23 Statistik og tendenser i kaffeindustrien

# 1. I USA er der omkring 20.000 virksomheder, der beskriver sig selv som en kaffebar lige nu. Deres samlede årlige omsætning er cirka $ 10 mia. (IBIS World)

# 2. Store navne som Starbucks, Dunkin ‘Donuts og Peet’s Coffee dominerer branchen. De 50 bedste mærker inden for generel indtægtsgenerering genererer omkring 70% af det samlede salg, som industrien oplever hvert år. (IBIS World)

# 3. Den gennemsnitlige amerikaner vil forbruge omkring 10,2 pund kaffe i løbet af året. (Statista)

# 4. Samlet verdens kaffe produktion i det sidste år var 158,9 millioner 60 kg poser. Som en del af den generelle fødevare- og drikkevareindustri er kaffeindustrien en del af et marked på 782 milliarder dollars. (Statista)

# 5. Den gennemsnitlige pris på colombianske milde arabica bønner er omkring $ 1,50 pr. Pund. Prisen på brasilianske arabere af samme kvalitet er cirka 1,30 dollar pr. Pund. (Statista)

Verdens kaffestatistik

# 6. Sidste år, Keurig Green Mountain kaffe salg oversteg $ 1,15 milliarder. Til sammenligning genererede Starbucks et salg på i alt 612 millioner dollars med en omsætning på 21,1 milliarder dollars. (Statista

# 7. Der er mere end 27.000 Starbucks -steder rundt om i verden i dag. Virksomheden har en andel på 40% af det amerikanske cafémarked. Dunkin ‘Donuts ejer på nuværende tidspunkt en andel på 21,9% af det amerikanske marked. (Statista)

# 8. 32% af amerikanerne siger, at de bruger $ 5 eller mindre på kaffe om ugen. 44% af amerikanerne rapporterer imidlertid, at de drikker mindst to kopper kaffe om dagen. (Statista)

# 9. 45% af amerikanerne siger, at de har besøgt et Starbucks -sted mindst en gang i det forløbne år. (Statista)

# 10. Mens fastfood -restauranter vokser med en hastighed på 2% om året, vokser kaffebarindustrien med en hastighed på 10% hvert år. (SBDCNet)

# 11. Specialforbrug af kaffe i USA er steget fra 9% af forbrugerne i 2000 til 16% af forbrugerne i 2004. Omkring 40% af Millennials siger, at de drikker kaffe hver dag. (SBDCNet)

# 12. 54% af de voksne i aldersgruppen 25-39 år fortæller, at de også drikker kaffe regelmæssigt. Præference for kaffe er stærkere end en persons monetære situation. 46% af kaffedrikkerne siger, at deres økonomiske situation er den samme som i 2010. (SBDCNet)

Kaffebranche statistik

# 13. Omkring 75% af amerikanske voksne drikker kaffe regelmæssigt. 58% drikker kaffe hver dag. Det betyder, at anslået 183 millioner mennesker spiser kaffe i USA regelmæssigt. (SBDCNet)

# 14. Kaffesalg tegner sig for 83% af det samlede marked for varme drikke i USA. Kaffeforbruget forventes fortsat at stige i løbet af de næste 5 år med en hastighed på 2,7%. (SBDCNet)

#femten. Salget af koldbrygget kaffe i USA voksede med 460% mellem 2015 og 2017 og nåede en samlet økonomisk indvirkning på $ 38,1 millioner. Kun 7% af de kaffedrikkere, der laver kaffe derhjemme, siger, at de brygger deres egen kolde bryg. (Mintel)

#seksten. 13% af kaffedrikkere i 21+ demografien sagde, at de ville være interesserede i at indtage en alkoholholdig kold kaffedrik. (Mintel)

# 17. Cirka 773.000 mennesker er i øjeblikket ansat i kaffeindustrien i en vis kapacitet i USA på dette tidspunkt. Omkring 20% ​​af disse medarbejdere har et job på et lokalt Starbucks -sted. I alt er der omkring 67.000 virksomheder, der i øjeblikket opererer i denne branche lige nu. (IBIS World)

# 18. Mellem 2013-2017 var den gennemsnitlige årlige vækstrate for kaffeindustrien 5,9%. Når snackbutikker tilføjes til brancheprofilen, genereres cirka 49 milliarder dollars i omsætning årligt. (IBIS World)

# 19. Uafhængige caféer kan generere omkring 12 milliarder dollars i salg på egen hånd. Der er i øjeblikket omkring 24.000 uafhængige kaffebarer i USA, der hver serverer omkring 250 kopper espresso og andre kaffebaserede drikkevarer om dagen. (Espresso Business Solutions)

# 20. Medianprisen på en espressodrik i Amerika er $ 3,45. Forbrugerne kan spare en del ved at købe en brygget kaffe til en gennemsnitspris på $ 2,38. (Espresso Business Solutions)

# 21. Den gennemsnitlige kop kaffe, der sælges i USA, er 9 ounces. 65% af alle kaffeprodukter indtages i morgenmaden. Yderligere 30% serveres over en snack eller mellem måltiderne. (Espresso Business Solutions)

# 22. 65% af forbrugerne, der regelmæssigt drikker kaffe, foretrækker at tilføje noget til det, såsom fløde eller sukker. (Espresso Business Solutions)

# 23. Arbejdere i kaffeindustrien gennemsnitligt omkring $ 50.000 i årligt salg pr. Arbejdstager. Ca. 75% af den koffein, der forbruges i USA, forbruges via kaffe. Når disse to fakta kombineres, repræsenterer kaffebarer det hurtigst voksende segment af fødevare- og drikkevareindustrien. (Chronicle of San Francisco)

Tendenser og analyse af kaffeindustrien

Kaffeindustrien trives fortsat og genererer milliarder i omsætning hvert år, da alle ser ud til at få deres morgenrettelse af denne drik. Det er en industri domineret af de store kæder. Starbucks ejer i øjeblikket mere end 7.500 butikker i USA. På egen hånd har de 157.000 ansatte i USA og mere end 300.000 medarbejdere verden over.

Der er endda 14,9 millioner aktive medlemmer i My Starbucks Rewards -programmet.

Det er imidlertid et marked, der er modent og kun oplever udbrud af vækst, når innovative produkter er tilgængelige for forbrugerne. Kaffe kan være en vigtig del af dagen for en forbruger, men den bør indeholde mere end bare en dosis koffein. Forbrugerne leder efter miljøvenlige muligheder. De vil have caféer til at være socialt bevidste om aktuelle emner og begivenheder.

Af den grund forbliver kaffeindustrien noget kaotisk. Det kan forblive uforudsigeligt i nogen tid. Samtidig er der imidlertid ingen grund til at tro, at indtægterne fra denne branche snart vil falde.

De bedste kaffebar navne nogensinde

Forlad Brew

Top Pot

Hellige grunde

Daglig grind

Brygget opvågning

Tappet kaffe op

Latte Da

Perkatory

Solid Ground Cafe