23 Statistik, tendenser og analyse af LED -belysningsindustrien

LED -belysning er en industri, der har mange fordele i forhold til andre belysningsprodukter, f.eks. Glødepærer. Lysdioder er ekstremt energieffektive, for eksempel bruger de op til 90% mindre energi i forhold til glødelamper. Det giver husejere mulighed for at reducere deres energiforbrugsomkostninger, da hvert LED -lys bruger en brøkdel af energien.

Selv LED-lamper på startniveau, sammenlignet med højeffektive glødelamper, halogen- eller lysstofrør, kan spare op til 50% i energiomkostninger.

Der er også en livstidsfordel, der skal overvejes med LED -belysningsindustrien. En LED i høj kvalitet har en forventet levetid, der kan nå 100.000 timer. Selv LED-lamper på startniveau har en forventet levetid på 30.000 timer. Til sammenligning varer den gennemsnitlige glødepære cirka 1.000 timer. En kompakt lysstofrør kan vare op til 10.000 timer.

De arbejder i kulden. De er meget modstandsdygtige over for brud. De lyser op med fuld lysstyrke næsten med det samme. Der er ingen UV- eller IR -emissioner. Derfor udvikler LED -belysningsindustrien den måde, vi alle tænker på energiforbrug.

Interessant statistik fra LED -belysningsindustrien

# 1. I 2022 forventes LED -lys at nå en penetrationsgrad på 61% på det globale belysningsmarked. Dette kan opnås ved at øge den globale safirproduktion, hvilket ville sænke prisen på LED -lamper. (Statista)

# 2. Det globale LED -belysningsmarked udsigter for 2022 forventes at nå $ 78,8 mia. Nordamerika forventes at have omkring 25% af den samlede markedsandel med hensyn til omsætning. (Statista)

Statistik for LED -belysningsindustrien i USA

# 3. Kina er en af ​​verdens førende producenter af safir til fremstilling af LED -belysning. De ejer i øjeblikket en tredjedel af den nuværende globale produktionskapacitet. (Statista)

# 4. Bilbelysning på det globale LED -belysningsmarked tegner sig for 13% af det samlede salg, industrien kan opnå hvert år. (Statista)

# 5. For type A lamper i USA har glødelamper stadig en markedsandel på 26% i belysningsindustrien. Dette skaber et stort markedssegment, der tilbyder et sted for LED -belysning at ekspandere i de kommende år. (Statista)

# 6. I 2030 vurderer det amerikanske energiministerium, at LED -belysning har potentiale til at spare 190 terawatt -timer el hvert år, hvilket svarer til 15 milliarder dollar i energiomkostninger. (Generel magt)

# 7. I USA siger 58% af amerikanerne, at de foretrækker at bruge LED -pærer frem for andre former for belysning. For det samlede lager af lamper i USA er boligmarkedsandelen 71%. (Statista)

# 8. General Electric er det førende mærke af pærer i USA. De genererer mere end $ 540 millioner i omsætning hvert år fra dette marked. (Statista)

# 9. 11,5% af det samlede salg, som Osra Sylvania genererede i det gennemsnitlige år, stammer fra salg af pærer. (Statista)

# 10. Nichias LED -komponentomsætning er over $ 2,4 milliarder årligt. (Statista)

LED -belysningsindustri statistik efter det mest brugte mærke

# 11. Hvis LED -belysningsindustrien kan opnå en CAGR på 13% frem til 2022, så kan den forventede størrelse på branchemarkedet nå $ 54,28 mia. I 2016 var branchens globale værdi 26,09 milliarder dollar. (Zion Market Research)

# 12. Boligapplikationssegmentet dominerede markedet for LED -belysning i 2016 og tegnede sig for mere end 40% af den samlede markedsandel. Dette omfatter belysningsprodukter til indendørs og udendørs applikationer, fra udendørs belysning til badeværelsesbelysning. (Zion Market Research)

# 13. Europa forventes fortsat at lede LED -belysningsindustrien i den samlede markedsandel og tegner sig for 31% af det samlede salg i 2016. (Zion Market Research)

# 14. I 2027 kunne brugen af ​​LED -belysning spare op til 348 terawatt energi sammenlignet med ingen LED -brug. Det er den årlige elektriske produktion af 44 store elværker i USA. Hvis det er muligt, ville det være en besparelse på energiomkostninger på mere end $ 30 mia. På nuværende prisniveau. (US Department of Energy)

#femten. LED -belysningsindustrien har også en fordel i varmeproduktion i forhold til andre former for belysning. Glødepærer frigiver 90% af deres energi i form af varme. Selv CFL’er frigiver omkring 80% af deres energi i form af varme. LED -lys frigiver kun 12% af deres energi i form af varme. (US Department of Energy)

#seksten. I øjeblikket er der anslået 500 millioner forsænkede downlights installeret i amerikanske hjem på nuværende tidspunkt. Mere end 20 millioner sælges årligt. Ved at gå over til LED -teknologier for denne belysningsmulighed kan downlight -output reduceres med 75%, hvis ikke mere. (US Department of Energy)

# 17. Omkostningerne ved at tænde et 6 fod juletræ i 12 timer om dagen, over en periode på 40 dage, med C-9 glødelamper er omkring $ 10. Hvis der blev brugt C-9 LED-lys, ville strømomkostningerne være kun $ 0,27. (US Department of Energy)

# 18. I løbet af 10 år kan overgangen til LED -belysning fra andre belysningsmuligheder reducere kuldioxidemissioner i USA med 100 millioner tons om året. (Tænk på fremskridt)

# 19. I 2009 var der mindre end 400.000 LED -lysinstallationer i USA. I 2012 var der 14 millioner installationer. I 2014 var der 78 millioner installationer. (Tænk på fremskridt)

# 20. I 2008 var LED-prisen pr. Kilolumen af ​​A-typen omkring $ 150. I 2014 var prisen pr. Kilolumen under $ 20. (Tænk på fremskridt)

LED -belysningsindustri statistik efter type

# 21. Siden 2008 er priserne på LED -pærer i en detailbutik faldet mere end 90%. Siden 2016 kan den gennemsnitlige kunde købe en 60-watt LED-pære til deres hjem for $ 3 eller mindre. (Tænk på fremskridt)

# 22. I 2022 forventes LED -belysningsindustrien at være ansvarlig for mere end 60% af den globale base og tegne sig for mindst 69% af de solgte pærer. (Tænk på fremskridt)

# 23. En LED-pære kan fungere i 5 år non-stop. Hvis den bruges i nogle få timer om dagen, kan pærens potentielle levetid være flere årtier. (Tænk på fremskridt)

Tendenser og analyse af LED -belysningsindustrien

LED -belysningsindustrien er lige begyndt. Priserne på LED -pærer har været støt faldende, hvilket er en tendens, der forventes at fortsætte. Når de kombineres med de energibesparelser, som virksomhedsejere og husejere kan opnå med dette produkt, kan disse løg betale for sig selv over tid.

Samtidig forventes det globale belysningsmarked også at stige. Elektricitetsdistributionen fortsætter med at vokse og når dele af udviklingslandene hver dag for første gang. Efterhånden som disse områder modnes og vokser med forbedret infrastruktur, vil behovet for overkommelig belysning være til stede. LED -belysningsindustrien er klar til at imødekomme dette behov.

Det eneste tilbageværende spørgsmål om usikkerhed er konkurrenceevnen på det globale safirmarked. Hvis produktionsniveauet falder, vil prisfaldet være langsommere end forventet, og det kan reducere branchens potentiale for ekspansion.