23 Truckleasingindustriens statistikker og tendenser

Siden 1978 har lastbilleasingindustrien i USA været samlet gennem frivillige og almennyttige brancheforeninger for at give en samlet stemme. Missionen for de virksomheder, der er involveret i denne industri, er at hjælpe lastbilleasingbureauer med at forblive konkurrencedygtige uden forskelsbehandling på det nordamerikanske marked.

En af de førende foreninger, der har hjulpet branchen med at vokse i løbet af de sidste 40 år, har været Truck Renting and Leasing Association. Det regelmæssige medlemskab omfatter mere end 500 virksomheder, der repræsenterer mange forskellige segmenter inden for leasing og udlejning af lastbiler i hele landet.

I det gennemsnitlige år vil lastbilleasingindustrien købe omkring 40% af alle nye lastbiler i køretøjsklasser i klasse 3 til og med klasse 8. Stort set alle disse køretøjer er placeret i kommerciel service.

Vigtig statistik fra lastbilleasingindustrien

# 1. Truckleasing- og udlejningsindustrien i USA genererer cirka 21 milliarder dollars i omsætning hvert år. Fra 2013 til 2018 oplevede branchen en gennemsnitlig årlig vækst på 3,3%. (IBIS World)

# 2. Cirka 12.000 virksomheder, der i øjeblikket opererer i lastbilleasingindustrien i USA, hvilket skaber mere end 77.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

Amerikansk lastbilleasingindustri Statistik Markedsprognose

# 3. I slutningen af ​​2017 oplevede huslejer i klasse 8 i USA en stigning på 20% i forbrugeraktiviteten. Priserne langs vestkysten var endnu højere og steg med 25%. (Flådeejer)

# 4. Lastbilsalg til leasing- og lejemarkedet har været stigende, især med brug af propan som brændstof. I 2015 blev 12.500 biler med certificerede propansystemer solgt til lastbilleasingindustrien. (Kommerciel flåde)

# 5. De 50 største amerikanske virksomheder, der opererer inden for denne branche, er ansvarlige for cirka 85% af den samlede omsætning, der genereres hvert år. (Dun og Bradstreet)

# 6. De vigtigste tjenester, der tilbydes af branchen, omfatter udlejning eller leasing af tunge lastbiler, busser og trailere, der tegner sig for 80% af den samlede omsætning. Yderligere tjenester omfatter udlejning eller leasing af autocampere, brugsvogne, autocampere og rejsetrailere. (Hoovers)

# 7. Den samlede procentdel af lastbiler og vejtraktorer fra klasse 2 til klasse 8 var 27,6% i 2016. Sammenlignet med 2006 -tallene har stigningen i leasingmuligheder været betydelig. (Truck Rental and Leasing Association)

# 8. TRALA -medlemmer var ansvarlige for at købe 29% af klasse 2 til klasse 7 kommercielle lastbiler i USA sammen med 23% af klasse 8 -køretøjer i brug. (Truck Rental and Leasing Association)

# 9. 1 ud af 4 lastbiler i USA kommer fra et bureau, der arbejder med lastbilleasingindustrien. (Truck Rental and Leasing Association)

# 10. TRALA -medlemmer i USA genererer cirka 14 milliarder dollars i årlige leje- og tørlejeindtægter. (Truck Rental and Leasing Association)

UK Truck Leasing Industry Statistik

# 11. I 2015 solgte Daimler Freightliner mere end 100.000 klasse 8 -lastbiler i USA, hvilket gav producenten en markedsandel på 37%. En klasse 8 -lastbil er en vægtværdi for alt over 33.000 pund. (Statista)

# 12. I 2015 blev der solgt mere end 200.000 klasse 8 -lastbiler i USA. (Statista)

# 13. Mængden af ​​udlejningsselskaber i USA forventes at opnå 3,3% årlig vækst gennem 2028, hvilket ville se den samlede tonnage stige til 6,3 milliarder tons. (Flådeejer)

# 14. 40% af vognmænd siger, at de modtog dårlige oplysninger om en belastning, der førte til forsinkede betalinger. Halvdelen af ​​alle vognmænd bemærker også, at de har haft dårlige kommunikationsoplevelser med deres ryttere. (Flådeejer)

#femten. 41% af vognmændene siger, at de har holdt sig væk fra online fragtmarkedet, fordi de ikke vidste, hvordan markedet fungerede. Da processen var beskrevet for dem, sagde 4 ud af 5 vognmænd, at de gerne ville prøve det. (Flådeejer)

#seksten. I mere end 50 år har traditionelle mæglere reserveret stor eller overvægtig last via fax, telefon eller e -mail. 75% af vognmændene i leasingbranchen siger, at deres erfaring med en traditionel mægler var god. (Flådeejer)

# 17. Fra et globalt perspektiv flyttes 95% af de fremstillede varer ved at bruge en container mindst én gang. I Nordamerika genererer containerfragtindustrien, der understøttes af lastbiludlejningsindustrien, mere end 40 milliarder dollars i økonomiske aktiviteter. (Flådeejer)

# 18. Der er over 60 millioner intermodale trækbevægelser, der finder sted hvert år, hvor 7.000 vognmandsfirmaer leverer denne godstjeneste i Nordamerika. (Flådeejer)

# 19. Mere end 400.000 chauffører er i øjeblikket ansat hos lastbilfirmaer i USA og bruger en flåde på mere end 700.000 chassis til at flytte mere end 34 millioner indenlandske og internationale containere. (Flådeejer)

# 20. I 2016 var der 297 dødsulykker med store lastbiler, hvor hastighedsoverskridelse var en faktor i ulykken. (Flådeejer)

# 21. Det samlede antal store lastbiler eller busser, der var involveret i dødsulykker i USA steg med 2% i 2016. Det tal er stadig 15% lavere end 2005 -tallene, hvor branchen krævede en rekord på 5.231 dødsulykker . (Flådeejer)

# 22. Bortset fra hastighedsovertrædelser, distraheret kørsel (268), svigt til at give efter (208) og handicap (158) var hovedårsagerne til, at en dødsulykke med en stor lastbil eller bus fandt sted i USA (Flådeejer)

# 23. Hver førerrelateret faktor for en dødsulykke i 2018 i Top 10 årsager oplevede en stigning i satserne i forhold til det foregående års tal. (Flådeejer)

Truckleasingindustriens tendenser og analyse

Flere tendenser driver lastbilleasingindustrien i USA. Dieselmotorer bliver mindre, klasse 2 -biler er op til 40% lettere, og brændstofomkostninger er en afgørende faktor for, hvor stærk industrien vil være i fremtiden.

En af de største trusler mod lastbilindustrien er det nye marked for droneleverancer. Nylig FAA-test af HorseFly-dronen, bygget med et brugerdefineret Workhorse-chassis, fandt ud af, at en pakke på 10 pund kunne leveres til en forbruger for kun 2 cent per mil. Sammenlignet med lastbilindustrien, som i gennemsnit er 30 til 50 cent per kilometer, vil omkostningsbesparelser for forbrugerne have højeste prioritet.

På nuværende tidspunkt er det dog kun Amazon, Google og Workhorse, der har lov til at teste droneleverancer.

At gøre lastbiler lettere vil hjælpe med at stabilisere industrien. At udforske alternative brændstofkilder, såsom propan eller elektricitet, kan holde industrien konkurrencedygtig. Selv med leveringer af droner forventer industrien, at de er en sidste kilometer løsning, hvilket betyder, at lastbiler, både ejet og leaset, stadig vil være nødvendige.