23 Statistik, tendenser og analyse af lærebogsindustrien

I 2014 forudsagde McKinsey og Company store forstyrrelser inden for lærebogsindustrien på grund af det voksende lejemarked. De forudsagde, at salg af nye lærebøger ville blive “kannibaliseret” af et voksende lejemarked, hvilket kunne spare studerende penge.

Hans prognose krævede, at udgivere skiftede til et mere digitalt format til deres lærebøger. Med åbne licensbøger, digital konkurrence og andre afbrydere i feltet virkede det til, at lærebogsindustrien havde mange problemer.

Selvom branchen har oplevet fald i salget siden 2007, har resultaterne ikke været skrækkelige.

Vigtig lærebogsindustri

# 1. Gennemsnitlige årlige studerendes udgifter til lærebøger for deres klasser faldt med 17% mellem 2007-2017, fra $ 701 om året til $ 579 om året. (National Association of University Stores)

# 2. Studerende køber i gennemsnit 10 lærebøger i løbet af et studieår til deres klasser, og 74% af eleverne siger, at de har købt nye bøger, og 70% siger, at de har købt brugte lærebøger. (National Association of University Stores)

Amerikansk lærebogsindustri statistik efter markedsstørrelse

# 3. 23% af de studerende, der er indskrevet i klasser i USA og Canada, siger, at de har købt mindst en digital lærebog i det sidste studieår. (National Association of University Stores)

# 4. 86% af eleverne siger, at de først og fremmest erhverver deres lærebøger til klassen ved at købe dem. 43% af eleverne siger, at de har lejet mindst en lærebog i det sidste studieår. (National Association of University Stores)

# 5. Kun 13% af de studerende siger, at de downloadede en lærebog til deres studier i det sidste studieår, hvilket er lige over de 12% af de studerende, der siger, at de har lånt en lærebog. (National Association of University Stores)

# 6. Campusbutikker er stadig det mest populære sted at købe en lærebog, hvor 82% af eleverne siger, at de har købt mindst en bog der. 40% af eleverne siger, at de har købt lærebøger og kursusmaterialer på Amazon. Dette efterfølges af køb af en lærebog fra en anden elev (8%), et websted fra et forlag (7%) eller Chegg (7%). (National Association of University Stores)

# 7. Der er anslået 5.000 butikker, der betjener det kollegiale detailmarked i USA, hvilket genererer et gennemsnitligt årligt salgstal på $ 2,3 millioner pr. Butik. (National Association of University Stores)

# 8. Siden studieåret 2010-2011 har det gennemsnitlige antal tilmeldinger i USA været støt faldende, fra 21 millioner studerende til 20,2 millioner studerende. På samme tid har det gennemsnitlige salgsestimat i butikkerne oversteg $ 10 mia. (National Association of University Stores)

# 9. Medianprisen på en ny lærebog i studieåret 2015-16 var $ 80, sammenlignet med medianprisen på $ 58 i 2011-12. (National Association of University Stores)

# 10. Gennemsnitprisen for en brugt lærebog i 2015-16 var $ 51, hvilket var den laveste pris siden 2007-08, da den var $ 49 pr. Lærebog. (National Association of University Stores)

Amerikansk lærebogsindustri Statistik efter bogtype

# 11. I 2010 genererede lærebogsforlagsindustrien i USA 8,6 mia. Dollars. I 2016 genererede industrien 11,17 milliarder dollar i omsætning. (Statista)

# 12. I juli 2012 udtrykte kun 10% af eleverne en præference for at købe lærebøger inden for lejemarkedet. I 2018 udtrykte 30% af eleverne en præference for at leje en lærebog. (McKinsey)

# 13. Præference for brugte lærebøger er faldet siden 2012 for studerende og faldt fra 44% til 30% i 2018. (McKinsey)

# 14. Eleverne har fastholdt en 5% præference for de e-bogversioner af lærebøgerne, der er nødvendige for deres klasser 2012-2018. (McKinsey)

#femten. Frafald i førsteårs ingeniør- og mekanikkurser ved University of New South Wales faldt fra 31% til 14%, efter at adaptive digitale tutorials blev introduceret som en del af pensum. (McKinsey)

#seksten. 68% af skolelærerne kræver en lærebog til deres klasser. 89% af de nuværende lærere har ændret deres nødvendige lærebøger, ændret deres læringskrav eller oprettet et nyt kursus i de sidste 2 år. (Blyvind)

# 17. 16,5% af fakulteterne med høj tilmelding bruger OpenStax-lærebøger, som i gennemsnit koster $ 31. (Blyvind)

# 18. 80% af den nuværende lærebogsindustri kontrolleres af kun 5 udgivere. I 2016 rapporterede Pearson et tab på mere end 3 milliarder dollar i sit afsnit om udgivelse af lærebøger. (Blyvind)

# 19. 69% af lærebogens udgifter inden for branchen går til udgifter til trykte materialer. (Blyvind)

# 20. Den gennemsnitlige udbudsmargin for en boghandler på college er 21%, og boghandlere øger salgsprisen for en ny lærebog med minimum 25%. Den gennemsnitlige college -boghandel får kun $ 0,21 for hver $ 1, der bruges på en ny lærebog. (Blyvind)

Lærebogsindustri Statistik efter ny vs. brugt

# 21. Nye lærebøger, som eleverne køber i dag, vil falde med 40% efter bare et semester. Efter to semestre stiger lærebogens afskrivningsprocent til 60%. (Blyvind)

# 22. Inklusiv adgang er et program, der tillader billigere download af lærebøger og fravalgsmuligheder, hvis en klasse droppes. I løbet af sit første driftsår sparede programmet $ 1 million med kun 3.000 studerende tilmeldt. Bøger, der ville sælge for op til $ 400, var tilgængelige for $ 1000 i programmet. (Forbes)

# 23. OpenStax -bøger er i øjeblikket tilgængelige på 2.000 videregående uddannelsesinstitutioner i USA i dag. (Forbes)

Lærebogsindustriens tendenser og analyse

Bestemt er der fremtidige udfordringer, som lærebogsindustrien står over for i de kommende år. For at kompensere for tabt omsætning har der været en stigning i prisen på hver solgt enhed. Det vil ikke opretholde branchen længe. Studerende vil lede efter flere muligheder for at leje eller låne for at undgå højere omkostninger.

Hvad McKinsey foreslog i 2014 er muligvis mere relevant i dag end dengang. Hvis lærebogsudgivere kan flytte mere af deres produkt til e-bogformat og tilbyde eleverne adgang til billigere downloads, kan branchen fortsat være konkurrencedygtig med forstyrrere på dette område, der allerede leverer lignende tjenester.

At gå i skole kræver adgang til læringsmateriale på et eller andet niveau. Hvert klassetrin vil drage fordel af tilstedeværelsen af ​​lærebøger. Hvis branchen kan udvikle sig sammen med de uddannelsesmuligheder, der tilbydes, kan fremtiden blive overraskende lys for lærebogsudgivere i fremtiden.