden region, herunder Canada. I 2015 var den samlede regionale efterspørgsel 19,0 bcfd. (INGAA)

# 14. 70% af olieprodukterne sendes gennem rørledninger i USA. Tankbiler og pramme er ansvarlige for yderligere 23% af transportkravene i branchen. (Forbes)

#femten. 97% af midstream -olieindustrien i Canada er afhængige af rørledningsnet til transport. (Forbes)

#seksten. To tredjedele af amerikanske stater har mindst et driftsraffinaderi, der understøtter olieindustrien i mellemstrømmen. Det største raffinaderi i landet, der ligger i Texas, er i stand til at forarbejde mere end 600.000 tønder olie om dagen. (Forbes)

# 17. Næsten 400 millioner liter benzin, der leveres af midstream olieindustrien, forbruges i USA hver dag. Næsten halvdelen (47%) af olieforbruget i USA stammer fra en slags benzin. (Energi informationsstyring)

# 18. Tog med råolieprodukter mistede cirka 1,4 millioner gallon i 2013. Ved sammenligning af 2013 med tidligere år mistede jernbanen mere olie i det år end i de foregående 40 år. (Naturlige nyheder)

# 19. Mere end 767 milliarder kubikmeter naturgas transporteres hvert år af midstream olieindustrien i USA. Mere end 27 billioner kubikfod naturgas forbruges årligt i USA. (Statista)

# 20. Cirka 5 milliarder tønder råolie holdes regelmæssigt i reserve af midstream -olieindustrien i USA. (Investeringssvar)

# 21. En fjerdedel af de produkter, der understøttes af midstream olieindustrien, forbruges af kunder i USA, selvom landet kun har 4% af den samlede verdens befolkning. (Investeringssvar)

# 22. Mere end 5 millioner tønder olie om dagen håndteres i midstream -netværkene i USA. I 2018 nåede produktionsniveauet 10 millioner tønder om dagen, der blev opretholdt for første gang i industriens historie. (Investeringssvar)

# 23. Ca. 50% af de energiprodukter, der håndteres af midstreamindustrien, vil blive brugt til transportformål i Nordamerika. (Statista)

# 24. 25% af hændelser relateret til rørledninger og andre aspekter af midstream -netværket er sket i de sidste 10 år. (PHMSA)

Midstream olieindustri tendenser og analyse

Midstream olieindustrien er det, der giver os adgang til de produkter, vi bruger hver dag. Råolie, naturgas og andre fossile brændstoffer giver os adgang til de varer, vi bruger hver dag. Fra vores computere og smartphones til nogle af de kemikalier, vi bruger til rengøring, transporterer denne industri produkter til yderligere forfining og distribution.

Det, branchen kæmper med lige nu, er en centralisering af tjenester og indtægter. 63% af værdien af ​​midstream -transaktionen i 2017 blev foretaget gennem generelle interesser hos partnere, der havde et virksomhedsgrundlag. Selvom nogle enheder stadig er villige til at tage nogle eksponeringsrisici, er råolieindustrien lige begyndt at generere værdi igen. Konstruktioner observeret i 2014 med skiferudvikling har toppet.

Problemet her er alderdom. Midstream -industrien er afhængig af forældede rørledninger og procedurer for at flytte varer til deres næste destination. Derfor er mange af de hændelser, branchen har oplevet, sket i de sidste 10 år. Når disse netværk ældes, vil hændelsesfrekvensen fortsætte med at stige, indtil infrastrukturen repareres.

Dermed ikke sagt, at midstream -olieindustrien ikke fortsat vil have succes. Det er en industri, der vil være milliarder værd i en overskuelig fremtid. Meget af den succes vil være baseret i Nordamerika. Andre midstream -aktører vil se på mindre muligheder på de andre globale markeder som en måde at opbygge nichemarkeder på, der hjælper med at understøtte den bredere industri.