24 Boghandel Industristatistik og tendenser

De første biblioteker begyndte at dukke op i menneskelige samfund omkring det 4. århundrede f.Kr. C. Med tanken om, at bøger skulle indsamles, begyndte boghandlere for alvor at dukke op. Da Romerriget begyndte at aftage i sin indflydelse, var boghandlere en blomstrende industri, der fortsatte indtil opfindelsen af ​​trykpressen.

Denne indflydelse ville fortsætte, indtil Internettet gjorde det muligt at opnå mere uafhængighed i bogsalgsprocessen. Forfattere kunne lettere selvudgives. Tilknyttede programmer giver alle mulighed for at generere indkomst ved at promovere bøger online. I et stykke tid så e-bogbranchen ud til at gå konkurs i hele boghandlerbranchen.

Folk bliver aldrig forelskede i bøger. Faktisk foretrækker flere mennesker en bog end en e-bog.

Interessant statistik fra boghandlerbranchen

# 1. I 2015 blev den globale bogindustri vurderet til 113 milliarder dollars. Mere end 2,7 milliarder bøger sælges hvert år i USA, hvilket gør det til det største detailmarked i verden. (Statista)

# 2. Boghandlerindustrien hjælper med at understøtte mere end 780.000 nye selvudgivne bøger hvert år. Amazon CreateSpace er det største desktop -forlagsvirksomhed i branchen til dato. (Statista)

Amerikansk boghandel Industristatistik Markedsstørrelse efter omsætning

# 3. Estimerede årlige udgifter for bogudgivere i USA overstiger $ 17,2 mia. (Statista)

# 4. Der er mere end 2.300 uafhængige boghandlere, der i øjeblikket opererer i USA. Den kombinerede industri genererer cirka 750 millioner dollars i detailsalg hver måned. (Statista)

# 5. I de sidste 3 måneder har omkring 141 millioner mennesker købt bøger fra en boghandel mindst én gang. (Statista)

# 6. Religiøse bøger genererer cirka 416 millioner dollars i detailsalget hvert år. Til sammenligning genererer Barnes og Noble årligt omkring 3,7 milliarder dollars i omsætning. (Statista)

# 7. Der er i øjeblikket over 45.000 forfattere og forfattere repræsenteret af boghandlerindustrien til enhver tid. Omkring 84% af mennesker i den 18-29-årige demografi har læst mindst en bog i det forløbne år. (Statista)

# 8. Cirka 1 ud af 4 mennesker siger, at de læser e-bøger regelmæssigt. 36% af mennesker siger, at de kan lide at købe bøger som en julegave. (Statista)

# 9. 41% af forbrugerne siger, at de har læst mindst 15 bøger i de sidste 12 måneder. (Statista)

# 10. I de sidste 12 måneder siger 47% af forbrugerne, at de har købt mindst 5 bøger for at læse eller som en gave. (Statista)

Amerikansk boghandelsindustri statistik efter antal boghandlere

# 11. Der er omkring 11.000 samlede boghandlere i USA. Selvom dette er et fald på 12% i antallet af butikker, der var til stede i 1997, viser det, at der er stabilitet i branchen. (Åben uddannelsesdatabase)

# 12. Der er mange flere boghandlere tilgængelige nu i USA i forhold til tidligere generationer. I 1931 var der anslået 500 boghandlere i drift, selvom omkring 4.000 butikker solgte bøger af en eller anden art for at generere indkomst. (Åben uddannelsesdatabase)

# 13. Amazon har en markedsandel på 23% af bogmarkedet. Barnes and Noble har en andel på 17% af boghandlermarkedet, hvilket gør det til det største medlem af boghandlerbranchen. (Åben uddannelsesdatabase)

# 14. Middelaldrende forbrugere bruger mest på bøger, op til 33% mere af deres indkomst sammenlignet med anden demografi. Folk, der bor i det vestlige USA, bruger mere end 40% mere på bøger hvert år i forhold til landsgennemsnittet. (Åben uddannelsesdatabase)

#femten. Barnes og Noble oplevede et fald på 6,4% i bogsalget i løbet af den 9-ugers periode, der sluttede 31. december 2017. Dette tal var lig med faldet i det samlede boghandelsindustrielle salg i samme periode.. (Forbes)

#seksten. Boghandelssalget for nogle mærker faldt med 60% på indkøbscenter. (New York Times)

# 17. I 2017 indgav Hastings Entertainment, der drev 123 butikker som bog-, musik- og videospilforhandler, konkurs og senere ophørte med at operere. Familie Christian Stores lukkede også med 240 steder berørt. Book World, en kæde med 45 butikker baseret i det amerikanske Midtvesten, lukkede også. Det efterlader Amazon, med 15 fysiske boghandlersteder, som den fjerde største kæde i USA. (New York Times)

# 18. Siden 2011 har Barnes og Noble været tvunget til at lukke omkring 10% af sine butikker. (New York Times)

# 19. Mellem 2009 og 2015 steg antallet af uafhængige boghandlere tilknyttet American Booksellers Association med 27%. Salget i uafhængige boghandlere er konsekvent 25% højere end i store kædebutikker. (Udgivelsesmuligheder)

# 20. Siden 2013 har traditionel bogudgivelse oplevet en stigning på 3% i salget af trykte bøger. Amazons printsalg steg 15% i 2016, drevet af interne rabatter. Samtidig oplevede Barnes og Noble et fald i salget på 6%. (Jane Friedman)

# 21. Fiktionssalg for boghandlere er cirka 50% digitalt for traditionelle forlag, selvom e-bøger tegner sig for cirka 25% af alt bogsalg. (Jane Friedman)

# 22. 8 af de 20 bedste sælgere på Kindle -platformen kommer fra Amazons egne udgivere. Amazon ejer i øjeblikket 13 aktive etiketter og udgiver hvert år mere end 2.000 titler. (Jane Friedman)

# 23. Uafhængige boghandlere oplevede en stigning på 5% i det samlede salg for 2016, da den samlede detailindustri oplevede en stigning på 6,4%. (Jane Friedman)

# 24. For at modvirke højere lønninger og stigende omkostninger har boghandlere vendt sig til gavesalg som en måde at diversificere deres indtægtskilder på. En boghandler i San Francisco ændrede sin beholdning fra 2% gaver til 15% gaver som en måde at øge salget på. (Jane Friedman)

Boghandlerindustriens tendenser og analyse

Bøgerne forsvinder ikke. Nogle boghandlere kæmper dog for at overleve i et forandret detailmiljø. Selv landbrugsforbrugere begynder at bruge e-handelsplatforme til at købe bøger i stedet for en tur til den lokale boghandel. Det betyder færre butikker i de næste par år, færre jobmuligheder og færre mødesteder for forfattere og forfattere.

Præference for bøger flyttede midlertidigt til e-bøger. Nu foretrækker forbrugerne at bestille rigtige bøger fra onlineforhandlere.

Hvis boghandlerindustrien skal reddes, vil det være fordi Amazon besluttede at gemme den. Din adgang til industrien udvider dit brand online og giver forbrugerne mulighed for potentielt at få adgang til dine andre Amazon-baserede tjenester fra en fysisk placering.

Ellers ser industrien ud til at være på randen af ​​sammenbrud set fra en stor kædes perspektiv. Uafhængige boghandlere klarer sig fortsat godt. Det kan meget vel være branchens fremtid. Du ser muligvis en Barnes and Noble, en Amazon og en uafhængig forhandler, der kæmper om din virksomhed.