24 Heavy Truck Industry Statistik, tendenser og analyse

I USA er lastbiler klassificeret i specifikke klassifikationer baseret på deres vægtgrænser. De fleste lastbiler, der køres til personlige formål, er klassificeret som lette lastbiler. Eksempler på denne klassificering kan omfatte Dodge Dakota, Toyota Tacoma eller Ram 1500 og 3500. Klasse 1-3 er alle lette lastbiler.

Medium duty lastbiler er i klasse 4-6. De har en vægtgrænse mellem 14.001-26.000 pund. Disse køretøjer kan stadig bruges til personlige formål, selvom de er stærke nok til nogle kommercielle eller industrielle formål.

Kraftige lastbiler starter i klasse 7. Chauffører skal have et kommercielt kørekort (CDL) for at betjene disse køretøjer. Klasse 8 -lastbiler er de tungeste af alle med en vægtgrænse på over 33.001 pund. Klasse 9 -lastbiler omtales undertiden som “super robuste”, selvom de fleste typisk er klasse 8 -køretøjer med særlige funktioner.

Det er den tunge lastbilindustri, der baner vejen for godstransport i hele USA og resten af ​​verden.

Vigtig statistik fra tunge lastbilindustrien

# 1. Lastbilsalg i klasse 8 -vejningssegmentet forbedrede 59% i 2017, med i alt mere end 296.000 biler solgt i Nordamerika. (ACT Research)

# 2. Spotfragtprisen for afhentningsbiler når $ 1,81 pr. Kilometer i december 2017, hvilket er næsten 21% mere end året før. (DAT -løsninger)

US Heavy Truck Industry Statistics

# 3. Fra december 2017 var der cirka 9 laster til rådighed for hver lastbil, der opererede inden for spotfragtmarkedet. Det gennemsnit er rekord for tunge lastbilindustrien. (DAT -løsninger)

# 4. Tunge lastbilproducenter tilføjede 196.000 job til økonomien i 2017, hvilket var en stigning på 1,6% fra året før. (Bureau of Labor Statistics)

# 5. Global produktion af tunge lastbiler er en industri til en værdi af 369 milliarder dollars. Selvom branchesegmenterne vokser, oplevede den globale industri en gennemsnitlig nedgang på 0,2% årligt mellem 2012 og 2017. (IBIS World)

# 6. Der er i øjeblikket omkring 1.000 virksomheder, der opererer i tunge lastbilproduktionsindustrien, og på nuværende tidspunkt beskæftiger de i alt 284.000 mennesker over hele verden. Daimler, Volvo og PACCAR leder i øjeblikket branchen i den samlede markedsandel. (IBIS World)

# 7. Daimler genererede 42,59 milliarder dollar i lastbilproduktion i regnskabsåret 2015. Volvo genererede 26,3 milliarder dollar i omsætning, mens PACCAR genererede 14,78 milliarder dollar. (Statista)

# 8. Ca. 6% af de ledige job i USA er på en eller anden måde direkte forbundet med tungtransportindustrien. 80% af den gods, der transporteres i USA, håndteres af lastbilindustrien. (US Department of Transportation)

# 9. Tunge lastbilchauffører i USA rejser mere end 432 milliarder miles hvert år. De får det til at ske med 54 milliarder liter brændstof til en årlig udgift på 143 milliarder dollars. (US Department of Transportation)

# 10. Beskæftigelsen “lastbilchauffør” er den mest almindelige jobmulighed i 29 stater i USA. En langdistancebilistchauffør vil rejse mere end 100.000 miles hvert år. (US Department of Transportation)

Heavy Truck Industry Statistik efter markedsandel

# 11. 10% af den last, der transporteres af tunge lastbiler, involverer maskiner. 8% har med elektronik at gøre. Yderligere 8% involverer forsendelse af andre motoriserede køretøjer. (US Department of Transportation)

# 12. De nuværende krav i den amerikanske økonomi kræver, at 3,6 millioner tunge lastbiler transporterer mere end 10 milliarder tons gods hvert år. Det betyder, at der er mere end 3,5 millioner lastbilchaufførjobs. (American Trucking Associations)

# 13. Udlejningsbilindustrien står over for en alvorlig mangel på chauffører. I 2016 var der mere end 35.000 ledige stillinger, der skulle besættes. Selvom manglen har været faldende takket være det lave arbejdsløshed, stiger tonnagefrekvensen fortsat, hvilket betyder flere jobmuligheder. (American Trucking Associations)

# 14. Brændstofomkostningerne til lastbilsindustrien kan stå for op til 20% af de samlede driftsomkostninger. (American Trucking Associations)

#femten. I 2016 var der mere end 738 milliarder dollar i brutto fragtindtægter håndteret af sværindustrien, der tegner sig for mere end 81% af den samlede fragtregning i USA. (American Trucking Associations)

#seksten. Mere end $ 41 milliarder blev betalt af kommercielle lastbiler i statslige og nationale motorvejsafgifter i 2015. (American Trucking Associations)

# 17. Kommercielle lastbiler udgør omkring 13% af alle registrerede køretøjer i USA. (American Trucking Associations)

# 18. 24% af alle registrerede lastbiler, i alt 33,8 millioner lastbiler, bruges til kommercielle formål uden for landbrugs- og regeringsarbejde. (American Trucking Associations)

# 19. Private luftfartsselskaber repræsenterer mere end 700.000 af de udlejningsfirmaer, der i øjeblikket er registreret hos den føderale regering. Interstate motorbiler repræsenterer 80.000 muligheder. (American Trucking Associations)

# 20. Eksklusive selvstændige, direkte og indirekte beskæftigelsesmuligheder, der genereres af lastbilsindustrien, når alle aktiviteter overvejes, udgør op til 7,4 mio. (American Trucking Associations)

# 21. Omkring 5 millioner tunge lastbiler sælges hvert år på verdensplan. Hvert år fremstilles omkring 450.000 mellemstore til tunge lastbiler i Europa, hvoraf 80% er klassificeret som tunge køretøjer. (Transport og miljø)

# 22. Der er 13 millioner tunge køretøjer på europæiske veje fra 2015. Kun 5 virksomheder tegner sig for 90% af salget, der genereres af industrien hvert år. (Transport og miljø)

# 23. På grund af højere brændstofomkostninger i Europa kan den tegne sig for op til 33% af driftsomkostningerne forbundet med hver lastbil. (Transport og miljø)

# 24. Daimler og Volvo deler 46% af markedet i USA inden for det tunge segment. De har også en andel på 40% af markedet for tunge køretøjer i Europa. (Transport og miljø)

Tung lastbilindustri tendenser og analyse

Der er mange muligheder i tunge lastbilindustrien lige nu. Da nye regler trådte i kraft, og som begrænsede chaufførerne til en 14-timers hverdag, med maksimalt 11 timer bag rattet, valgte mange at forlade branchen frem for at overholde. Det fik branchens ordrer til at falde i de seneste år, men øget efterspørgsel sammen med højere lønninger bringer chauffører tilbage.

Når der er flere chauffører og last til rådighed, er der behov for flere tunge lastbiler. Det lover godt for branchen. Fra maj 2018 havde industrien i gennemsnit mere end 40.000 solgte enheder hver måned. Klasse 8 -ordrer fortsætter med at overgå forventningerne. Stigende transportbehov placerer et samlet ordreniveau i Nordamerika for året på 386.000 enheder.

Faren her er, at når først den begrænsede kapacitet er lettet, vil der være en overflod af tunge lastbiler og færre muligheder. Det ville kaste industrien ned i et kraftigt fald, svarende til hvad man oplevede i 2008.

Da amerikanske udgifter til logistik stiger til et beløb på $ 1,5 billioner i 2017, forventes de næste 5 år at fortsætte de imponerende resultater for 2018 indtil videre. Han er på vej mod den 10-årige prognose, hvor usikkerheden lurer.